سلام
من چند ماه پیش یک قسمت از Top Gear رو دیدم که Jeremy پشت ماشین BMW ( یادم نمیاد سری 5 بود یا سری 3 ، ولی یک کدوم از این 2 تا بود ) نشسته بود و این ماشین بدون این که Jeremy دخالتی در رانندگی داشته باشه توی پیست با نهایت سرعت حرکت میکرد و خود ماشین سرعت و فرمون رو تنظیم میکرد .
یک دوربین هم سوی پدال گاز و ترمز بود تا ببینند Jeremy چه موقع میترسه و خودش ترمز میکنه .
اگر کسی میدونه من کدوم قسمت رو میگم لطف کنه بگه کدوم قسمت بوده و اگر هم میخواد دیگه خیلی لطف کنه لینک دانلود مستقیمش رو بذاره .
مرسی
سری 10 اپیزود 8
لینک دانلود:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دوبله شده این قسمت رو دیدم که قبلا پخش شده بود. توی این قسمت هموند با اتومبیل فرمول 1 رنو رانندگی می کنه. برام خیلی جالب بود و تازه فهمیدم که چقدر روندن این ماشینها سخته.هموند که اکثر سوپراسپرتهای مطرح جهان رو رونده نتونست به درستی ماشین فرمول یک رو برونه و بدنش تحمل فشار وارد شده رو نداشت!
راستی در مورد استیگ به نظر من اصلا مایکل شوماخر نیست چون استیل بدنی اونها به هم نمی خوره و شکل ایستادن و فرم بدنشون با هم فرق میکنه.توی قسمتی که مایکل شوماخر دعوت شده بود، برای بالا بردن هیجان برنامه، شومی لباس استیگ رو پوشیده بود ولی نحوه بازی شوماخر در نقش استیگ نشون میداد که اون نمیتونه ادای استیگ رو مثل خودش در بیاره و همونطور که آخر برنامه هم شوماخر با ماشینش با دوربین تصادف کرد، جرمی و هموند گفتن ما که فکر نمیکنیم شوماخر واقعا استیگ باشه!