کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا رحمتش کنه
از خیلی از آدمهای روی زمین خیلی خیلی بهتر بوده آدمایی که ادعا دارن..
دل مردم و شاد میکرد و خیریه ها رو پشتیبانی میکرد..
روحش شاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا رحمتش کنه
از خیلی از آدمهای روی زمین خیلی خیلی بهتر بوده آدمایی که ادعا دارن..
دل مردم و شاد میکرد و خیریه ها رو پشتیبانی میکرد..
روحش شاد
Last edited by eMer@lD; 27-06-2009 at 10:00.
واقعاً الان خیلی دلم میخواد یک عالمه مطلب تایپ کنم اما حالش نیست! دوستانی که منو میشناسن همیشه به من میگن تو دیوانه ای! من یه جورایی "ideallist" هستم. یعنی یا همه چیز یا هیچ چیز. یا بهترین یا هیچ چیز. بازم اونایی که تو این فروم با نوشته های من آشنا هستن میتونن ببینن که بعد از 3 سال یه 100 و خورده ای پست دادم. و فقط بعضی هاشون 5 یا 6 ساعت طول کشیده تا نوشتمشون! اما خیلی وقتهای دیگه حال نداشتم و چند خطی بیش نیستند. به هر حال!
کسایی که مایکل جکسون رو نمیشناسن بهتر به جای خوندن منابع فارسی زبان به صفحۀ مربوطه در Wikipedia یه سری بزنن. هر چند که اگه مثل من باشین که از 9 سالگی تا حالا که 27 سالمه کارهاشو دنبال میکردین ( هر چند نه در این اواخر به همان جدیت) دیگه نیازی به همون سایت ها و ... هم نبود. فقط جهت اطلاع دوستان میگم که هر کسی تو این دنیا آزاده که هر کاری بکنه. خوب و بدش به خودش و نوع تفکرش مربوطه. و دیدیم که بندۀ خدا تغییر هم کرد. بسیاری از ما کارهایی به مراتب بد تر از اون در طول روز انجام میدیم اما به روی خودمون نمیاریم. چون کسی نمیدونه و اونها رو نمیبینه فکر میکنیم که بد نیستن! یا وجود ندارند؟!!! حالا این بنده خدا یه مثلاً همون Bill Clington تو کانون توجهات بودن. آخه یه مقایسه بکنین! تو دنیایی که به طور مستقیم نزدیکی زن و مرد ( که به نظر من اگه یه صورت خصوصی باشه که درستشم همینه، یکی از زیباترین پدیده ها در زندگی بشر هست) به صورت زنده از تلوزیون پخش میشه و حتی بدتر از اون در فستیوال هایی مثل تئاتر اجرا میشه و بد تر از اون همین روال برای انحرافات هم وجود داره، اگه حتی فرض کنیم MJ این کارها رو کرده، خیلی بده؟؟ شاید خیلی از ما اگه افسارممون رو ول کنن به کلی آدم شاخ بزنیم! رنگ آزادی رو دیدین و این طوری زندگی میکنیم؟ یا با این همه محدودیت این طوری هستیم؟ وای به حالی که یک روزی محدودیت ها رو بردارن! حالا هنوز هم فکر میکنین آدم بدی بود؟ تازه توجه کنید که در دادگاهی که برای کودک آزاری در اون شرکت داشت به طور کامل و با توجه به مدارک از تمام 10 مورد اتهام مطرح شده مبرا دونسته شد!!! میدونین یعنی چی؟ یعنی تو جامعه ای که مردم وقتی به خاطر نبودن مدارک کافی از اتهام مبرا میشن ( در حالی که ممکنه گناهکار باشن) و کلی خوشحال میشن اون کاملاً بیکناه شناخته شد! داریم راجع به جامعه ای صحبت میکنیم که رئیس جمهورش رو محکوم کرد و آبروش رو برد!!!!
در مورد مسلمان بودنش! فکر کنم با خوندن بیانیۀ برادرش یعنی جرومین جکسون شکی برای کسی باقی نمونه که این خبر صحت داشته. در آخرین جمله گفته May Allah Bless Him .که البته توی CNN و New York Times این جمله سانسور شد! جالب اینه که تمام ماجرا های اختلافات او با شرکت Sony که %50 حق مالکیت آهنگهای مایکل رو داشت (و این خودش یه قرار داد بزرگ بود یعنی تا بحال در تاریخ موسیقی بی نظیر هست که یک خواننده 50 درصد حق فروش و درآمد آلبومهاش رو برای خودش داشته باشه) و اون دادگاه کذایی همه همزمان با خبر مسلمان شدنش مطرح شد. من واقعاً علاقه ای به خیال بافی و ... ندارم اما این چیزیه که هست. ماجرای دادگاه هم که عبارت بود از مورد کودک آزاری یک نفر در سال 1993 که در اون سال با پرداخت 3 ملیون دلار (اگه اشتباه نکنم) اونها رو از شکایت منصرف کرد تا به شهرتش لطمه نخوره. اونوقت وقتی پولشون تموم شد و شاید برای اینکه وجهش رو خراب کنن بعد از نزدیک 10 سال مجدداً با همین اتهام اومدن جلو و تقاضای 20 میلیون دلار رو کردن. حتی کار به جایی رسید که از اون بچه که حالا جوانیست برای خودش، توصیف آلت مردانگی مایکل جکسون رو خواستن و او هم گفت و پزشگ دادگستری ایالات متحده هم مورد مطالعه قرار داد مایکل رو و اظهار نظر کرد که علی رغم شباهاتی ولی موضوع رد میشه! فقط به تحقیر این کار فکر کنین! تا چه حد باید همکاری کرد؟ ولی وقتی یکی تصمیم بگیره که یه کاری رو انجام بده باید انجام بده. یعنی مرگ یک بار و شیون یک بار!
حالا دیگه زیادی پیشروی فایده ای نداره و بهتره به نیمۀ پر لیوان نگاهی انداخته بشه تا میلیون ها نفری رو که از گرسنگی نجات داده و دلهایی رو که شاد کرده و خاطرات و لحظات فراموش نشدنی که در طول نزدیک به 44 سال برای مردم جهان به ارمغان آورد رو به یاد بیاریم. به یاد بیاریم که ممکنه نگاه جهانیان رو به کودکان تغییر داده باشه! به یاد بیارین که اگه الان یک سیاه پوست میتونه رئیس جمهور ایالات متحده بشه به خاطر اینه که در عصری که سیاه پوستها اجازه نمایان شدن در MTV رو نداشتن، مایکل تمام حصار ها و پرده ها رو شکوند. من واقعاً از شنیدن این خبر ناراحت شدم و اول سر صبح بعد از اینکه غریب به 2 سال بود خواب طبیعی نداشتم و شب ها نمیتونستم بخوابم ، شب قبلش تازه خوابیده بودم اما این خبر خوشحالیم رو از بین برد. هر چند که غمگینم اما جایی برای غصه خوردن نمیبینم. مطمئن هستم که آدم هایی مثل اون هم که در تمام عمر میخواستن مردم رو شاد کنن نمیخوان که ما غصه بخوریم. انسان ها به شدت فازی هستند. یعنی دیجیتال نیستن که یا خوب باشن یا بد. یا خیر یا شر. زندگی یک تابع بینهایت معادله - بینهایت مجهول هست که تا به حال کسی موفق به حل کردنش نشده. بهتره که انرژی مون رو صرف تشدید خوبی های همدیگه بکنیم تا سرکوب اونها.
منم ناراحت شدم اهنگاش رو از بچگی دیده بودم واقعا هنرمند بود خیلی قشنگ می رقصید حالا اگه کاری هم کرده که خوب نبوده به ماربطی نداره چرا بعضی دوستان هنرش رو نمی بینند و فقط محکومش می کنند فقط خدا می دونه که هر کسی چی کاره هستش
سلام،واقعاً الان خیلی دلم میخواد یک عالمه مطلب تایپ کنم اما حالش نیست! دوستانی که منو میشناسن همیشه به من میگن تو دیوانه ای! من یه جورایی "ideallist" هستم. یعنی یا همه چیز یا هی...
واقعا راست ميگيد. با همه صحبتهاي شما موافقم.
همه ما بايد كمي واقع گرا باشيم تا حقايق را درك كنيم...
All i wanna say is that they don't really care about us...
![]()
علت مرگ مايكل جكسون مشخص شدبر اساس اين گزارش، پليس لس آنجلس از روز گذشته در جست وجوي «كنراد سي. موراي» پزشك شخصي مايكل جكسون است كه لحظه بيهوشي وي در محل بوده، اما از همان زمان ناپديد شده است.
منابع خارجي اعلام كردند احتمال ميرود علت مرگ مرموز «مايكل جكسون» خواننده مشهور آمريكايي كه روز پنجشنبه به وقت محلي (ديروز به وقت تهران) درگذشت، تزريق يك ماه مخدر بسيار قوي موسوم به «دمرول» باشد كه مشابه مورفين است.
به نوشته روزنامه «ال موندو» چاپ مادريد، استعمال اين ماده مخدر ميتواند موجب حمله قلبي شده باشد كه به جان مايكل جكسون مشهور به «سلطان پاپ» در سن 50 سالگي پايان داد.
بر اساس اين گزارش، پليس لس آنجلس از روز گذشته در جستوجوي «كنراد سي. موراي» پزشك شخصي مايكل جكسون است كه لحظه بيهوشي وي در محل بوده، اما از همان زمان ناپديد شده است.
به گزارش ال موندو، دكتر شخصي جكسون كه گمان مي رود تزريق ماده مخدر منجر به مرگ را انجام داده، به تازگي نامهاي را براي بيماران خود نوشته بود كه در آن اعلام كرده است براي مدتي نامعلوم آنها را ترك ميكند.
مايكل جكسون آفريقاييتبار كه روز گذشته پس از بيهوشي در بيمارستان درگذشت، علاوه بر موسيقي، به كار تجارت نيز اشتغال داشت و پرونده اخلاقي وي سرشار از مشكلات و مسائل جنجالي همچون تغيير مكرر جنسيت، تغيير رنگ پوست، اتهام سوءاستفاده جنسي از كودكان و مسائلي از اين دست بود
این رو من ننوشتم ! منبعش تابناکه ! جمله ی آخر به من ربطی نداره !
Last edited by ali_ranger22; 27-06-2009 at 16:30.
من كه عاشقش بودم و بيشتر آهنگاشو حفظ بودم و همه شونو هم ترجمه كرده بودم و حالا از وقتي كه خبرشو شنيدم شوكه شدم كه چطور سلطان پاپ دنيا مرده . واقعاً كه خيلي ناراحت شدم
Another day is gone ,i'm still alone , how could this be, you not here with me
منم یه چند روزی هست به مرگش شک کردم
خیلی مشکوکه
درست چند ماه قبل از شروع کنسرتاش که میتونست رکوردساز باشه و همه رو حیرت زده کنه این اتفاق میفته
دیروز هم cnn مکالمه دکتری که بالای سرش بود با اورژانس پخش کرد و فکر کنم تو اون مکالمه دکتر نامی از بیمار که مایکل جکسون بود نبرد
کلا مرگ افرادی مثل مایکل همیشه مشکوکه مثله الویس که بعضی ها هنوز معتقدن اون نمرده
بی خود شایعه سازی نکنید ... هنوز سایت رسمی مایکل هیچ چیزی رو تصویب نکرده و الان خیلی از سایت ها دارن شایعه سازی می کنن ...
اگه منتشر بشه توی نت من میذارم واستون.مراسم ختم کی برگزار میشه.ممکنه از کانال ماهواره پخش بشه.
الان که تو خبر ها زده بود پلیس دنبال دکتر شخصی شه .میخواد ببینه چه دارویی مصرف کرده.
عالی بود ...
مرگ پایان کبوتر نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)