با سلام
از دوستان کسی هست بدونه که فرق lcd با led چیه؟
من این وبلاگو چک کردم اما درمورد فرق این دوتا دو پهلو صحبت کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
از دوستان کسی هست بدونه که فرق lcd با led چیه؟
من این وبلاگو چک کردم اما درمورد فرق این دوتا دو پهلو صحبت کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در حقیقت فرق اساسی بین LED و LCD به کار گیری دیدهای نوری در LCD پنلهایی هست که از این دیودها به عنوان نورپشتی استفاده میکنن به عبارت ساده تر فرق بین LED و LCD فقط در منبع نوری هست که به عنوان نورپشتی یا بک لایت (Back Light) در این تلویزیونها به کار میره.
در LCD های معمولی از لامپهای فلورسنتی CCFL که تا حدی مثل لامپهای مهتابی هستن به عنوان نورپشتی استفاده میشه در LCD پنلهایی که به اونها LED TV میگن از LED به جای این لامپها استفاده میکنن.
خود LED TV ها هم بر اساس نوع آرایش LED ها دو دسته هستن:
Edge lit :1
local Dimming :2
خود Local Dimming ها هم بر اساس رنگ LED به کار رفته دو دسته هستند:
White LEDs
RGB LEDs
مزیت:
مصرف برق کمتر.
نازکتر شدن ضخامت پنل.
در انواع Local dimm مشکی عمیقتری تولید میشه.
معایب:
زاویه دید محدودتر نسبت به انواع مرغوب LCD هایی که از CCFL به عنوان نور پشتی استفاده میکنن.
قیمت بالاتر.
Last edited by *Alucard*; 28-11-2009 at 23:54.
چه مدلهایی بر اساس local dimming در حال حاضر تولید شده؟RGB LEDs بهتر از White LEDs هستند؟ایا ال ای دی میتونه در بهترین مدلش که فعلا این چنین مدلی نداریم با پلاسما رقابت کنه؟هیچ تکنولوژِی جدیدی به جز ال ای دی و ال سی دی و پلاسما نیومده؟با تشکر
سامسونگ B8500 , ال جی LH90 و سونی X450 و چند مدل از Sharp و Toshiba هم معرفی شده تنها مدلی که فعلا از RGB LED در ساختش استفاده شده مدل X450 سونی هست تا به این لحظه تستهای کیفیت تصویر نشون دادن که مدلهای B8500 و LH90 بهتر از X450 سونی بودن البته تعجبی هم نداره چون X450 مدل سال 2008 هست ولی این مدلها اواخر سال 2009 معرفی شدن.
در مورد رقابت با پلاسماها بیشتر رقابت در بازتولید رنگ مشکی هست از اونجایی که کنترل میزان نوردهی در پلاسماها در حد پیکسل هست به قولی Pixel Level هستن پلاسماها میتونن با دقتی در سطح پیکسل نقاط تاریک درست کنن ولی در Local Dimm ها برای تعداد زیادی از پیکسلها یک منطقه به عنوان بک لایت در نظر گرفته شده که ممکنه در تصاویر با کنتراست زیاد هاله نور ایجاد کنه البته این مسائل بیشتر به صورت تئوریک مطرح هستن ولی به طور کلی به نظر من Local dimm ها در آینده نزدیک تنها مشکلی که جلوی پلاسماها خواهند داشت مشکل زاویه دید هست و در بقیه موارد در سطحی که برای چشم انسان قابل روئیت هست به پلاسما پنلها میرسن یا بهتر عمل میکنن مگر اینکه پلاسماها هم پیشرفت قابل توجهی به خصوص در ضمینه مصرف برق و پیک برایتنس بکنن.
ایا مدلهای G15 پلاسما پاناسونیک تو ایران اومدن؟با تشکر
نه دوست عزیز تنها مدلی که از پلاسما پنلهای NeoPDP وارد بازار ایران شده مدل 42G10 هست البته دوستان میگن مدل V10 هم اومده که قیمت نامعقولی داره.
ممنون از Alucard عزیز که اطلاعات خوبی در مورد نسل جدید نمایشگرها در اختیار مون قرار میده .
در مورد برند های دیگه موجود در بازار هیچ بحثی نشده مثل philips ، sharp و... بخصوص که شارپ تو نمایشگاه الکامپ بزرگترین نمایشگر دنیا رو به نمایش گذاشته بود.
با سپاس
سلام دوستان نظرتون در مورد LCD های سونی چی هست؟ قیمتش نسبت به سامسونگ و ال جی های مشاهبه چگونه هست؟
KLV-40W550A از سونی ، بیشتر نظرم روی این مدل هست قیمتش چنده و آیا ارزش خریدن داره یا خیر؟(با توجه به قیمت)
40 inch W550A Series Full HD BRAVIA LCD TV
Full HD 1920 x 1080
Video Processing BRAVIA Engine 3
HDMI™ / Audio In
USB 2.0
PAP
PIP
MPEG Noise Reduction automatically
از سامسونگ مدل 40 اینچ در حدود همین مدل سونی چی پیشنهاد میکنید؟ و چقدر اختلاف قیمت دارند؟
سلام
دوست عزیز پنل W550 سونی جزو پنلهای خوب در سایز مورد نظر شما هست ولی پیشنهاد میکنم مدل B690 سامسونگ رو ببینید از نظر امکانات و کیفیت تصویر پنل برجسته ای هست و اکثر منابعی که پنلهای HD رو تست میکن کیفیت تصویر LCD ـهای سری 6 سامسونگ رو برتر دونستن به خصوص با توجه به قیمت رقابتی تر این پنل.
موفق باشید
آقا این دو نوع ال ای دی فقط تو کنتراست بالا (اگر اشتباه نکنم منظور شما اچ دی هست) با هم فرق میکنند؟
من ال ای دی سامسونگ و سونی رو دیدم ولی فرقشون کلآ تو تصاویر خیلی مشخص نیست حالا میخواستم بدونم چون تو مغازه هر دو به دستگاه اچ دی وصل بودند تفاوتشون معلوم نیست و اگر ما مثلآ سامسونگ رو بخریم توی خونه خیلی فرق این دو مدل زیاد خواهد بود؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)