تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 20 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 192

نام تاپيک: Brink

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    منم بازی رو گرفتم و بازی کردم (نسخه کنسولی). حقیقتا با نظر حامد کاملا موافقم . بازی اصلا قابل قبول نیست . صرفا یه مولتی پلیر خالصه یه چیزی تو مایه های L4D که البته اون خیلی قشنگتر بود. مولتی این بازی هم چندان جالب نبود خیلی خر تو خره . خلاصه ما حال نکردیم نه گرافیک چشم نواز داره نه گیم پلی خوبی داره IA خیلی ضعیفه و باگ هم که زیاده.

این مطلب صرفا نظر شخصیم بود قصد اهانت به دوستانی که از بازی لذت بردن رو ندارم .

با تشکر...

2. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

دوستان یه کرکی چیزی سریالی برای نصب این بازی به من معرفی کنید

همون موقع نصب یه سریال میخواد

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

دوستان یه کرکی چیزی سریالی برای نصب این بازی به من معرفی کنید

همون موقع نصب یه سریال میخواد
    عزیز یه تصویر میزاری از همین صفحه ای که ازت سریال می خواد ؟
    و این که بازی رو از کجا دانلود کردید!؟
    Last edited by marmolak kocholo; 14-05-2011 at 09:10.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

این هم اون صفحه دریافت سریال:

اینم سایت دریافتیم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اولی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

بازی به نظر من خیلی ضعیفه، واقعا انتظارم بیشتر از اینها بود، چنگی به دل نمیزنه، حیف، نسخه ی Pc رو هم خریدم ولی فاز نمیده کلا!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

یعنی یکی پیدا نمیشه این سریالشو به ما هم بده
    یا کیجنی واسش وجود نداره

باز کی میخواد دان کنه؟!!!!!!!!!!!!!!>.....................
    Last edited by ATA FARZADI; 14-05-2011 at 15:53.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

یعنی یکی پیدا نمیشه این سریالشو به ما هم بده
    یا کیجنی واسش وجود نداره

باز کی میخواد دان کنه؟!!!!!!!!!!!!!!>.....................
    دوست عزیز اکثر وب سایت هایی که برا دانلود گذاشتن این توضیح رو دادن :

پس از دانلود پارت ها ، ابتدا حتما آنتی ویروس خود را غیر فعال بسازید تا از پاک شدن فایل های کرک توسط آنتی ویروس شما جلوگیری شود. سپس به اکسترکت بپردازید. سپس در هنگام بازی از شما درخواست سریال می شود. هر سریالی که مایل هستید را وارد نمایید و سپس به ادامه نصب بپردازید. پس از اتمام نصب ، تمامی فایل های موجود در پوشه SKIDROW را در محل نصب بازی کپی و جایگزین نمایید
    ؟!

9. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

اونایی که هی الکی از بازی ایراد می گیرن ، یا می خوان بازی رو بخرن و مردد هستن ، حتما بخونن! اصلا همه بخونین!
    واقعا که! چرا هر کی میاد این طوری با بازی رفتار می کنه؟ اینا همه آثار اون نمرات مسخره هستش. این سایتا مثل این که باهم دست به یکی می کنن و به یک بازی نمره کمی میدن. یا شاید یکی شون که کم میده بقیه کمتر میدن تا اون یکی رو ضایع کنن. واقعا نذارین این نمره ها جلوی چشمتونو بگیره!
    من الان دو روزه گرفتم بازیو ، هر روز که بازی می کنم بیشتر علاقه مند میشم. واقعا بازی خیلی قشنگی در آوردن. بعضی ها مثلا ایراد های عجیبی می گیرن. مثلا دشمن رو نمیشه تشخیص داد. خب عزیز دل من دشمن بالای سرش هیچی نیست ، ولی یارهات اسمشون رو سفید نوشته. خب اگه بازی آنلاینی بازی می کردید اینو باید راحت می فهمیدید.
    یا مثلا این که چقدر خر تو خره! اصلا نمی فهمی چی شده! خب اینم مشخصه همه میان کنار objective مرحله تا بجنگن دیگه. اگه برین یکم اون ور تر می بینید چقدر خلوته و اصلا گیج نمیشید. یا اصلا با فاصله بجنگید.
    یا به سیستم مرگش گیر میدن. که مثلا مسخره هست. اتفاقا به نظرم خیلی هم قشنگ طراحی شد و واقعا توی نبرد تاثیر می ذاره! یا مثلا می گن من انتخاب کردم که دکتر بیاد منو heal ام کنه ، دکتر اومده کنارم می جنگیده!! خب این که مشخصه دیگه. طرف داره از جون خودش مراقبت می کنه! اول باید خودشو نجات بده بعدا بیاد تورو نجات بده. یا مثلا می گن دکتر نیست! خب این مشکل تیمه دیگه! توی تیم دکتر ندارین! یا شاید دکتره مرده!
    یا باز خیلی ها می گن چرا قیافشون این طوریه!!!! آخه خب این حالت صورت ها فانتزی هست! خب همه بازی ها باید مگه قیافه عین واقعیت داشته باشن؟ پس برید یک نامه بنویسید که چرا کارآگاه گجت این طوریه!! د خب اینم اشکاله بازیه؟
    یا مثلا می گن خیلی ساختن کرکتر ضعیف بود. خوب اگه به خودتون یک کوچولو زحمت می دادین می رفتین می دیدین که چقدر لباس و ... وجود داره برای customize کردن شخصیت! خب نرفتین ببینید که این حرف رو می زنید!
    یا مثلا می گن بازی خیلی پیچیده است! شما به خودتون زحمت دادین که برید فیلم اول بازی رو ببینید؟ 15 دقیقه کامل در باره ی بازی آموزش میده! خب نرفتین دیگه!
    آخه اینا میشه اشکال از بازی؟ نه خودتون قضاوت کنید.
    هوش مصنوعی هم روی easy خیلی کم میشه ولی روی hard بیشتر میشه. ای کاش این طوری نمی کردن و طوری می ساختن که مثلا روی ایزی دمیج ما بیشتر از اونا بشه ، روی نورمال متعادل و روی هارد اونا بیشتر بشن. این طوری خیلی بهتر میشد.
    به نظر من واقعا بازی قشنگیه. شاید شاهکار نشده ، ولی بازی فوق العاده هست. این بازی کاملا روی کار گروهی کار می کنه. و منو یاد team fortress انداخت! واقعا بازی ای که bethesda سازندش باشه تعجب آوره که بد باشه.
    در آخرم می گم که این نمرات جلوی چشماتونو نگیره. الان اگه نمره بازی 9 از ده میشد همه میومدن می گفتن " به به ! چه بازی بود!" یا " شاهکار قرن بود!" !!!!! به نظر من اتفاقا بازی خیلی قشنگیه و روش خیلی کار شده و نمره ی مستحقش 8.5 هست نه 6 !!!! حالا من تا چند روز دیگه که تموم کردم نقد بازیو می نویسم. امیدوارم چشماتونو نخورده باشم.
    ممنون

11. 11 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه March1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

هنوز چند روز از انتشار بازی نگذشته قراره یک پچ برای بازی ارائه بشه , مشخص که سازنده با عجله بازی رو منتشر کرده .نمیدونم مگه چند هفته زودتر چه فرقی میکرد , لااقل یک نسخه دمویی از بازی برای دانلود قرار می گرفت و بازخوردهاش رو می دیدید و بعد بازی رو توسعه می دادید .

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مبین جان دوست عزیز...الان اینجا به غیر من کسی نبود که بیاد از بازی بگه...پس اگر با منی ....
    داداش الان من در کدوم یک از اون حرف های پست قبلیم کلمه مسخره رو به کار بردم..؟؟
    دوست عزیز من حتی پورتال رو که 9.5 گرفته قبول نداشتم چه برسه به این...پس لطفا نگو که الان 9 میگرفت تعریف تمجید میشد نه عزیز....Kilzone 3 امتیازش 8.8 .. گرفت الوار الوار حرف و حدیث های فراوان ریخت رو سرش که بله بازی چرته به درد نخوره فلانه بهمانه ....خب اونو بازی کنی که بهش اون موقع 100 میدی ...سبک بازی رو دوست داری چرا میای با تعنه حرف میزنی...؟؟
    من و بعد من هر کسی اومده نظرشو گفته خوبه گفتیم نظرمون هستش....
    در مورد سایت ها هم من خودم شخصا نظر گیم اسپوت رو تا زمانی که IGN رای نده قبول نمیکنم بیشتر رای این دو برام ملاک هستش....دوما مبین جان اینو دسته جمعی میگم این امتیاز دهی ها برای ما صدق نمیکنه عزیز...
    برای ایرانی جماعت نیست که رای میدن اینا برا اونایی هست که 60 دلار میدن بازی میخرن نه ما که 2 تومن بازی میخریم....
    موتور استورم 3 8.5 گرفت یکی از دوستان بهم گفت امتیاز کمش باعث شده فروشش کم بشه با تعنه ای بسیار بالا ؟؟؟
    جای سوال داره اونجا 8.5 کم شد اینجا 6 زیاد شد....عجیبه....خیلی هم تعجب برانگیزه...
    درضمن نفر میشناسم عاشق این سبک بازیه این یعنی چه یعنی 1 هم میگرفت میخرید بازی میکرد لذت میبرد. هر کی از بازی لذت میبره بهتره خودش به امتیازها توجهی نکنه.

14. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •