تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 25 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 244

نام تاپيک: Captain Tsubasa

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله خوب درست حدس زدی شدیدا اشتباه قضاوت کردی. اولا هیچ چیز بازی شانسی نیست دخالت شانس توی این بازی صفر هست همه چیز بر حسب اعداد و قدرتها هست. اینکه شما نمیتونی در مورد دوئل های هم تیمی ها و در مورد دروازبان دخالت کنی بر می گرده به اینکه option رو دست کاری کردی. وقتی وارد بازی می شی گزینه بالای Story Mode رو می زنی وقتی بازی میاد بالا انتخاب روی Story Mode هست یه دونه مری بالا و وارد تنظیمات میشی 3 بار بالا رو می زنی که بیای روی تنظیم battle Mode و captain رو به تیم تغییر میدی وقتی روی این گزینه قرار بگبری می بینی که یه فلش هست عقب جلو کنی تغییر پیدا میکنه باز هم تاکید میکنم وقتی وارد تنظیمات شدی سه تا گزینه میای بالاکه روی اون گزینه قرار بگیری و یک بار جلو میزنی تا تغییر کنه به مود تیم حالا می تونی دوئل های خودت و بقیه رو کنترل کنی. البته این مسئله توی همون پست سوم تاپیک ذکر شده بود که خوب ما دیگه عادت کردیم که دوستان اهمیتی به این پست های کامل و کلی نمی دن. در هر هر حال بازم اگه مشکلی بود بی تعارف بپرس و شک نکن جواب می دم ما اینجا هستیم که شما از همه چیز لذت ببرید.
    عزیز من اینارو خونده بودم و بلدم منتها راه دریبل زدنو اینارو بلد نبودم حالا یه چیزایی دستگیرم شده مثلاً تو دریبل بین اون دوتا درجه ها که این طرفو اون طرفه باید اون دایره یا حالا هرچی که زرده رو وقتی کوچیک شد هرچی کوچیکتر بهتر اون موقع دکمه تکلو بزنی همون که سوباسا وقتی بزنی تکل میزنه ولی هنوز یه چیزاییو یاد نگرفتم البته شوتو دروازه بانم بلد شدم منتها این دروازه بان حریف چقد اعصاب خورد کنه اونو نمیدونم چه جونوریه هرچی دکمه میزنم اخر شوتامو میگیره!! اصلاً اون یکی نه دایره ای نشون میده نه چیزی فقط دکمه هاشو نشون میده این قلقشو دیگه نمیشه کشف کرد مگه خودت بگی

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

با اجازه آرمین جان. من خودم چند تا مشکل توی اجرا داشتم. شاید بر میگرده به ویستا.
    اینجا راه حل ها رو میذارم که اگه کسه دیگه ای به مشکل برخورد کارش راحت تر بشه.

امروز دانلود این بازی تموم شد.
    اون فایل pcsx2 رو نصب کردم ولی موقع اجرا ارور msvcr100.dll not found رو میداد.
    دیدم دوستمون dashmojtaba هم این مشکل رو داشته بعد به روش عجیبی حلش کرده.
    ولی من از توضیحاتشون چیزی نفهمیدم که کدوم فایل rar رو میگن.
    خلاصه 1 کم توی نت سرچ کردم که فهمیدم این ارور بر میگرده به برنامه ++Microsoft visual c
    ورژن 2008 این برنامه رو گرفتم باز هم کار نکرد وای با نسخه 2010 بتا این برنامه مشکل ارور درست شد.
    اگه کسی توی ویستا خواست بازی کنه از این فایل رو نصب کنه مشکلش حل میشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکل دومی که داشتم با این قسمت بود
    3- CDDVD ROM : اين مورد داراي دو پلاگين مي باشد كه انتخاب هر يك از موارد زير اختياري است.
    الف) پلاگين Gigaherz's CDVD: براي اجراي بازي در حالتي كه DVD بازي را در DVD ROM قرار داده ايد. براي اين كار كافيست بعد از انتخاب اين پلاگين دكمه كانفيگور را زده و درايو DVD حاوي بازي را انتخاب كنيد.

ب) پلاگين Linuz Iso CDVD: ابتدا با استفاده از نرم افزاري مانند Alcohol 120% از DVD بازي ايميج برداريد. و سپس بعد از انتخاب اين پلاگين دكمه كانفيگور را زده و مسير فايل ايميج رو با استفاده از كليد select Iso تعيين و OK بزنيد.
    اگه از روش (ب) استفاده میکردم برنامه ارور میداد واسه 1 پلاگین cdvd . بنابرین اگه به ارور برخوردین با 1 برنامه مثل virtual clone drive اون ایمیج رو mount کنین بعد از روش (الف) درایو کجازیتون رو به برنامه بشناسونین. اینجوری دیگه ارور نمیده.

موفق باشید.
    Last edited by aghamajid1369; 30-03-2010 at 13:41.

3. 3 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دانلود کردم فایلاشو
    الان میرم سر وقت توضیحات کراوزر برای اجرای این بازی

ایکس پی بوده عزیزم! اونم سرویس پک سه

آقا درست شد خداروشکر حالا نمیدونم چجوری ولی انگار درست شد ! البته کاری که کردم این بود(جهت اطلاع کسانی که شاید مثل من بشن):
    روی همون فایل فشردهه کلیک راست کردم بعدش run as بعدم گزینه دومی (the flowwing user) بعد همون پسورد که موقع نصب ویندوز وارد کردم و بعدم برای خروج از حالت فشرده پسورد فایلو زدم .. حالا دیگه Pcsx2.exe موقع اجرا اروری نمیده

حاجی مال من سرویس پک2 هستش ولی اجرا نمیشه
    حالا شما کدوم فایل rar رو میگی؟
    من نمیتونم این برنامه رو اجرا بکنم
    dll not found میده

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

dll not found میده
    به این روش عمل کن ببین میشه؟؟؟
    کد:

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

dll not found میده
    کراوسر کلاً توی این تاپیک دوتا لینک برای دانلود pcsx2 گذاشته که این یکیش بهتره و احتیاجی به نرم افزار visual 2010 بتا نداره
    کد:
    پسورد: krauser
    ...
    من بالاخره روش گل زدنو یاد گرفتم چه مسخرس و سخت!
    اول موقع شوت خودت باید یه دکمه هاییو بزنی بعدم برای دروازه بان همون موقع که دکمه هارو نشون میده البته انگار برای این یکی لازم نیست همون دکمه ها رو بزنی! به هرحال خیلی سخته و حتماً باید یکی دوتاش کریتیکال بشه تا گل شه..
    من توی هر دو بازی که پشت سرهمم بردم به بازی مساوی شد و بعد از وقت اضافه تو پنالتی شکستشون دادم پنالتیش کلاً راحته تیم هایاتا هم خیلی آسون بود شانس اوردم

7. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به این روش عمل کن ببین میشه؟؟؟
    والا ویندوزم ویستا که نیستش
    ولی بزارید اول یه دور اونیکی ورژنی که گذاشتید دان کنم ببینم اگه همین بود به روش شما میرم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کراوسر کلاً توی این تاپیک دوتا لینک برای دانلود pcsx2 گذاشته که این یکیش بهتره و احتیاجی به نرم افزار visual 2010 بتا نداره
    کد:
    پسورد: krauser
    ...
    من بالاخره روش گل زدنو یاد گرفتم چه مسخرس و سخت!
    اول موقع شوت خودت باید یه دکمه هاییو بزنی بعدم برای دروازه بان همون موقع که دکمه هارو نشون میده البته انگار برای این یکی لازم نیست همون دکمه ها رو بزنی! به هرحال خیلی سخته و حتماً باید یکی دوتاش کریتیکال بشه تا گل شه..
    من توی هر دو بازی که پشت سرهمم بردم به بازی مساوی شد و بعد از وقت اضافه تو پنالتی شکستشون دادم پنالتیش کلاً راحته تیم هایاتا هم خیلی آسون بود شانس اوردم
    یکمی که دستت عادت کنه آلمان رو هم آبکش می کنی من همین نیشکیگائوکاچی (بازی سوم که تیم آمامیو هست اتفاقا قیافه آمامیو رو امروز عصر یه لحظه نشون داد نمیدنوم امروز کسی دید این قسمت 122 رو یا نه) 19 بر صفر بردم حتی شوت های دراگون شون رو هم با موریساکی می گرفتم

نمی دونم چرا توی کارتونش بازی با نیشکیگائوکاچی رو نشون نمیده. کلا بازی راحته یه ذره حرفه ای بشی خدا خدا می کنی که یه راه پیدا کنی بازی سخت بشه. چون وقتی دستت می خوابه شدیدا قوی می شی

در ضمن اسم اون پسره هایاتا نیست Souda Makoto هست ایران نمی دونم چرا اشتباه ترجمه اش کرده بود.

والا ویندوزم ویستا که نیستش
    ولی بزارید اول یه دور اونیکی ورژنی که گذاشتید دان کنم ببینم اگه همین بود به روش شما میرم
    آره همونطور که داش مجتبی عزیز هم گفت من 2 تا لینک برای این برنامه گذاشتم اولی به صورت اکستراکتی بود. البته دومی هم همین طوری هست ولی یه کم مایه گذاشتم براش لوگو و آیکن مخصوص داره و حالت نصب آسان داره و توی Program files هم نصب میشه و یه شورتکات هم روی دسکتاپ می ندازه. و گذشته از اینها از پلاگین های به روز استفاده می شه. فقط من چند تا چیز رو فراموش کردم که باید بذارم توی پست دوم که این اشتباه و فراموش کاری رو مجید بهم یاد آوری کرد که از همینجا ازش تشکر می کنم.

10. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه juventus_1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

لطفاً یک راهنمایی به من بکنید
    تمام تنظیمات رو انجام دادم و مسیر دی وی دی رو هم مشخص کردم اما تو این صفحه میمونه !؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لطفاً یک راهنمایی به من بکنید
    تمام تنظیمات رو انجام دادم و مسیر دی وی دی رو هم مشخص کردم اما تو این صفحه میمونه !؟
    از Run باید Execute بزنی

داره خودمونی میشه juventus_1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

زمانی که Execute رو میزنم با همین صفحه رو به رو میشم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •