تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 12 از 414 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

علیک سلام!درسته...راست میگی.منم همین موضوع رو بهشون گفتم ولی جواب دادن اهواز 25 تومنه.بعد با امور شهرستانهای شاتل تو تهران تماس گرفتم و اونها هم 25 تومن رو تایید کردند.به هر حال اگه دانشجو هستی میتونی 10 تومن تخفیف روی هزینه سرویست بگیری.اگه بازم سوالی داشتی در خدمتم...
    ممنون که به سرعت جواب میدی
    آره من دانشجو همستم. یعنی باید اشتغال به تحصیل بیارم؟
    آخه من دانشجوی ماهشهر هستم و تا اول مهر نمیرم ماهشهر!

2. این کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

ممنون که به سرعت جواب میدی
    آره من دانشجو هستم. یعنی باید اشتغال به تحصیل بیارم؟
    آخه من دانشجوی ماهشهر هستم و تا اول مهر نمیرم ماهشهر!
    خواهش میکنم.100% ازت اشتغال به تحصیل میخوان.خود من تمام مدارک لازم رو بهشون تحویل دادم.ازشون درخواست کردم که دستور رانژه شدن خط رو به مخابرات بدن تا حداقل چند روز کارم جلو بیافته تا زمان آوردن اشتغال به تحصیل ولی قبول نکردن!به نظر من اگه ADSL نداری فعلآ همون 128 رو 1 ماه بگیر تا ترم شروع بشه.موفق باشی

4. این کاربر از fashion_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من 3 ماه دیگه میشه 1 سال که از شاتل اشتراک ECO 512 گرفتم و مدیریت این شرکت پسر عموی من هست آقای خواجه موگهی هر سوالی چیزی داشتید بپرسید در باره شرکت نیماد نت نمایندگی شاتل در اهواز

البته بزارید بگم حقیقت رو که الان حدود 1 ماه الی 2 ماه هست که شب ها از ساعت 1 تا 7 صبح افت شدید سرعت به وجود اومده من اینو بهشون اعلام کردن و تهران هم میدونه و این به دلیل این هست که شرکت نیماد تمامی پورت هایی که از طرف مخابرات بهش اختصاص داده شده رو به مشترکین خودش داده و الان هم هنوز با اینکه پورت های جدید از طرف
    مخابرات دریافت نکرده هنوز به دادن اشتراک اقدام میکنه

ولی کیفیت سرعتش در طول ساعت7 صبح الی 1 شب روز بعد با سرعت 512 اقتصادی یا همون ECO 512 سرعت دانلودش از 60 یا حداقل 55 کیلو بایت پایین تر نمیاد

و یه راهنمایی اساسی بهتون بکنم که هر وقت مشکلی براتون پیش اومد با بخش پشتیبانیه تهران تماس بگیرید نه شرکت نیماد چون اونجا بهتر جواب میدن و همه چیز دسته تهرانه و شرکت نیماد بیشتر در اصل نماینه فروش هست و تمامیه سرورها در تهران هستن

6. 6 کاربر از looloo20062003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من 3 ماه دیگه میشه 1 سال که از شاتل اشتراک ECO 512 گرفتم و مدیریت این شرکت پسر عموی من هست آقای خواجه موگهی هر سوالی چیزی داشتید بپرسید در باره شرکت نیماد نت نمایندگی شاتل در اهواز

البته بزارید بگم حقیقت رو که الان حدود 1 ماه الی 2 ماه هست که شب ها از ساعت 1 تا 7 صبح افت شدید سرعت به وجود اومده من اینو بهشون اعلام کردن و تهران هم میدونه و این به دلیل این هست که شرکت نیماد تمامی پورت هایی که از طرف مخابرات بهش اختصاص داده شده رو به مشترکین خودش داده و الان هم هنوز با اینکه پورت های جدید از طرف

ولی کیفیت سرعتش در طول ساعت7 صبح الی 1 شب روز بعد با سرعت 512 اقتصادی یا همون ECO 512 سرعت دانلودش از 60 یا حداقل 55 کیلو بایت پایین تر نمیاد

و یه راهنمایی اساسی بهتون بکنم که هر وقت مشکلی براتون پیش اومد با بخش پشتیبانیه تهران تماس بگیرید نه شرکت نیماد چون اونجا بهتر جواب میدن و همه چیز دسته تهرانه و شرکت نیماد بیشتر در اصل نماینه فروش هست و تمامیه سرورها در تهران هستن
    به به خوش آمدی!اولین پستت مفید بود.لطفآ توی تاپیک فعال باش

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان

دوست عزیز اطلاعی نداری مشکل قطع و وصل شدن زیاد مال چیه ؟ من و یکی از دوستام از نیماد اشتراک گرفتیم تو دو تا منطقه ی مختلف با دو نوع مودم مختلف که هر دومون این مشکل رو داریم با هر جا هم تماس میگیریم میگن مودمتون آپدیت کنید یا نویزه خطه و . . . ولی هیچکدوم نتونستن مشکل ما رو برطرف کنن

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

سلام به همه دوستان

مرسی از اطلاعاتتون!...100% موافقم...من خودم سر جریان وصل اسپلیتر به بساطی داشتم...پشتیبان اهواز یه چیز می گفت،پشتیبان تهران یه چیز دیگه،آخرش هم معلوم شد که تهرانیه درست میگه!!

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام دوستان کسی اینجا از شرکت میکال اکسین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرویس وایرلس گرفته ؟؟؟؟؟؟ سرعتش چطوره ؟؟ قطعی زیاد داره یا نه؟

من الان دارم از راصد مارال میگیرم 128 نامحدود ماهی 35 تومان. ولی سرعت چنگی به دل نمی زنه.

راستی من که تجهیزات رو از راصد گرفتم اگه بخوام از اکسین اکانت بگیرم بهم میدن. ؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:

من الان دارم از راصد مارال میگیرم 128 نامحدود ماهی 35 تومان. ولی سرعت چنگی به دل نمی زنه.

راستی من که تجهیزات رو از راصد گرفتم اگه بخوام از اکسین اکانت بگیرم بهم میدن. ؟؟؟؟؟
    داداش قربون دستت چیزی متوجه شدی به ما هم بگو.

12. این کاربر از Mohammad_ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض وایرلس

کد:

شرکت هایی که قیمت هشون پایین معمولا اینترنت رو 8 سیستم به بالا به اشتراک می گذارن. واسه ی وایرلس یک رادیو نانو استیشن 5 یا 2 داشته باشی کافیه و فقط اگه پیکربندیشو (Configuration)بلدنباشی باید یه مبلغی حدود 10 تومان به isp مورد نظر بدی..من از شرکت صدف های سپید کارون اهواز اشتراک گرفتم.64 نامحدود سرعت دانلودش بین 9 تا10.5 و بین 4 نفر به اشتراک گذاشته میشه.

14. این کاربر از madsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز من از راصد 128 گرفتم و استفاده میکنم. بهم گفتن که شر نیست و سرعت دانلودم بین 12 تا 14 هستش.

قیمت وایرلس های راصد هم به این صورت هستش.

64 ماهی 18 هزارتومان
    128 ماهی 35
    256 ماهی 80
    512 ماهی 120
    1024 ماهی 250 هزارتومان

تمامی سرویس ها بدون محدویت هستش

تعرفه وایرلس نیماد هم دارم هم محدویت داره و هم شر هستن قیمتاش هم خیلی بالا هستش.

در ضمن چون دکل شرکت راصد روی برج هستش و فاصله ی خونه ما تا برج 500 متر هستش سیگنالم فول می باشد.

ولی دکل نیماد روی برج نیست. باید یه میله 3 متری نصب کنی بعد رادیو رو نصب کنی به میله که سیگنال برقرار بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •