تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 20 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 192

نام تاپيک: دقيقترين مقايسه Sony Ericsson Xperia X1 و Samsung I900 Omnia

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

ولی یه چیز دیگه اینکه یکی از دوستان پیشنهاد کرده بود که دو گوشی قسمت به قسمت مقایسه بشه منم موافقم

بحث های زیادی در مورد lcd این دو گوشی شد حالا اگه میشه یه نتیجه گیری کلی رو در مورد lcd دو گوشی رو بزارید فک کنم بهتره و افرادی که میخوان انتخاب کنن بین این دو گوشی به نتیجه ی بهتری میرسن

نتیجه ی نهایی در مورد lcd دو گوشی با توجه به بحثهایی که گفته شد خواهشآ دوستان aryaland و golmohamadi بزارن دیگه

سوال
    در کل اگه بخوایم از 0 تا 20 به lcd های این دو گوشی نمره بدیم به نظر این دو دوست گرامی هر کدام چه نمره ای میگیرن؟؟؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اول در جواب اون دوستی (amir_70)که میگن بهت فشار میاد عرض کنم شما سعی کن طوری صحبت کنی که دور از منزلت یک انسان مودب نباشه.. دوما نمیدونم چرا اینجا تا حرف میزنم یکی موضع میگیره.. قربون شکل همتون شما خودتون قضاوت کنید که این دلیل نیست یه نفر که گوشی رو تازه خریده میگه گوشیم ترک نخورده و کلی هم خوشحاله.. این خودش بدترین تبلیغ واسه اکسپریا هست که یکی میاد حدود نیم میلیون پول میده و هنوز چند وقت نیست گوشی رو خریده میاد با کمال خوشحالی میگه گوشیم ترک نخورده.. آقا جون بیاین حرفی نزنیم که باعث کل کل بشه.. از همه خواهش میکنم از این به بعد هیچ حرفی زده نشه مگر یه دلیل علمی در کنارش باشه.. با تشکر
    قربون آدم چیز فهم

تو رو خدا نگاه کن یه پست ساده رو چه جور میپیچونن
    اقای عزیز رنگ گوشی من مشکیه و از همون اولش هم تا حالا فقط یه نفر رو تو تایپیک اکسپریا در همین سایت دیدم که بگه گوشی مشکی ترک خورده این مشکل ترک اساسآ مشکل رنگ نقره ایه در ضمن شما از کجا فهمیدید که من این جمله رو در کمال خوشحالی گفتم؟؟حالت من ارام بود و فقط خواستم به حرف مریخ جوابی داده باشم

دوست عزیز شما اگه مثل مریخ جون میگفتید بهتر بود و یا اینکه میگفتید ایشالا مشکلی پیدا نمیکنه یا اینکه میگید دندون رو جگر بذار مال شما هم میشکنه ها؟؟؟آدمی که خودش ادب رو رعایت نمیکنه نباید از دیگران هم انتظار ادب رو داشته باشه

نمیدونیم چرا اینجا هر کی هر چی میگه یه ایرادی ازش میگیرن اینطور پیش بره فردا پس فردا از سلام و خداحافظیمون هم ایراد میگیرن

دوستان همه ببخشید بحث یه کم منحرف شد
    جوابمو گرفتم.. دوستان من کاملا تا اینجا متوجه شدم که مشکل ترک ها حتما رفع شده .. از این به بعد هم به پیشنهاد شما ما به خودمون فشار نمیاریم.. به ما چه که ترک میخوره.. من فقط به این دلیل خیلی روی ترک خوردن اکسپریا تمرکز کردم که وقتی یه نفر که بچه مایه دار هم نیست میره و کلی پول باباشو میده پای گوشی پس فردا تو ذوقش نخوره .. حالا شما میای انقدر مطمئن میگی مشکل حل شده و دلیلشم اینه که گوشی شما ترک نخورده دیگه قضاوت با دوستان.. کلمات شما و دیگر طرفداران اکسپریا هم جالب بود.. اول میگید حتما رفع شده بعد میگید انشاالله رفع شده.. دیگه کم مونده ناد علی بخونیم واسه سلامتی بدنش.... خوبه که تو همین چند پست قبل ازتون خواهش کردم دلیل علمی داشته باشید.. اینکه شما میخواهید ثابت کنید که اکسپریا بهتره کار اشتباهیه.. کمکی که همه ی ما به افرادی که میخوان گوشی رو بخرن فقط راهنمایی و بررسی کارایی پاکت هست البته علمی نه اینکه بگیم انشالله مشکلی نیست یا حل شده.. در ضمن اینجا شده میدون کل کل.. لطفا یه قراری گذاشته بشه که حتما هر حرفی یه دلیل علمی پشتش باشه//

3. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ولی یه چیز دیگه اینکه یکی از دوستان پیشنهاد کرده بود که دو گوشی قسمت به قسمت مقایسه بشه منم موافقم

بحث های زیادی در مورد lcd این دو گوشی شد حالا اگه میشه یه نتیجه گیری کلی رو در مورد lcd دو گوشی رو بزارید فک کنم بهتره و افرادی که میخوان انتخاب کنن بین این دو گوشی به نتیجه ی بهتری میرسن

نتیجه ی نهایی در مورد lcd دو گوشی با توجه به بحثهایی که گفته شد خواهشآ دوستان aryaland و golmohamadi بزارن دیگه

سوال
    در کل اگه بخوایم از 0 تا 20 به lcd های این دو گوشی نمره بدیم به نظر این دو دوست گرامی هر کدام چه نمره ای میگیرن؟؟؟
    به نظرم افراد بیان و همه نظر بدن تا یه رای گیری کامل باشه..
    نظر بنده:
    اکسپریا:16
    امنیا:13

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

نظر من
    اکسپریا10
    امنیا20

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بزارید برتریهای هر کدوم رو با تحلیل و بررسی بگیم :
    1- ال سی دی : ببینید همونطور که یکی از دوستان گفت ppi امنیا 146 هست یعنی از ان96 که ال سی دی خیلی با کیفیتی داره بهتره پس ال سی دی امنیا کیفیت کاملاً راضی کننده ای داره و اگه به تنهایی بهش نگاه کنید اصلاً نمیگید کیفیتش پایینه
    کیفیت ال سی دی x1 خیلی بالاست و جزو بهترینهاست ولی باید دقت کنید که چشم هم محدودیت داره... همین الان برای اینکه متوجه منظور من بشید رزولوشن مانیتورتون رو ببرید بالا و ببینید ایا کیفیتش بیشتر میشه... باید خیلی دقت کنید تا تفاوت رو متوجه بشید
    به جز رزولوشن چیزای مهم دیگه ای هم هستن...کیفیت ال سی دی تاچ پرو 2 با اینکه از x1 بزرگتره بیشتره
    رزولوشن زیاد باعث کوچیک شدن نوشته ها میشه پس رزولوشن بالا باید همراه با ال سی دی بزرگ باشه
    اینکه میگید فیلم تو x1 بهتره نشون داده میشه باید خیلی دقت کنید تا تفاوتشو متوجه بشید همین طور در مورد وب و pdf
    نسبت طول به عرض صفحه x1 زیاده در امنیا هم همینطور هست پس اگه ال سی دی کوچیک باشه عرض کم صفحه اذیت کننده میشه
    طبق گفته gsmarna اینترفیس x1 برای استفاده از دست راحت نیست و دلیلش میتونه کوچیک بودن نوشته ها و ایکن ها تو x1 باشه
    0.2 اینچ اختلاف قطر صفحه هاست پس تاثیرش کم نیست
    نتیجه : کیفیت ال سیدی x1 خیلی بالاست ولی این به این معنی نیست که ال سیدی امنیا پایینه در عوض صفحه امنیا بزرگتره
    من بزرگتر بودن رو ترجیح میدم ممکنه یکی کیفیت بیشتر رو ترجیح بده

2-موس نوری : موس نوری امنیا تو همه محیط ها کاربرد داره در حالی که در مورد x1 اینجوری نیست کلاً این مورد خیلی مهم نیست و خیلی بهش گیر ندین

3-سنسور شتاب سنج : این مورد چیز کمی نیست و نمیشه به راحتی ازش گزشت و برای امنیا یه برتری حساب میشه

