ممنون که به سرعت جواب میدی
آره من دانشجو همستم. یعنی باید اشتغال به تحصیل بیارم؟
آخه من دانشجوی ماهشهر هستم و تا اول مهر نمیرم ماهشهر!
ممنون که به سرعت جواب میدی
آره من دانشجو همستم. یعنی باید اشتغال به تحصیل بیارم؟
آخه من دانشجوی ماهشهر هستم و تا اول مهر نمیرم ماهشهر!
خواهش میکنم.100% ازت اشتغال به تحصیل میخوان.خود من تمام مدارک لازم رو بهشون تحویل دادم.ازشون درخواست کردم که دستور رانژه شدن خط رو به مخابرات بدن تا حداقل چند روز کارم جلو بیافته تا زمان آوردن اشتغال به تحصیل ولی قبول نکردن!به نظر من اگه ADSL نداری فعلآ همون 128 رو 1 ماه بگیر تا ترم شروع بشه.موفق باشی
سلام به همه دوستان
من 3 ماه دیگه میشه 1 سال که از شاتل اشتراک ECO 512 گرفتم و مدیریت این شرکت پسر عموی من هست آقای خواجه موگهی هر سوالی چیزی داشتید بپرسید در باره شرکت نیماد نت نمایندگی شاتل در اهواز
البته بزارید بگم حقیقت رو که الان حدود 1 ماه الی 2 ماه هست که شب ها از ساعت 1 تا 7 صبح افت شدید سرعت به وجود اومده من اینو بهشون اعلام کردن و تهران هم میدونه و این به دلیل این هست که شرکت نیماد تمامی پورت هایی که از طرف مخابرات بهش اختصاص داده شده رو به مشترکین خودش داده و الان هم هنوز با اینکه پورت های جدید از طرف مخابرات دریافت نکرده هنوز به دادن اشتراک اقدام میکنه
ولی کیفیت سرعتش در طول ساعت7 صبح الی 1 شب روز بعد با سرعت 512 اقتصادی یا همون ECO 512 سرعت دانلودش از 60 یا حداقل 55 کیلو بایت پایین تر نمیاد
و یه راهنمایی اساسی بهتون بکنم که هر وقت مشکلی براتون پیش اومد با بخش پشتیبانیه تهران تماس بگیرید نه شرکت نیماد چون اونجا بهتر جواب میدن و همه چیز دسته تهرانه و شرکت نیماد بیشتر در اصل نماینه فروش هست و تمامیه سرورها در تهران هستن
به به خوش آمدی!اولین پستت مفید بود.لطفآ توی تاپیک فعال باش
دوست عزیز اطلاعی نداری مشکل قطع و وصل شدن زیاد مال چیه ؟ من و یکی از دوستام از نیماد اشتراک گرفتیم تو دو تا منطقه ی مختلف با دو نوع مودم مختلف که هر دومون این مشکل رو داریم با هر جا هم تماس میگیریم میگن مودمتون آپدیت کنید یا نویزه خطه و . . . ولی هیچکدوم نتونستن مشکل ما رو برطرف کنن
مرسی از اطلاعاتتون!...100% موافقم...من خودم سر جریان وصل اسپلیتر به بساطی داشتم...پشتیبان اهواز یه چیز می گفت،پشتیبان تهران یه چیز دیگه،آخرش هم معلوم شد که تهرانیه درست میگه!!
با سلام دوستان کسی اینجا از شرکت میکال اکسینسرویس وایرلس گرفته ؟؟؟؟؟؟ سرعتش چطوره ؟؟ قطعی زیاد داره یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان دارم از راصد مارال میگیرم 128 نامحدود ماهی 35 تومان. ولی سرعت چنگی به دل نمی زنه.
راستی من که تجهیزات رو از راصد گرفتم اگه بخوام از اکسین اکانت بگیرم بهم میدن. ؟؟؟؟؟
داداش قربون دستت چیزی متوجه شدی به ما هم بگو.
شرکت هایی که قیمت هشون پایین معمولا اینترنت رو 8 سیستم به بالا به اشتراک می گذارن. واسه ی وایرلس یک رادیو نانو استیشن 5 یا 2 داشته باشی کافیه و فقط اگه پیکربندیشو (Configuration)بلدنباشی باید یه مبلغی حدود 10 تومان به isp مورد نظر بدی..من از شرکت صدف های سپید کارون اهواز اشتراک گرفتم.64 نامحدود سرعت دانلودش بین 9 تا10.5 و بین 4 نفر به اشتراک گذاشته میشه.
دوست عزیز من از راصد 128 گرفتم و استفاده میکنم. بهم گفتن که شر نیست و سرعت دانلودم بین 12 تا 14 هستش.
قیمت وایرلس های راصد هم به این صورت هستش.
64 ماهی 18 هزارتومان
128 ماهی 35
256 ماهی 80
512 ماهی 120
1024 ماهی 250 هزارتومان
تمامی سرویس ها بدون محدویت هستش
تعرفه وایرلس نیماد هم دارم هم محدویت داره و هم شر هستن قیمتاش هم خیلی بالا هستش.
در ضمن چون دکل شرکت راصد روی برج هستش و فاصله ی خونه ما تا برج 500 متر هستش سیگنالم فول می باشد.
ولی دکل نیماد روی برج نیست. باید یه میله 3 متری نصب کنی بعد رادیو رو نصب کنی به میله که سیگنال برقرار بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)