مرسی دوست عزيز
من زمين شناسی اقتصادی خوانده ام و آمادگی هرگونه کمک علمی را به شما دارم
در حال حاضر علاوه بر کار تدريس، در زمينه سنجش از دور و Gis نيز فعال هستم
مرسی دوست عزيز
من زمين شناسی اقتصادی خوانده ام و آمادگی هرگونه کمک علمی را به شما دارم
در حال حاضر علاوه بر کار تدريس، در زمينه سنجش از دور و Gis نيز فعال هستم
خواهش می کنم.نوشته شده توسط Dr.Adeli
اتفاقا من خیلی تو این تاپیک احتیاج به یک نفر مثل شما داشتم . خیلی حوب شد که شما اومدین .
اگه امکان داره درباره زمین شناسی اقتصادی بیشتر توضیح بدین .
ممنون
مثل اينکه زمين شناسا همه شب بيدارن!!!
چرا كاني الماس در كشور ايران وجود ندارد ؟[/QUOTE]
سنگ مادر الماس کيمبرليت نام دارد اين سنگ در فشار و دمای زياد بوجود می آيد. و محل تشکيل آن ها در ريفت های درون قاره ای است، اين ريفت ها در آفريقا وجود دارند و اغلب آنها بالغ هستند و مراحل تکامل را پشت سر گذاشته اند، در ايران اين نوع ريفت را نداريم پس محيط تشکيل الماس در ايران وجود ندارد!!پس دنبال الماس گشتن بیهوده است
اما من شخصاً مطمئن نيستم که آيا واقعاً درايران ريفت نداريم
نکته جالب آن است که الماس از کربن خالص تشکيل شده، آيا تا به حال فکر کرده ايد این کربن از کجا تامين شده است؟؟؟؟
جالب است!!! از کربنات ها!!!!! CaCO3!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Dr.Adeli; 13-09-2006 at 02:56.
خیلی ممنوننوشته شده توسط Dr.Adeli
در صورتی که مطلبی کوتاه و جالب داشتید حتما بگذارید . چون اینجا مطالب کوتاه رو بیشتر خونده میشه .
از نظر شما مطرح کردن مطالب انگليسی که مشکلی نداره؟
Normally, diamonds form in a “stability zone” within the upper mantle at depths of 150 to 200 kilometers, where the temperature and pressure allow carbon from mantle rocks to stably transition to diamond. The diamonds are then brought to the surface via vertical magmatic columns called kimberlite pipes.
الماس ها 1تا 3 بليون سال پيش در جبه زمين در عمقی تشکيل شده اند که فشار کافی است، (حدود 55000 اتمسفر) و دما خيلی بالا نیست (حدود 1000 درجه سانتيگراد!!!) اين شرایط در اعماق 150 کیلومتری قاره ها و 200 کیلومتری پوسته اقیانوسی فراهم است. سنگ های این منطقه پریدوتیتی و به شکل لرزولیت و هارزبورژیت می باشد.(60-90 درصد الیوین- 10-40 درصد اورتوپیروکسن)
نقل از:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يک نکته جالب در مورد الماس
55 درصد الماسهایی که داریم صنعتی، 45% نیمه قیمتی، 5% قیمتی هستند.
95 درصد الماسها قهوه ای!!! 4% بیرنگ یا دودی، 1% قرمز یا صورتی هستند.
کسی یادش هست گرین استون ها رو کجای ایران داریم؟؟؟؟(نزدیک افیولیت ها؟؟؟؟؟؟)
Curiously, diamonds have recently (1999) been found in French Guiana, not in kimberlite pipes, but in a greenstone schist, in a mineral called komatiite, at longitude 53°W, latitude 4°N. The Dachine greenstone belt is the remains of the roots of a Proterozoic island arc, where there was once subduction, and the schists were made by the metamorphosis of volcanic material in the Amazonian orogeny (perhaps when South America collided with North America in the Ordovician).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)