تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 165 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله بازی برای سه ماهه ی اول 2010 تاخیر خورده
    من که خوشحال هم میشم بیشتر از این بازی کیفیتش بالاتر بره
    از تاخیرش ناراحت نشدم
    البته تاخیر همیشه دلیل بر این نیست ما بگیم چون تاخیر خورده حتما کیفیت بازی میره بالا .!!...نه اینطور نیست تازه این تاخیر میتونه یک بازی رو با شکست مواجه کنه ....
    امیدوارم این تاخیر در این بازی بتونه باعث افزایش کیفیت بازی بشه ...!
    .................................................. ..................................
    نمیدونم اینجا چی نوشته .....!؟
    استفاده از natal در بازی .................

خودتون ببینین چی نوشته ......................

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

پارسال که بدتر بود ! همه ی بازی ها کریسمس اومد بعدش برای مدت زیادی از بی بازی ای مردیم !
    ولی واقعا قبل از شروع 2009 چی فکر می کردیم چی شد !

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تاخیر توی عرضه بازی ها کلا خوراکه یوبی هستش
    برای چندمین باره که یکی از بازی های یوبی با تاخیر مواجه میشه
    هر وقت گفتن یک بازی رو فلان تاریخ عرضه می کنیم و درست در همون تاریخ عرضه شد باید تعجب کرد
    ولی من یکی که به این نسخه خیلی امیدوارم...هر چند که اصلا شبیه سم فیشر نیست

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تاخیر توی عرضه بازی ها کلا خوراکه یوبی هستش
    برای چندمین باره که یکی از بازی های یوبی با تاخیر مواجه میشه
    هر وقت گفتن یک بازی رو فلان تاریخ عرضه می کنیم و درست در همون تاریخ عرضه شد باید تعجب کرد
    ولی من یکی که به این نسخه خیلی امیدوارم...هر چند که اصلا شبیه سم فیشر نیست
    بايد هم اميدوار بود تا الانش بازي هاي اسپلينتر واسه خودشون يلي بودن حالا ببين چيه كه يوبي اين همه داره از بازي تمجيد مي كنه حتي من فكر مي كنم اين تاخير ها به خاطر اينه كه مورد پسند خودشون نيست يه اعجوبه مي خوان روانه بازار كنن. در ضمن درسته قيافه سم تغيير زيادي كرده اما من معتقدم كه متناسب با موضوع داستان هست يعني اين تغيير قيافه با توجه به داستاني كه براي اين بازي در نظر گرفته شده كاملا قابل توجيه هست. يعني سم فيشر با قيافه قبلي نمي تونه توي شهر آزادانه بگرده. هر چي باشه تحت تعقيبه

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

به چه جرمی تحت تعقیبه ؟

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمیدونم اینجا چی نوشته .....!؟
    استفاده از natal در بازی .................

خودتون ببینین چی نوشته ......................

کد:
    http://www.joystiq.com/2009/07/29/splinter-cell-conviction-designer-on-delay-exclusivity-natal/
    خیالتون راحت از natal در بازی استفاده نشده
    سازنده بازی در رابطه با اخرین وضعیت بازی اعلام کرده که بازی در ماه مارس منتشر میشه
    در حال حاضر هم تمامی مراحل ساخته شده و تیم سازنده داره بر روی جزئیات مراحل کارمیکنه تا بازی واقعا بی نقص باشه
    Last edited by shakerifar; 31-07-2009 at 16:01.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

بايد هم اميدوار بود تا الانش بازي هاي اسپلينتر واسه خودشون يلي بودن حالا ببين چيه كه يوبي اين همه داره از بازي تمجيد مي كنه حتي من فكر مي كنم اين تاخير ها به خاطر اينه كه مورد پسند خودشون نيست يه اعجوبه مي خوان روانه بازار كنن. در ضمن درسته قيافه سم تغيير زيادي كرده اما من معتقدم كه متناسب با موضوع داستان هست يعني اين تغيير قيافه با توجه به داستاني كه براي اين بازي در نظر گرفته شده كاملا قابل توجيه هست. يعني سم فيشر با قيافه قبلي نمي تونه توي شهر آزادانه بگرده. هر چي باشه تحت تعقيبه
    دوستان پس به نظر شما این توجیه درستیه که چون بازی می خواد یه تغییراتی کنه شکل کاراکتر اصلی بازی به نحو معجزه آسایی عوض بشه و بشه یه شکله دیگه؟!
    پس اگه این طور بود که احتمالا قابلیت جادو و جادو گری هم در بازی وجود داره چون تنها راهی که ممکنه یه نفر تبدیل بشه به یکی دیگه جادو هست !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارسال که بدتر بود ! همه ی بازی ها کریسمس اومد بعدش برای مدت زیادی از بی بازی ای مردیم !
    ولی واقعا قبل از شروع 2009 چی فکر می کردیم چی شد !
    خدایی پارسال خیلی وضع بهتر بود قبل از کریسمس . هر هفته چند تا عنوان معروف و جنجالی میومد ولی الان که لیست بازی های پاییز را میبینم چندان تعریفی نداره .

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما یک عکس از سم توی نسخه های قبلی بذار کنار چهره سم در نسخه جدید
    ببین اصلا شباهتی توی چهره اونها دیده میشه...درسته که غم و اندوه توی وضعیت چهره افراد تاثیر میذاره
    ولی نه تا این حد که قیافه طرف از این رو به اون رو بشه
    کلا قیافه سم کاملا تغییر کرده...مثل این می مونه که یک نفر دیگه رو بجای سم جا زدن

11. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هم نگفتم شبيه هست اين كه تغيير كرده اصلا توش شكي نيست ولي قبول كنيد با بلند شدن ريش سبيل يا برعكس قيافه آدما كلي تغيير پيدا مي كنه البته من با قيافه جديدش هم حال مي كنم. البته اصلا از اين بحث خوشم نمياد چون خيلي بيخود حالا اينكه شبيه باشه يا نباشه كه ديگه بحث كردن نداره فعلا كه اينطوره. يادمه قبلا هم بحث در مورد قيافه سم شده بود كه دوباره بحث كردنش فايده اي براي دوستاني كه به تاپيك ميان به اميد خوندن اخبار جديد نداره و يه ضد حال محسوب ميشه. قربون همگي...

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •