کی میگه سیمبین جای تغییر نداره ؟!
تفاوت سیمبین 9.3 با 9.4 رو دیدی ؟! همین شکلی تفاوت 9.4 با 9.5 رو هم میبینی! بعد متوجه میشی جای پیشرفت داره یا نه!
Symbian
Windows Mobile
کی میگه سیمبین جای تغییر نداره ؟!
تفاوت سیمبین 9.3 با 9.4 رو دیدی ؟! همین شکلی تفاوت 9.4 با 9.5 رو هم میبینی! بعد متوجه میشی جای پیشرفت داره یا نه!
گل محمدی جان از توجهت تشکر فراوان.
من ویندوز را قبول دارم ولی میترسم بگیرم و به یک سال نکشه ویندوز 7 رلیز بشه.....من به بابام قول داده بودم بعد خرید پی1 دیگه اسم گوشی نیارم ولی الان هم که اوردم باید دیگه تا چند سال باید نگرش دارم.........(منظورم گوشیه جدیدی را که میخام بگیرم)
در کل هر دو سیستم عامل مزایا و معایب خودشونو دارن
فرید عزیز مهمترین قابلیت وین در صورت داشتن سخت افزار قوی اینه که به وین 7 هم میتونی اپدیت کنی ... اصلا اگه یک نگاه به امنیا پرو بکنی کاملا معلومه این گوشی برای وین 7 ساخته شده نه وین 6.5 یعنی الان با وین 6.5 وارد بازار میشه اما هدف واقعی اپدیتش به وین 7 هستش و این رو میشه از ساپورت 16 میلیون سلول رنگی متوجه شد ..
Last edited by pulp_152; 18-09-2009 at 18:09.
نه اشتباه نکنید وقتی میگن 65 هزار رنگ یعنی 65 هزار رنگ ! بعضی جا ها میگین نه تو آپدیت بعدی میشه 16 میلیون کاملا غلطه....
ولی معمولا پاکت پی سی ها با رزولوشن های بالایی که دارن از 16 میلیون هم چشم نواز تر به نظر میان....
در مورد ویندوز موبایل 7 هم هیچ تضمینی نیست که روی دیوایس های فعلی نصب بشه ولی احتمال 95% رام کوکر ها ترتیبش رو میدن !یعنی به صورت غیر رسمی عرضه میشه
موفق باشین
Last edited by Bs_panzer; 18-09-2009 at 18:33.
امنیا پرو نوشته 16 میلیون رنگ ولی نوشته 65000 رنگ بخاطر وین بیشتر ساپورت نمیکنه... !
AMOLED resistive touchscreen, 16M colors (65K effective)
Last edited by pulp_152; 18-09-2009 at 19:38.
من پرو رو نگفتم کلی گفتم.....
(ممنون که گفتین پرو این طور هست من نمی دونستم)
یه جا دیگه هم می گفتن 5800 رو 369 مگاهرتزه تو فریمویر جدید میشه 434 !!!!!!
از حرفا من تو فروم زیاد شنیدم و البته کلی هم بعدش خندیدم![]()
خواهش میکنم عزیزم واسه همینم گفتم که امنیا پرو در واقع برای وین 7 ساخته شده نه وین 6.5 ... یعنی به عبارتی انگاری اگر یک ماه دیگه گوشی بخری ! چند ماه یک سیستم عامل داری و بعد اون یک سسیستم عامل دیگه که برای کسی که سیستم عامل بازی میکنه خیلی خوبه ...
اره خوب اور کلاک میکنن وگرنه cpu همونه .. مثلا شاید همین 98901 667 باشه تا 800 هم اور کلاک بشه در فریمورهای بعدی ..
آخه سامسونگ چیه جاوا رو میخواد بکشه بالا .....جاوا با این برنامه ها و بازی های مزخرف cpu هشتصد میخواد چیکار .
اینو دیگه همه میدونن که بهترین سیستم جاوا برای سونی اریکسون هستش. در ضمن طریقه نصب برنامه جاواش تازه بعد از هک کردن شده مثل گوشی های سونی اریکسون .
گوشی که برای نصب بدون دردسر برنامه های ساده جاوا باید هکش کنی تعریف کردن داره
سامسونگ در هر زمینه حرف برای گفتن داشته باشه تو جاوا نداره ( تازه در باقی زمینه ها هم جای بحث داره )
موفق باشی
الان که دیگه روی همه گوشیاش رو فایل جاوا بزنی نصب میشه ... بدون هیچ محدودیت حجمی ... مثلاً استار که تا بزنی روش نصبش تموم میشه.... سونی اریکسونم همینوجوری ؟
![]()
واقعآ جالبه
این بحث رو هنوز دارید ادامه میدید؟!!!
من چند روزیه نبودم ولی الان که اومدم دیدم که .....
بابا فکر کنم که دوستان سیمبینی هم قبول کردن که ویندوز بهتره ول کنید بابا فردا سیمبینی ها میرن خرج رو دست خودشون میزارن ویندوز موبایل میگیرن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)