ببخشید فقط میشه بگی از کجا ؟!!!!![]()
ببخشید فقط میشه بگی از کجا ؟!!!!![]()
من مشهد زندگی میکنم اینجا خیلی ارزونه دی وی دی دونه ای 400 تومان حتی بازیه napoleon که 4 تا دی وی دی هست رو خریدم 1000 خداییش مفته البته باید همینجوری هم باشه وقتی روی دی وی دی 150 تومانی میزنن
به نظر من ورژن 2 این بازی به مراتب بهتر از نسخه های 3 و 4 بوده و واقعا ً معلوم نیست چرا همون تجربه ی موفق نسخه ی 2 را ادامه ندادند !!!
میشه یک کرک درست از بازی بزارید؟
اونی که توی سی دیش بود یک فایل DLL داره که ویروس داره و سیستم پاکش میکنه!
دوست عزيز اين كرك نداره
بايد سرور وصل شونده به بازي رو دستكاري بكني بعد فايل اجرايي بازي بر طبق همون سرور كار مي كنه
آقا من بازی رو گرفتم فقط نمیدونم چرا چند مرحله اول بیشتر بدرد معلول های ذهنی میخوره تا یه گیمر در ادامه بازی مراحل همین جورین ؟!
Command & Conquer 4 Tiberian Twilight
ایا کسی از دوستان این بازی رو تموم کرده
من چند سئوال داشتم؟
من این بازی رو رفتم در یک قسمت از داستان زنی می میره ایا میشه جلوش گرفت؟
بعد در قسمت حق انتخاب رو میده که می خوای کدوم طرف باشی من ارتش انسان ها رو انتخاب کردم gdi بعد رفتم جلو تا تو یه مرحله بعد از برنده شدن نشون داد فرمانده دشمن با افسر مافوق نقش اول تو یه فضای سفید با هم صحبت کردن بعد هم تموم شد مرحله نیومد ایا این اخر بازی است؟
بازی کمی عجیبی شده خیلی ابتدایی به نظر میرسه ادم های عصر سنگی امکانات جنگیشون بهتر از اینها بود به هر حالمن با گروه انسانها بازی رو تمام کردم و جی دی ای را هم دارم بازی میکنم![]()
یادش بخیر ژنرال بازی می کردیم . پیش این ورژن های جدید خدای می کنه . بعضی وقتها که سری های جدید رو مقایسه می کنم دوست دارم دوباره برگردم به ژنرال . نمی دونم چرا سازندگان بازی دیگه از فکر لیزر و تجهیزات مدرن نمیان بیرون . من به دوستان استراتژیک باز dawn of war , napoleon رو پیشنهاد می کنم که واقعا محشرن . راستی civil 5 هم به زودی میاد .
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
خوش به حالت ما که اینجا 700 ارزونتر پیدا نمی کنیم . من جای تو بودم هر بازی رو امتحان می کردم . حتی اگه مزخرف باشه .![]()
من ای بازی رو خیلی دوست دارم و ورژهای قبلیشو 30 40 با بازی کردم شایدم بیشتر
اینم تو همون سبکه هم گرفیکش هم نبردهاش
خیلی خوشحال شدم که الان فهمیدم اومده حتما از فردا بازیش میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)