خب پس قبول داری که سطح توقع تو با سطح توقع گیمرها یکی نیست!البته اگه به سایتهای متعدد مراجعه کنی قطعا موارد حداقل فریم رو هم میبینی که معیار هست...20 و 30 مورد قبول نیستند در ضمن کی گفته همه بنچمارکها با نرم افزار بنچ مارک برگرفته از بازی انجام میشه!؟مثل بنچمارک اویل 5 و یا استریت فایتر 5؟!خیلی از بازی ها با اجرا بازی و با نرم افزارهایی مثل FRAPS انجام میشن که دیگه افت فریم و ...همه برمیگرده به موتور بازی و البته درایور مورد استفاده...
من که نفهمیدم منظورت رو ! خودت فهمیدی چی گفتی ؟
ببین
علم رو تو تعریف نمی کنی بهتره قبول کنی که یکی از
فاکتورهای خرید یک سیستم امکان ارتقا هست (در این مورد
مقاله علمی و معتبر خیلی زیاده خواستی بگو لینک بدم!)و پاور نقش مستقیم برای ارتقا داره حالا شما که میدونی اولین سوالی که بچه ها می پرسن اینه:پاور داری چند واته و ... حالا بیایم به کسی که پاور مناسب هم داره 5770 پیشنهاد کنیم!؟ استدلال شما اینه چون کارت مصرفش کمتره کاراییش و آیندش بیشتره!! الان تو بازی های کامپیوتری
چند بازی DX11 داریم (حتما با ذکر سبک بشمرید برای من)که شما یک کارت گرافیک
5770 مین استریم رو نسخه پیچ می کنی باری تمام فصول!؟!میگی
گیرمرها این کارت رو بگیرن فریم 20 داشته باشن بازی هم الانن موجود نیست به اون صورت برای DX11 و بعد هم که انبوه میشه دیگه این کارت از دور خارجه اینا علمیه !؟!من برای اینکه جو شادی داشته باشیم کلا حرفهای خنده دار زیاد میزنم!
برادر من میدونی چه تعداد از گیمر ها اصلا بازی سبک ورزشی-رانندگی دوست ندارن
دست گذاشتی روی یک بازی!می خوای بیش از 30 عنوان بازی پرطرفدار اواخر 2008 و کل 2009 برات نام ببرم که هنوز بازی میشن فروش دارن و ...و تو این بازی ها چه کارتی برتر هست!؟!
این از این موضوع!
علم رو من تعریف نمی کنم ، ولی فرق بین حرفی که فقط برای رفع تکلیف زده شده رو با یک بحث علمی تشخیص می دم !
حالا بیایم به کسی که پاور مناسب هم داره 5770 پیشنهاد کنیم!؟
چه ربطی داره به بحث ما ؟ این مقوله اصلا بحسش جداست !
الان تو بازی های کامپیوتری
چند بازی DX11 داریم (حتما با ذکر سبک بشمرید برای من)که شما یک کارت گرافیک
5770 مین استریم رو نسخه پیچ می کنی باری تمام فصول!؟!
چرا سطح تفکر تو از " بازی " خارج نمیشه ؟ اینجا مگه انجمن بازی هست ؟
اینجا انجمن سخت افزار و زیرمجموعه کارت های گرافیک هست . به نظر شما با توجه به آینده GPGPU ، کارت های گرافیک فقط برای یازی کاربرد خواهند داشت ؟
من کی 5770 رو نسخه پیچ کردم ؟ یه تاپیک رو نام ببر که من به صورت مستقیم به کسی پیشنهاد خرید 5770 رو داده باشم ! من به صورت علمی بحث می کنم ، خواننده هست که برداشت مناسب رو از نوشته های من می کنه .
پس بی جهت کاری که من نکردم رو به من نسبت نده !
خیلی جالبه ، Radeon 5770 یک کارت Mainstream محسوب میشه .. بعد یک کارت یه فقط 8 الی 10 % ازش قوی تره ( GTX260 ) یه کارت High-End محسوب میشه ؟!
این جمله رو دارم الان برای بار سوم تکرار می کنم :
میانگین قیمت جهانی Radeon 5770 حدودا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست .. میانگین قیمت جهانی Geforce GTX 260 216Core هم حدودا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت حداقل پاور مورد نیاز برای یک سیستم High-END برای این دو مدل طوری هست که قیمت تمام شده GTX 260 رو حدودا 15 الی 20% بیشتر از Radeon 5770 می کنه ... در صورتی که طبق گفته های شما GTX 260 فقط 10% قوی تره ...
ساده ترین مسئله این بحث رو هنوز هم که هنوزه شما قبول نکردی !
جون مهدی حذف یارانه ها
چه ربطی داره مگه سیستمی که 500 وات مصرفشه پاور 100 واتی ببندیم 100 وات مصرف می کنه!؟!
مسئله Power Consumption در حال حاضر در تمامی دنیا یکی از شرایط مهم در خرید قطعات الکترونیکی هست .. همه جا انرژی الکتریسیته مثل حال حاضر ایران با قیمت تقریبا نزدیک به مفت عرضه نمیشه ... اختلاف توان مصرفی این دو مدل برای یک فرد به قول شما گیمر سالانه می تونه مبلغ قابل توجهی بشه !
مثل اینکه اصلا با کاربرد کاری نداری برادر من کاربرد گیم هست گیم!شما لطف کن تمام ویژگی هایی که بهش استناد می کنی و مرتبط با گیمینگ هستن تاثیر مستقیم دارن و با تواان رندر 5770 متناسب هستند و افت فریم نداریم لیست کنید!!! اگرم غیر اون چند ویژگی هست میشه بگی این خصوصیات کلی و تمام مواردی که اشاره می کنی چیه!؟
تو پست قبل گفتم که خدمتت ، شما در مورد DirectX 11 یه مطالعه عمقی بکن ، همه چیز دستگیرت میشه ... نیازی به توضیح شخص بنده تو این تاپیک که موضوعش چیز دیگس نیست !
در مورد Directx 11 در آینده نزدیک تاپیک تخصصی خواهیم داشت .
انویدیا فناوری مثل 3Dvision-PhysX نداره!؟CUDA نداره!؟در ضمن من کی گفتم جز DX11 هست!؟!بازم اینا رو با هم مخلوط!نکن گفتم که تعدادیش(دما اورکلاک مموری و نویز) اونم برای برندهای مناسب رو قبول دارم!باز برداشتی نقل قول زدی
در مورد این قسمت فقط می تونم .gif)
ببین تو مسنجر بحث رو ادامه ندادم چون فکر کردم ممکنه کدورتی پیش بیاد ولی الان که اینجا عمومی خودت گفتی...حتما اون پستی که اون تاپیک هم دادم اینجا نقل قول کن تا به شما بگم که هم سیستم تست مشخص شده برای حداقل پااور مورد نیاز و هم موارد دیگه که اشاره کردی...
شما خودت اون پست رو پاک کردی ! من داشتم بحث رو ادامه می دادم ... بنده قبلش به شما لینک سایت Guru3d رو دادم که توش مسئله توان مصرفی به صورت عملی تست شده بود .
چه صورت مساله عوض شده!؟!این تخیل هست که کارت پیشنهادی شما فقط در یک بازی عملکرد نزدیک اصلا بهتر داره نسبت به 216-260!؟این تخیل هست که کسی با این کارت مین استریم نمی تونی 6 تا 9 ماه بعد بازی های DX11 جدید رو راحت اجرا کنه؟
این تخیل هست که امکاناتی که شما میگی جز چند موردش باقی
ربط به گیمینگ ندارن!؟
تخیل اینه که ما بر اساس هیچ نتیجه بگیریم!چون بازی های DX11 عرضه خواهند شد پس آینده 5770 بهتره!مشکل شما اینه که هر جایی نیاز و به نفع هست به سایتها استناد می کنی هر جا به ضرر هست اصلا چارت قبول نداری!!اینو قبول داری؟گفتم کاربرد عمومی رو از گیمر جدا کنیم باز شما اینا رو قاطی می کنی تا دست بزاری رو اون ویژگی ها!
جواب این بند رو بارها قبلا دادم... تو بند های بالا هم دوباره جواب داده شد .
اتفاقا شما داری برداشت شخصیت رو وارد می کنی!!چند ریویو می خوای که نتیجه گیریش این باشه 5770 حدود 10% ضعیفتره گرونتره دی ایکس 11 داره اما بازیهاش انبوه نیستند و این نقطه ضعفش هست اورکلاک و دمای مناسبی داره مهدی جان همه اشتباه می کنن و دروغ می نویسن!؟مثلا تو نوعی که گیمر حرفه ای نیستند از اون سایر کاربردها استفاده می کنی فکر می کنی سایر کاربرها هم همینطور هستندنه برادر من 90% یوزرهایی که پیشنهاد سیستم و ..میخوان در همه سایتها کاربردشون بازی مطلق هست می خوای چند مورد برات نشون بدم که طرف الان یه کارت می خواد تا بعد که 300 عرضه شد و 5800 افت کرد عوض کنه!؟شما میگی بهش 5770 بگیره؟!من خیلی تو این تاپیکهای مشاوره سایتها سر میزنم ...
ببین من نه تو خرید 260 و نه تو خرید 5770 کاربرا سودی میبرم من
فروشنده قطعات نیستم سعی می کنیم
کمک و مشورتی داشته باشیم که
دوطرفست یعنی هم اطلاعات من بروز میشه در مورد سخت افزار و ... و هم کاربر به هدفش میرسه اینجا کسی به من
حقوق نمیده و هیچ منفعت مادی برام نداره ...
حالا من می پرسم برای شما هم همینطوره؟!؟
نه عزیزم ... اشتباه گرفتی موضوع رو ...
من دلم برای انجمنی می سوزه که قبلا افراد زیادی براش زحمت کشیدن و حالا که مسئولیتش بر عهده منه ، دلم نمی خواد اطلاعات غلط از سوی کسی به کاربرهاش منتقل بشه !
الان که این پست شما رو دیدم برای خودم خیلی متاسف شدم ... چون داشتم با کسی بحث می کردم که همفکری و بحث رو در یک انجمن تحت وب با " دفاع شخصی از عقایدش اشتباه گرفته " .... :
تو یاهو که ساعتها بحث نکردیم چرا شلوغش می کنی
من و بقیه کاربرها مثل همین آقایی هست که هر جا میره میگه من و ملت ایران این رو میگیم این رو می خوایم ...بله شما مدیر هستی طرفدار زیاد داری و سابقه و تخصصت خیلی بیشتره! ولی نظر همه رو به خودت ضمیمه نکن!

یک و دو پستی که ما ناقابل میدیم اینجا هزینه سرور رو سه برابر بالا نمیبره اگه برد من از ادمین محترم پوزش می طلبم...
اول اینکه من تو رو به عنوان یک
فرد متخصص با اخلاق قبول دارم ولی این به این معنی نیست که با همه
نظرات موافق باشم اصلا خصوصیت فروم همینه اگه قرار باشه هرچی مدیر و همکار گفتن درست باشه و چشم بسته قبول کرد که میشه دیکتاتوری! چه خوبه ما اشتباهمون رو قبول کنیم همه اشتباه می کنیم.یعنی اگه پس فردا (8 ماه دیگه) یک بازی DX11 سطح بالا گرافیکی عرضه شد و کلا 10 از دور خارج شد و 5770 مشکلی باهاش تو اجرا و نمایش افکتها نداشت من یک تاپیک میزنم از همه کاربرا عذرخواهی می کنم و خیلی راحت اشتباهم رو قبول می کنم زمان مشخص می کنه...
دوما اینکه(سو تعبیر نشه بی ادبی نمی کنم!

) من دارم مدرک دومم رو به خاطر علاقه که پیدا کردم به دنیای کامپیوتر و ... IT میگیرم شما خدای نکرده سو برداشت برات نشه که اگه اصطلاحاتی رو انگلیسی تایپ کنی و به قول دوستان (عادل!)یه جورایی مغلطه می کنی یا از منظر خودت بحث رو خیلی تخصصی و علمی کنی و با کلمات بازی کنی من گیج میشم و صحبتهات رو قبول می کنم هم تو این تاپیک هم تو اون تاپیک چند مورد گفتی که به شدت مخالفم(20 فریم-سیستم مورد نیاز-کاربردهای غیر گیمینگ 5700 که برای گیمینگ پیشنهاد شده و پاور مورد نیاز و...) همین وگرنه هرچی تو بگی درست هست...
من جسارت نمی کنم به تخصص و اطلاعاتت چون میدونم خیلی فاصله دارم اما تو مواردی حق دارم نظرم رو بگم و ازش دفاع کنم!
من نظرم رو گفتم تا وقتی که خلافش با گذشت زمان ثابت نشه تغییرش نمیدم هرچی دوست دارید بگید
در انجمن های تحت وب و کلا در دنیای مجازی هیچ کسی نسبت به دیگری برتری نداره ، فقط میزان اشتراک اطلاعات توسط افراد هست که ارزش کار افراد رو بالا می بره ...
متاسفانه شما با ابتدایی ترین مسائل دنیای مجازی هم بیگانه هستید ...
من دارم مدرک دومم رو به خاطر علاقه که پیدا کردم به دنیای کامپیوتر و ... IT میگیرم شما خدای نکرده سو برداشت برات نشه که اگه اصطلاحاتی رو انگلیسی تایپ کنی و به قول دوستان (عادل!)یه جورایی مغلطه می کنی یا از منظر خودت بحث رو خیلی تخصصی و علمی کنی و با کلمات بازی کنی من گیج میشم و صحبتهات رو قبول می کنم
اینگونه مسائل و به قول شما کلمه های قلنبه ، سلنبه در علم IT که شما مدرکش رو داری می گیری جزء ابتدایی ترین مسائل موجود محسوب میشن ... این برداشت غلط شماست که اینطوری تصور می کنید ...
ا
تفاقا من هم دیگه قصد بحثهایی این چنینی رو ندارم الان هرچی هم بیای بگی من جوابی نمیدم بازم میگم خیلی باحالی گلی خیلی دوست دارم و ایکس
امیدوارم مسائل دوستی رو جدا کنی نه اینکه چند روز مسنجر کارت دارم جواب نمیدی 
یه نصیحت دوستانه بهت می کنم : هیچ وقت مسائل شخصی رو تو فروم مطرح نکن .
من این چند روزه یاهو مسنجر رو باز نکردم ....