تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 81 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یعنی چی نرم افزار ادیت؟
    خود منیجر یک ادیتور داره که میشه دیتابیس تیم ها را تغییر داد.
    تصویر مربی ربطی به رزرو شدن مربی نداره.
    شما باید ادیتور منیجر را باز کنی و بعد به قسمت مربوط به آرسنال بری و سمت چپ , تب مربوط به استاف را وارد بشی و در آنجا جناب ونگر را بکنی مربی روزروهاتون.
    ازکمکت ممنون ولی توی محل سیو بازی جای مخصوص برای گذاشتن عکس جدید برای بازیکنان ،لوگوی تیم و....داره یه توضیحاتی هم درمورد ریختن پچ و.. در ادیتور خودبازی داده اگه کسی از نحوه کارکردش اطلاعی داره بنویسه

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ازکمکت ممنون ولی توی محل سیو بازی جای مخصوص برای گذاشتن عکس جدید برای بازیکنان ،لوگوی تیم و....داره یه توضیحاتی هم درمورد ریختن پچ و.. در ادیتور خودبازی داده اگه کسی از نحوه کارکردش اطلاعی داره بنویسه
    تو محل سیو بازی؟ منظورتون تو منوی خود بازیه؟
    شما خودت تونستی پچ را بریزی؟
    من می خوام با دانلود منیجر آپدیت پچ را دانلود کنم ولی سریال میخواد ازم که ندارم.اینی که شما گرفتید کرک یا کیجن یا سریال داشته؟

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم چرا هیچ کدوم از ایم fifa manager ها بیشتر از ورژن 2006 به دلم نمیشینه!!!!

4. این کاربر از farhad_s5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

من که کلی دارم حال میکنم کی گفته 5% تغییر کرده ؟؟!! شما خیلی زود قضاوت میکنین !! اصلا شما بگین مگه چی کم داره که شما انتظار داشتین تو 10 باشه ؟؟؟ آخه یه بازیه استراتژی مثل منیجر که فوری تغییراته ورژن جدیده خودشو نشون نمیده که!! باید صبر کنین تو بازی برین جولو بعد ایده بدین !! من که خودم دارم خدا رو شکر میکنم که این یکی دیگه مشکله اخراج شدنو نداره.

6. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من که کلی دارم حال میکنم کی گفته 5% تغییر کرده ؟؟!! شما خیلی زود قضاوت میکنین !! اصلا شما بگین مگه چی کم داره که شما انتظار داشتین تو 10 باشه ؟؟؟ آخه یه بازیه استراتژی مثل منیجر که فوری تغییراته ورژن جدیده خودشو نشون نمیده که!! باید صبر کنین تو بازی برین جولو بعد ایده بدین !! من که خودم دارم خدا رو شکر میکنم که این یکی دیگه مشکله اخراج شدنو نداره.

8. 2 کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

جسارتا نمیخوام تو بحثتون دخالت کنما اما اینی که می گه پوشه ی سیو واسه تغییراته دیتا بیسه
    راست میگه من دارم الان لیگ ایران رو درست میکنم با اسامی و عکسهای واقعی باید اول پیکسل عکسها رو به اندازه ی همون فودر بکنی بد به اسم کدی که هر تیم داره سیو کنی خودش جایگزین میشه البته میدونم که نفهمیدی چی گفتم
    راستی در مورد پچ من نتونستم واسه دانلود پیداش کنم اگه میتونی لینک بزار مرسیییییی

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

sharmande fingil midam akhe ba laptop oomadam! dar mowrede in bahse shoma ke migin too mahale save bazi aks bezari va taghir bedi khedmat doostani ke nemidoonan begam ke in ja hamoon foldere fifa manager 10 too my documente computeretoone dige! ke vaghti vared mishin mibinin ke bayad aksaro koja berizin. man ye chand ta moshkel dashtam goftam shayad shoma bedoonin: 1-inke tasvir va esme morabia faghat too lige englis vagheyee va dorostan va too baghie liga eshtebah va alakian!! 2- vaghti mikhain avale bazi entekhab konin che lige hayee too bazi bashan va kodooma nabashan; lige haye englis va italia va hata alman va farance lige makhsoose RESERVE daran vali spania nadare!!!!3- man systemam ghavie va 2gig RAM va Grafike 8600 daram vali vaghti lighaye maaroof ro entekhab mikonam ke tedadeshoon be 8 ta ham nemirese vali erorr mide ke tedade liga ziade!!
    Last edited by Real Madrid C.F; 12-11-2009 at 00:07.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ای خداااااااااا ...
    قبلا EA حداقل MainMenu فیفا رو عوض میکرد و میداد بیرون ...
    این دفعه که منوشم عوض نکرده !!

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

sharmande fingil midam akhe ba laptop oomadam! dar mowrede in bahse shoma ke migin too mahale save bazi aks bezari va taghir bedi khedmat doostani ke nemidoonan begam ke in ja hamoon foldere fifa manager 10 too my documente computeretoone dige! ke vaghti vared mishin mibinin ke bayad aksaro koja berizin. man ye chand ta moshkel dashtam goftam shayad shoma bedoonin: 1-inke tasvir va esme morabia faghat too lige englis vagheyee va dorostan va too baghie liga eshtebah va alakian!! 2- vaghti mikhain avale bazi entekhab konin che lige hayee too bazi bashan va kodooma nabashan; lige haye englis va italia va hata alman va farance lige makhsoose RESERVE daran vali spania nadare!!!!3- man systemam ghavie va 2gig RAM va Grafike 8600 daram vali vaghti lighaye maaroof ro entekhab mikonam ke tedadeshoon be 8 ta ham nemirese vali erorr mide ke tedade liga ziade!!
    سلام مورد اولت که مشکل تو نیست مشکل از خود بازیه که هنوز عکسهای بقیه مربیها رو نذاشتن
    دومی رم من 4 گیگه فقط 60 - 70 لیگ رو میتونم انتخاب کنم که تعداد کل لیگهایی که اسمهای واقعی دارن حدود 250 260 تا هست البته خود سازندگان بازی میگن نباید همه لیگها رو انتخاب کنی
    سومی هم که مربوط میشه به سیستم لیگ یک کشور که آیا مسابقات تیمهای رزرو داره یا نه که اسپانیا نداره مثه کشور ما که نداریم و تیمهای رزرو تو لیگهای دسته پایین تر هستن مثله سپاهان نوین که رزرو تیم سپاهانه

راستی این 3Dmajidمثه اینکه نمیدونه اینجا بحثه چیه فک کنم با فیفا 10 اشتباه گرفته
    همین
    Last edited by danial86; 12-11-2009 at 20:48.

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند تا مشکل دارم با این بازی:

اول اینکه وقتی ترکیب رو می چینم، جای بازیکنا رو مشخص می کنم و اون دکمه سیو رو روی ترکیب شماره 1 می زنم، اما بار بعد که میام، جای زلاتان و بویان، ژاوی و توره، مارکز و پویول باز عوض شده. چی کارش کنم تغییر نکنه؟

دوم اینکه بازیکنا توی بازی نصفشون گری گرفتن و نیمه کچلن!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •