تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 106 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1055

نام تاپيک: سریال پنجمین خورشید

پروفشنال amirmb1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    some where nearby

پيش فرض

دوستان رو مجله ها دقیقا چه روزی رو نشون می داد؟

2. این کاربر از amirmb1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

میگم محمد ای کاش فیلمو یکم دیرتر میساختن بعد میرفت میدید به جای نواب خونشون یه چاله است نواب ریزش کرده !! : دی !!
    هه هه هه !!! آره والا !!!
    هی ماشین ها و دستگاه خودپرداز رو نشون میدادن که ما ازینا داریم بدون اتلاف وقت میتونین پول برداشت کنین !!!
    توی خارج طرف زنگ میزنه پیتزا فروشی میگه راس ساعت 8 شب 3 تا پیتزا میخوام ... دقیقا 8 شب 3 تا پیتزا میرسه در خونش !! به خدا اگه یکم در مورد خارج بدونین از زندگی کردن توی ایران پشیمون میشین !! این سریال هم فقط داره روی زخم های ما نمک میپاشه ...

این محسن هم عجب چشم هیزی داشت که بین این همه عتیقه این خورشید رو پیدا کرده !! اون دختره هم خیلی پر روئه !! پول آرایشش از پول لباسای تنش بیشتره !!!

میگم جالب شده ها.خلاقیت نویی بود...همیشه یا میرفتن زمان قدیم یا میرفتن آینده ای که خودمونم نرسیده بودیم ولی تو این فیلم،خیلی جالب شده که زمان 62 بوده و الان که اومده تو آینده رسیده به زمان خودمون.
    62 نه ، 64

4. 3 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

امیدوارم اینجوری نباشه و محسن شخصیت پیر شده خودشو هم ببینه.... یعنی چی تا یکی غیب بشه میگن مرده...
    شخصیت پیر شده ش دیگه از کجا میخواد سبز بشه؟، مگه اینکه یه نمونه ش قبلا شبیه سازی شده باشه که تا الآن هم علم به یه همچین پیشرفتی [ شبیه سازی انسان] نرسیده.
    این پسره درسته تو زمان سیر کرده، ولی خودشم جزئی از این روند بوده؛ نه یه ناظر که از بیرون به این روند نگاه میکنه.

6. این کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان اوضاع کمی پیچیده شده زیاد بهش فکر نکنید همه چی درست میشه تا فردا شب و شب های اینده

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

انوش هم که زرتی افتاده مرده!! بعد از دو سال!خوش به حال مریم شده هم اینکه پول انوش رسیده بهش احتمالا و هم اینکه از شرش راحت شده!البته ممکنه اتفاقات دیگه ای افتاده باشه!

پروفشنال amirmb1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    some where nearby

پيش فرض

انوش هم که زرتی افتاده مرده!! بعد از دو سال!خوش به حال مریم شده هم اینکه پول انوش رسیده بهش احتمالا و هم اینکه از شرش راحت شده!البته ممکنه اتفاقات دیگه ای افتاده باشه!
    من می گم کشتنش یعنی مریم کشتتش

