تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 42 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 418

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 5000 Series ا

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

افت های FPS به صورت Minimum ترین حالت اتفاق افتاده در حین گرفتن Benchmark دلایل بسیار عدیده دارند ، از جمله این دلایل می شه Opcode اطلاعات و Texture بین حافظه اصلی سیستم و حافظه گرافیکی کارت گرافیک ( Dedicated Video Memory ) ، باگ ها و خطاهای موجود در موتور های گرافیکی و سامانه مدیریت حافظه موجود در GPU که اصطلاحا GART نامیده میشه و حتی بعضی از افکت های بسیار سنگین مثل explosion ، Deep Smoke و ..... که وجودشون در حال حاضر در گرافیک رایانه ای اجتناب ناپذیره و حتی قدرتمند ترین پردازنده های گرافیکی هم از پسشون بر نمیان ... در واقع این مشکلات با گرافیک رایانه ای به گونه ای آمیخته شدن .

پس ولو اینکه کلا بحث Performance بحث کاملا پیچیده ای هست ، از نظر خیلی شخصی بنده و خیلی از کارشناسان این مقوله ، در نظر گرفتن Minimum FPS در بنچ مارک های رایج کار غلطی نیست ولی کار درستی هم محسوب نمیشه ، در حال حاضر هم خیلی از سایت های معتبر از قرار دادن Minimum FPS در بنچ مارک هاشون خودداری می کنن . این از این موضوع ...

سطح توقع بنده هم همون 30FPS هست ... چیزی که در بنچ مارک های نام برده در DIRT 2 مدل 5770 از پسش بر اومده !
    خب پس قبول داری که سطح توقع تو با سطح توقع گیمرها یکی نیست!البته اگه به سایتهای متعدد مراجعه کنی قطعا موارد حداقل فریم رو هم میبینی که معیار هست...20 و 30 مورد قبول نیستند در ضمن کی گفته همه بنچمارکها با نرم افزار بنچ مارک برگرفته از بازی انجام میشه!؟مثل بنچمارک اویل 5 و یا استریت فایتر 5؟!خیلی از بازی ها با اجرا بازی و با نرم افزارهایی مثل FRAPS انجام میشن که دیگه افت فریم و ...همه برمیگرده به موتور بازی و البته درایور مورد استفاده...

خداوکیلی خودت یه کم فکر کن ! این جملت خیلی خنده داره !!

ما داریم کاملا علمی دو مدل مختلف رو از نظر مصرف انرژی مقایسه می کنیم ، شما داری برای ارتقاء سیستم طرف هم جلو جلو تصمیم می گیری ! بابا این آخه دیگه چه طرزه فکریه ؟! باور کن این طرز فکر رو من تو عمرم ندیدم جای دیگه ای !

اومدیم طرف بودجش برای خرید سیستم به شدت محدود بود ....

اومدیم با حذف یارانه ها برق گرون شد ...

اومدیم اصلا طرف شاید اصلا نخواست سیستمش رو ارتقاد بده ....

جان مهدی دوباره شروع نکن !

این بحث از نظر شما منتفیه ! از نظر من هیچ وجه علمی نداره !
    ببین علم رو تو تعریف نمی کنی بهتره قبول کنی که یکی از فاکتورهای خرید یک سیستم امکان ارتقا هست (در این مورد مقاله علمی و معتبر خیلی زیاده خواستی بگو لینک بدم!)و پاور نقش مستقیم برای ارتقا داره حالا شما که میدونی اولین سوالی که بچه ها می پرسن اینه:پاور داری چند واته و ... حالا بیایم به کسی که پاور مناسب هم داره 5770 پیشنهاد کنیم!؟ استدلال شما اینه چون کارت مصرفش کمتره کاراییش و آیندش بیشتره!! الان تو بازی های کامپیوتری چند بازی DX11 داریم (حتما با ذکر سبک بشمرید برای من)که شما یک کارت گرافیک 5770 مین استریم رو نسخه پیچ می کنی باری تمام فصول!؟!میگی گیرمرها این کارت رو بگیرن فریم 20 داشته باشن بازی هم الانن موجود نیست به اون صورت برای DX11 و بعد هم که انبوه میشه دیگه این کارت از دور خارجه اینا علمیه !؟!من برای اینکه جو شادی داشته باشیم کلا حرفهای خنده دار زیاد میزنم!برادر من میدونی چه تعداد از گیمر ها اصلا بازی سبک ورزشی-رانندگی دوست ندارن دست گذاشتی روی یک بازی!می خوای بیش از 30 عنوان بازی پرطرفدار اواخر 2008 و کل 2009 برات نام ببرم که هنوز بازی میشن فروش دارن و ...و تو این بازی ها چه کارتی برتر هست!؟!

این از این موضوع!

خداوکیلی خودت یه کم فکر کن ! این جملت خیلی خنده داره !!

ما داریم کاملا علمی دو مدل مختلف رو از نظر مصرف انرژی مقایسه می کنیم ، شما داری برای ارتقاء سیستم طرف هم جلو جلو تصمیم می گیری ! بابا این آخه دیگه چه طرزه فکریه ؟! باور کن این طرز فکر رو من تو عمرم ندیدم جای دیگه ای !

اومدیم طرف بودجش برای خرید سیستم به شدت محدود بود ....

اومدیم با حذف یارانه ها برق گرون شد ...

اومدیم اصلا طرف شاید اصلا نخواست سیستمش رو ارتقاد بده ....

جان مهدی دوباره شروع نکن !

این بحث از نظر شما منتفیه ! از نظر من هیچ وجه علمی نداره !
    آها باز برمیگردیم سر میانگین فریم می خوای چند نمونه برات بیارم که میانگین نزدیک به 30 فریم بوده و وقتی 5770 میشه 25 فریم و 260 میشه 30 فریم این یعنی محسوس!نه اینکه بیخیال بابا تهش گیر می کنه یکم!عزیز من اختلاف فریم 3 4 فریم با توجه به 10% تفاوت کارایی یعنی همه بازی های شما روی فریم ریت 30-40 قفل شدن!!!

جون مهدی حذف یارانه ها چه ربطی داره مگه سیستمی که 500 وات مصرفشه پاور 1000 واتی ببندیم 1000 وات مصرف می کنه!؟!

در ضمن من دو موردش کردم گفتم شاید نخواد دیگه سیستم رو در آینده نزدیک ارتقا بده در این صورت تمام موارد امکان ارتقا مثل مادربرد پاور و...از این جریان خارج میشن ...

اولا من کی در مورد Eyefinity با شما بحث کردم ؟ لینک داری ؟

دوما Eyefinity از کی تا الان از از قابلیت های Direct X 11 محسوب میشه ؟

سوما کی گفته که Eyefinity فقط جنبه استفاده در Game اونم از نوع سنگینش داره ؟
    مثل اینکه اصلا با کاربرد کاری نداری برادر من کاربرد گیم هست گیم!شما لطف کن تمام ویژگی هایی که بهش استناد می کنی و مرتبط با گیمینگ هستن تاثیر مستقیم دارن و با تواان رندر 5770 متناسب هستند و افت فریم نداریم لیست کنید!!! اگرم غیر اون چند ویژگی هست میشه بگی این خصوصیات کلی و تمام مواردی که اشاره می کنی چیه!؟+ انویدیا فناوری مثل 3Dvision-PhysX نداره!؟CUDA نداره!؟در ضمن من کی گفتم جز DX11 هست!؟!بازم اینا رو با هم مخلوط!نکن گفتم که تعدادیش(دما اورکلاک مموری و نویز) اونم برای برندهای مناسب رو قبول دارم!باز برداشتی نقل قول زدی

چرا مصرف انرژی کم برای سری 5700 صادق نیست ؟

چرا قابلیت اورکلاک برای سری 5700 صادق نیست ؟

مگر همه قابلیت های موجود DX 11 در Game خلاصه میشه ؟ ( حتما یه مطالعه عمقی در مورد Direct X 11 داشته باش ) .

این طرز فکر نوبرشه به خدا !
    فکر کنم کاربرا کاملا متوجه میشن چی نوبرشه...خب درست بخون که سوتفاهم نشه

فکر می کنم تا اینجا اگر کسی بحث های منو شما رو دنبال کرده باشه مسئله براش روشن شده ... مشکل شما اینه که هر بار به دلایل مختلف کلا صورت مسئله رو عوض میکنی ( به جای بحث علمی ، بعد زمان و مکان و تخیل و .... برداشت شخصی خودت رو وارد صورت مسئله می کنی ) .
    ببین تو مسنجر بحث رو ادامه ندادم چون فکر کردم ممکنه کدورتی پیش بیاد ولی الان که اینجا عمومی خودت گفتی...حتما اون پستی که اون تاپیک هم دادم اینجا نقل قول کن تا به شما بگم که هم سیستم تست مشخص شده برای حداقل پااور مورد نیاز و هم موارد دیگه که اشاره کردی...
    ...
    چه صورت مساله عوض شده!؟!این تخیل هست که کارت پیشنهادی شما فقط در یک بازی عملکرد نزدیک اصلا بهتر داره نسبت به 216-260!؟این تخیل هست که کسی با این کارت مین استریم نمی تونی 6 تا 9 ماه بعد بازی های DX11 جدید رو راحت اجرا کنه؟
    این تخیل هست که امکاناتی که شما میگی جز چند موردش باقی ربط به گیمینگ ندارن
    تخیل اینه که ما بر اساس هیچ نتیجه بگیریم!چون بازی های DX11 عرضه خواهند شد پس آینده 5770 بهتره!مشکل شما اینه که هر جایی نیاز و به نفع هست به سایتها استناد می کنی هر جا به ضرر هست اصلا چارت قبول نداری!!اینو قبول داری؟گفتم کاربرد عمومی رو از گیمر جدا کنیم باز شما اینا رو قاطی می کنی تا دست بزاری رو اون ویژگی ها!

این تیکه رو حتما خوندی دیگه!؟

حالا اگه کسی به طور حرفه ای بازی نمی کنه یعنی اولا قصد ارتقا در آینده نزدیک نداره دوما این مرزبندی فریمها خیلی براش مهم نیست قطعا به خاطر مصرف دما اورکلاک بهتر و آینده DX11 خب 5770 توصیه میشه
    اتفاقا شما داری برداشت شخصیت رو وارد می کنی!!چند ریویو می خوای که نتیجه گیریش این باشه 5770 حدود 10% ضعیفتره گرونتره دی ایکس 11 داره اما بازیهاش انبوه نیستند و این نقطه ضعفش هست اورکلاک و دمای مناسبی داره مهدی جان همه اشتباه می کنن و دروغ می نویسن!؟مثلا تو نوعی که گیمر حرفه ای نیستند از اون سایر کاربردها استفاده می کنی فکر می کنی سایر کاربرها هم همینطور هستندنه برادر من 90% یوزرهایی که پیشنهاد سیستم و ..میخوان در همه سایتها کاربردشون بازی مطلق هست می خوای چند مورد برات نشون بدم که طرف الان یه کارت می خواد تا بعد که 300 عرضه شد و 5800 افت کرد عوض کنه!؟شما میگی بهش 5770 بگیره؟!من خیلی تو این تاپیکهای مشاوره سایتها سر میزنم ...

ببین من نه تو خرید 260 و نه تو خرید 5770 کاربرا سودی میبرم من فروشنده قطعات نیستم سعی می کنیم کمک و مشورتی داشته باشیم که دوطرفست یعنی هم اطلاعات من بروز میشه در مورد سخت افزار و ... و هم کاربر به هدفش میرسه اینجا کسی به من حقوق نمیده و هیچ منفعت مادی برام نداره ...حالا من می پرسم برای شما هم همینطوره؟!؟

وقتی می بینم حتی پس از گذشت ساعت ها بحث در اینجا و یاهو مسنجر حتی شما مسائلی رو که با شفافیت قبول کردی که اشتباه کردی رو منکر میشی من کلا از این به بعد سعی می کنم با شما بحث نکنم ، چون جز هدر رفتن وقت خودم و بقیه کاربران و هزینه سرور این انجمن تحت وب خصوصی ، هیچ پیشرفتی در نتایج این بحث نمی بینم .

موفق باشی .
    تو یاهو که ساعتها بحث نکردیم چرا شلوغش می کنی

من و بقیه کاربرها مثل همین آقایی هست که هر جا میره میگه من و ملت ایران این رو میگیم این رو می خوایم ...بله شما مدیر هستی طرفدار زیاد داری و سابقه و تخصصت خیلی بیشتره! ولی نظر همه رو به خودت ضمیمه نکن!یک و دو پستی که ما ناقابل میدیم اینجا هزینه سرور رو سه برابر بالا نمیبره اگه برد من از ادمین محترم پوزش می طلبم...

اول اینکه من تو رو به عنوان یک فرد متخصص با اخلاق قبول دارم ولی این به این معنی نیست که با همه نظرات موافق باشم اصلا خصوصیت فروم همینه اگه قرار باشه هرچی مدیر و همکار گفتن درست باشه و چشم بسته قبول کرد که میشه دیکتاتوری! چه خوبه ما اشتباهمون رو قبول کنیم همه اشتباه می کنیم.یعنی اگه پس فردا (8 ماه دیگه) یک بازی DX11 سطح بالا گرافیکی عرضه شد و کلا 10 از دور خارج شد و 5770 مشکلی باهاش تو اجرا و نمایش افکتها نداشت من یک تاپیک میزنم از همه کاربرا عذرخواهی می کنم و خیلی راحت اشتباهم رو قبول می کنم زمان مشخص می کنه...

دوما اینکه هم تو این تاپیک هم تو اون تاپیک چند مورد گفتی که به شدت مخالفم(20 فریم-سیستم مورد نیاز-کاربردهای غیر گیمینگ 5700 که برای گیمینگ پیشنهاد شده و پاور مورد نیاز و...) همین وگرنه هرچی تو بگی درست هست...من جسارت نمی کنم به تخصص و اطلاعاتت چون میدونم خیلی فاصله دارم اما تو مواردی حق دارم نظرم رو بگم و ازش دفاع کنم!
    من نظرم رو گفتم تا وقتی که خلافش با گذشت زمان ثابت نشه تغییرش نمیدم هرچی دوست دارید بگید

اتفاقا من هم دیگه قصد بحثهایی این چنینی رو ندارم الان هرچی هم بیای بگی من جوابی نمیدم بازم میگم خیلی باحالی گلی خیلی دوست دارم و ایکس امیدوارم مسائل دوستی رو جدا کنی

قربانت و موفق باشی

والسلام علیکم و رحمته الله و برکاته

پ.ن:امیدوارم باقی کاربرها از چنین بحثهایی استفاده کنن نه سو استفاده!!
    Last edited by Kianoosh; 26-11-2009 at 00:03.

2. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

خب پس قبول داری که سطح توقع تو با سطح توقع گیمرها یکی نیست!البته اگه به سایتهای متعدد مراجعه کنی قطعا موارد حداقل فریم رو هم میبینی که معیار هست...20 و 30 مورد قبول نیستند در ضمن کی گفته همه بنچمارکها با نرم افزار بنچ مارک برگرفته از بازی انجام میشه!؟مثل بنچمارک اویل 5 و یا استریت فایتر 5؟!خیلی از بازی ها با اجرا بازی و با نرم افزارهایی مثل FRAPS انجام میشن که دیگه افت فریم و ...همه برمیگرده به موتور بازی و البته درایور مورد استفاده...
    من که نفهمیدم منظورت رو ! خودت فهمیدی چی گفتی ؟

ببین علم رو تو تعریف نمی کنی بهتره قبول کنی که یکی از فاکتورهای خرید یک سیستم امکان ارتقا هست (در این مورد مقاله علمی و معتبر خیلی زیاده خواستی بگو لینک بدم!)و پاور نقش مستقیم برای ارتقا داره حالا شما که میدونی اولین سوالی که بچه ها می پرسن اینه:پاور داری چند واته و ... حالا بیایم به کسی که پاور مناسب هم داره 5770 پیشنهاد کنیم!؟ استدلال شما اینه چون کارت مصرفش کمتره کاراییش و آیندش بیشتره!! الان تو بازی های کامپیوتری چند بازی DX11 داریم (حتما با ذکر سبک بشمرید برای من)که شما یک کارت گرافیک 5770 مین استریم رو نسخه پیچ می کنی باری تمام فصول!؟!میگی گیرمرها این کارت رو بگیرن فریم 20 داشته باشن بازی هم الانن موجود نیست به اون صورت برای DX11 و بعد هم که انبوه میشه دیگه این کارت از دور خارجه اینا علمیه !؟!من برای اینکه جو شادی داشته باشیم کلا حرفهای خنده دار زیاد میزنم!برادر من میدونی چه تعداد از گیمر ها اصلا بازی سبک ورزشی-رانندگی دوست ندارن دست گذاشتی روی یک بازی!می خوای بیش از 30 عنوان بازی پرطرفدار اواخر 2008 و کل 2009 برات نام ببرم که هنوز بازی میشن فروش دارن و ...و تو این بازی ها چه کارتی برتر هست!؟!

این از این موضوع!
    علم رو من تعریف نمی کنم ، ولی فرق بین حرفی که فقط برای رفع تکلیف زده شده رو با یک بحث علمی تشخیص می دم !

حالا بیایم به کسی که پاور مناسب هم داره 5770 پیشنهاد کنیم!؟
    چه ربطی داره به بحث ما ؟ این مقوله اصلا بحسش جداست !

الان تو بازی های کامپیوتری چند بازی DX11 داریم (حتما با ذکر سبک بشمرید برای من)که شما یک کارت گرافیک 5770 مین استریم رو نسخه پیچ می کنی باری تمام فصول!؟!
    چرا سطح تفکر تو از " بازی " خارج نمیشه ؟ اینجا مگه انجمن بازی هست ؟

اینجا انجمن سخت افزار و زیرمجموعه کارت های گرافیک هست . به نظر شما با توجه به آینده GPGPU ، کارت های گرافیک فقط برای یازی کاربرد خواهند داشت ؟

من کی 5770 رو نسخه پیچ کردم ؟ یه تاپیک رو نام ببر که من به صورت مستقیم به کسی پیشنهاد خرید 5770 رو داده باشم ! من به صورت علمی بحث می کنم ، خواننده هست که برداشت مناسب رو از نوشته های من می کنه .

پس بی جهت کاری که من نکردم رو به من نسبت نده !

خیلی جالبه ، Radeon 5770 یک کارت Mainstream محسوب میشه .. بعد یک کارت یه فقط 8 الی 10 % ازش قوی تره ( GTX260 ) یه کارت High-End محسوب میشه ؟!

این جمله رو دارم الان برای بار سوم تکرار می کنم :

میانگین قیمت جهانی Radeon 5770 حدودا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .. میانگین قیمت جهانی Geforce GTX 260 216Core هم حدودا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت حداقل پاور مورد نیاز برای یک سیستم High-END برای این دو مدل طوری هست که قیمت تمام شده GTX 260 رو حدودا 15 الی 20% بیشتر از Radeon 5770 می کنه ... در صورتی که طبق گفته های شما GTX 260 فقط 10% قوی تره ...

ساده ترین مسئله این بحث رو هنوز هم که هنوزه شما قبول نکردی !

جون مهدی حذف یارانه ها چه ربطی داره مگه سیستمی که 500 وات مصرفشه پاور 100 واتی ببندیم 100 وات مصرف می کنه!؟!
    مسئله Power Consumption در حال حاضر در تمامی دنیا یکی از شرایط مهم در خرید قطعات الکترونیکی هست .. همه جا انرژی الکتریسیته مثل حال حاضر ایران با قیمت تقریبا نزدیک به مفت عرضه نمیشه ... اختلاف توان مصرفی این دو مدل برای یک فرد به قول شما گیمر سالانه می تونه مبلغ قابل توجهی بشه !

مثل اینکه اصلا با کاربرد کاری نداری برادر من کاربرد گیم هست گیم!شما لطف کن تمام ویژگی هایی که بهش استناد می کنی و مرتبط با گیمینگ هستن تاثیر مستقیم دارن و با تواان رندر 5770 متناسب هستند و افت فریم نداریم لیست کنید!!! اگرم غیر اون چند ویژگی هست میشه بگی این خصوصیات کلی و تمام مواردی که اشاره می کنی چیه!؟
    تو پست قبل گفتم که خدمتت ، شما در مورد DirectX 11 یه مطالعه عمقی بکن ، همه چیز دستگیرت میشه ... نیازی به توضیح شخص بنده تو این تاپیک که موضوعش چیز دیگس نیست !

در مورد Directx 11 در آینده نزدیک تاپیک تخصصی خواهیم داشت .

انویدیا فناوری مثل 3Dvision-PhysX نداره!؟CUDA نداره!؟در ضمن من کی گفتم جز DX11 هست!؟!بازم اینا رو با هم مخلوط!نکن گفتم که تعدادیش(دما اورکلاک مموری و نویز) اونم برای برندهای مناسب رو قبول دارم!باز برداشتی نقل قول زدی
    در مورد این قسمت فقط می تونم

ببین تو مسنجر بحث رو ادامه ندادم چون فکر کردم ممکنه کدورتی پیش بیاد ولی الان که اینجا عمومی خودت گفتی...حتما اون پستی که اون تاپیک هم دادم اینجا نقل قول کن تا به شما بگم که هم سیستم تست مشخص شده برای حداقل پااور مورد نیاز و هم موارد دیگه که اشاره کردی...
    شما خودت اون پست رو پاک کردی ! من داشتم بحث رو ادامه می دادم ... بنده قبلش به شما لینک سایت Guru3d رو دادم که توش مسئله توان مصرفی به صورت عملی تست شده بود .

چه صورت مساله عوض شده!؟!این تخیل هست که کارت پیشنهادی شما فقط در یک بازی عملکرد نزدیک اصلا بهتر داره نسبت به 216-260!؟این تخیل هست که کسی با این کارت مین استریم نمی تونی 6 تا 9 ماه بعد بازی های DX11 جدید رو راحت اجرا کنه؟
    این تخیل هست که امکاناتی که شما میگی جز چند موردش باقی ربط به گیمینگ ندارن
    تخیل اینه که ما بر اساس هیچ نتیجه بگیریم!چون بازی های DX11 عرضه خواهند شد پس آینده 5770 بهتره!مشکل شما اینه که هر جایی نیاز و به نفع هست به سایتها استناد می کنی هر جا به ضرر هست اصلا چارت قبول نداری!!اینو قبول داری؟گفتم کاربرد عمومی رو از گیمر جدا کنیم باز شما اینا رو قاطی می کنی تا دست بزاری رو اون ویژگی ها!
    جواب این بند رو بارها قبلا دادم... تو بند های بالا هم دوباره جواب داده شد .

اتفاقا شما داری برداشت شخصیت رو وارد می کنی!!چند ریویو می خوای که نتیجه گیریش این باشه 5770 حدود 10% ضعیفتره گرونتره دی ایکس 11 داره اما بازیهاش انبوه نیستند و این نقطه ضعفش هست اورکلاک و دمای مناسبی داره مهدی جان همه اشتباه می کنن و دروغ می نویسن!؟مثلا تو نوعی که گیمر حرفه ای نیستند از اون سایر کاربردها استفاده می کنی فکر می کنی سایر کاربرها هم همینطور هستندنه برادر من 90% یوزرهایی که پیشنهاد سیستم و ..میخوان در همه سایتها کاربردشون بازی مطلق هست می خوای چند مورد برات نشون بدم که طرف الان یه کارت می خواد تا بعد که 300 عرضه شد و 5800 افت کرد عوض کنه!؟شما میگی بهش 5770 بگیره؟!من خیلی تو این تاپیکهای مشاوره سایتها سر میزنم ...

ببین من نه تو خرید 260 و نه تو خرید 5770 کاربرا سودی میبرم من فروشنده قطعات نیستم سعی می کنیم کمک و مشورتی داشته باشیم که دوطرفست یعنی هم اطلاعات من بروز میشه در مورد سخت افزار و ... و هم کاربر به هدفش میرسه اینجا کسی به من حقوق نمیده و هیچ منفعت مادی برام نداره ...حالا من می پرسم برای شما هم همینطوره؟!؟
    نه عزیزم ... اشتباه گرفتی موضوع رو ...

من دلم برای انجمنی می سوزه که قبلا افراد زیادی براش زحمت کشیدن و حالا که مسئولیتش بر عهده منه ، دلم نمی خواد اطلاعات غلط از سوی کسی به کاربرهاش منتقل بشه !

الان که این پست شما رو دیدم برای خودم خیلی متاسف شدم ... چون داشتم با کسی بحث می کردم که همفکری و بحث رو در یک انجمن تحت وب با " دفاع شخصی از عقایدش اشتباه گرفته " .... :

تو یاهو که ساعتها بحث نکردیم چرا شلوغش می کنی

من و بقیه کاربرها مثل همین آقایی هست که هر جا میره میگه من و ملت ایران این رو میگیم این رو می خوایم ...بله شما مدیر هستی طرفدار زیاد داری و سابقه و تخصصت خیلی بیشتره! ولی نظر همه رو به خودت ضمیمه نکن!یک و دو پستی که ما ناقابل میدیم اینجا هزینه سرور رو سه برابر بالا نمیبره اگه برد من از ادمین محترم پوزش می طلبم...

اول اینکه من تو رو به عنوان یک فرد متخصص با اخلاق قبول دارم ولی این به این معنی نیست که با همه نظرات موافق باشم اصلا خصوصیت فروم همینه اگه قرار باشه هرچی مدیر و همکار گفتن درست باشه و چشم بسته قبول کرد که میشه دیکتاتوری! چه خوبه ما اشتباهمون رو قبول کنیم همه اشتباه می کنیم.یعنی اگه پس فردا (8 ماه دیگه) یک بازی DX11 سطح بالا گرافیکی عرضه شد و کلا 10 از دور خارج شد و 5770 مشکلی باهاش تو اجرا و نمایش افکتها نداشت من یک تاپیک میزنم از همه کاربرا عذرخواهی می کنم و خیلی راحت اشتباهم رو قبول می کنم زمان مشخص می کنه...

دوما اینکه(سو تعبیر نشه بی ادبی نمی کنم!) من دارم مدرک دومم رو به خاطر علاقه که پیدا کردم به دنیای کامپیوتر و ... IT میگیرم شما خدای نکرده سو برداشت برات نشه که اگه اصطلاحاتی رو انگلیسی تایپ کنی و به قول دوستان (عادل!)یه جورایی مغلطه می کنی یا از منظر خودت بحث رو خیلی تخصصی و علمی کنی و با کلمات بازی کنی من گیج میشم و صحبتهات رو قبول می کنم هم تو این تاپیک هم تو اون تاپیک چند مورد گفتی که به شدت مخالفم(20 فریم-سیستم مورد نیاز-کاربردهای غیر گیمینگ 5700 که برای گیمینگ پیشنهاد شده و پاور مورد نیاز و...) همین وگرنه هرچی تو بگی درست هست...من جسارت نمی کنم به تخصص و اطلاعاتت چون میدونم خیلی فاصله دارم اما تو مواردی حق دارم نظرم رو بگم و ازش دفاع کنم!
    من نظرم رو گفتم تا وقتی که خلافش با گذشت زمان ثابت نشه تغییرش نمیدم هرچی دوست دارید بگید
    در انجمن های تحت وب و کلا در دنیای مجازی هیچ کسی نسبت به دیگری برتری نداره ، فقط میزان اشتراک اطلاعات توسط افراد هست که ارزش کار افراد رو بالا می بره ...

متاسفانه شما با ابتدایی ترین مسائل دنیای مجازی هم بیگانه هستید ...

من دارم مدرک دومم رو به خاطر علاقه که پیدا کردم به دنیای کامپیوتر و ... IT میگیرم شما خدای نکرده سو برداشت برات نشه که اگه اصطلاحاتی رو انگلیسی تایپ کنی و به قول دوستان (عادل!)یه جورایی مغلطه می کنی یا از منظر خودت بحث رو خیلی تخصصی و علمی کنی و با کلمات بازی کنی من گیج میشم و صحبتهات رو قبول می کنم
    اینگونه مسائل و به قول شما کلمه های قلنبه ، سلنبه در علم IT که شما مدرکش رو داری می گیری جزء ابتدایی ترین مسائل موجود محسوب میشن ... این برداشت غلط شماست که اینطوری تصور می کنید ...

اتفاقا من هم دیگه قصد بحثهایی این چنینی رو ندارم الان هرچی هم بیای بگی من جوابی نمیدم بازم میگم خیلی باحالی گلی خیلی دوست دارم و ایکس امیدوارم مسائل دوستی رو جدا کنی نه اینکه چند روز مسنجر کارت دارم جواب نمیدی
    یه نصیحت دوستانه بهت می کنم : هیچ وقت مسائل شخصی رو تو فروم مطرح نکن .

من این چند روزه یاهو مسنجر رو باز نکردم ....

4. 2 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من که نفهمیدم منظورت رو ! خودت فهمیدی چی گفتی ؟
    خیلی واضح بود!

علم رو من تعریف نمی کنم ، ولی فرق بین حرفی که فقط برای رفع تکلیف زده شده رو با یک بحث علمی تشخیص می دم !
    من تو همین تیکه خیلی سوال ازت پرسیدم میشه به صورت علمی جوابشون بدی؟

چه ربطی داره به بحث ما ؟ این مقوله اصلا بحسش جداست !
    اتفاقا بحثش مربوطه...

چرا سطح تفکر تو از " بازی " خارج نمیشه ؟ اینجا مگه انجمن بازی هست ؟

شما حتما به بخش پیشنهاد گرافیک و سیستم همین فروم سر بزن تا با کاربرد سخت افزار (کاربرد اکثریت!) آشنا بشی چون خیلی ها این مطالبت رو می خونن و سوتفاهمی پیش میاد که تو تاپیکهای پیشنهاد گرافیک زیاد دیده شده!

شما خودت اون پست رو پاک کردی ! من داشتم بحث رو ادامه می دادم ... بنده قبلش به شما لینک سایت Guru3d رو دادم که توش مسئله توان مصرفی به صورت عملی تست شده بود .
    لینکی که شما دادی یک مدل اورکلاک شده از هر دو بود نه مدل مرجع کع توان مصرفیش رو سازنده ذکر می کنه!اونها رو خود پارتنر مشخص کرده چقدر مصرف دارن و سیستم هم هرکسی تست می کنه...خب چطوره یک مدل سوپرکلاکد از 260 مثال بزنیم که مصرفی مشابه 280 مرجع داره!؟

جواب این بند رو بارها قبلا دادم... تو بند های بالا هم دوباره جواب داده شد .
    من که جواب سوالامو نگرفتم...

خیلی جالبه ، Radeon 5770 یک کارت Mainstream محسوب میشه .. بعد یک کارت یه فقط 8 الی 10 % ازش قوی تره ( GTX260 ) یه کارت High-End محسوب میشه ؟!
    کی گفته های انده!؟!ولی تو تمام بازی های موجود بهتره و کاملا جوابگو هست برای ارتقا به نسل بعد تا فراگیر شدن بازی های DX11 ببین من با برتری این دو کار ی ندارم من با دلایل شما برای پیشنهاد 5770 و برتری که نسبت میدی با 260 مشکل دارم...

تو پست قبل گفتم که خدمتت ، شما در مورد DirectX 11 یه مطالعه عمقی بکن ، همه چیز دستگیرت میشه ... نیازی به توضیح شخص بنده تو این تاپیک که موضوعش چیز دیگس نیست !

در مورد Directx 11 در آینده نزدیک تاپیک تخصصی خواهیم داشت .
    حتما تاپیک تخصصی بزارید خیلی هم خوبه
    ولی من از دوستان خواهش می کنم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینن که بازی های عرضه شده و ....DX11 هست تا واقعا بفهمید این همه هیاهو برای هیچ هست!حداقل فعلا!جواب منو در مورد بازی های عرضه شده 11 ندادی!؟

دو عنوان بازی آنلاین بوده که هیچی سه مورد آپدیت شده برای پشتیبانی از 11 که اصلا تفاوتی با 10 نداره!(اینا تست شده و مستند هست!)
    دو مورد TBA هست که یکیش خیلی دوست دارم ببینم موقع عرضه 5770 چه فریمی ازش میگیره!Crysis2 و تعداد و سبکهای محدود + عرضه نشده ها و اونهایی که پشتیبانی کامل نمی کنن گویای همه چیز هست ...

ما اینجا بحث گیمینگ رو داریم!شما داری به گیمرها میگی برای این ویژگی های مخوف!11 5770 بگیرن!؟اگه شما ویژگی مد نظرت هست خب تفکیکش کن!

در مورد این قسمت فقط می تونم
    منم میتونم بگم

نه عزیزم ... اشتباه گرفتی موضوع رو ...

من دلم برای انجمنی می سوزه که قبلا افراد زیادی براش زحمت کشیدن و حالا که مسئولیتش بر عهده منه ، دلم نمی خواد اطلاعات غلط از سوی کسی به کاربرهاش منتقل بشه !

الان که این پست شما رو دیدم برای خودم خیلی متاسف شدم ... چون داشتم با کسی بحث می کردم که همفکری و بحث رو در یک انجمن تحت وب با " دفاع شخصی از عقایدش اشتباه گرفته " .... :
    نه عزیزم شما اشتباه گرفتی موضوع رو این تنها نظر من نیست نظر 25-30 سایت معتبر سخت افزاری هست که شکر خدا شما هیچ کدوم رو قبول نداری (مستند موجوده)

انشا...که تو نظرهامون به کاربرها مقاصد شخصی نباشه!!!مسئولیتش فقط بر عهده تو نیست اگه اینطور فکر می کنی حتما با صراحت اعلام کن اینجا همه از کاربرای عادی و گرفته تا مدیر ارشد زحمت میکشن و هرکسی در دوره خودش اتفاقا من فکر می کنم الان وقتش هست که یک تغییر تو بخش سخت افزار ایجاد کنیم که با مدیر دیگه مطرح شده و اینکه چند روز دنبالت بودم هم علتش همین بود...

اینجا انجمن سخت افزار و زیرمجموعه کارت های گرافیک هست . به نظر شما با توجه به آینده GPGPU ، کارت های گرافیک فقط برای یازی کاربرد خواهند داشت ؟

من کی 5770 رو نسخه پیچ کردم ؟ یه تاپیک رو نام ببر که من به صورت مستقیم به کسی پیشنهاد خرید 5770 رو داده باشم ! من به صورت علمی بحث می کنم ، خواننده هست که برداشت مناسب رو از نوشته های من می کنه .

پس بی جهت کاری که من نکردم رو به من نسبت نده !
    آینده GPGPU ارتباطی با 5770 در گیم داره!؟
    من میگم بحث رو تفکیک کنیم شما هی به اسم علمی بودن و ...هرچی می خوای میگی و این شاخه اون شاخه می کنی هیچ کدوم از اون سوالا و پستها به نتیجه نرسید...

وقتی داری میگه بهترین خرید با توجه به همه موارد تو رنج 220 5770 هست یعنی چی!؟!نیاز نیست لینک خرید بزاری تو امضا که...

این جمله رو دارم الان برای بار سوم تکرار می کنم :

میانگین قیمت جهانی Radeon 5770 حدودا 170$ هست .. میانگین قیمت جهانی Geforce GTX 260 216Core هم حدودا 190$
    منم برای بار سوم میگم شما برند رو نمیگی مدل رو نمیگی همینطوری یک میانگین قیمت میگی عجب!!!اینها هم جز روشهای علمی آمار و اطلاعات هست...

Sapphire Radeon HD 5770 (Juniper XT) 1GB~180$

از سایت بسیار معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sparkle GTX 260 896MB ~170$

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا یک سوال اینکه با فرض اینکه مشکل پاور نباشه بین GTX260-216 , HD 5770 شما چرا 5770 رو پیشنهاد می کنی کلا دلایلت رو کامل بگو ...حتما من قانع میشم من همین الان هم اگه 5770 قیمت مناسب در بازار داخلی باشه پیشنهاد می کنم!(قیمت روز ندارم)

در انجمن های تحت وب و کلا در دنیای مجازی هیچ کسی نسبت به دیگری برتری نداره ، فقط میزان اشتراک اطلاعات توسط افراد هست که ارزش کار افراد رو بالا می بره ...

متاسفانه شما با ابتدایی ترین مسائل دنیای مجازی هم بیگانه هستید ...
    بله اشتراک اطلاعات!من قصد دارم با گیمرهایی که قصد خرید گرافیک رنج 220 دارن و پاور مناسب دارن اطلاعاتم رو به اشتراک بزارم که با خرید 5770 صرف DX11 و بازی های آینده (مثل Crysis 2)پولشون رو هدر ندن اگه این اطلاعات نادرست باشه یا مخالف نظر شخصی تو باشه زمان همه چیز رو مشخص می کنه...

اون قسمت دوم صحبتت رو هم به خاطر عدم آگاهی از فعالیت من قبل از فروم پی سی در نظر نمیگیرم...شما از وقتی مدیر شدی یکم عوض شدی این نظر منه...

اینگونه مسائل و به قول شا کلمه های قلنبه ، سلنبه در علم IT که شما مدرکش رو داری می گیری جزء ابتدایی ترین مسائل موجود محسوب میشن ... این بداشت غلط شماست که اینطوری تصور می کنید ...
    ببین تو بحثهای قبلی هم خیلی با کلمات بازی می کردی و اصطلاحات خارج از بحث رو تشریح می کردی و بحث تخصصی و علمی و اینکه خودتو تحلیلگر دونستی و ...منم گفتم اینو بگم که شما سوبرداشت برا نشه که من هیچ تخصصی در این موارد ندارم...بالاخره ما باید طوری گفت و گو کنید که کاربرهای عادیتر که شاید خیلی از این اصطلاحات قشنگ شما سر در نمیارن هم مطالب رو درک کنن که اطلاعات به اشتراک گذاشته بشه...نه اینکه من هم بیام یک پاراگراف مطالب تخصصی و کلمات دشوار بنویسم و همه بگن به به درسته....هرچند من این تیکه و تیکه بعد رو ویرایش کردم و خودت بودی که قبل از ویرایش رو نقل قول کردی اینو بهش میگن برتری دنیای مجازی ...

یه نصیحت دوستانه بهت می کنم : هیچ وقت مسائل شخصی رو تو فروم مطرح نکن .

من این چند روزه یاهو مسنجر رو باز نکردم ....
    فکر کنم شما یادت رفت که خودت همین پست قبل این نصیحت دوستانت رو نقض کردی و مسائلی که من تو مسنجر مطرح کرده بودم رو اینجا عمومی گفتی!!با این حال من این تیکه رو هم ویرایش کردم

ببین مهدی عزیز تاپیک سری 5000 خیلی قشنگ داره منحرف میشه منم با تو دعوا ندارم نمی خوام بحث شدید الحن هم بکنم هرچند فکر می کنم با توجه به نوشتارت همین الان هم رابطه خیلی مثل قبل نیست با این حال بدتر نشه پس شما لطف کن اینجا دیگه نقل قول نکن هر موردی بود پیام خصوصی یا مسنجر بده ولی نظر من در مورد این مسائل تا تستهای بعدی که dx11 انبوه بشه و ... برای کاربرد بازی تغییر نمی کنه اگه هم اشتباه کردم اصلا مهم نیست اونموقع قبول می کنم

از کاربرها هم عذر می خوام که اینقدر تاپیک به بیراهه رفت....

پ.ن:گفتم جواب نمیدم جواب دادم که ریا نشه
    Last edited by Kianoosh; 26-11-2009 at 02:20.

6. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

خیلی از موارد بارها تکرار شده ! دیگه زبونمون مو درآورد از بس توضیح دادیم !

شما حتما به بخش پیشنهاد گرافیک و سیستم همین فروم سر بزن تا با کاربرد سخت افزار (کاربرد اکثریت!) آشنا بشی چون خیلی ها این مطالبت رو می خونن و سوتفاهمی پیش میاد که تو تاپیکهای پیشنهاد گرافیک زیاد دیده شده!
    شما الان به من بگو ما الان تو تالار مشاوره داریم بحث می کنیم ؟ یا داریم بحث علمی می کنیم ؟

لینکی که شما دادی یک مدل اورکلاک شده از هر دو بود نه مدل مرجع کع توان مصرفیش رو سازنده ذکر می کنه!اونها رو خود پارتنر مشخص کرده چقدر مصرف دارن و سیستم هم هرکسی تست می کنه...خب چطوره یک مدل سوپرکلاکد از 260 مثال بزنیم که مصرفی مشابه 280 مرجع داره!؟
    ای بابا ! اصلا اونا به کنار ! شما قبول نداری GTX 260 با 2 داشتن 2 کانکتور 6pin PCI-E حدودا 70 % مصرف بیشتری نسبت به Radeon 5770 داره ؟

یعنی پاور این دو مدل کارت گرافیک نباید با هم فرق بکنه ؟

منم برای بار سوم میگم شما برند رو نمیگی مدل رو نمیگی همینطوری یک میانگین قیمت میگی عجب!!!اینها هم جز روشهای علمی آمار و اطلاعات هست...

Sapphire Radeon HD 5770 (Juniper XT) 1GB~180$

از سایت بسیار معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sparkle GTX 260 896MB ~170$

همه جای دنیا میانگین قیمت مدلها و برند های مختلف رو در نظر می گیرند ! مدل های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Radeon 5770 هم تو همون سایت موجود هست .

حتما تاپیک تخصصی بزارید خیلی هم خوبه
    ولی من از دوستان خواهش می کنم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینن که بازی های عرضه شده و ....DX11 هست تا واقعا بفهمید این همه هیاهو برای هیچ هست!حداقل فعلا!جواب منو در مورد بازی های عرضه شده 11 ندادی!؟

دو عنوان بازی آنلاین بوده که هیچی سه مورد آپدیت شده برای پشتیبانی از 11 که اصلا تفاوتی با 10 نداره!(اینا تست شده و مستند هست!)
    دو مورد TBA هست که یکیش خیلی دوست دارم ببینم موقع عرضه 5770 چه فریمی ازش میگیره!Crysis2 و تعداد و سبکهای محدود + عرضه نشده ها و اونهایی که پشتیبانی کامل نمی کنن گویای همه چیز هست ...

ما اینجا بحث گیمینگ رو داریم!شما داری به گیمرها میگی برای این ویژگی های مخوف!11 5770 بگیرن!؟اگه شما ویژگی مد نظرت هست خب تفکیکش کن!
    مثل اینکه شما به جز زبان گیم زیان دیگه ای و نمی فهمی !

اصلا شما تصور کن Radeon 5770 از DirectX 11 پشتیبانی نمی کنه ، دلایل برتری GTX 260 با توجه به بحث قیمت این دو مدل و حداقل پاور مورد نیاز برای این دو مدل چیه ؟

من قبلا تو تاپیک های دیگه کلی صحبت کردم ، تازه داری می گی لیلی زن بود یا مرد ؟

بله اشتراک اطلاعات!من قصد دارم با گیمرهایی که قصد خرید گرافیک رنج 220 دارن و پاور مناسب دارن اطلاعاتم رو به اشتراک بزارم که با خرید 5770 صرف DX11 و بازی های آینده (مثل Crysis 2)پولشون رو هدر ندن اگه این اطلاعات نادرست باشه یا مخالف نظر شخصی تو باشه زمان همه چیز رو مشخص می کنه...
    حالا شما که اینقدر به فکر گیمرها هستی و همیشه نگران ارتقاء سیستمشون هم هستی ، بگو ببینم ، کسی که الان GTX 260 رو ( بدون در نظر گرفتن قیمت پاور ) فقط به خاطر 10% کارایی بالاتر بخره ، پس فردا که می خواد مدل DX 11 High-end بخره و این GTX 260 رو بفروشه بیشتر ضرر میکنه یا کسی که Radeon 5770 خریده ؟

واقعا بعد از 6 ماه که دیگه کم کم 3 - 4 تا بازی DX 11 تو بازار یافت میشه و Open CL و Direct Compute تقریبا به بار نشستن به نظرت افت قیمت GTX 260 با پشتیبانی از Direct X 10 بیشتر خواهد بود یا Radeon 5770 با پشتیبانی از Direct X 11 ؟

رو سوال بالا خوب فکر کن و بعدا جواب بده !

ببین تو بحثهای قبلی هم خیلی با کلمات بازی می کردی و اصطلاحات خارج از بحث رو تشریح می کردی و بحث تخصصی و علمی و اینکه خودتو تحلیلگر دونستی و ...منم گفتم اینو بگم که شما سوبرداشت برا نشه که من هیچ تخصصی در این موارد ندارم...بالاخره ما باید طوری گفت و گو کنید که کاربرهای عادیتر که شاید خیلی از این اصطلاحات قشنگ شما سر در نمیارن هم مطالب رو درک کنن که اطلاعات به اشتراک گذاشته بشه...نه اینکه من هم بیام یک پاراگراف مطالب تخصصی و کلمات دشوار بنویسم و همه بگن به به درسته
    این فقط و فقط برداشت شخصی شماست ! واقعا طرز فکر یونیکی داری !

.هرچند من این تیکه و تیکه بعد رو ویرایش کردم و خودت بودی که قبل از ویرایش رو نقل قول کردی اینو بهش میگن برتری دنیای مجازی ...
    به این نمیگن برتری دنیای مجازی ! شما مگه از خودت اختیار نداری که پست می نویسی ؟ چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟

فکر کنم شما یادت رفت که خودت همین پست قبل این نصیحت دوستانت رو نقض کردی و مسائلی که من تو مسنجر مطرح کرده بودم رو اینجا عمومی گفتی!!با این حال من این تیکه رو هم ویرایش کردم
    در این مورد حق رو به شما می دم . ویرایش می کنم !

ببین مهدی عزیز تاپیک سری 5000 خیلی قشنگ داره منحرف میشه منم با تو دعوا ندارم نمی خوام بحث شدید الحن هم بکنم هرچند فکر می کنم با توجه به نوشتارت همین الان هم رابطه خیلی مثل قبل نیست با این حال بدتر نشه پس شما لطف کن اینجا دیگه نقل قول نکن هر موردی بود پیام خصوصی یا مسنجر بده
    به به ، ما رو ببین با کی اومدیم 13 به در !

خسته نباشی عمو ! شما طرز فکرت رو در مورد انجمن های تحت وب درست کنی حل میشه موضوع ! فروم جای همین چیزهاست !

ولی نظر من در مورد این مسائل تا تستهای بعدی که dx11 انبوه بشه و ... برای کاربرد بازی تغییر نمی کنه اگه هم اشتباه کردم اصلا مهم نیست اونموقع قبول می کنم
    چه جالب ! اون وقت کاربری که به استناد عرایض شما GTX 260 خریده ، تکلیفش چیه ؟!

خیلی باحالی کیا ! این جملت دیگه آخرش بود ! من بیشتر از این تفسیر نمی کنم ! خود خواننده 100% موضوع رو فهمیده !

شما نگران به بیراه رفتن این تاپیک نباش ، فکر نمی کنم مهمتر از مقایسه کارایی این سری 5000 با بقیه رقباش بحث مهم دیگه ای تو این تاپیک وجود داشته باشه ! ضمنا در بدترین حالت ممکن هم پست ها رو انتقال می دم به یه تاپیک جداگانه .

8. 3 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خیلی از موارد بارها تکرار شده ! دیگه زبونمون مو درآورد از بس توضیح دادیم !
    خیلی از سوالات رو جواب ندادی مواردی تکرار می کنی که نیازی نیست زبونت مو در میاره خب...

شما الان به من بگو ما الان تو تالار مشاوره داریم بحث می کنیم ؟ یا داریم بحث علمی می کنیم ؟
    ماداریم بحث علمی می کنیم که به درد کاربرهای خودمون بخوره رویایی نباش اینجا ایرانه!

ای بابا ! اصلا اونا به کنار ! شما قبول نداری GTX 260 با 2 داشتن 2 کانکتور 6pin PCI-E حدودا 70 % مصرف بیشتری نسبت به Radeon 5770 داره ؟

خب شما به من بگو پاور توصیه شده که میگی برای این دو مدل باید چی باشه!؟

همه جای دنیا میانگین قیمت مدلها و برند های مختلف رو در نظر می گیرند ! مدل های 165$ Radeon 5770 هم تو همون سایت موجود هست .
    نه برادر من کی همچین حرفی رو زده!؟!اینم از اون جمله هایی هست که باهات مخالفم!شما موجودی برندها و قیمتهاشون رو تو بازار ما هم در نظر بگیرد وگرنه مدل 155 دلاری از 260 هم موجوده!

مثل اینکه شما به جز زبان گیم زیان دیگه ای و نمی فهمی !

اصلا شما تصور کن Radeon 5770 از DirectX 11 پشتیبانی نمی کنه ، دلایل برتری GTX 260 با توجه به بحث قیمت این دو مدل و حداقل پاور مورد نیاز برای این دو مدل چیه ؟

من قبلا تو تاپیک های دیگه کلی صحبت کردم ، تازه داری می گی لیلی زن بود یا مرد ؟
    کدوم قیمت این دو مدل!؟!Zotac GTX 260 core 216~220 خب ببینم 5770 چه قیمتی 190؟!!؟!!بحث قیمت این دو مدل!!!از بهترین برندها و مدلهای اورکلاک شده این کارت حدود 235 هست تازه مهدی جان کارت Sapphire HD 4890 Vapor-X 1G شده حدود 240 که جدا روش بحث دارم!!!اگه بحث اختلاف قیمت این مدلها و مصرف در نظرت هست باز من 4890 و 260 رو ترجیح میدم برای انتخاب کارتی برای ارتقا!!این از بحث قیمت این مدلها از نظر شما!

حالا اگه پاور خریداری شده متناسب 4890 یا 260 یا حتی 4870 نباشه بله گزینه ای که میمونه 5770 هست بدون امکان ارتقا

حالا شما که اینقدر به فکر گیمرها هستی و همیشه نگران ارتقاء سیستمشون هم هستی ، بگو ببینم ، کسی که الان GTX 260 رو ( بدون در نظر گرفتن قیمت پاور ) فقط به خاطر 10% کارایی بالاتر بخره ، پس فردا که می خواد مدل DX 11 High-end بخره و این GTX 260 رو بفروشه بیشتر ضرر میکنه یا کسی که Radeon 5770 خریده ؟
    این دو تا رو با چه قیمتی خریده!؟اگه یکی باشه کسی که 5770 رو خریده ضرر کرده...

واقعا بعد از 6 ماه که دیگه کم کم 3 - 4 تا بازی DX 11 تو بازار یافت میشه و Open CL و Direct Compute تقریبا به بار نشستن به نظرت افت قیمت GTX 260 با پشتیبانی از Direct X 10 بیشتر خواهد بود یا Radeon 5770 با پشتیبانی از Direct X 11 ؟

رو سوال بالا خوب فکر کن و بعدا جواب بده !
    افت قیمت بازار جهانی بله حق با توئه ولی مثل اینکه شما فراموش کردی این چیزا اینجا اعمال نمیشه!!در ضمن تا همون 6 ماه دیگه سری 300 با مدلهای مختلف عرضه شده 5800 افت قیمت داشته و شاید مدلهای جدیدتری هم دشاته باشیم!!!شما میگی 6 ماه یک کارت ضعیفتر رو داشته باشیم چون شاید یک چیزی بیاد!؟من که لیست بازی ها رو دادم قرار نیست چیزی خاصی بیاد جز یک مورد که اونم 5770 توان رندرش رو با اون تنظیمات مدنظر جناب عالی نداره و فریمش میاد زیر 20 این خیلی واضحه اگه بحث گیم حرفه ای نباشه آره ارزش داره یک کارتی با این مشخصات رو برای اون زمان بگیریم و اینو قبلا بهت گفتم نمیدونم چرا انقدر تکرارش می کنی زبونم مو دراورد بحث رو تفکیک برای هر دو کاربرد عمومی و گیمینگ نمیتونی یک پیشنهادب بدی برادر من در مورد اینها هم اگه توجه داشته باشی اولین سوالایی که از کاربر پرسیده میشه اینه:کاربردت چیه پاورت چیه!!!!کسی همینطوری نمیگه 260 توی این رنج بهترینه یا 5770 بهترینه اینه تو تاپیک قبلی هم بهت گفتم

این فقط و فقط برداشت شخصی شماست ! واقعا طرز فکر یونیکی داری !
    بله بله طرز فکر یونیکی!!!

به این نمیگن برتری دنیای مجازی ! شما مگه از خودت اختیار نداری که پست می نویسی ؟ چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟
    آره من حق دارم هرچی بنویسم ولی بعدش ویرایش کنم شما از اختیاراتت سو استفاده می کنی وقتی پست رو قبل از ویرایش میبینی که من چی نوشتم و اونا رو نقل قول می کنی این بخشی از برتری مجازی هست....

در این مورد حق رو به شما می دم . ویرایش می کنم !
    بسیار عالی

به به ، ما رو ببین با کی اومدیم 13 به در !

خسته نباشی عمو ! شما طرز فکرت رو در مورد انجمن های تحت وب درست کنی حل میشه موضوع ! فروم جای همین چیزهاست !
    حالا تو بیا 13 به در هم میریم!

خودت خسته نباشی عمو!مگه نگفتی که پست ندیم که هزینه سرور زیاد نشه و وقت محترم تو و کاربرا گرفته نشه مسئول حرفهای خودت باش یا اینا هم طرز فکر یونیکی هست ؟!

چه جالب ! اون وقت کاربری که به استناد عرایض شما GTX 260 خریده ، تکلیفش چیه ؟!
    اگه شما اشتباه بگی و به استناد حرف شما 5770 بگیره تکلیفش چیه!؟

خیلی باحالی کیا ! این جملت دیگه آخرش بود ! من بیشتر از این تفسیر نمی کنم ! خود خواننده 100% موضوع رو فهمیده !
    تو هم باحالی چون می خوای بزور افکار عمومی رو با خودت هماره کنی عزیزم فقت پستت رو بده انقدر تفسیر و ...نکن این حرکتها در شان من و شما نیست با این حال کاربرها 100% زمانی متوجه موضوع میشن که بازی Crysis 2 با DX11 عرضه شد و ما تستهایی از این بازی با گرافیک 5770 قرار میدیم اینجا با تنظیمات که مد نظر شماست ببینیم چی مشخص میشه!

شما نگران به بیراه رفتن این تاپیک نباش ، فکر نمی کنم مهمتر از مقایسه کارایی این سری 5000 با بقیه رقباش بحث مهم دیگه ای تو این تاپیک وجود داشته باشه ! ضمنا در بدترین حالت ممکن هم پست ها رو انتقال می دم به یه تاپیک جداگانه .
    حتما بحث رو ادامه میدم برای همین از آخرین پست اون تاپیک قبلی شروع می کنم:(+ویرایش)

این لینک هایی که شما دادی در واقع Minimum System Power Requirement هست که حتی سیستم تست هم براش تعیین نشده .

شما الان با خرید یک سیستم High-end به هیچ وجه درست نیست برای این مدل ها اون پاورهایی که شما نام بردی رو خریداری کرد . ملاحضه بفرمایید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما اولا اگه دقت بکنی تو هر دو سایت پاوری به سیستم تست اشاره شده!!در ضمن ما این مدلهایی که تو گفتی رو اصلا در نظر نمیگیریم چون مصرفشون به خاطر تغییرات غیر عادی هست!مدلهایی با پسوند Lightning-SuperClocked-Voltage tweak و...

مرجع و بعدش سازنده مد نظر هست!

Minimum system power requirment based on a PC configured with an Intel Core 2 Extreme processor QX6800

حتما مطالعه کنید در این مورد!!

خب وقتی کمپانی سازنده مدل مرجع رو با این توان مصرفی مشخص می کنه من هم شرایط استاندارد رو همین در نظر میگیرم نه مدلهای به شدت اورکلاک شده از برندهای مختلف البته همیشه پاور بیشتر گرفتن توصیه میشه و قبول دارم حالا من بالاترش رو هم گفتم دیگه...

الان تمامی بازی های روز حال حاضر حتی با کارت های گرافیک Directx 9.0 هم بدون مشکل اجرا می شن ! این دیدی که شما نسبت به مسئله داری علمی نیست ! اون گیمر حرفه ای معمولا دوست داره تا بازی رو با حداکثر جزئیات گرافیکی بازی کنه نه این که یه سری از افکت های واقع گرایانه DX 11.0 رو در آینده از دست بده . ضمنا Dirt 2.0 با گرافیک فوق العاده و پشتیبانی کامل از Directx 11.0 در راه هست .

ضمنا معمولا گیمرهای حرفه ای سراغ کنسول می رن ، کسی که PC می خره 100% استفاده های همه منظوره هم ازش داره .
    کاملا مخالفم!!شما حتما PC Gamer به گوشت خورده کا بازیهایی که اختصاصی برای پلتفورم پی سی عرضه میشن و رو کنسول کاربردی ندارن!!لطفا با دلیل منطقی بگید

میانگین قیمت Radeon 5770 1GB حدود 170$ دلار هست .

میانگین قیمت Geforce GTX260 896MB هم حدود 185$ هست .

ماشالله قیمت های شما همیشه از قیمت های جهانی بعضی از مدل ها هم پایین تره ! من GTX 260 قیمت یوزر ، زیر 220 - 215 قیمت ندارم !

قیمت های Radeon 5770 هم در همین حد هست .
    خب خیلی جالبه هرکسی بتونه بخونه تناقض آشکار رو تو پستهای شما میبینه یکی هم این عدد میانگین قیمت هست که هر جا یکی گفتی!با آمار اشتباه نمیشه کسی رو فریب داد!!!

بنده همچین قصدی نداشتم . شما اورکلاک حافظه رو در این مدل ها بی تاثیر دونستی ، من دلیل ارائه کردم .
    منم نگفتم بی تاثیر گفتم کم اثر!در ضمن مگه سایر کارتها اورکلاک نمیشن می خوای بگی 5770 با اورکلاک مموری کاراییش 10 برابر میشه و 260 4890 4870 اصلا اورکلاک نمیشن!!

در این مورد چون هیچ تستی ارائه نشده نمیشه نظر قطعی داد . ولی امروز System Requirements بازی Dirt 2 هم منتشر شده . ملاحضه بفرمایید :

Recommended (Enhanced for DirectX 11)

Processor: Intel Core i7 or AMD Phenom II

Memory: 3GB

HD Space: 10GB

Video Card: ATI Radeon HD 5700 Series

معمولا وقتی اسم یک کارت گرافیک تو لیست Requirements یه بازی باشه میشه اون بازی رو با حداکثر جزئیات بدون مشکل بازی کرد .
    ببین سیستم مورد نیاز یک بازی با توجه به قطعات موجود تست شده عنوان میشه و با عرضه قطعات جدیدتر تغییر پیدا می کنه (حداقل برای سایتهای معتبر)

خب اول اینکه سیستم مورد نیاز 3 بخشه که به هیچ کدومش نمیشه اعتنا کرد!بازی باید تست بشه!

Minimum-Recommended-Optimal خب بارها مشاهده شده که با کارتهای(+ سی پی یو) لیست توصیه شده حتی نمیشه 75% تنظیمات گرافیکی رو اعمال کرد!(یا برعکس مثلا اختلاف i7 920 و i5 750 در بازی چیه که مدلش تو مشخصات نیومده!؟)اگه چنین چیزی که شما میگه بود دیگه عرضه سری 5800 و در آینده نزدیک 6000 حماقت هست!!!

این تیکه از صحبتت انقدر مشخص اشتباه هست که اونجا هم سایر کاربرها بهش اشاره کردن و من بحثی در ادامه این موضوع نمیبینم!!!

این recommended چند تا مشکل داره :
    1. قسمت سیستم عامل : Widows XP معرفی شده. در حالی که این ویندوز از DirectX 11 پشتیبانی نمی کنه.
    2. قسمت CPU : دو تا مشکل داره. 1 .خبری از Core i5 نیست. در حالی Core i5 در بازی با phenum II تقریبا برابره یا احتمالا قویتره. 2. phenum II شامل Cpu های مختلفی میشه که بعضی از اون ها مطمئنا کارایی نزدیکی یا حتی پایین تری از بعضی CPU های سری Core 2 Quad دارند. پس چرا اسمی از سری C2Q نیست.
    خواهشن وقتی طرف بحثت من هستم اینقدر چارت لینک نده ! من کارم تقریبا تست و تحلیل ایگونه نتایج هست . به اندازه کافی از این چارت ها دیدم . این قدر چارت های بی پدر ومادر تو وب ریخته که ...... اگه بخوای میشه چندین مورد پیدا کرد که قضیه دقیقا برعکس این ها باشه !!

ولی مطمئن باش امکانات ، قابلیت های DirectX 11 نسبت به DirectX 10 ارزش این 4 - 5 FPS اختلاف این دو مدل رو داره . نظرت محترمه ولی مطمئن باش 3 - 4 ماه دیگه خودت دستگیرت میشه .
    من طرفم هرکی باشه اگه لازم باشه براش از این گونه چارتها استفاده می کنم شما تحلیلگری آفرین!ولی فقط تو تحلیلگر نیستی!اینهایی که از نظر تو بی پدر و مادر هستند توسط 20 سایت کاملا معتبر سخت افزاری تهیه شدن با نمونه و روشهای مشخص تست که کمترین خطا رو داره منم تستهایی با نتایج غیر عادی زیاد دیدم تقلبی یک جانبه و تبلیغاتی ...اینا رو در نظر نمیگیریم!!بازم میپرسم همه اشتباه می کنن و دروغ میگن!؟شما فقط خودتو و دور و بریات رو قبول داری مثل اینکه...

بعد هم بله حتما با عرضه بازی هایی مثل کرایسیس 2 و تستش با تنظیمات مورد نظر روی 5770 همه چیز دستگیرمون میشه...

موافقم . البته قیمت Radeon 5700 حدودا 10 الی 15$ افزایش داشته .
    خب شما که با این مطالب پایین موافق بودی چرا الان بدون تفکیک کاربرد و خیلی مسائل دیگه میگی بهترین کارت رنج 220 5770 هست!؟

حرف آخر:

5700 بر خلاف انتظار کارایی بالاتر از 4800(مدلهای رقیب) رو ندشات پس حداقل انتظار کاربر قیمت پایینتر این سری بود که نه تنها در زمان عرضه این طور نشد بلکه به علت تقاضا زیاد و تولید محدود افزایش 20-30 دلاری نیز برای برخی مدلها شاهد بودیم در عوض مصرف و دما بهینه و همچنین قابلیت اورکلاک و DX11 و البته Eyefinity عواملی هست که ارزش خرید این سری رو بالا میبره و به طور کامل 4800 (4870-4850) رو از دور خارج می کنه اما رقابت نزدیکی بین مدلهای GTX275-GTX 260 c216 با کارایی بیشتر و قیمت مشابه یا کمتر وجود داره نقطه ضعف این کارتها DX10 دما و مصرف بالاتر هست که اورکلاک حرفه ای این سری رو سخت تر می کنه پس اگه خیلی منصف باشیم امکان رقابت کاملا مشخص بین برخی مدلهاس سری 200 و 5770 هست و با توجه به قیمت کاربرد و آینده نگری انتخاب کمی مشکل هست و به هیچ عنوان نمیشه یکی از این دو مدل رو برتر برای خرید معرفی کرد
    این تناقض نیست!؟دلایل خاصی نداره!؟نظر شخصی نیست!؟

من بشدت از بحث مدیر و همکار انجمن دارم لذت می‌برم خواهشاً بحث رو ادامه بدین خیلی بحث خوبیه

بفرما راحت شدی داریم ادامه میدیم تو هم نظرت رو بگو استفاده کنیم...

اینم اضافه کنم یه سری کاربرها هم هستند همیشه زیر پست مدیر تشکر میزنن مثل همونایی که تو اون تاپیک داشتن 5750 و 260 رو مقایسه می کردن!!!
    Last edited by Kianoosh; 26-11-2009 at 14:14.

10. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sepinood1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

البته ببخشید من میام این وسط اظهار نظر می کنم ولی از اونجایی که هر دوتون مدیر هستین و می تونین پست منو حذف کنین .. زیاد هم جای تگرانی نیست ....

من فکر می کنم این بحث شما به جای خاصی نرسه چون هر دوتون دارین حرف درستی می زنین هر کس از دیدگاه خودش کاملا منطقی داره یه گوشه ی قضسه رو می گیره پس هر دو استدالال درست هستن این بحث هم همچنان به درازا خواهد انجامید و تهش میشه یه مهدی با یه کیا که دلشون می خواد سر همو بکنن البته من باکسی که بحث میکنم آخر سر دلم نمی خواد سرش رو بکنم چون از بحث کردن و از مطالبی که در جریانش یاد می گیرم خیلی خوشم میاد .. !!!

در کل هر کدوم از این دو کارت یه مزیتهایی به هم دارن که انتخاب هر کدوم می تونه مقداری سلیقه ای باشه نگه اینکه هدف استفاده از تکنولوژی خاصی باشه مثلا 260 CUDA و 5770 DX11
    Last edited by sepinood1; 26-11-2009 at 16:50.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

خیلی از سوالات رو جواب ندادی مواردی تکرار می کنی که نیازی نیست زبونت مو در میاره خب...
    ماداریم بحث علمی می کنیم که به درد کاربرهای خودمون بخوره رویایی نباش اینجا ایرانه!
    خب .. اینا که ارزش جواب دادن نداره .

خب شما به من بگو پاور توصیه شده که میگی برای این دو مدل باید چی باشه!؟
    خب با در نظر گرفتن یک سیستم High-end برای هر دو این مدل ها

برای RADEON 5770 حداقل یک پاور 500W با یک کانکتور 6PIN PCI-E

برای Geforce GTX260 هم حداقل یک پاور 550W الی 600W با دو کانکتور 6PIN PCI-E

حالا اختلاف قیمت این دو مدل چه قدر در مباد ؟

نه برادر من کی همچین حرفی رو زده!؟!اینم از اون جمله هایی هست که باهات مخالفم!شما موجودی برندها و قیمتهاشون رو تو بازار ما هم در نظر بگیرد وگرنه مدل 155 دلاری از 260 هم موجوده!
    برادر من عرف تو همه دنیا همینه ، کمپانی های سازنده GPU هم همیشه یک قیمت میانگین برای مدل های رفرنس ارائه می دن و اون قیمت میانگین در رده بندی Performance/Price سایت های مختلف مرجع قرار داده میشه ... بر اساس همین قیمت میانگین هم نتیجه گیری نهایی انجام میشه

این مسئله کاملا روشنه ... چرا این مسئله رو درک نمی کنی ؟

کدوم قیمت این دو مدل!؟!Zotac GTX 260 core 216~220 خب ببینم 5770 چه قیمتی 190؟!!؟!!بحث قیمت این دو مدل!!!از بهترین برندها و مدلهای اورکلاک شده این کارت حدود 235 هست تازه مهدی جان کارت Sapphire HD 4890 Vapor-X 1G شده حدود 240 که جدا روش بحث دارم!!!اگه بحث اختلاف قیمت این مدلها و مصرف در نظرت هست باز من 4890 و 260 رو ترجیح میدم برای انتخاب کارتی برای ارتقا!!این از بحث قیمت این مدلها از نظر شما!
    قیمت ZOTAC GTX 260 216 Core 896MB الان حدودا 230 - 235 تومانه

قیمت Radeon 5770 1GB هم از 210 تا 220 تومانه

حالا اگه پاور خریداری شده متناسب 4890 یا 260 یا حتی 4870 نباشه بله گزینه ای که میمونه 5770 هست بدون امکان ارتقا
    چه عجب ...

افت قیمت بازار جهانی بله حق با توئه ولی مثل اینکه شما فراموش کردی این چیزا اینجا اعمال نمیشه!!در ضمن تا همون 6 ماه دیگه سری 300 با مدلهای مختلف عرضه شده 5800 افت قیمت داشته و شاید مدلهای جدیدتری هم دشاته باشیم!!!شما میگی 6 ماه یک کارت ضعیفتر رو داشته باشیم چون شاید یک چیزی بیاد!؟
    یعنی شما میگی بعد از 6 ماه افت قیمت یه مدل DX 10 ساپورت که دیگه تقریبا از دور خارج شده از یک مدل DirecX 11 ساپورت که تازه رو بورسه بیشتر نیست ؟

مگر سری 300 انویدیا وارد بازار بشه سری 200 افت قیمت نمیخوره ؟ افت قیمت فقط برای سری 5000 رادئون خواهد بود ؟

آره من حق دارم هرچی بنویسم ولی بعدش ویرایش کنم شما از اختیاراتت سو استفاده می کنی وقتی پست رو قبل از ویرایش میبینی که من چی نوشتم و اونا رو نقل قول می کنی این بخشی از برتری مجازی هست....
    من دقیقا پست حقیقی شما رو نقل قول کردم ... شاید باورت نشه ولی من اولین باره که دارم این قابلیت رو از زبان شما می شنوم !

شاید در زمانی که من داشتم می نوشتم شما ویرایش کرده باشی .

خودت خسته نباشی عمو!مگه نگفتی که پست ندیم که هزینه سرور زیاد نشه و وقت محترم تو و کاربرا گرفته نشه مسئول حرفهای خودت باش یا اینا هم طرز فکر یونیکی هست ؟!
    شما داری همینطوری بحث رو کش میدی ، من تو چند صفحه قبل داشتم با یه کاربر دیگه بحث می کردم و خوشبختانه بحث هم به نتیجه رسید ، چون طرف مقابل من کاملا منطقی بود و علمی بحث می کرد .

اگه شما اشتباه بگی و به استناد حرف شما 5770 بگیره تکلیفش چیه!؟
    حقیقتش من همین الان از صحت حرف هایی که می زنم اطمینان دارم .. نمیام بگم :

ولی نظر من در مورد این مسائل تا تستهای بعدی که dx11 انبوه بشه و ... برای کاربرد بازی تغییر نمی کنه اگه هم اشتباه کردم اصلا مهم نیست اونموقع قبول می کنم
    جمله بالا عین عرایض خودت بود .

تو هم باحالی چون می خوای بزور افکار عمومی رو با خودت هماره کنی عزیزم فقت پستت رو بده انقدر تفسیر و ...نکن این حرکتها در شان من و شما نیست با این حال کاربرها 100% زمانی متوجه موضوع میشن که بازی Crysis 2 با DX11 عرضه شد و ما تستهایی از این بازی با گرافیک 5770 قرار میدیم اینجا با تنظیمات که مد نظر شماست ببینیم چی مشخص میشه!
    ببینم از کی تا حالا قرار شده کارت های Mid-range سنگین ترین بازی رایانه ای حال حاضر رو با بالاترین جزئیات گرافیکی اجرا کنند ؟

ببینم مگر Radeon 5770 از DX 9.0 یا 10 پشتیبانی نمی کنه تو بازی مورد نظر ؟ ( در بدترین شرایط )

البته همین الانشم در Crysis همین Radeon 5770 واقعا چیزی از GTX260 کمتر نداره ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

از همون سایتی هست که شما بهش علاقه دارید .

شما اولا اگه دقت بکنی تو هر دو سایت پاوری به سیستم تست اشاره شده!!در ضمن ما این مدلهایی که تو گفتی رو اصلا در نظر نمیگیریم چون مصرفشون به خاطر تغییرات غیر عادی هست!مدلهایی با پسوند Lightning-SuperClocked-Voltage tweak و...

مرجع و بعدش سازنده مد نظر هست!

Minimum system power requirment based on a PC configured with an Intel Core 2 Extreme processor QX6800

حتما مطالعه کنید در این مورد!!

خب وقتی کمپانی سازنده مدل مرجع رو با این توان مصرفی مشخص می کنه من هم شرایط استاندارد رو همین در نظر میگیرم نه مدلهای به شدت اورکلاک شده از برندهای مختلف البته همیشه پاور بیشتر گرفتن توصیه میشه و قبول دارم حالا من بالاترش رو هم گفتم دیگه...
    خب کلا اون بحث به کنار ... مگه من تو پست قبل این سوال رو از شما نپرسیدم ؟

شما قبول نداری GTX 260 با 2 داشتن 2 کانکتور 6pin PCI-E حدودا 70 % مصرف بیشتری نسبت به Radeon 5770 داره ؟

شما جواب ندادید .

کاملا مخالفم!!شما حتما PC Gamer به گوشت خورده کا بازیهایی که اختصاصی برای پلتفورم پی سی عرضه میشن و رو کنسول کاربردی ندارن!!لطفا با دلیل منطقی بگید
    ببینم شما الان قیمت XBOX 360 رو با یک PC قدرتمند برای Game مقایسه بکن ، ببین چه قدر فرق داره ؟

شاید PC حدودا 50% الی 60% گرونتر تمام بشه ... کدوم مقرون به صرفه تره ؟

من زیاد تو نخ گیم نیستم ولی در حال حاضر تقریبا همه بازی های برای کنسول هم عرضه میشن .. معمولا هم زودتر عرضه میشن .. نمونش الان تو بازار موجوده ، حتی Crysis 2 هم قراره برای کنسول عرضه بشه ..

خب خیلی جالبه هرکسی بتونه بخونه تناقض آشکار رو تو پستهای شما میبینه یکی هم این عدد میانگین قیمت هست که هر جا یکی گفتی!با آمار اشتباه نمیشه کسی رو فریب داد!!!
    برادر من قیمت ها روز به روز تغییر می کنند ، میانگین قیمت ها هم نسبی ارائه می شن ، یعنی اختلاف 5$ برای شما فریب دادن محسوب میشه ؟

ببین سیستم مورد نیاز یک بازی با توجه به قطعات موجود تست شده عنوان میشه و با عرضه قطعات جدیدتر تغییر پیدا می کنه (حداقل برای سایتهای معتبر)

خب اول اینکه سیستم مورد نیاز 3 بخشه که به هیچ کدومش نمیشه اعتنا کرد!بازی باید تست بشه!

Minimum-Recommended-Optimal خب بارها مشاهده شده که با کارتهای(+ سی پی یو) لیست توصیه شده حتی نمیشه 75% تنظیمات گرافیکی رو اعمال کرد!(یا برعکس مثلا اختلاف i7 920 و i5 750 در بازی چیه که مدلش تو مشخصات نیومده!؟)اگه چنین چیزی که شما میگه بود دیگه عرضه سری 5800 و در آینده نزدیک 6000 حماقت هست!!!

این تیکه از صحبتت انقدر مشخص اشتباه هست که اونجا هم سایر کاربرها بهش اشاره کردن و من بحثی در ادامه این موضوع نمیبینم!!!
    خیلی داغ کردی حاجی !

تو یاهو هم خدمتت گفتم که همون موقع هم اول اون جمله نوشته بودم :

معمولا وقتی اسم یک کارت گرافیک تو لیست Requirements یه بازی باشه میشه اون بازی رو با حداکثر جزئیات بدون مشکل بازی کرد .
    کلمه معمولا یعنی در اغلب اوقات نه همیشه و همه وقت ... ( آموزش دستور زبان فارسی )

بنده کاملا نسبی عرض کرده بودم ، در ادامه تاپیک هم گفتم که این لیست خیلی کلی ارائه میشه ... نتیجه بنچ مارک ها هم برای 5770 حدودا به صورت میانگین 30FPS بود .. که از نظر من و خیلی از افراد قابل قوله ..

جالبه که Radeon 5850 ( دومین کارت گرافیک Single Gpu قدرتمند دنیا ) هم فقط 37FPS اراده داده بود .....

اگه مایل باشی میتونیم حداقل FPS قابل قبول برای PC Gamer ها رو تو انجمن بازی نظر سنجی بگذاریم ...

من طرفم هرکی باشه اگه لازم باشه براش از این گونه چارتها استفاده می کنم شما تحلیلگری آفرین!ولی فقط تو تحلیلگر نیستی!اینهایی که از نظر تو بی پدر و مادر هستند توسط 20 سایت کاملا معتبر سخت افزاری تهیه شدن با نمونه و روشهای مشخص تست که کمترین خطا رو داره منم تستهایی با نتایج غیر عادی زیاد دیدم تقلبی یک جانبه و تبلیغاتی ...اینا رو در نظر نمیگیریم!!بازم میپرسم همه اشتباه می کنن و دروغ میگن!؟شما فقط خودتو و دور و بریات رو قبول داری مثل اینکه...
    باز هم برداشت غلط ...

بعد هم بله حتما با عرضه بازی هایی مثل کرایسیس 2 و تستش با تنظیمات مورد نظر روی 5770 همه چیز دستگیرمون میشه...
    اینو بالا توضیح دادم ...

خب شما که با این مطالب پایین موافق بودی چرا الان بدون تفکیک کاربرد و خیلی مسائل دیگه میگی بهترین کارت رنج 220 5770 هست!؟
    من هیچ وقت همچین حرفی نزدم ، این موضع شماست که تغییر کرده ! من هنوز هم همون موضع رو دارم ...

13. 2 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب .. اینا که ارزش جواب دادن نداره .
    پس جواب علمی ندارن!؟!

خب با در نظر گرفتن یک سیستم High-end برای هر دو این مدل ها

برای RADEON 5770 حداقل یک پاور 500W با یک کانکتور 6PIN PCI-E

برای Geforce GTX260 هم حداقل یک پاور 550W الی 600W با دو کانکتور 6PIN PCI-E

حالا اختلاف قیمت این دو مدل چه قدر در مباد ؟
    چرا برای 5770 رو نمیگی الی 550 وات!؟!خب شما اگه اشتباه نکنم گفتی اختلافشون 40-30 تومن هست تو پاور!؟این درسته؟

برادر من عرف تو همه دنیا همینه ، کمپانی های سازنده GPU هم همیشه یک قیمت میانگین برای مدل های رفرنس ارائه می دن و اون قیمت میانگین در رده بندی Performance/Price سایت های مختلف مرجع قرار داده میشه ... بر اساس همین قیمت میانگین هم نتیجه گیری نهایی انجام میشه

این مسئله کاملا روشنه ... چرا این مسئله رو درک نمی کنی ؟
    می فهمم چی میگی ولی!وقتی داریم دو مدل رو مشخص مکنیم و مقایسه می کنی میانگین قیمت جهانی رو نمیگین شاید یک برندی گرون باشه اصلا موجود نباشه مصرف پاور بیشتر باشه و ....متوجه شدی!؟

قیمت ZOTAC GTX 260 216 Core 896MB الان حدودا 230 - 235 تومانه

قیمت Radeon 5770 1GB هم از 210 تا 220 تومانه
    قیمت 260 رو بالا گفتی برادر من 4890 240 راحت گیر میاد...

چه عجب ...
    چه عجبی نداره اینو قبلا هم گفته بودم ولی شما دوست داری همه چیز رو با هم قاطی کنی!

یعنی شما میگی بعد از 6 ماه افت قیمت یه مدل DX 10 ساپورت که دیگه تقریبا از دور خارج شده از یک مدل DirecX 11 ساپورت که تازه رو بورسه بیشتر نیست ؟

مگر سری 300 انویدیا وارد بازار بشه سری 200 افت قیمت نمیخوره ؟ افت قیمت فقط برای سری 5000 رادئون خواهد بود ؟
    تو بازار ما تجربه نشون داده تا الان اینطور نبوده!و صد البته بازم قابل پیش بینی نیست اگه کاربرای اینجا از سایتهای معتبر خرید سخت افزار جهانی با قیمت و میانگین قیمت اونها خرید می کنن درست میگی!!باید مدل 10 افت قیمتی بیشتری داشته باشه ولی تا از سازنده مشخص بشه و برای فروش اعمال بشه اونم اینجا بعیده...

من دقیقا پست حقیقی شما رو نقل قول کردم ... شاید باورت نشه ولی من اولین باره که دارم این قابلیت رو از زبان شما می شنوم !

شاید در زمانی که من داشتم می نوشتم شما ویرایش کرده باشی .
    بله معمولا همینطوره...

حقیقتش من همین الان از صحت حرف هایی که می زنم اطمینان دارم .. نمیام بگم :
    آها پس تو مطمئن هستی که بازی Crysis 2 که جز تنها بازیهایی هست که قرار بعد از مدتی کاملا با DX11 ساپورت عرضه بشه با 5770 هیچ مشکلی نداره و بدون افت فریم با تنظیماتی که برای نمایش قابلیتهای DX11 فعال کردنشون لازه اجرا بشه ؟!؟عجب...

جمله بالا عین عرایض خودت بود .
    آره الانم میگم شما بحث گیم رو جدا کنید از تمام قابلیتهای مد نظرت...

ببینم از کی تا حالا قرار شده کارت های Mid-range سنگین ترین بازی رایانه ای حال حاضر رو با بالاترین جزئیات گرافیکی اجرا کنند ؟

ببینم مگر Radeon 5770 از DX 9.0 یا 10 پشتیبانی نمی کنه تو بازی مورد نظر ؟ ( در بدترین شرایط )

البته همین الانشم در Crysis همین Radeon 5770 واقعا چیزی از GTX260 کمتر نداره ها ... ملاحضه بفرمایید .

از همون سایتی هست که شما بهش علاقه دارید .

ببینم پس تو بازیهای فعلی که ضعیفتره

اینم یک سری کامل تست این بازی از سایتهای مختلف که مورد علاقه من نیستند!!

بازی های خاصی که براش عرضه نشده و یکی هم که می خواد بشه رو توان رندر با جزئیات نداره ...

خب کلا اون بحث به کنار ... مگه من تو پست قبل این سوال رو از شما نپرسیدم ؟

نقل قول:شما قبول نداری GTX 260 با 2 داشتن 2 کانکتور 6pin PCI-E حدودا 70 % مصرف بیشتری نسبت به Radeon 5770 داره ؟

شما جواب ندادید .
    آره مگه من جایی گفتم مصرفشون یکی هست!؟! مگه من چند بار نگفتم اختلاف دما و مصرف رو قبول دارم!؟مثل اینکه شما فکر می کنی همه پاورشون 500 واته یا 500 وات می خرن برای نمونش برو همین تاپیک همون قدرت گرافیکهای نام برده رو ببین!!!

ببینم شما الان قیمت XBOX 360 رو با یک PC قدرتمند برای Game مقایسه بکن ، ببین چه قدر فرق داره ؟

شاید PC حدودا 50% الی 60% گرونتر تمام بشه ... کدوم مقرون به صرفه تره ؟

من زیاد تو نخ گیم نیستم ولی در حال حاضر تقریبا همه بازی های برای کنسول هم عرضه میشن .. معمولا هم زودتر عرضه میشن .. نمونش الان تو بازار موجوده ، حتی Crysis 2 هم قراره برای کنسول عرضه بشه ..
    من متاسفم که شما با این همه تجربه این حرف رو میزنی و بحث کنسول و پی سی می کنی ...این حرف که پی سی برای گیمرهای حرفه ای نیست یا هرکسی پی سی میگیره از همه قابلیتهاش استفاده می کنه (Eyefinity داره دیگه بریم 6 تا مانیتور بگیریم که استفاده کنیم!قابلیت خوبی هست!)کاملا غلط و توجه ناپذیره...و وقتی به قول خودت تو نخ گیم نیستی یا حداقل اطلاعاتی هم از کنسولها بازی ها و پی سی گیمینگ نداری لطفا اینطوری نگو...

برادر من قیمت ها روز به روز تغییر می کنند ، میانگین قیمت ها هم نسبی ارائه می شن ، یعنی اختلاف 5$ برای شما فریب دادن محسوب میشه ؟
    میدونستم اینو میگی یک چند بار دیگه بحث کنیم میانگین قیمت!260 میشه 200 دلار و 5770 میشه 150 دلار...
    اینجام تو گفته های شما تناقض هست یه جا میگی سری 200 باید ارزونتر بشه و افت قیمت بیشتری داشته باشه یه جا میگی میانگین قیمتش داره روز به روز بیشتر میشه!

خیلی داغ کردی حاجی !

تو یاهو هم خدمتت گفتم که همون موقع هم اول اون جمله نوشته بودم :
    حاجی خودتی خودتم داغ کردی من دمام عادیه!

شما داری همینطوری بحث رو کش میدی ، من تو چند صفحه قبل داشتم با یه کاربر دیگه بحث می کردم و خوشبختانه بحث هم به نتیجه رسید ، چون طرف مقابل من کاملا منطقی بود و علمی بحث می کرد .
    من هی سعی می کنم بحث رو تموم کنم باز شما میای نقل قول می کنی منم مجبور میشم ادامه بدم آره قبول دارم که از منظر تو هرکسی چشم بسته نظرت رو بپذیره آدم منطقی و علمی هست ...حالا هرچی خواستی گفتی بی منطق و بی علم هم روش قبوله...

کلمه معمولا یعنی در اغلب اوقات نه همیشه و همه وقت ... ( آموزش دستور زبان فارسی )
    نمی خواد شما به من دستور زبان آموزش بدی ...این کلمه رو اونجا نوشتی تا راه توجیه باشه!!!کاملا مشخصه معمولا برای این موارد کاربردی نداره!چند مورد بازی پر طرفدار دو سال اخیر مثال بزنم که سیستم مورد نیازشون با سیستم برای بازی مغایرت داره (کمتر و بیشتر!) قبول کن ...

بنده کاملا نسبی عرض کرده بودم ، در ادامه تاپیک هم گفتم که این لیست خیلی کلی ارائه میشه ... نتیجه بنچ مارک ها هم برای 5770 حدودا به صورت میانگین 30FPS بود .. که از نظر من و خیلی از افراد قابل قوله ..

جالبه که Radeon 5850 ( دومین کارت گرافیک Single Gpu قدرتمند دنیا ) هم فقط 37FPS اراده داده بود .....

اگه مایل باشی میتونیم حداقل FPS قابل قبول برای PC Gamer ها رو تو انجمن بازی نظر سنجی بگذاریم ...
    نسبی رو برای این مورد قبول نمی کنیم!میشه دقیقا به بنچمارک بازی و تنظیمات گرافیکی و رزولوشن هم اشاره کنی!فریم 30 از نظر گیمرها و متخصصین معتبر مورد قبول نیست هم من بهت گفتم هم بقیه که 40 مورد قبول هست!فریم قابل بازی رو میگی!؟25-20 چطوره میشه بازی کرد دیگه!!

بله حاضرم تو 30 سایت تخصصی گیم که 10 تاشم ایرانی باشه به نظر سنجی بزاریم ببینیم کی با فریم ریت 20 موافقه!تازه اونم میانگین!یعنی ممکنه به 10-15 هم برسه ... جای20 رو با 30 عوض نکن حرفت ثابت باشه تو همین تاپیک گفتی...

حالا اگر یه نگاه اجمالی به PC Gamer های دور و برت بندازی ( واقعیت رو در نظر بگیریم ) شاید حتی 20FPS هم برای خیلی ها مناسب به نظر میرسه ...
    باز هم برداشت غلط ...
    من نمیدونم توضیحاتی که دادم چه ربطی به برداشت داشته شما بارها عنوان کردی اینا رو قبول نداری مشخصه...

اینو بالا توضیح دادم ...
    آره منم توضیح دادم که ببینم مانور روی DX11 کارت مین استریمی مثل 5770 برای گیم چی هست!

من هیچ وقت همچین حرفی نزدم ، این موضع شماست که تغییر کرده ! من هنوز هم همون موضع رو دارم ...

اتفاقا موضع من هم همون قبلی هست و الان که ببینم کمی قیمت 5770 کاهش پیدا کرده حتما با توجه به کاربرد خودم قصد تست یکیش رو دارم اما جایی از من دیدی که بدون در نظر گرفتن پاور کاربرد امکان ارتقا و ... گفته باشم که بهترین رنج 230-220 260 هست یا 5770؟!ولی شما تو این تاپیک گفتی یعنی برای همه با همه کاربردها و شرایط یک نظر و پیشنهاد دادی من با این قسمتش مخالفم!

