تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این برنامه را چقدر دوستدارید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد!

236 89.39%
  • بدک نیست...

23 8.71%
  • کم

5 1.89%
صفحه 12 از 42 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 416

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی TopGear

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من با اینکه این همه مدته TopGear رو نگاه میکنم و هر هفته برنامه هاش رو ظبط میکنم نمیدونم چطور ندیده بودم که یه همچین تاپیکی اینجا هست!!!
    از اونجایی که فرصت نداشتم حدودا 11 صفحه رو بخونم دقیق نمیدونم الان موضوع صحبت و بحث دوستان به کجا رسیده...
    به نظر من این فوق مستند ماشین از هر لحاظ عالی ساخته شده ، چه به لحاظ تصویر برداری ، چه به لحاظ محتوا و از همه مهمتر اینکه توو صحبتاشون در مورد هرموضوعی از یه جور طنز منحصر به خودشون استفاده میکنن تا بیننده بیشتر لذت ببره!
    قبول دارم درکنار همه ی این محاسن یه جاهایی خالی بندی هم دارن!
    مثلا توو مسابقه هایی که بین خودشون میزارن...دوستانی که هرهفته دنبال میکنن میدونن چی میگم ولی در کنار همه ی اینا فقط میشه از لفظ فوق العاده برای توضیح برنامشون استفاده کرد البته به نظر من.
    یه قسمت داره که یکی از کسایی که به قول خودشون پشت ماشین ارزون قیمتشون میشونن یه کلیپ فوق العاده فان برای جرمی درست کرده
    اگه ندیدین بگین کات کنم و آپش کنم
    دوست عزیز نیکی و پرسش؟!
    این قسمتو که شما میگی من ندیدم شایدم دیدم و یادم نیست ، به هرحال ممنون میشم بزاری...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اتفاقا من اولین کسی بودم که در اینجا گفتم Stig مایکل هست اما الان به من یه ای-میل از طرف تاپ گیر زدن (من تو سایتشون ثبت نام کرده بودم) که در اون چندتا نکته برای کمک به پیدا کردن سوال "حدس زدن استیگ واقعاً کیست؟" بود؛خب اگه واقعاً استیگ همون مایکل شماخری بود که توی مجله خودرو نوشته شده بود و خود جیمز هم گفته بود اون مایکل شوماخره پس چرا دوباره چندتا نکته گفتن که ما اون رو حدس بزنیم؟ یعنی اونا قراردادشون با شوماخر تموم شد یا اینکه شوماخر واقعاً استیگ نبوده؟

3. این کاربر از کاربر_P30W بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اما الان به من یه ای-میل از طرف تاپ گیر زدن (من تو سایتشون ثبت نام کرده بودم) که در اون چندتا نکته برای کمک به پیدا کردن سوال "حدس زدن استیگ واقعاً کیست؟" بود؛خب اگه واقعاً استیگ همون مایکل شماخری بود که توی مجله خودرو نوشته شده بود و خود جیمز هم گفته بود اون مایکل شوماخره پس چرا دوباره چندتا نکته گفتن که ما اون رو حدس بزنیم؟ یعنی اونا قراردادشون با شوماخر تموم شد یا اینکه شوماخر واقعاً استیگ نبوده؟
    نمیدونم ، این مسابقه شونم سرکاریه...
    خب اینا که هیچ وقت نمیان رسما بگن استیگ فلان شخصه!
    با همین سوالا و مسابقات فقط بیننده هاشونو سرگرم میکنن...
    برای من یه موقعی مهم بود بدونم کیه تا ببینم چقدر با تصور ذهنی خودم فاصله داره.
    الان که میدونم مایکل شوماخر نقش شخصیت استیگ رو بازی میکنه(لااقل توو این دوره و سری که اینطور بوده یا اینطور نشون دادن)دیگه خیلی برام فرقی نداره کسه دیگه ای باشه یا نه.
    من دیگه هروقت استیگ رو ببینم یاد مایکل شوماخر می افتم.

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خیلیها دنبال شناسایی Celebها هستن و روشهای دقیقی هم تو کارشون دارن.اگه کسی فکر میکنه stig همون Schumacher هستش میتونه به صفحه ی زیر بره و یخورده مطالعه کنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی اونا قراردادشون با شوماخر تموم شد یا اینکه شوماخر واقعاً استیگ نبوده؟
    نه. شوماخر ارتباطی به استیگ نداره.توی خیلی از سایتهای مطرح پرسش و پاسخ مثل uk.answers.yahoo.com و... و... که برین میبینین اظهار بی اطلاعی شده.کسانیکه از نزدیک با استیگ و شوماخر برخورد کردن یا کسانیکه از برنامه ی مسابقات و سفرهای شوماخر و مطابقتش با ساخت قسمتهای تاپگیر و خیلی مسائل دیگه باخبرن از هویت استیگ اظهار بی اطلاعی کردن بعد نمیشه که ما بدون دلیل یهو بگیم آره فلانیه و مسآله رو به همین راحتی حل کردیم!!!!!
    چون قرار نیستش که بدون مدرک حرف زده شه
    در مطلبی که صفحه قبل بعد از بررسی منابع زیادی گذاشتم و لینک دو تا از اون منابع اصلی را هم برای تحقیق بیشتر گذاشته بودم همه میتونن برن و نظر جیمز می را هم اونم با مدرک نوشته ببینن
    با نگاه به عکس زیر و در نظر گرفتن نزدیکی قد شوماخر به Richard Hammond که طبق اعلام سایتش 1.74m هستش و فقط 4 سانت از Richard Hammond بلندتره میبنیم که قد استیگ حتی بدون helmet با تطبیق سرشانه ها به james may که قدی برابر 183cm داره خیلی نزدیکتره.پس فرض شوماخر بازم رد میشه

استناد دیگری که این ارتباط را رد میکنه:
    از جمله مطلبی در لینکهای صفحه قبل هستش اینکه در تاپگیر پارسال گفته شده استیگ جشن تولد 33 سالگیشه.در حالیکه میدونیم مایکل شوماخر 41 ساله هستش..
    از همکاران و مدیران انجمن خواهش میشه بحثای انحرافی و بی پایه و مدرک را برخورد کنن تا تاپیک بیجهت به خاکی نره خوبیت نداره
    Last edited by Penryn; 10-08-2010 at 14:38.

6. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

از همکاران و مدیران انجمن خواهش میشه بحثای انحرافی و بی پایه و مدرک را برخورد کنن تا تاپیک بیجهت به خاکی نره خوبیت نداره
    اینقدر سخت نگیر
    مطمئنن استیگ شوماخر نیست
    توی یکی از قسمت ها(نگاه میکنم میگم) استیگ رو نشون میده و یه رانندگی افتضاح با ماشین ارزون قیمتشون و حتی از جاده خارج میشه و به دوربین میزنه !(نزدیک بود یه نفرم زیر کنه!)
    اینطور که من حالیم شد این بود که مثلا اگه استیگ مایکل شوماخر باشه اینطوری رانندگی میکنه
    یعنی ملت استیگ مایکل شوماخر نیست
    حتی منبع معتبری مثل telegraph.co.uk ژانویه ی پارسال گفته استیگ سفید پوش Ben Collins هستش
    جالب بود
    اگه اسم کالینز رو سرچ کنین بیشتر عکس های استیگ میاد : )))) و مقایشون با هم

8. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Scrat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من چند ماه پیش یک قسمت از Top Gear رو دیدم که Jeremy پشت ماشین BMW ( یادم نمیاد سری 5 بود یا سری 3 ، ولی یک کدوم از این 2 تا بود ) نشسته بود و این ماشین بدون این که Jeremy دخالتی در رانندگی داشته باشه توی پیست با نهایت سرعت حرکت میکرد و خود ماشین سرعت و فرمون رو تنظیم میکرد .
    یک دوربین هم سوی پدال گاز و ترمز بود تا ببینند Jeremy چه موقع میترسه و خودش ترمز میکنه .

اگر کسی میدونه من کدوم قسمت رو میگم لطف کنه بگه کدوم قسمت بوده و اگر هم میخواد دیگه خیلی لطف کنه لینک دانلود مستقیمش رو بذاره .

مرسی

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

یه برنامه بود که توش اون مرده با موی دراز ( به قول خودشون سگ پشمالو ) داشت سرعت بوگاتی ویرون رو آزمایش می کرد
    وای نه رسید به 407 اوه خدای من
    خیلی باحال بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

با اینکه Top Gear برنامه ی تلویزیونی درجه 1 و معروفیه ولی بازم فکر نمیکنم شوماخر بیکار باشه بیاد هرهفته کلاه سرش بذاره و ماشین تست کنه ... مطمئنا بودن خود شوماخر بدون مخفی کاری میتونه خیلی برای جذابیت برنامه بهتر باشه . 
    یعنی چون طرف شوماخر نیست برای جذابتر کردن برنامه دارن اینکارهارو میکنن !

داره خودمونی میشه ali1011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من چند ماه پیش یک قسمت از Top Gear رو دیدم که Jeremy پشت ماشین BMW ( یادم نمیاد سری 5 بود یا سری 3 ، ولی یک کدوم از این 2 تا بود ) نشسته بود و این ماشین بدون این که Jeremy دخالتی در رانندگی داشته باشه توی پیست با نهایت سرعت حرکت میکرد و خود ماشین سرعت و فرمون رو تنظیم میکرد .
    یک دوربین هم سوی پدال گاز و ترمز بود تا ببینند Jeremy چه موقع میترسه و خودش ترمز میکنه .

اگر کسی میدونه من کدوم قسمت رو میگم لطف کنه بگه کدوم قسمت بوده و اگر هم میخواد دیگه خیلی لطف کنه لینک دانلود مستقیمش رو بذاره .

مرسی
    سری 10 اپیزود 8
    لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من دوبله شده این قسمت رو دیدم که قبلا پخش شده بود. توی این قسمت هموند با اتومبیل فرمول 1 رنو رانندگی می کنه. برام خیلی جالب بود و تازه فهمیدم که چقدر روندن این ماشینها سخته.هموند که اکثر سوپراسپرتهای مطرح جهان رو رونده نتونست به درستی ماشین فرمول یک رو برونه و بدنش تحمل فشار وارد شده رو نداشت!

راستی در مورد استیگ به نظر من اصلا مایکل شوماخر نیست چون استیل بدنی اونها به هم نمی خوره و شکل ایستادن و فرم بدنشون با هم فرق میکنه.توی قسمتی که مایکل شوماخر دعوت شده بود، برای بالا بردن هیجان برنامه، شومی لباس استیگ رو پوشیده بود ولی نحوه بازی شوماخر در نقش استیگ نشون میداد که اون نمیتونه ادای استیگ رو مثل خودش در بیاره و همونطور که آخر برنامه هم شوماخر با ماشینش با دوربین تصادف کرد، جرمی و هموند گفتن ما که فکر نمیکنیم شوماخر واقعا استیگ باشه!
    Last edited by ali1011; 11-08-2010 at 16:09. دليل: نظر در مورد استیگ فراموش شده بود

13. این کاربر از ali1011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممکنه باشه ، ممکنه نباشه!
    من مطمئنم هست...
    یا لااقل بخشی از قسمتها رو بازی کرده.
    این اطمینان من به خاطر مسابقه ی لندنه.مسابقه ای که هرکسی با یه وسیله ی نقلیه میره به مقصد مشخص.
    مسابقه ی لندن رو واسه این مثال زدم چون بحث قدش و مقایسه ش پیش کشیده شد.
    خواستین اسکرین شات میزارم.میخوایم با سند و مدرک صحبت کنیم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •