من میگم 8910 چون خودم دیدم از نزدیک ( خیلی خفن تره دوربینش ! )
فیلم برداریش هم باید بهتر باشه
من میگم 8910 چون خودم دیدم از نزدیک ( خیلی خفن تره دوربینش ! )
فیلم برداریش هم باید بهتر باشه
البته شاید به خاطر کیفیت صفحه نمایش ها باشه که ای طور نشون میده![]()
شاید اگه عکس جفتشون رو توی 8910 نگاه کنیم زیاد فرقی نکنند
من i8910 عکس باهاش نگرفتم و عکسی هم که بچه ها گرفته باشن ندیدم.
تا ریویوی کسی که از اینجا یا کلا وطنی نباشه نبینم نمیتونم نظر بدم.
عکسایی که تو ریویوهای خارجی میزارن بارها به من ثابت شده تو واقعیت نمیشه اونجوری گرفت.
به نظر منم 8910 دوربین بهتری داره و خودمم نی دونم چرا سایت tipa این گوشی انتخاب نکرده
سلام
والا نظر من اینه که i8510 دوربینش بهتره چون هدف از تولیدش cameraphone بودن هست
ولی i8910 بیشتر رو چیزایه دیگه مانوور میده.
وبین i8510 و n86 هم با چیزایی که دیدم بنظرم مساوی هستن.
در ضمن هنوز بچه ها زیاد عکسی با i8910 نزاشتن.باید یه مدت بگزره و بعد نتیجه گیری کرد.
وقتی سامسونگ اعلام میکنه بهترین دوربین 8 که تا حالا رو گوشی گذاشته رو 8910 هستش دیگه 8510 جایی برای مانور نداره
ولی تا الان تو ریویوها که 8510 بهترین 8 مگا پیکسلی بوده و 8910 احتمالا تو فریمورهای بعدیش بتونه تو سطح 8510 عکس بندازهوقتی سامسونگ اعلام میکنه بهترین دوربین 8 که تا حالا رو گوشی گذاشته رو 8910 هستش دیگه 8510 جایی برای مانور نداره
دوستان 8510 دار جریان موس 8510 چیه
آیا مثل موس نوری امنیا میشه راحت ازش استفاده کرد تو وب گردی یا نه؟؟؟؟؟؟
تو رویو gsm arena تا اونجایی که یادمه 8910 رو برتر از 8510 دونست!
آره سعید جون توی وب گردی کاربرد داره ....در ضمن توی گالری و منو هام میشه با دست کشیدن روش بین عکسها و منو ها حرکت کرد..
در ضمن عکس هایی که من ازاین دوتا دیدم به نظرم عکسهای 8910 با کنتراست بیشتری گرفته میشه و به نظر جالبتر میاد...
من خيلي دنبال 8510 بودم،ولي به چند دليل پشيمون شدم
1- مشكل باتري
2- مشكلات نرم افزاري.ظاهرا با اينكه 8510 سيمبين داره ولي با بعضي از برنامه هاي كاربردي مشكل داره.مثلا هيچ برنامه ضبط مكالمه اي براش نيست و اكثر برنامه هاي شتاب سنج روش كار نمي كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)