راستی چه طور میشه گوشی رو اپدیت کرد؟
مثل 5800 یا ان 97 میشه گوشی رو با وایرلس آپدیت کرد؟
راستی چه طور میشه گوشی رو اپدیت کرد؟
مثل 5800 یا ان 97 میشه گوشی رو با وایرلس آپدیت کرد؟
ببخشید اینجا رو شلوغ کردم
من اشتباهی برنامه modo رو که نمدونم چی بود از توی application manager پاک کردم
میشه بگید این برنامه چی بود و از کجا میشه گیرش اورد و نصب کرد؟
بله من خودم همی جور آپدیت کردم
دوست من برنامه modo یه فایل منیجر اختیاری هست که همراه با برنامه هایی که برای هکک کردن گوشی استفاده میکنید روی گوشیتون نصب میشه ... برنامه خاصی نیست شما میتونید به جای اون از یه فایل منیجر بهتر استفاده کنید ..
خوب میشه یه توضیح کوچیک بدین ببینم از کجا باید آپدیت کنم
آره
برنامه HelloOx 2.03 (اگه درست نوشته باشم) واسه ه ک گوشی نصب کردم که کار هم نکرد. واسه همین پاکش کردم. دیدم این برنامه Modo توی add.man مونده واسه همین پاکش کردم و فکر کردم مال خود گوشی بود
کد زیر رو بزن
#0000#*
تو option
گزینه check for update
رو بزن اگه برای گوشی آپ دیت باشه بهت میگه (البته باید وصل شی به اکسس پوینت).قبل آپ دیت بکاب یادت نره
یه سوال دیگه
یه دیکشنری داره که مثل آب خوردن با وایرلس میشه بهش یه زبان اضافه کرد. به زبان های پیش فرض گوشی میشه فارسی رو هم اضافه کرد؟ واسه نوشتن پیام فارسی میخواستم
این گوشی رو یکی از دوستام خریده و ازش راضی هست سرعتش خوبه تنها رم اون 4 گیگ هست و صداش ضعیفه و یاد گوشی بلک بری میاندازه آدم رو .![]()
مگه گوشی فارسی نیست؟
اگه زبان فارسی نداره نمیتونی کاری بکنی. باید یا ه ک ش کنی (باید پرواداکت کد رو عوض کنی و بعد آپدیت کنی . من توصیه نمیکنم) یا ببری نمایدندگی نوکیا برات فریم ور فارسی بریزن
چه عجب یکی به این تاپیک هم سر زد
خوب داداش اون پروداکت کد رو که گفتی باید عوض کنم و بعد اپدیت کنم من نفهمیدم یعنی چی! اگه میشه یا توضیحی بدین یا جایی رو معرفی کنید که توضیح داده باشه. شرمنده چون نمیدونم چی هست نمیدونم کجا هم باید بگردم دنبالش
و اون راه دوم که باید ببرم نوکیا فریمور فارسی بریزن اگه میشه بگید چه جوریه ما خودمون این کار رو بکنیم. واسه گوشی خودم و گوشی Vivaz فریمور رو عوض کردم حالا سر این گوشی موندم
ظاهرا زیاد کسی هم به این تاپیک سر نمیزنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)