اصلا منظور از عبارت " انتخاب مناسبی نیستند " در عرایض شما چه مفهومی داره ؟

یعنی انتخاب بهتری تو رنج قیمت ( 210 - 220 ) با توجه با در نظر گرفتن تمام شرایط که تو تاپیک های قبلی بحث شد وجود داره ؟
    مشخصه نه؟!...اون تاپیک هم گفتم باید همه شرایط رو در نظر بگیریم چون انتخاب نزدیکی بین این مدلها حتی +4890 هست پس یه نظر کلی برای یک رنج قیمت ندیم اگه تو با این موافقی بحث رو فعلا مختومه کنیم تا بازی های جدیدتر DX11 عرضه بشن + کارتهای سری 300 و مدلهای جدید 5800 بعد بازم گفت و گو می کنیم...

sepinood1
    دوست عزیز منم تقریبا با صحبتهای شما موافقم من اصلا دوست نداشتم این بحث اینطوری پیش بره

ولی مهدی می خواد بحث رو ادامه بده و بازم میاد نقل قول می کنه...

موفق باشید

15. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sepinood1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

البته یه چیزی من بگم شاید خارج از بحث باشه سرعت فریم بازی رو اصلا نمیشه با فیلم مقایسه کرد به نطر من حتی 50 فریم هم در بعضی بازیها خیلی کمه و تاثیر زیادی تو نتیجه نهایی یه بازی که نیاز به عکس العمل سریع داره میذاره ...! 30 فریم بازی کردن با رنج و عذاب و زیر 20 فریم یک فاجعه میشه اسمش رو گذاشت ... یه مثال ساده .. شما بازی برید nfs رو در تنظمیاتی قرار بدیدکه فقط 30 فریم به شما بده اونوقت می بینی که بیشتر دیوارها و پیچها عاشق شما میشن و کنترل بازی براتون چقدر سخت میشه ... ولی تنظیمات رو عوض کنید و بالای 70 فریم داشته باشین اونوقت تازه تاثیر این فریمهای اضافی رو درک میکنید و بازی بسیار روونتر لذت از بازی هم به همون نسبت بیشتر میشه .. عین همین مطلب در خیلی از بازیها صادقه ...!

دوست عزیز منم تقریبا با صحبتهای شما موافقم من اصلا دوست نداشتم این بحث اینطوری پیش بره

موفق باشید
    ابو علی سینا و ابو سعید ابلخیر هم نشستن سه شبانه روز با هم بحث کردن و نقل قول و آخرش هم معلوم نشد حق با کی بود ولی فکر کنم در آخر هر دو راضی بودن امیدوارم اینجا هم همینطور به پایان برسه ..!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

پس جواب علمی ندارن!؟!
    نه عزیز ، اصلا ارزش وقت گذاشتن برای جواب دادن ندارن ...

چرا برای 5770 رو نمیگی الی 550 وات!؟!خب شما اگه اشتباه نکنم گفتی اختلافشون 40-30 تومن هست تو پاور!؟این درسته؟
    بله حدودا 30 هزار تومان هست ، برای مثال GREEN GP 535A باقیمت 53 هزارتومان و فقط یک کانکتور6PIN PCI-E و GREEN GP 585B با قیمت 85 هزار تومان و 2 کانکتور PCI-E 6PIN

برای GTX 260 نسبی گفتم چون مدل های اورکلاک شدش هم تو بازار به وفور یافت میشه ولی برای 5770 هنوز نسخه اورکلاک شده تو بازار یافت نمیشه ( اگر هم بشه خیلی محدود هست ) .

قیمت 260 رو بالا گفتی برادر من 4890 240 راحت گیر میاد...
    4890 قضیه اش فرق میکنه ... با این قیمت انخاب خوبی به نظر می رسه ... از ابتدای بحث 4890 تو بحث من و شما نبود . بود ؟

البته توان مصرفیش حتی 5% بیشتر از GTX260 هست و باید در نظر گرفته بشه ..

تو بازار ما تجربه نشون داده تا الان اینطور نبوده!و صد البته بازم قابل پیش بینی نیست اگه کاربرای اینجا از سایتهای معتبر خرید سخت افزار جهانی با قیمت و میانگین قیمت اونها خرید می کنن درست میگی!!باید مدل 10 افت قیمتی بیشتری داشته باشه ولی تا از سازنده مشخص بشه و برای فروش اعمال بشه اونم اینجا بعیده...
    با وجود سایت های فعال فروش سخت افزار کنونی قطعا تغییرات اعمال میشه .. نمونش رو خودت الان شاهدی ( سایت خاصی رو نام نمی برم ) .

خوشبختانه در این مورد به نتیجه رسیدیم !

آها پس تو مطمئن هستی که بازی Crysis 2 که جز تنها بازیهایی هست که قرار بعد از مدتی کاملا با DX11 ساپورت عرضه بشه با 5770 هیچ مشکلی نداره و بدون افت فریم با تنظیماتی که برای نمایش قابلیتهای DX11 فعال کردنشون لازه اجرا بشه ؟!؟عجب...
    ای بابا ! من کی در مورد Crysis 2 همچین حرفی رو زدم ؟ من که گفتم شما فرض من 5770 اصلا Directx 11 رو تو Game پشتیبانی نمیکنه ! مگه چه قدر تفاوت بین 5770 و GTX260 تو DX 10 همین بازی CRYSIS وجود داره ؟

بابا قبول کن همه مصارف PC بازی نیست !

ضمنا هنوز درایورهای موجود برای بازی های Directx 11 بهینه نشدند ، یه کمی بگذره وضعیت از این هم بهتر میشه .

ببینم پس تو بازیهای فعلی که ضعیفتره

اینم یک سری کامل تست این بازی از سایتهای مختلف که مورد علاقه من نیستند!!

خودت می بینی که اختلاف ها خیلی کمه ، همانطور که تو لینکی که من داده بودم اختلاف ها ناچیز بود ،

بازی های خاصی که براش عرضه نشده و یکی هم که می خواد بشه رو توان رندر با جزئیات نداره ...
    شما طوری داری حرف می زنی که انگار 30FPS دیگه .... !! بابا یه کم فکر کن ..

آره مگه من جایی گفتم مصرفشون یکی هست!؟! مگه من چند بار نگفتم اختلاف دما و مصرف رو قبول دارم!؟مثل اینکه شما فکر می کنی همه پاورشون 500 واته یا 500 وات می خرن برای نمونش برو همین تاپیک همون قدرت گرافیکهای نام برده رو ببین!!!
    بازم خدا رو شکر در این مورد به نتیجه رسیدی .

من متاسفم که شما با این همه تجربه این حرف رو میزنی و بحث کنسول و پی سی می کنی ...این حرف که پی سی برای گیمرهای حرفه ای نیست یا هرکسی پی سی میگیره از همه قابلیتهاش استفاده می کنه (Eyefinity داره دیگه بریم 6 تا مانیتور بگیریم که استفاده کنیم!قابلیت خوبی هست!)کاملا غلط و توجه ناپذیره...و وقتی به قول خودت تو نخ گیم نیستی یا حداقل اطلاعاتی هم از کنسولها بازی ها و پی سی گیمینگ نداری لطفا اینطوری نگو...
    شما لطف کن برای خودت متاسف باش ... اینکه حرفه ای ترین گیمرها کنسول دارند حرف من نیست ، اینو می تونی آمار بگیری ... قبول دارم امکانات PC بیشتره ولی دردسرهای مربوط به ارتقاء سیستم و ...... هم داره .

نمی خواد شما به من دستور زبان آموزش بدی ...این کلمه رو اونجا نوشتی تا راه توجیه باشه!!!کاملا مشخصه معمولا برای این موارد کاربردی نداره!چند مورد بازی پر طرفدار دو سال اخیر مثال بزنم که سیستم مورد نیازشون با سیستم برای بازی مغایرت داره (کمتر و بیشتر!) قبول کن ...
    عزیزم من اون پست رو قبل از بحث در این مورد با شما زدم ، مثل شما که ویرایش نکردم ( ) . پس هیچ دلیلی برای توجیه اون جمله در آینده نداشتم !

مسئله به این سادگی رو درک می کنی یا این رو هم باید به زبان " بازی " بهت بگم ؟ : دی

بله حاضرم تو 30 سایت تخصصی گیم که 10 تاشم ایرانی باشه به نظر سنجی بزاریم ببینیم کی با فریم ریت 20 موافقه!تازه اونم میانگین!یعنی ممکنه به 10-15 هم برسه ... جای20 رو با 30 عوض نکن حرفت ثابت باشه تو همین تاپیک گفتی...
    حتما این کار رو بکن !

ببین کیا جان ، مردونه بحث کن ! این کارا زیاد جالب نیست ! برای همکار انجمن خوب نیست! شما داری گفته های منو هر جور که به نفع خودته برداشت می کنی !

من گفتم خیلی ها ، منظورت برخی از افراد هست که به هر دلیلی مجبورا با اون FPS بازی کنن نه اینکه نظر شخصی خودم !

من از همون اول بحث هم رو میانگین 30FPS تاکید داشتم و بحث سر اینکه این مقدار کاملا به توقع افراد وابسته هستش به نتیجه رسید .

شما به جای بحث داری علیه من جمله جور می کنی ؟ بابا دمت گرم !

من هی سعی می کنم بحث رو تموم کنم باز شما میای نقل قول می کنی منم مجبور میشم ادامه بدم آره قبول دارم که از منظر تو هرکسی چشم بسته نظرت رو بپذیره آدم منطقی و علمی هست ...حالا هرچی خواستی گفتی بی منطق و بی علم هم روش قبوله...
    این موضوع هم متاسفانه بر میگرده به برداشت اشتباه شما ... من نزدیک به 3 سال هست تو این انجمن فعالیت می کنم ، این اولین بار هست که کسی رو با این افکار دیدم !

یعنی اون همه مقاله و زحمت که برای این انجمن کشیدم به خاطر اینکه دارم با شما بحث میکنم میره کنار ؟

در یک کلام متاسفم برات !

اتفاقا موضع من هم همون قبلی هست و الان که ببینم کمی قیمت 5770 کاهش پیدا کرده حتما با توجه به کاربرد خودم قصد تست یکیش رو دارم اما جایی از من دیدی که بدون در نظر گرفتن پاور کاربرد امکان ارتقا و ... گفته باشم که بهترین رنج 230-220 260 هست یا 5770؟!ولی شما تو این تاپیک گفتی یعنی برای همه با همه کاربردها و شرایط یک نظر و پیشنهاد دادی من با این قسمتش مخالفم!
    من نظر خودم رو به کسی تحمیل نکردم ، بله ما اینجا کلی بحث می کنیم ، یعنی باید نتیجه بحث به گونه ای باشه که یک نتیجه واحد به دست بیاد نه اینکه با در نظر گرفتن چندین متغییر بدتر کاربر سردرگم بشه .

یعنی انتخاب بهتری تو رنج قیمت ( 210 - 220 ) با توجه با در نظر گرفتن تمام شرایط که تو تاپیک های قبلی بحث شد وجود داره ؟
    بله من همین حرف رو زدم ! تمام شرایط یعنی تمامی قابلیت های DirectX 11 ( چه در گیم و چه استفاده های خارج از گیم ) ، مسئله توان مصرفی ، مسئبه حرارت متصاعد شده ، مسئله قابلیت اورکلاکینگ و ...... رو در بر می گیره !

این یه مثال ساده از قابلیت های نسل جدید Radeon 5000 که خیلی از افراد ازش استفاده می کنند :

به نظرت تبدیل فرمت های ویدئویی به واسطه تکنولوژی GPGPU و ATI Streem که مشابه CUDA در انویدیا هست کم دلیلی محسوب میشه ؟ به نظر شما کاربری که PC داره هیچ وقت از این قابلیت استفاده نمیکنه ؟

تو جدول بالا به ضوح مشخصه که سری 5000 رادئون حدودا 3% حتی از GTX295 هم بهتر عمل کردند ! خواهش می کنم دوباره به زیان بازی بحث رو ادامه نده !

اون تاپیک هم گفتم باید همه شرایط رو در نظر بگیریم چون انتخاب نزدیکی بین این مدلها حتی +4890 هست پس یه نظر کلی برای یک رنج قیمت ندیم اگه تو با این موافقی بحث رو فعلا مختومه کنیم تا بازی های جدیدتر DX11 عرضه بشن + کارتهای سری 300 و مدلهای جدید 5800 بعد بازم گفت و گو می کنیم...

موفق باشید
    با تمام شدن بحث موافقم ..

من تو این تاپیک داشتم با فرد دیگه ای بحث می کردم که شما وارد بحث شدید ، پس شما بحث رو شروع کردید ، یعنی شما اختلاف نظر داشتید ، پس از من نخواهید که بحث رو تموم کنم ، این شمایید که باید بحث رو تموم کنید !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •