اگه براساس رتبه بندی جهان باشه که دانشگاه تهران اوله!!!!!خب مسلما توی رتبه بندی اول شریف دوم امیرکبیر و سوم دانشگاه تهران قرار داره
![]()
اگه براساس رتبه بندی جهان باشه که دانشگاه تهران اوله!!!!!خب مسلما توی رتبه بندی اول شریف دوم امیرکبیر و سوم دانشگاه تهران قرار داره
![]()
رتبه بند ی جهانی بر اساس تعداد مقالات هست نه بر اساس معلمها و دانش آموزان تاپ.دانشگاه تهران هم تعداد مقالاتش خیلی بیشتره![]()
سلام بر همه
من تمام رشته ها رو خوندم که چطورن
ولی از هیچ کودوم خوشم نیومد
به نظرتون چه کنم ...حالم گرفت که از هیچ کودوم خوشم نیومد![]()
تو که هرکدومو بخوای قبول میشی!!!!!!!تا رتبه ی چند پزشکی دانشگاه تهران یا شهید بهشتی قبول میشه ؟
دانشگاه تهران رتبه 2 رقمی شهید بهشتی و علوم پزشکی ایران 3 رقمی
البته بستگی داره ... اگه ظرفیت داشته باشه دانشگاه تهران 3 رقمی هم میگیره...
من جای تو باشم هیچ وقت بهشتی نمیزنم!!!!!![]()
دوستان با این درصد ها تو دانشگاه ازاد حدودا چه ترازی میارم ؟؟
( مخصوصا کسایی که کانون می رن جواب بدن)
ادبیات 70
عربی30
دینی85
زبان85
ریاضی25
فیزیک 80
شیمی70
تهران 2 رقمی میخواد حدود 50تا رتبه ی چند پزشکی دانشگاه تهران یا شهید بهشتی قبول میشه ؟
بهشتی در حدود 112
گفتم نظر چن تا كارشناسوبپرسم! پارسال بومي چن درصد بود ميدونين؟ خلي با امسال ميفرقه من كه تا اعلام نتيجه ها سكته ميكنم درس مث المپياد...
گفتم نظر چن تا كارشناسوبپرسم! پارسال بومي چن درصد بود ميدونين؟ خلي با امسال ميفرقه من كه تا اعلام نتيجه ها سكته ميكنم درس مث المپياد...
It دانشگاه تهران میشه با این درصدا قبول شد ؟؟؟؟
ادب 64
عربی 80
دینی 80
زبان 46
ریاضی 50
فیزیک 74
شیمی 37
معدل هم 19.10
که با توجه به نمره هام به ادبیات و ریاضی و شیمی 7 درصد اضافه میشه
من خودو تو استان سمنانم و میگم دانشگاه صنعتی شاهرود اصلا بهتر از سمنان که نیست خیلی بد تر هم هست فقط اسمش بیخودی صنعتیه به خدا.
دانشگاه سمنان هم تنوع رشته بهتری داره(تو دفترچه نگاه کنید) هم از لحاظ آموزشی خیلی بهتر
از همه مهم تر چون نزدیک تهرانه کلی استاد از تهران میان و میرن ولی شاهرود عموما استاداش بومیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)