با اجازه آرمین جان. من خودم چند تا مشکل توی اجرا داشتم. شاید بر میگرده به ویستا.
اینجا راه حل ها رو میذارم که اگه کسه دیگه ای به مشکل برخورد کارش راحت تر بشه.
امروز دانلود این بازی تموم شد.
اون فایل pcsx2 رو نصب کردم ولی موقع اجرا ارور msvcr100.dll not found رو میداد.
دیدم دوستمون dashmojtaba هم این مشکل رو داشته بعد به روش عجیبی حلش کرده.
ولی من از توضیحاتشون چیزی نفهمیدم که کدوم فایل rar رو میگن.
خلاصه 1 کم توی نت سرچ کردم که فهمیدم این ارور بر میگرده به برنامه ++Microsoft visual c
ورژن 2008 این برنامه رو گرفتم باز هم کار نکرد وای با نسخه 2010 بتا این برنامه مشکل ارور درست شد.
اگه کسی توی ویستا خواست بازی کنه از این فایل رو نصب کنه مشکلش حل میشه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل دومی که داشتم با این قسمت بود
3- CDDVD ROM : اين مورد داراي دو پلاگين مي باشد كه انتخاب هر يك از موارد زير اختياري است.
الف) پلاگين Gigaherz's CDVD: براي اجراي بازي در حالتي كه DVD بازي را در DVD ROM قرار داده ايد. براي اين كار كافيست بعد از انتخاب اين پلاگين دكمه كانفيگور را زده و درايو DVD حاوي بازي را انتخاب كنيد.
ب) پلاگين Linuz Iso CDVD: ابتدا با استفاده از نرم افزاري مانند Alcohol 120% از DVD بازي ايميج برداريد. و سپس بعد از انتخاب اين پلاگين دكمه كانفيگور را زده و مسير فايل ايميج رو با استفاده از كليد select Iso تعيين و OK بزنيد.
اگه از روش (ب) استفاده میکردم برنامه ارور میداد واسه 1 پلاگین cdvd . بنابرین اگه به ارور برخوردین با 1 برنامه مثل virtual clone drive اون ایمیج رو mount کنین بعد از روش (الف) درایو کجازیتون رو به برنامه بشناسونین. اینجوری دیگه ارور نمیده.
موفق باشید.