4-جک 3.5 میلیمتری : x1 روی خودش این سوکت رو داره و امنیا روی هدستش این موردم خیلی مهم نیست ولی به هر حال در مورد x1 بهتره

5-رم و رام : طبق گفته یکی از x1 دارها وقتی 8 تا برنامه رو همزمان باز میکنه فقط 42 درصد از رمش استفاده میشه این نکته رو هم در نظر داشته باشید که اینترفیس x1 سنگین تره و رم بیشتری نیاز داره پس رم امنیا براش کاملاً کافیه پس دیگه به این مورد گیر ندین که برتری حساب نمیشه
    رام بیشتر x1 هم برتری خاصی نیست چون فریمورای امنیا از 256 مگ کمتر هستن و نیازی به رام بیشتر نداره به این موردم گیر ندین

6-حافظه داخلی: امنیا 16 گیگ مموری داخلی داره که قیمتش کم نیست و در نظر داشته باشید که مموری داخلی سرعت بیشتری داره پس چیز کمی نیست و نمیشه ازش به راحتی گزشت در ضمن امنیا مموری هم میخوره پس کسی نگه مموری چمیدونم جدا میشه و از این حرفا

7-دوربین : دوربین امنیا 5 مگاپیکسله و کیفیت بیشتری داره فیلم برداریشون میشه گفت مثل همدیگست

8- پردازنده : بعضیا میگن پردازنده ها در عمل مثل هم هستن و فرقی ندارن و دلیلشونم اینه که مال دو شرکت مختلف هستن باید اینو بدونن که ملاکهای برتری یه پردازنده علاوه بر فرکانس باس و کش و چیزای دیگست که همه این موارد در مورد پردازنده دو گوشی برابره پس پردازنده امنیا قویتره
    قدرت پردازنده رو میتونید تو سرعت روتیت ببینید

9 - خروجی tv : اینم یه برتری مهم برای امنیاست

10- باتری : رام a5 امنیا در میزان شارژ نگه داشتن بسیار خوب عمل میکنه و عملاً در این مورد فرقی با x1 نداره

11 - کیبرد : این مورد یه برتری بزرگ برای x1 هست...البته تایپ با امنیا هم خیلی راحته و دقت کنید که آیفون هم کیبرد نداره ولی فروش بالایی داره به هر حال برای کسی که زیاد تایپ میکنه این مورد خیلی مهمه

12- اسپیکر : اسپیکر امنیا صدای بلندتری داره کیفیتشون تقریباً مثل همه

13- کیفیت ساخت : x1 بعد از یه مدت ترک بر میداره و این میتونه خیلی آزار دهنده باشه البته همه اینجوری نیستن ولی تعداشون زیاده
    امنیا کیفیت ساخت خیلی بالایی داره

نتیجه گیری : اگه زیاد تایپ میکنید و نمیتونید از کیبرد مجازی استفاده کنید x1 بگیرید ولی اگه میتونید با کیبرد مجازی کار کنید امنیا بخرید که قیمتش حدود 80 تومنم ارزونتره

7. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سوال
    در مورد پيشنهاد اول
    من فكر ميكنم الان زود باشه
    چون در بخش پاكت پي سي بيشتر بازديد ميشه
    در مورد lcd اخه چيزي كه من ميگم اريان و امين قبول نميكنند
    الان با دلايل و فرمول ثابت شد كه lcd xperia بهترين تصوير در بين كل گوشيهاي را داره
    و مال سامسونگ .2 اينچ بزرگتره
    حالا چي فكر ميكنين ؟
    در مجموع كدوميك نمره بيشتري ميگيره ؟
    خب جوابش هم مشخصه البته اگه اجازه بدند

جوابمو گرفتم.. دوستان من کاملا تا اینجا متوجه شدم که مشکل ترک ها حتما رفع شده .. از این به بعد هم به پیشنهاد شما ما به خودمون فشار نمیاریم.. به ما چه که ترک میخوره.. من فقط به این دلیل خیلی روی ترک خوردن اکسپریا تمرکز کردم که وقتی یه نفر که بچه مایه دار هم نیست میره و کلی پول باباشو میده پای گوشی پس فردا تو ذوقش نخوره .. حالا شما میای انقدر مطمئن میگی مشکل حل شده و دلیلشم اینه که گوشی شما ترک نخورده دیگه قضاوت با دوستان.. کلمات شما و دیگر طرفداران اکسپریا هم جالب بود.. اول میگید حتما رفع شده بعد میگید انشاالله رفع شده.. دیگه کم مونده ناد علی بخونیم واسه سلامتی بدنش.... خوبه که تو همین چند پست قبل ازتون خواهش کردم دلیل علمی داشته باشید.. اینکه شما میخواهید ثابت کنید که اکسپریا بهتره کار اشتباهیه.. کمکی که همه ی ما به افرادی که میخوان گوشی رو بخرن فقط راهنمایی و بررسی کارایی پاکت هست البته علمی نه اینکه بگیم انشالله مشکلی نیست یا حل شده.. در ضمن اینجا شده میدون کل کل.. لطفا یه قراری گذاشته بشه که حتما هر حرفی یه دلیل علمی پشتش باشه//
    شما يك موضوع را ميگيرين و اصلا ولش نميكنين
    قضيه شتابسنج و سوكت را انقدر گفتين كه همه اومدن و گفتند كه من اشتباه كردم و پستشم ويرايش كرد
    حالا ميخواهي قضيه شكستگي قاب را اينطوري كش بدي
    دوست عزيز اولا شكستگي قاب فقط در عده اي از گوشيها ديده شده
    در ثاني خود سيتادل بهم گفت كه در ورژن جديد مشكل برطرف شده
    الان هم گوشي خودمو كه به خاطر شكستگي قابش داده بودم گارانتي، از سيتادل گرفته ام
    و قاب زيريشو تعويض كرده اند
    و اين قسمت تعويضي گارانتي سوا داره (به شرط شكستگي از محل قبلي)
    خب معلومه اگه اين قاب هم مثل قبليها بود تضمينش نميكردند
    الان متوجه يه تفاوت شدم در باطري را بزور ميتونم دربيارم
    خيلي محكم چفت ميشه
    مشخصه كه با قاب اصلي فرق ميكنه و بهتره
    حالا بازم ميخواهي قضيه قاب را كش بدي؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

در مورد پيشنهاد اول
    من فكر ميكنم الان زود باشه
    چون در بخش پاكت پي سي بيشتر بازديد ميشه
    در مورد lcd اخه چيزي كه من ميگم اريان و امين قبول نميكنند
    الان با دلايل و فرمول ثابت شد كه lcd xperia بهترين تصوير در بين كل گوشيهاي را داره
    و مال سامسونگ .2 اينچ بزرگتره
    حالا چي فكر ميكنين ؟
    در مجموع كدوميك نمره بيشتري ميگيره ؟
    خب جوابش هم مشخصه البته اگه اجازه بدند

شما يك موضوع را ميگيرين و اصلا ولش نميكنين
    قضيه شتابسنج و سوكت را انقدر گفتين كه همه اومدن و گفتند كه من اشتباه كردم و پستشم ويرايش كرد
    حالا ميخواهي قضيه شكستگي قاب را اينطوري كش بدي
    دوست عزيز اولا شكستگي قاب فقط در عده اي از گوشيها ديده شده
    در ثاني خود سيتادل بهم گفت كه در ورژن جديد مشكل برطرف شده
    الان هم گوشي خودمو كه به خاطر شكستگي قابش داده بودم گارانتي، از سيتادل گرفته ام
    و قاب زيريشو تعويض كرده اند
    و اين قسمت تعويضي گارانتي سوا داره (به شرط شكستگي از محل قبلي)
    خب معلومه اگه اين قاب هم مثل قبليها بود تضمينش نميكردند
    الان متوجه يه تفاوت شدم در باطري را بزور ميتونم دربيارم
    خيلي محكم چفت ميشه
    مشخصه كه با قاب اصلي فرق ميكنه و بهتره
    حالا بازم ميخواهي قضيه قاب را كش بدي؟
    من میگم تا الان هیچ دلیل موثق واسه اینکه قاب جدید اومده باشه که ترک نخوره گزارش نشده.. شما از کجا مطمئنی که اون قابی که واست انداختن فابریکه؟؟ یا از کجا مطمئنی که ترک نمیخوره؟ من فقط میگم اول بذارید معلوم بشه که مشکل رفع شده بعد بیایید تو فروم به همه بگید

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

به من فشار اومده با به شما ؟
    بابا جون چند بار بگم من در مورد سوكت 3.5 و شتابسنج اشتباه كردم
    و در اولين جوابم اشاره كردم
    و الان هم پست نخست را ويرايش كردم و درست كردم ...
    شما چرا ميخواهين هي تكرار كنين ؟
    اما موضوع ديگه
    من محترمانه اولش گفتم كه شما اطلاعات خوبي دارين
    و نگفتم كه خودم بيشتر ميدونم
    اما يه نفر پارازيت انداخت و باعث اختلاف شد
    چون بحث سواد را آورد وسط
    شمادر يكي از پستهاتون گفته بودين كه رزوليشن x1 4برابر امنيا نيست اگه قبول نداري لينكشو بدم
    پس شما اشتباه كردين و هر كسي ميتونه اشتباه كنه
    و منم در مورد سوكت 3.5 و شتابسنج اشتباه كردم و قبولش هم كردم
    نميخوام اشاره كنم كه رشته من برق هست و در سن پائين تعمير كار لوازم برقي و الكترونيكي بودم و چندين بار آمپلي فاير ساخته بودم الان هم در مونتاژ كامپيوتر هستم
    پس من راحت ميتونم تفاوت بين جك 3.5 و شتابسنج را تشخيص بدم
    خواهشا موضوع بحث را عوض نكنيد
    و من گناه اين بد بيني را ميندازم سر كسي كه اومد صحبت از سواد كرد
    من احترم خودم را نگه ميدارم ولي ظاهرا بعضيها رعايت نميكنند
    خيلي تعصبي حرف زدي آخرش نميدونم چه احساسي داشتي
    ولي من هيچوقت نگفتم امنيا بده
    و فقط گفتم فلان چيزش خوبهو فلان چيز را نداره
    واقعيت اينه كه هر دو گوشي از قويترين پاكت پي سي ها هستند
    و هيچكدوم لايق بد بودن نيست ...

بچه ها خودتون قضاوت كنين
    اين چندمين پست هست كه گفته ميشه كه موضوع شتابسنج و تي وي و دكمه تشكر تموم شده
    ولي همچنان آقاي اريان داره ميگه
    پس ميبينيد كه داره تاپيك را به بيراهه ميكشونه
    خودتون قضاوت كنيد ...
    من در پست نخست ننوشتم سي پي سيو x1 قويتره ولي اين دوستمون از خودشون حرف در اوردند
    دوست عزيز من اگر چند تا اشتباه داشتم قبول كردم
    ولي شما هنوز قبول نكرده ايد
    حتي من پست اول را ويرايش كردم
    شما اگه تشنه بحث هستي برو جاي ديگه
    و تاپيك را به بيراهه نكش

فکر میکنم اگر بالای پست منو میخوندی مشکلت حل میشد من جواب پستهایی رو دادم که قبل از این قضایای مطرح شده بعدی بوده.
    ضمن اینکه جوابی به پستها ندادم و قصدش رو هم ندارم و دلیلش رو هم گفتم اما این شما نیستید که برای من تعیین تکلیف بکنید کجا برم جواب بدم و کجا نرم.

خوش و خندان باشید.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوست عزيز اگه قرار باشه همه چيز به عهده ي فرد خريدار باشه پس ما ديگه اين جا مقايسه اي نکنيم هر کي با توجه به فکره خودش يکي از اين دو گوشي را ميخره!!!!!!!!!

دوست عزيز شما هنوز گيره شتاب سنجي که در اوايل تاپيک بش اشاره شد و اقاي گل محمدي گفتن که اشتباه کردن.
    درضمن شما هنوز منظوره اقاي گل محدي را از مقايسه ي شتاب سنج با فيش 5/3 نفهميدي!!!!در تعجبم با اين همه اطلاعات که به قول خودتون دارين هنوز متوجه حرف اقاي گل محمدي نشدي!!!!!
    منظوره اقاي گل محمدي از مقايسه ي شتاب سنج با فيش5/3 که اشتباه هم کردن اين بود که بگن فيش 5/3 ارزش بيشتري داره تا شتاب سنج در واقع خاستن بگن که بودن فيش 5/3 ميتونه نداشتن شتاب سنج را بپوشونه يعني از اين در به او در.........
    اينو ميخام بگمن که اقاي گل محمدي بهتر از منو شما ميدونه که شتاب سنج چيه ايشون خاستن شتاب سنج را با فيش5/3 کنار بزنن که بعدن خودشون متوجه شدن چون فيش 5/3 در واقع بايد با کابل تي وي مقايسه بشه........
    ديگه نميدونم چه طور بگم.اميدوارم منظورمو رسونده باشم.
    در مورد حافظه هم منظوره اقاي گل محمدي اين بود که ترجيح ميدن به حافظه ي گوشيشون جداي اين که گوشي را به جايي وصل کنن دسترسي داشته باشن چيزي که منم دوست دارم يعني دوست دارم بتونم به حافظه ي گوشيم دسترسي داشته باشم و بتونم درش بيارم.مثلن بعضي وقتا که گوشيم هنگ ميکنه و خلاصه به مشکلي بر ميخورم اگه اشکال از رم باشه با در اوردن رم مشکلم حل ميشه(البته اين مورد را در مورد پي1 گفتم حالا در مورد پاکت پيسي ها نميدونم ديگه).
    خلاصه دسترسي به مموريه گوشي هم مزيت هايي داره.اما در کل حافظه ي بالاي اي900 تعيد ميشه و در اين زمينه بهتر از ايکس1 عمل کرده چون اي900 قابليت اضافه کردن حافظه ي جانبي هم داره.
    البته خوده اقاي گلا محمدي هم در يکي ازپستاشون اشاره کردن که در زمينه ي حافظه اي900 بهتره.ولي چيزي که در اين جا مهمتره مقداره حافظه ي رم (حافظه ي داخلي)و رام ميباشد.البته نميخام اي900 را بد جلوه بدم اين درست اي900 به دليل داشتن 16 يا 8 گيگ حافظه ي داخلي برتره ولي اين مورد را ميشه توسط يه مموري کارت تا حدودي جبران کرد ولي ايا رم و رام بالااي ايکس1 را ميشه در اي900 جبران کرد؟
    در مورد سي پيو هم اقاي گل محمدي گفتن که اي900 بالاتره ولي فکر ميکنم البته مطمعن نيستم فکر ميکنم اين من بودم که گفتم اين دو گوشي در عمل از لحاظ سرعت فرقي ندارن در واقع نظره من اين که سي پيو ها در اين گوشي ها فقط عددي فرق داره ولي در عمل يکين چون سرعت گوشي فقط مربوط به سي پيو نيست البته تا حده زيادي به خود سي پيو ربط داره ولي اختلاف کمه سي پيو ها در اين دو گوشي و اختلاف زياد رم و رام اين دو گوشي باعث شده تا سرعتي برابر با هم داشته باشن.
    در اخر هم اگه محترمانه تر صحبت کنيد بهتره.
    يه مورد ديگه هم که در مورد خورد شدن ايکس1 گفتين بگم که بدنه ي ايکس1 هاي جديد بهتر شده ولي باز همان طور که گفتم اين مورد را بايد بزاريم به عهده کساني که تازه اين گوشي را خريداري کردن.

دوست عزيز ديگه بحث جي سنسورو شتابسنجو...اين جور چيزا را بزار کنار که حل شده ديگه.الان ما صفحه ي 8 هستيم اون جريان فکر کنم تو صفحه 2 حل شد ديگه.
    در مورد رزولوشنم درسته شما ميگين قبول دارين ايکس1 در اين زمينه بهتره ولي باز ميگين اي900 به دليل بزرگتر بودن بهتره ما اخر نفهميديم شما در اين زمينه اي900 را قبول دارين يا ايکس1!!!!
    در مورد مگاهرتز هم باز من اين بحث را کشيدم و منظورم اين نبود که شرکت ها مگارهرتز ها را دستکاري ميکنن منظورم اين بود که کيفيت داريم تا کيفيت و اينکه بستگي داره سي پيو در کنار چه سخت افزاري باشه تا بتونه کاراييه خودشو به خوبيه خوب انجام بده.شايد در مورد کيفغيت هم من اشتباه ميکنم ولي اين مورد را فکر کنم ديگه درست بگم که به کار بردن سي پيو هم در سرعت گوشي مهمه که چه طور و در کنار چه سخت افزاري به کار ميره.
    اگه بازم اشتباه ميکنم شما منو قانع کن که چرا اي900 با داشتن سي پيو يي بالاتر و داشتن محيط گرافيکيه پايينتر نسبت به ايکس1 بايد سرعتي در حدوده ايکس1 داشته باشه؟
    شما هنوز داري شتاب سنجو مياري وسط براي هزارم بار اين بحث تموم شده اگه بحث يا ايراد يا يه مقايسه ي جالب و با دليل دارين بگين تا تاپيک خوبي داشته باشيم نه اينکه فقط بحث هاي از قبل انجام شده و به پايان رسيده را دوباره شروع کنيد.
    ميشه شما معايب اي900 نسبت به ايکس1 را بگين؟
    چون من نديدم که شما تا الان از معايب اي900 حرفي بزنيد البته شايد من نديدم حالا بگين تا منم ببينم.

در يک کلاس متفاوتن قبول ولي وقتي افراد زيادي بين اين دو گوشي گير کردن بايد چه کار کنن؟چون در دو تا کلاس متفاوتن اصلن رو اين که ببينن کدوم بهتره فکر نکنن و اصلن مقايسه اي نکنن؟

دوستان اينو بايد قبول کرد که اگه کسي 500 تومان ميخاد هزينه کنه ايکس1 يکي از بهترين گزينهاست.البته بازم اين نظره منه

اگر قسمت اول پست قبلی منو بخونی احتمال داره متوجه بشی قضیه چی بوده.البته مطمئن نیستم.

خوش و خندان باشید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

طبق گفته gsmarna اینترفیس x1 برای استفاده از دست راحت نیست و دلیلش میتونه کوچیک بودن نوشته ها و ایکن ها تو x1 باشه

2-موس نوری : موس نوری امنیا تو همه محیط ها کاربرد داره در حالی که در مورد x1 اینجوری نیست کلاً این مورد خیلی مهم نیست و خیلی بهش گیر ندین

4-جک 3.5 میلیمتری : x1 روی خودش این سوکت رو داره و امنیا روی هدستش این موردم خیلی مهم نیست ولی به هر حال در مورد x1 بهتره

5-رم و رام : طبق گفته یکی از x1 دارها وقتی 8 تا برنامه رو همزمان باز میکنه فقط 42 درصد از رمش استفاده میشه این نکته رو هم در نظر داشته باشید که اینترفیس x1 سنگین تره و رم بیشتری نیاز داره پس رم امنیا براش کاملاً کافیه پس دیگه به این مورد گیر ندین که برتری حساب نمیشه
    رام بیشتر x1 هم برتری خاصی نیست چون فریمورای امنیا از 256 مگ کمتر هستن و نیازی به رام بیشتر نداره به این موردم گیر ندین
    8- پردازنده : بعضیا میگن پردازنده ها در عمل مثل هم هستن و فرقی ندارن و دلیلشونم اینه که مال دو شرکت مختلف هستن باید اینو بدونن که ملاکهای برتری یه پردازنده علاوه بر فرکانس باس و کش و چیزای دیگست که همه این موارد در مورد پردازنده دو گوشی برابره پس پردازنده امنیا قویتره
    قدرت پردازنده رو میتونید تو سرعت روتیت ببینید

9 - خروجی tv : اینم یه برتری مهم برای امنیاست

10- باتری : رام a5 امنیا در میزان شارژ نگه داشتن بسیار خوب عمل میکنه و عملاً در این مورد فرقی با x1 نداره

12- اسپیکر : اسپیکر امنیا صدای بلندتری داره کیفیتشون تقریباً مثل همه

13- کیفیت ساخت : x1 بعد از یه مدت ترک بر میداره و این میتونه خیلی آزار دهنده باشه البته همه اینجوری نیستن ولی تعداشون زیاده
    امنیا کیفیت ساخت خیلی بالایی داره
    چون جواب اكثر سوالات داده شده فقط به چند تايي پاسخ ميدم

در مورد اينترفيس
    اولا يه دونه نيست كه بگي كار باهاش راحته يا سخت
    نزديك 20 يا 30 تا پنل هست
    مثلا پنل مديا سنتر راديدي ؟ كاملا براي دست راحته
    و يا پنل راديو و ...

2- موس نوري در xperia هم با نصب يك برنامه مثل امنيا ميشه
    در ضمن موس نوري xperia هم بزرگتر از امنيا هست و طبيعتا كاراييش هم كمي بهتره

4- ما خروجي تي وي و شتابسنج امنيا را قبول داريم شما هم جك 3.5 و كليدهاي 4 جهته xperia را قبول كن
    نه تنها امنيا بلكه تمامي گوشيها با يك تبديل ميشه اونا را به هد ست و .. وصل كرد
    اما هيچكدوم مثل سوكت 3.5 نميتونه بشه
    چون نه كابلي نه تبديلي لازمه هر لحظه ميتوني هدفون بلندگوها هد ست كامپيوتر و .. را وصل كني و از موزيك لذت ببري
    5- رم و رام چطور ميگي برتري حساب نشه ؟
    اولا رام كه ديگه حرفي نيست و همه قبولش دارند بر تريشو
    ميمونه رم
    رم وقتي دو برابر هست معلومه كه بهتره و قويتر
    اينكه محيط امنيا سبكه دليل بر اين نيست كه 128 كفايت ميكنه
    چون بعدا ميشه ويندوز هاي مختلف نصب كرد و ممكنه رم زيادي لازم باشه
    و يا ممكنه چندينبرنامه را باز كني
    و ممكنه برنامه و يا گيمهاي سنگين باز كني و لازم باشه
    كساني كه گيم ميسازند بر حسب ثدرت دستگاه گرافيك گيم را ميسازند
    پس گيمهاي قوي اگه ساخته بشه x1راخت باز ميكنه و امنيا نميتونه بازش كنه

8- قدرت پردازنده
    فعلا نظر قطعي نميدم و امنيا را برتر ميدونم تا زماني كه خودم از هر دو بنچمارك بگيرم
    اما در مورد سرعت روتيت
    xperia بخاطر محيط گرافيكي بالا و رزوليشن بيشتر روتيتش كمي كند هست
    اگه محيط امنيا را نصب كني كه سبك هست با يه اشاره روتيت ميشه
    و يا محيطهاي ديگه اي كه كلا سنگين نباشند
    اگه محيط قوي به امنيا نصب كني شايد روبيتش ازxperia هم كندتر باشه
    حتي Touch Flo 3D در امنيا 2D نصب ميشه
    9- خروجي تي وي 100 درصد برتري هست اينم اشاره كنم در جعبه گوشي كابلش نيست و بايستي 7 تا 15 تومن بدي تا كابلشو بخري كه بستگي به كيفيت كابل و انصاف فروشنده داره
    الان دوستم چندين مدته امنيا داره ولي هنوز خروجي تي وي را نتونسته تست كنه

10- از هر رامي صحبت كني و ... باطري امنيا نميتونه به x1 برسه
    باطرين xperia قويترين در بين كل پاكت پي سي ها هست
    10 ساعت مكالمه و 833 ساعت استند باي در مقابل كمتر از 6 ساعت مكالمه و 500 ساعت استند باي

12- اسپيكر xperia بعد از نصب برنامه نه تنها از امنيا كم نيست و شايد هم يه ذره بيشتر باشه
    من اينو بطور دقيق بررسي كردم
    در ضمن صداي ايرفون و هنزفري xperia بهتره

13- كيفيت ساخت xperia الان درست شده و كساني كه الان گوشيو بخرند خيالشون راحته
    تازه شكستگي هم عده اي از گوشيها ديده شده نه در همه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •