شما تنظيمات گرافيكي بازي رو بياريد پايين تر اگر مشكل حل نشد از درايور هاي قديمي تر استفاده كنيد!!!نوشته شده توسط sAsAn.K
شما تنظيمات گرافيكي بازي رو بياريد پايين تر اگر مشكل حل نشد از درايور هاي قديمي تر استفاده كنيد!!!نوشته شده توسط sAsAn.K
سلام آقا اين بازي با دمون تولز اجرا ميشه؟؟
و اگر اجرا ميشه فايله ايمجش كجاست پسوندش چيه ,mds هستش ميشه يكي بگه كجاست فايله ايميجش
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
چرا هيچكي كمك نميكنه بابا كمكم كنيد
X_man جان فکر کنم مال این تنظیمات گرافیکی Next Generation باشه.
چون خودش به صورت پیش فرض روی همینه ولی نمیشه تغییر داد!!! یعنی میشه ولی سیوش که می کنی برمیگردی میبینه دوباره روی همینه!.
حالا چی؟
بچه ها يه سوال در مورد مرحله كشتي فكر كنم مرحله 4 باشه آره خودشه.![]()
اونجايي كه اون يارو با منور داره قدم ميزنه من مي رم از پشت مي گيرمشو مي كشمش. حالا به من بگين بعد از اون بايد چيكار كنم. ديگه كلافه شدم![]()
با تموم شدن مراحل راحت نصب بازی امیدوار بودم که بتونم بازی رو به صورت خوبی اجرا کنم ، اما زمانی که تست سخت افزار رو نشون داد و متوجه ورژن 2 بودن پیکسل شیدر شدم حالم به بدترین وجه ممکن خراب شد![]()
خدایا این یوبی سافت رو یک سری تا مرز ورکستگی ببر تا دیگه با دل جوونهایی مثل من بازی نکنه
اما خداییش از حق نگذریم موزیک اول بازی ( منوی بازی ) واقعا قشنگه . من که همون رو شنیدم حال کردم![]()
سلام دوستان:
چرا وقتی بزی رو نصب میکنم همچین اروری میده.....روي سنگل پلایر که کلیک میکنم این صفحه ضاهر میشه؟؟؟؟؟؟؟
[IMG][/IMG]
راستی اینم سیستممه:
cpu:2.4 celeron
gerafic:ATI Radeon 9250 AGP (0x5960)
ram:512
windows:sp 2
يكي به ما كمك كنه::::![]()
سلام
اونايي كه در هم ريختگي گرافيكي دارند بايد Anti Aliasing كارت گرافيكشون رو off كنند مثلا اونايي كه جي فورس دارند با كليك راست در صفحه دسكتاپ و انتخاب گزينه NVIDIA Display و بعد از اون اسم مانيتور سپس روي گزينه Performance & Quality Setting بريد و دگمه Restore رو بزنيد در ضمن در هم ريختگي هاي رنگ و گرافيك ربطي به گزينه Next Generation در Option بازي نداره...
راستي يه سوال هم خودم دارم: تو اون مرحله اي که در شانگهاي هستش وقتي از آسمانخراش با طناب پايين ميام و رئيس Jba با چند نفر دیگه دور هم نشسته اند باید اینجا چکار کنم؟
یه انتقاد هم از اونایی دارم که در صفحات اول این تاپیک بازی رو نقد میکردند:شما که می گفتید داستان زندانی شدن سم فیشر خیلی توپه و نمیدونم باید تو زندان گروه تشکیل بدید و آتش سوزی راه بندازید و از تو کانال هوا با واشینگتون فرار کنید و کارای دیگه پس همه این اتفاقات چی شد مرحله زندان در عرض 10 دقیقه که تموم شد!!!!!!!!!
مشکل منم حل شد درایور قدیمی تر نصب کردم درست شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)