یه مثالی هست که میگه :
سنگ بزرگ علامت نزدنه ، حالا همین بلا سر سونی اومده .
یه مثالی هست که میگه :
سنگ بزرگ علامت نزدنه ، حالا همین بلا سر سونی اومده .
یک سری تصاویر زیبا و جدید از بازی که هر چه بیشتر میخواهیم تا بازی بیاد.اینا دیگه میخوان PS3 رو متحول کنن.
در آخرین خبری که از بازی منتشر شد مبنی بر تاخیر بازی تیم سازنده گفت : از این رو از طرفداران این بازی بابت تاخیر عذرخواهی می کنیم اما این مسئله باعث می شود تیم سازنده از ارائه بهترین کیفیت ممکن به بازی کنندگان مطمئن شوند . بدون شک این بازی با اهداف بلندپروازانه خود انتظارات علاقه مندان را بدون جوابی مثبت و لذت بخش نخواهد گذاشت.
تصاویر با سایز کوچک :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
محتوای مخفی: تصاویر با سایز اصلی
به نظرم جای یک ps3 تو اتاقم خیلی خالیه...!یک سری تصاویر زیبا و جدید از بازی که هر چه بیشتر میخواهیم تا بازی بیاد.اینا دیگه میخوان PS3 رو متحول کنن
آدم از خود بی خود میشه این تصاویر رو میبینه...(واقعآ کسی که بشینه پای این بازی دیگه جرات نمی کنه 1 ساعت بیخیالش بشه!!!)
بچه ها من شنیدم که یه فرمون واسه این بازی هست که مخصوص همین بازیه و اصلا روش مارک همین بازی خورده که تو ایران هم نیست،میشه یه توضیحی در مورد این فرمون به من بدین و یه لینکی در موردش چون من میخوام به کسی که از اونور میاد بگم برام بخردش،ممنونم
Logitech PlayStation 3 Driving Force GT Racing Wheel
قیمت 150 دلار
Trailer جدیدی ازین بازی خوف ناک منتشر در شده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین من نسخه ی psp این بازی رو دارم اولش به خاطره رانندگی سختش(عادت کردن به نیدفور اسپید که تخت گاز کله مسیرو میری) و نداشتن داستان بازی نمیکردم ولی کم کم باهاش آشنا شدم و اصلا ازش سیر نمیشم
تازگیا یه تفریح باحال پیدا کردم که شدید معتادش شدم psp رو وصل میکنم به اسپیکر و بعد با گاز ماشین بازی میکنم به حدی معتاد شدم که شب قبل از خواب هدفونو میزارم تو گوشی و 1 ساعت به صدای کروت z06 سال 64 گوش میکنم لامسب مثل سمفونی میمونه اول با یه صدای پر پر اگزوز و هر از چند گاهی یه پت که به خواتره خروج آتیش از اگزوز به وجود مییاد بهد تو دور کم یه صدایه ریز که به خواطر توربوشه که با بالا رفتن دور موتور تو صدای نعره ی موتور گم میشه(ببین یعنی gt5 رو بگیر وصل کن به سینما خانگی با صدایه ماشینا حال کن حتی اگه بازی همین بود و فقط صدای ماشین رو پخش میکرد بازم ارزش خریدن یه ps3 رو به خاطرش داشت
گرافیک این بازی واقعا اینه!!؟؟؟
![]()
اینو چجوری ببینیم . هیتلره
خب Youtube هست دیگه!
باید از چیلتر شکون US استفاده کنید!
__________________________________________________ _________
__________________________________________________ _________
یک ویدئوی جدید از گیم پلی بخش مسابقات Nascar بازی ( من عاشق این بخشم!) منتشر شده که میتونین از آدرس زیر اون رو ببینین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)