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

برادر کل دنیا پیش رفت کرده !! پیشرفت آمریکا رو اگه بخوای با ایران مقایسه کنی آرزوی مرگ میکنی !!
    من نمیخوام ضد حال بزنم ولی این تیکه که داشتن ایران رو بزرگ میکردن خیلی بد بود ...
    آخه جالب اینجاست چیزی هم به اون صورت پیشرفت نکردیم ( اسکناس 5000 تومنی و پلاک خودروی جدید و چار تا دونه اتوبان که نشد پیشرفت ، موندم چرا راه به راه برج میلاد رو نشون نمیده؟ )
    مرسی از اینکه جواب پستم را دادید. من دوست ندارم زیاد از موضوع تاپیک خارج بشم، ضمنا دوست ندارم حرف هایی که میزنم زیاد جنبه سیاسی پیدا کنه ولی... ببینید... آدم باید با خودش رو راست باشه... هر سال که از عمر منو شما میگذره تغییرات به وجود میاد. تغییرات مثبت و منفی. توی همین سریال اومد یه سری تغییرات ساده و پیش پا افتاده رو نشون داد. مدل ماشین، پلاک ماشین، عابر بانک، پول، نمای خیابان ها و ...! توی ایرانی که ما زندگی میکنیم اونقدر تغییرات مثبت و منفی اتفاق میوفته که اگه اونا رو بزاری زیر پاهات سرت میخوره به طاق نهم! اما اگه بیایم صادقانه نگاه کنیم میبینیم که یک سری آدم ها (حالا به نیات مالی، معنوی، دزدی، چه میدونم خوب یا بد) اومدن یک سری تغییرات مثبت و مفید ایجاد کردن که ما به اون تغییرات مثبت میگیم پیشرفت. در کنار اون ها هم یک سری تغییرات منفی ایجاد شده یا شایدم ایجاد کردن. من اصلا کاری ندارم که تغییرات مثبت میچربن به تغییرات منفی ویا بالعکس. من میگم ماها (هممون) به جای صرفا انتقاد کردن و عیب گیری باید بیایم نقاط مثبت را هم ببینیم و اونا رو حفظ کنیم و راه حلی برای حل نقاط منفی ارائه بدیم. این خوبه که آدم انتقاد کنه، خیلی خوبه... ولی زمانی خیلی خوب، عالی میشه که به همراه انتقاد راه حل هم بدیم. به عمل کار برآید به سخن دانی نیست! میدونم شاید الان دارید با خودتون میگید:"این احمقانه ترین جملاتیه که تا حالا خوندم" اما... ببینید... ما در ایران زندگی میکنیم و اگر بخواهیم خودمان را با کشور های پیشرفته مقایسه کنیم باید تمامی فاکتور های مشترک مقایسه شود. خدا وکیلی اگه بیایم فاکتور هایی مثل سطح تفکر، فرهنگ، رفتار مردم ایران را با مردم کشوری مثل انگلستان یا ژاپن مقایسه کنید، به هر کدوم از یک تا ده چه نمره ای میدید؟ به ایران چه نمره ای میدید...
    ببخشید زیاد صحبت کردم و سرتونو درد آوردم. از همه مدیران و اعضاء انجمن هم عذر خواهی می کنم که پستم ارتباط زیادی با موضوع تاپیک نداشت (هرچند تمام تلاشمو کردم که ارتباط پیدا کنه!)
    بازم ببخشید!
    یاعلی

11. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من می گم کشتنش یعنی مریم کشتتش
    مریم کشتش؟!
    شایدم محسن کشتش، بعد خودشم اعدام شده! (عجب تخیل قوی دارم!)

13. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

خدا وکیلی اگه بیایم فاکتور هایی مثل سطح تفکر، فرهنگ، رفتار مردم ایران را با مردم کشوری مثل انگلستان یا ژاپن مقایسه کنید، به هر کدوم از یک تا ده چه نمره ای میدید؟ به ایران چه نمره ای میدید...
    آدم مقایسه رو بین جاهایی انجام میده که تجربه سکونت تو اونجاها رو داشته، اگه کسی میخواد نمره بده به فرض تو هر سه کشور باید یه مدت قابل توجهی زندگی کرده باشه، خیلیها بدون اینکه بدونن فلان جا چه جوریه فقط ازش تعریف میکنن. من الآن به خودم اجازه نمیدم راجع به زندگی حتی تو یه شهر دیگه ایران [که تا به حال نرفتم و از نزدیک ندیدمش] اظهار نظر کنم.
    به نظر من که تو این سریال نخواستن به زور به بیننده تحمیل کنن که الآن همه چیز عالیه؛ یه سری تغییراتی رو نشون داد که بعد از گذشت دو دهه تو هر جامعه ای طبیعیه یا حتی بیشتر از این هم ممکنه رخ بده؛ تازه ارزش پول ایران رو هم که نشون داد پایینتر اومده
    لازم نیست بعضیا اونقدر به خودشون عذاب بدن تا همه چی رو – – – – – ببینن.
    البته منظورم از بعضیا آقای pcforlife نبود چون نظر ایشون مثبت و سازنده بود.
    Last edited by H a m e e d; 25-08-2009 at 21:44.

15. این کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ضعف های اسف بار از در و دیوار این سریال مثل بارون بهاری میباره
    به خصوص visual effect هاش که البته اگه بشه اسمش رو گذاشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •