نه همش زیر سر این شایستههه هستش حالا من کی می گم![]()
نه همش زیر سر این شایستههه هستش حالا من کی می گم![]()
همش زیر سر شایسته و اون کیانوش هست
ببن کی گفتم.....![]()
منم موافقم کاوه داره انتقام میگیره همه این کارا رو کاوه کرده،چون اگه اول سریال یادتون باشه پلیس به شایسته گفت یه نفر دیده که احمد رضا با ماشین شما رفته خوب ماشین فقط دست کاوه هست دیگه. حالا نظراتمون یادمون باشه سریال که تموم شد ببینیم کی درست گفته دیبه نظر من همه آتیشا از گور کاوه بلند میشه،
همش زیر سر نرگس جونه ، نرگس جونو که یادته؟!
دیشب(سه شنبه)چی شد؟!
من ندیدم.
اگه اتفاق مهمی ! افتاده یکی مختصر توضیح بده پلیز![]()
هیچ ، هیچ و دیگر هیچ
اتّفاق خاصّی که نیفتاد تو اون قسمت فقط احمد رضا پیدا شد و 5 دقیقه 5 دقیقه فیلم نشون می داد خبرش به اینو اون رسیده !
بعدش هم یه آهنگ می ذارن و تیتراژو نشون نمی دن آدم خر می شه تا آخرش می بینه بعد می بینه تموم
----------------------------------------------------------------------------
نه همش زیر سر این شایستههه هستش حالا من کی می گم
خوب با این بلایی که سر شایسته اومد تو این قسمت معلوم شد شایسته بی گناهه ! البتّه شاید ، ولی حدّ اقل همه چی زیر سرش نیستهمش زیر سر شایسته و اون کیانوش هست
ببن کی گفتم.....
حالا هی بگین :d
Last edited by tekken god; 22-07-2009 at 23:29.
همین آخر سریال دیگه .
موتوریه در رفت بعد یه ماشین از پشت حمله کرد !
دوستام ببینید من کی میگم...اصن انتظار نداشته باشید آخر سریال جوری بشه که شما فکر میکنید...آخرش معلوم میشه همه چی سوتفاهم بوده و زیر سر کسی بوده که تا حالا تو سریال نبوده...اینطوری میخوان بیننده رو گیج کنن![]()
خوب در این صورت شما و به احتمال زیاد بعضی های دیگه اینطور فکر می کنید که نباید انتظار داشته باشید فیلم اینجوری تموم شه !
پس صبر کنید ببینید آخرش چی میشه چون فیلمو روز به روز دارن بیشتر می پی چونن و هیچّی معلوم نیست !
ندا غلام زاده بازیگر نقش زن برادر سارا(صبا کمالی) در سریال رستگاران در هواپیمای توپولف تهران_ایروان حضور داشته و کشته شده است. این بازیگر سریال رستگاران به کارگردانی سیروس مقدم روز جمعه تشییع و به خاک سپرده شد.
حضور در سریال رستگاران، اولین کار حرفه ای غلام زاده است.
یک فروند هواپیمای مسافربری در مسیر تهران - ایروان متعلق به شرکت هواپیمایی کاسپین به شماره پرواز 7908 روز چهارشنبه 16 دقیقه پس از پرواز از فرودگاه امام خمینی در ساعت 11 و 33 دقیقه دچار سانحه شد و در اراضی کشاورزی روستای جنت آباد در استان قزوین سقوط کرد. در این حادثه 168 نفر سرنشین و خدمه این هواپیما جان باختند.
از سوی دیگر تهیه کننده مجموعه تلویزیونی رستگاران گفت: هنوز برای نقش ندا غلام زاده که در سانحه سقوط هواپیمای مسافربری جان باخت تصمیمی گرفته نشده است.
محمد رضا شفیعی افزود: ندا غلام زاده در قصه فرعی این مجموعه حضور داشت و احتمال حذف این داستان نیز همزمان با احتمال انتخاب بازیگر جایگزین، مورد توجه است.
وی گفت: غلام زاده در12 سکانس از این مجموعه تا قسمت سی و سوم نقش آفرینی کرده بود که شماری از آنها هنوز در نوبت پخش قرار دارد و با توجه به اینکه نوشتن فیلمنامه ادامه دارد، تا چند روز گذشته حدود10سکانس دیگر برای نقش وی نوشته شده بود.
ندا غلام زاده در نقش همسر برادر سارا (صبا کمالی) در مجموعه رستگاران، که این روزها از شبکه سه سیما روی آنتن می رود، ایفای نقش می کرد و در سانحه سقوط هواپیمای مسافربری شرکت کاسپین جان خود را از دست داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)