تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 30 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 292

نام تاپيک: كلوب براويا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام فروشنده ها مي گن v550 با s550 از لحاظ كيفيت يكي فقط از لحاظ شكل فرق مي كنه مي خوام ببينم همينطوريه؟
    زياد به خودت سخت نگير اخوي ... بقول اين دوست ما تا 100 سال آينده هم ما تصاوير دموي نمايندگيها رو تو خونه نميتونيم ببينيم . برو بگرد ببين از كدوم خوشت مياد همونو بگير ... تازه ... شما كه ميگي سري S و V ... من اعتقاد دارم توي منزلت اگه شما سري S و V و W و Z و X رو كنار هم بزاري و فرضاً كانالهاي داخلي يا حتي كانالهاي با كيفيت ماهواره رو ببيني ، فرق چنداني احساس نميكني . آخه مگه شما چند ساعت شبانه روز رو مشغول ديدن تلويزيون هستي ؟ مگه چند ساعت از اين مدتي رو كه در روز تلويزيون ميبيني مشغول ديدن فوتبال هستي كه فرمايش ميكني تصاوير جا ميمونه ؟ خدائي ارزش داره شما واسه عقب افتادگي تصاوير يا چيز ديگه بياي فرضاً تو سايز 40 ، بين ارزونترين مدل(S) و گرونترين مدل(X) سوني كه اختلاف قيمتش تقريباً 1.200.000 تومنه به اين مقدار هزينه كني ؟... آيا شما واقعاً به اندازه 1.200.000 تومن پول بي زبون بين اينها (در تصاوير خانگي) فرق ميبيني ؟

حالا جالبه برات بگم .. منم قبل خريدن LCD كلي تو نمايندگيها ... تو اين سايت و اون سايت ... تو خونه دوست و فك و فاميل گشتم ... حقيقتش منم مثل شما واسم خيلي كيفيت و امكانات LCD مهم بود ... ديگه اون اواخر حس كردم دارم رواني ميشم . هرچي بيشتر ميگشتم و اطلاعات كسب ميكردم شك و ترديدم نسبت به انواع مدلها هي بيشتر و كمتر ميشد . يه روز ميگفتم b690 كولاكه ...يه روز سينه چاك G10 بودم ... يه روز ميگفتم سوني كه رو دست نداره ... علاوه بر اينها ... اين اطلاعاتي كه كه از طريق پرس و جو و نت گردي پيدا كردم رو هيچ وقت تو LCD ها از نزديك نميديدم ... ديگه كاملاً به اين نتيجه رسيدم كه همشون سر و ته يه كرباسن و فرق چنداني بينشون نيست . اميدوارم شمام زيادي فكر و ذهنتو مشغول اين قضيه نكني ... چون واقعاً ارزششو نداره ... بهر حال اين تجربه و سرگذشت من بود ... اميدوارم بدردت بخوره

2. 5 کاربر از lionel275 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

زياد به خودت سخت نگير اخوي ... بقول اين دوست ما تا 100 سال آينده هم ما تصاوير دموي نمايندگيها رو تو خونه نميتونيم ببينيم . برو بگرد ببين از كدوم خوشت مياد همونو بگير ... تازه ... شما كه ميگي سري S و V ... من اعتقاد دارم توي منزلت اگه شما سري S و V و W و Z و X رو كنار هم بزاري و فرضاً كانالهاي داخلي يا حتي كانالهاي با كيفيت ماهواره رو ببيني ، فرق چنداني احساس نميكني . آخه مگه شما چند ساعت شبانه روز رو مشغول ديدن تلويزيون هستي ؟ مگه چند ساعت از اين مدتي رو كه در روز تلويزيون ميبيني مشغول ديدن فوتبال هستي كه فرمايش ميكني تصاوير جا ميمونه ؟ خدائي ارزش داره شما واسه عقب افتادگي تصاوير يا چيز ديگه بياي فرضاً تو سايز 40 ، بين ارزونترين مدل(S) و گرونترين مدل(X) سوني كه اختلاف قيمتش تقريباً 1.200.000 تومنه به اين مقدار هزينه كني ؟... آيا شما واقعاً به اندازه 1.200.000 تومن پول بي زبون بين اينها (در تصاوير خانگي) فرق ميبيني ؟

حالا جالبه برات بگم .. منم قبل خريدن LCD كلي تو نمايندگيها ... تو اين سايت و اون سايت ... تو خونه دوست و فك و فاميل گشتم ... حقيقتش منم مثل شما واسم خيلي كيفيت و امكانات LCD مهم بود ... ديگه اون اواخر حس كردم دارم رواني ميشم . هرچي بيشتر ميگشتم و اطلاعات كسب ميكردم شك و ترديدم نسبت به انواع مدلها هي بيشتر و كمتر ميشد . يه روز ميگفتم b690 كولاكه ...يه روز سينه چاك G10 بودم ... يه روز ميگفتم سوني كه رو دست نداره ... علاوه بر اينها ... اين اطلاعاتي كه كه از طريق پرس و جو و نت گردي پيدا كردم رو هيچ وقت تو LCD ها از نزديك نميديدم ... ديگه كاملاً به اين نتيجه رسيدم كه همشون سر و ته يه كرباسن و فرق چنداني بينشون نيست . اميدوارم شمام زيادي فكر و ذهنتو مشغول اين قضيه نكني ... چون واقعاً ارزششو نداره ... بهر حال اين تجربه و سرگذشت من بود ... اميدوارم بدردت بخوره
    100 در صد حرفهاي شما تاييد ميشه.

من نميفهمم چه جوري مردم مليون ها تومن پول رو براي يه سري اختلافات جزيي خرج ميكنن كه اصلا به چشم نمياد.

تمام اين ال سي دي ها از هر مارك و مدلي كه بگيد ، اختلافات بسيار جزيي با هم دارن كه اصلا خرج كردن براشون بي معنيه.

من خودم يه زماني ميخواستم ال سي دي بخرم. كلي كاتالوگ خوندم.كلي تحقيق تو اينترنت كردم.
    آخرش كه رفتم بازار ، ديدم گاهي با اختلاف هاي 4 مليون تومني ، تفاوت تصاوير خيلي خيلي جزيه.

به خاطر همين پولمو الكي خرج نكردم و يه S400 سوني گرفتم و خيلي از انتخابم راضيم.

S400 سوني رو تو همين انجمن بچه ها ميگفتن آشغاله ، ولي تجربه من دقيقا بر عكس بود.
    S400 كيفيت صدا و تصوير خيلي خوبي داره و كيفيت سااخت بدنه و كنترل از راه دورش خيلي خوبه.

بازم به بچه توصيه ميكنم كه به خاطر اختلافات جزيي ، مليوني خرج نكيند ، مگر اينكه بچه مايه دار باشيد.

4. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

100

S400 كيفيت صدا و تصوير خيلي خوبي داره و كيفيت سااخت بدنه و كنترل از راه دورش خيلي خوبه.
    ولي پورت USB نداره ... تازه ... بماند كه تصاويرش جا ميمونه و اين داستان حالا حالاها ادامه دارد ...

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ولي پورت USB نداره ... تازه ... بماند كه تصاويرش جا ميمونه و اين داستان حالا حالاها ادامه دارد ...
    وقتي كسي LCD ميخره ، پشتش يه DVD Player هم ميخره. تقريبا 90 درصد پليرهاي بازار الان USB خور هستن.

بماند كه شما با 30 يا 40 تومن ميتوني حتي DVD Player هاي چيني بببني كه اكثر فرمهتا رو از USB پخش ميكنن.

نخواستي جنس چيني بخري ،مي توني ماركهاي سامسونگ ، ال جي ؛ فيليپس ، پايونيير ،..... بخري كه همشون USB خور دارن با قيمتهاي بسياز خوب.

اينكه كسي يه LCD رو نخره و 100 ها هزار تومن(و گاهي مليونها تومن) خرج كنه كه يه مدل بالانر با USB رو بخره يه كار كاملا بچه گانه است و از روي كمبود اطلاعاته.

==========

در مورد جا موندن تصوير من تا بحال مشكلي نداشتم.

شما برو تو تنظيمات و Cinema Drive رو روشن كن تا مشكل جا موندن تصوير حال بشه. هرچند كه من اين مساله رو اونجوري كه شما ميگي اصلا تجربه نكردم .

7. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

وقتي كسي LCD ميخره ، پشتش يه DVD Player هم ميخره. تقريبا 90 درصد پليرهاي بازار الان USB خور هستن.

بماند كه شما با 30 يا 40 تومن ميتوني حتي DVD Player هاي چيني بببني كه اكثر فرمهتا رو از USB پخش ميكنن.

نخواستي جنس چيني بخري ،مي توني ماركهاي سامسونگ ، ال جي ؛ فيليپس ، پايونيير ،..... بخري كه همشون USB خور دارن با قيمتهاي بسياز خوب.

اينكه كسي يه LCD رو نخره و 100 ها هزار تومن(و گاهي مليونها تومن) خرج كنه كه يه مدل بالانر با USB رو بخره يه كار كاملا بچه گانه است و از روي كمبود اطلاعاته.

==========

شما برو تو تنظيمات و Cinema Drive رو روشن كن تا مشكل جا موندن تصوير حال بشه. هرچند كه من اين مساله رو اونجوري كه شما ميگي اصلا تجربه نكردم .
    شوخي كردم آقا ... چه جدي گرفتي قضيه رو ...

9. این کاربر از lionel275 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه b_e_h_dad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درسته كه اختلاف قيمتها در سوني اصلا عادلانه نيست (مخصوصا سري x كه خيلي گرون هست) ولي بايد قبول كنيم كه كيفيت سري x واقعا عالي است ولي ارزش خريد نداره. من كه حاضر نيستم براي يك تلويزيون (حالا lcd يا crt يا ....) بالاي 2 ميليون پول بدم. در اين بين فقط ميمونه عمق رنگ و ظاهر زيباي تلويزيون. بنابراين فقط led بخريد آنهم نه بالاي 2 ميليون (مثلا همين مدلهاي سامسونگ) كه لااقل يه ظاهر زيبا و رنگهاي پر عمق داشته باشه چون تصاوير همشون يكي هست و اكثرا براي كلاس گذاشتن مي رن lcd مي خرند. كلاس هم فعلا با led است.

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

من بر عکس شما هستم وقتی به تلویزیون( دابلو 550) نگاه می کنم فقط جاموندن تصویرش رو میبینم در کنار اون یه تصویر هم هست

زمانپ اسخدهی W550 چقدر هست؟ فکر کنم یه 100 -200 میلی ثانیه ای باشه

کد سرویس منوسی سونی رو کسی میدونه؟ برای دبلو 550

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

من هم S550 40 دارم.يكبار براي هميشه عرض ميكنم: براي تصاوير تلويزيون ما با مدل هاي بالاترش خيلي فرق نميكنه. واما موضوع جاموندن تصوير: وقتي من ميخواستم ال سي دي بخرم فروشنده بهم گفت اگه شوت سريع توي فوتبال بزنند توپ مثل شهاب سنگ ميشه!!! من كلي دلسرد شدم ولي چون بودجه ام كم بود خريدم.حالا اگه خيلي هم دقت كني توپ قر نميشه چه برسه به شهاب سنگ...!!! البته قضيه ايكس باكس و اينا فرق ميكنه.اميدوارم دوستانم جواب گرفته باشند.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من بر عکس شما هستم وقتی به تلویزیون( دابلو 550) نگاه می کنم فقط جاموندن تصویرش رو میبینم در کنار اون یه تصویر هم هست
    فكر كنم كه شما از يه دي وي دي پلير سطح پايين و يه كابل نامرغوب استفاده ميكني كه اينقدر اين مشكل رو داري.

اگه اينجوريه اينا رو عوض كن تا ببيني كه يكي از بهترين ال سي دي هاي دنيا تو خونته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •