بستگی به difficulty داره
اما رو کمترین سختی حدودا 9 ساعته تمام میشه
بستگی به difficulty داره
اما رو کمترین سختی حدودا 9 ساعته تمام میشه
کی فیلم 2012 رو دیده؟
یه دختر کوچولو هستش صداش خیلی شبیه اون دختره که تو بایونتاس!!
فک کنم صدای خودشه...
صدای این دختر کوچولو یعنی cereza رو توی bayonetta این خانوم یعنی Stephanie Sheh انجام دادن
که تو بازی های زیادی از جمه Resident evil 5 و Devil may cry 4 هم حضور داشتن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجیبه ولی خیلی صداشون شبیه!
این صدا هم اصلا به این خانوم نمی خوره.
یه کاسه ای زیر قابلمس.!
شما به darksiders میگی شاهکار بعد تر این بازی ایراد میگیری !!!!دوستان من بعد از اتمام شاهکار darksiders و اتمام بازی فوق العاده dantes's inferno که هر دو واقعا گرافیک خوبی داشتن این بازی رو ادامش رو Start زدم یک چند ساعتی اومدم جلو
گرافیک بازی بعضی جاها واقعا فاجعست و ضعیف کار شده و به قول معروف خستست
texture های گنگ و ساده دقیقا محیط بازی مثل 10000 bullets روی PS2 رو یاد ادم می اندازه
من تو dante بهترین اتیش عمرم رو دیدم ولی تو این بازی به جرات میتونم بگم بدترین اتیشی که دیدم رو ساختن
یکی دو نفری هم که بازی رو دیدن همین رو میگفتن
جدا از اون افت فریم اعصاب خورد کن بازی و بد تر از همه اینا نداشتن Vsync که کاملا هم واضح و تاثیر گذاره میره رو نرو ادم اساسی دارن کاری میکنن که لذت gameplay قوی و غنی بازی خراب بشه
گرافیک بازی 10 برابر darksiders هست .
شما از گرافیک بازی چی میدونی؟ تکسچر میدونی چیه؟"
شما بهترین آتیش عمرت رو بری تو کرایسیس و یا کیلزون ویا alon in the dark ببینی بهتره دوست عزیز !!
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
کسی تا الان رو هارد بازی رو تموم کرده؟ اگه تموم کرده چی آزاد میکنه؟
جناب عالی قبل این که دهن مبارک رو باز کنی و بریزی بیرون بهتر بود پست های بعدی من رو هم میخوندی حالا که این تایپک رو از صفحه های چندم اوردی بالا
مواظب حرف زدنت هم باش
سطح اطلاعاتت رو با مقیاس 10 برابر نشون دادی که الفاظی که به کار بردی شایسته خودت هست داداش
جمله اخرت رو هم نمیدونم اصلا اون 2 تا بازی اولی رو از نزدیک دیدی که spam ول میدی که اگه میدیدی با اون اشغال فاجعه تاریخی سوم یک سطح نمیدونستی
زیاد هم به خودت فشار نیار داداش برات خوب نیست
این که خیلی زشته...
بایونتا خودش خیلی قشنگه این چه وضعیه...بیچاره دختر مردم...چه گریمی زدن![]()
همچی بدم نیستااین که خیلی زشته...
بایونتا خودش خیلی قشنگه این چه وضعیه...بیچاره دختر مردم...چه گریمی زدن
ولی اگه دور پاهاش بیشتر بود بهتر می شود : دی
اره بدک نیست ولی بالانته خوده بایونتا ردیف بود.
قدشم بلند بود این خیلی کوتاه میزنه. چقدر هم خوشحاله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)