تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 23 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 223

نام تاپيک: { نرم افزار } آموزش نصب ويندوز 7 بر روي لپ تاپ

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

دوستان ببخشید می پرم وسط بحث ...

ببینید من ایسوس n61jq دارم که تاپیکش هم هست میتونید نگاه کنید. یه سری درایور رو دی وی دی خود لپ تاپ و البته سایتش هست که کارش همینه ..

ویندوزی که ماکروسافت میده دیگه قرار نیست درایور کیبور هم روش باشه چون کلی انواع و اقسام لپ تاپ وجود داره.

من ویدنوز سون کرک شده ی آلتیمیت رو نصب کردم هم 32 و هم 64 بیتی. بعد هم درایور رو ریختم. خیلی کلید مهمیه و اصلا بدون اون ترجیح میدم ویندوز نریزم !!!!

مال من کارایی مثل اینا می کنه:

کم و زیاد کردن نور
    تغییر مقدار صدا
    تغییر مد رنگ مانیتور
    اسلیپ Sleep
    خاموش کردن مانیتور
    قطع صدا
    روشن کردن وبکم و لود کردن نرم افزار مربوط به اون
    باز کردن برنامه ی ماشین حساب
    روشن خاموش کردن وایرلس و بلوتوث

با این همه کار نمیشه بی خیالش شد. تو سایت رسمی باید بگردین و پیداش کنید واسه ایسوس که میدونم کجاست ولی اچ پی و سونی رو نمیدونم. حتما باید رو سایتش یه جایی گذاشته باشه.

ضمنا این رو هم اضافه کنم که درایور کارت صدا و کارت گرافیک و چیپ ست سی پی یو رو میشه از سایتای دیگه دانلود کرد که به روز تر باشه. و البته فشرده تر و کم حجم تر.

حرفت درسته ا
    اما کلا همه اینایی که گفتی + خیلی چیزای دیگه میشه با کلیدای دیگه
    براشون شروتکات تعریف کرد ، حتما که نباید لنگ این فسقل کلید موند

2. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farshid7f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ارومیه

9

تو مراحل نصب اگه دی وی دیش هر دو تا رو داشته باشه یه صفحه میاد که میگه کدوم ورژن رو میخوای نصب کنی و گزینه هاش دو تاست. x86 و x64 که همون 32 و 64 بیتی میشه.

ممنون!
    روش نوشته هم 32 هم64 بیت ..ولی هیچ جا نمیپرسه که 32 بزنه یا 64
    راه دیگه ای نداره؟

4. این کاربر از farshid7f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ممنون!
    روش نوشته هم 32 هم64 بیت ..ولی هیچ جا نمیپرسه که 32 بزنه یا 64
    راه دیگه ای نداره؟
    من راه دیگه ای بلد نیستم. اگه نمی پرسه که باید مشکل داشته باشه. اصلا یه چیز دیگه. ویندوز سون 32 و 64 بیتی هر دو زیر 3 گیگ میشه ولی اگه اون دی وی دی ترکیبیش باشه باید بیشتر از 3 گیگ باشه.
    ویندوز سون ماه اکتوبر فکر کنم 3.4 گیگ بود در حالی که 32 و 64 بیتیش 2.5 و 2.8 حدودا بود.

6. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

بچه ها من یه ویندوز 7 از mrt نصب کردم و از dvd یه کپی گرفتم الان میخوام روی یه سیستم دیگه نصب کنم در مرحله expand installation file روی 0 % میمونه و جلو نمیره چه کار کنم

برای من استفاده هایی مثل کم و زیاد کردن صدا- کم و زیاد کردن نور صفححه- انتقال تصویر از مانیتور به تلوزیون در زمان اتصال لپ تاپ به تلوزیون و قطغ صدا.
    به راحتی با دانلود نرمافزار از وبسایت سازندت میتونی کلید Fn رو فعال کنی ، کاری نداره که

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من لپ تاپ vaio مدل vpcf 126 fm دارم و ویندوز کارخانه ایش هم ویندوز 7 home permum هست نسخه 64 بیتش .

