دوستان تستی برای GTA IV رو لپ تاپ ها اجرا شده ؟ لپ تاپی وجود داره که بتونه این بازی رو روی high بی مشکل اجرا کنه ؟
دوستان تستی برای GTA IV رو لپ تاپ ها اجرا شده ؟ لپ تاپی وجود داره که بتونه این بازی رو روی high بی مشکل اجرا کنه ؟
مگه لپتاپ هاي gaming !!!! مثه يه alienware مخوف با cpu quad و گرافيك Geforce GTX 280M اونم شايد![]()
دوستان اگه كسي از game booster استفاده كرده واقعا توي عملكرد بازي ها تاثير داشته ؟؟؟؟ توي vista باعث conflict از اين جور چيزا نمي شه ؟
Game: Assasin's creed
HP DV5 1299ee
cpu: core2duo 2.66GHz T9550
ram:4GB ddr2
gpu:Geforce 9600m gt
hard:320GB 5400rpm
windows vista 32
تمام جزييات روي حالت ماكزيمم اينم بنچمارك
max framerate:32 avg framerate:25.44 min framerate:16
اين مينيمم زمانيه كه وارد جمعيت زياد ميشي كه يكمي آزار دهنده است
اگه multiplesampling رو از 3 آوردم به 2 و1 ديگه فريم ريت از 20 تا كمتر نميشد ولي كلا هرچي گرافيك بازي رو پايين بردم فريم ريت از 32 33 بيشتر نشد
تا يادم نرفته روي DX10 بازي كردم
همون طوری که قبلاً گفتم من استفاده می کنم. نمی شه گفت معجزه می کنه اما تا حدی به روان اجرا شدن بازی کمک می کنه. تا حالا هم باهاش مشکلی نداشتم.
با همون جزییات استانداردش دست بهش نزدم ولی یه جاهایی گیر می کرد وقتی که بازی سنگین میشد دیگه نگو که جان به جان آفرین تسلیم میکرد.البته داغ کردن به اون شکل هم مسئله ای نیست. همین که بکشه GTA 4 رو اجرا کنه خودش کافیه. در هر صورت ممنون که تست کردید. فقط اگر یه مقدار در مورد کیفیت اجرا هم توضیح بدید ممنون می شم.
من که از خیر بازی گذشتم دیدم بهتر فعلا ازش عین یه پسر خوب کار بکشم بعدا از خجالتش در میام
Call of Juarez: Bound in Blood
لپ تاپ با کانفینگ زیر:
Dell XPS M1530
CPU: Intel Core 2 Duo 2.60 T9500
LCD: 15.4" WXGA
RAM: 4GB DDR2
VGA: Nvidia Gforce 8600M GT 256MB
HDD: 500GB
با تنظيمات best , بسيار خوب اجرا می شه.
بازی بسیار جالبی است ، پیشنهاد می کنم حتما بازی کنید!![]()
Last edited by Microsoft24; 15-07-2009 at 15:05.
من مشکلی ندارم با لپ تاپم ولی بازی عمر لپ تاپ رو نمی یاره پایین تو بازی های استراتژیک بار بازی رو گرافی کشه یا رو cpu اصلا 2 هسته ای بودن یا 4 هسته ای بودن واسه بازی فرقی داره
سلام. منم مثل شما خیلی دوست دارم که جواب سوالات را پیدا کنم. دوستان خواهشا این پرسش من و مهران را جواب بدین؟
Last edited by soheilarfaei; 18-07-2009 at 20:59.
عزیزان اینجا تاپیک تست هستش بنابراین قراره توش فقط و فقط نتایج تست بازی ها رو لپ تاپ گذاشته بشه. لطفاً برای مطرح کردن سواتون یه تاپیک جدید ایجاد کنید. ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)