من برای سازگاری بیشتر با نرم افزارها , نسخه 32 بیت ویندوز 7 رو نصب کردم اما وایر لس و بلوتوث و خیلی از امکانات ویندوز

اورجینال از بین رفت و مجبور شدم از دی وی دی های بک آپ دستگاهم استفاده کنم و ویندوز رو ریکاوری کنم سوال من از شما

اینه راهی هست که بتونم نسخه 32 بیتی 7 رو روی لپ تاپم نصب کنم البته به جز اینکه بخوام برم و درایور های سیستمم رو از

سایت تولید کنندشون بگیرم آخه دیال آپ دارم اگه راه دیگه ای هست ممنون میشم راهنماییم کنید مشکل من با درایور ها و کلید fn
    هست زمانی که ویندوز 32 بیت رو نصب میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز من یه لپ تاپ hp مدل tx2 1075ee ، touch smart(صفحه لمسی )دارم که ویندوز ویستا روشه می خوام ویندوز سون 32 بیت روش نصب کنم .می خواستم بدونم اگه اینکارو بکنم خاصیت لمسی بودنش باز هم می مونه یا باید درایورشو دانلود کنم؟ چون وقتی به سایتش رفتم درایورشو برای دانلود نگذاشته بود.برای سایر قطعات چطور؟خود سون میشناسه یا باید جداگونه درایورشون رو دانلود کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز من یه لپ تاپ hp مدل tx2 1075ee ، touch smart(صفحه لمسی )دارم که ویندوز ویستا روشه می خوام ویندوز سون 32 بیت روش نصب کنم .می خواستم بدونم اگه اینکارو بکنم خاصیت لمسی بودنش باز هم می مونه یا باید درایورشو دانلود کنم؟ چون وقتی به سایتش رفتم درایورشو برای دانلود نگذاشته بود.برای سایر قطعات چطور؟خود سون میشناسه یا باید جداگونه درایورشون رو دانلود کنم؟
    مشکلی نداره فقط و معمولا هم همون درایور های ویستا بهش می خوره
    و این که :
    1 - درایو D رو که مربوط به ریکاوری هست پاک نکن
    2- از فولدر swsetup در درایو C کپی بردارید و این فولدر شامل همه نرم افزار ها و درایور های شما می باشد که در ویندوز شما نصب می باشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مشکلی نداره فقط و معمولا هم همون درایور های ویستا بهش می خوره
    و این که :
    1 - درایو D رو که مربوط به ریکاوری هست پاک نکن
    2- از فولدر swsetup در درایو C کپی بردارید و این فولدر شامل همه نرم افزار ها و درایور های شما می باشد که در ویندوز شما نصب می باشد
    با تشکر از شما دوست عزیز.فقط یک مورد اونم اینکه سیدی های درایور های لپ تاپ رو ندارم.مشکلی که نداره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز.فقط یک مورد اونم اینکه سیدی های درایور های لپ تاپ رو ندارم.مشکلی که نداره؟
    swsetup همون درایور ها هست
    اگه منظورت ریکاوری دیسک هست باید اون ها رو بسازی
    داخل start > hp recovery manager > hp recovery disk creator

13. این کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من یه لپ تاپ hp dv6 3140 خریدم وقتی میخواستم پارتیشن بندیش کنم هاردمو داینامیک کرد و پارتیشن تیبلش پرید با برنامه های پارتیشن بندی بوتیبل پارتیشن تیبلا برگردوندم ولی فکر کنم درایو d هم که ریکاوری روش بوده پریده حالا چندتا سئوال داشتم
    آیا میتونم از ریکاوری دیسکی که توسط یه لپ تاپ دیگه (همین مدل ) درست شده استفاده کنم ؟
    آیا میتونم اون فولدر ریکاوریا با برنامه های مختلف ریکاوری کنم ؟
    اگر یه ویندوز سون home premium اورجینال مال یه لپ تاپ دیگه را شروع کنم روش نصب کردن و سریالیا که پشت لپ تاپ خودم هست استفاده کنم مشکلی پیش میاد توی نصب ؟
    چون مال خودم دی وی دی ویندوز روش نبود ولی لپ تاپای دل روش هست خواهشان سریع جواب بدید
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •