جدا خیلی جالب و حیرت انگیزه .موشن پلاس باید جلوی این لنگ بندازه .حتما این کلیپ 30 ثانیه ای رو ببینید .تکنولوژی بازیها داره به چه سمتی میره !
جدا خیلی جالب و حیرت انگیزه .موشن پلاس باید جلوی این لنگ بندازه .حتما این کلیپ 30 ثانیه ای رو ببینید .تکنولوژی بازیها داره به چه سمتی میره !
Last edited by 4039; 02-06-2009 at 12:11.
خبری از کونامی و pes نیست؟
هنوز تریلری چیزی نشون ندادن؟!
واقعا من موندم این سونی می خواد چی کار کنه........
خوبیش اینکه اگرم سونی سورپرایز داشته باشه بازم ما PS3 داریم![]()
در هر صورت رقابت اینا به نفع ما هست !!!!!!
فکر کنم امشب ساعت 10:30 کنفرانس Sony باشه ساعت 8:30 هم فکر کنم کنفرانسه Nintendo باید منتظر بود از این نینتندو بوهایی میاد !!!!!!!!!
سونی که فکر کنم با GOW 3 بترکونه!!!!!!!!!!!!
من که میرم کافی نت یکی از آشنایام با ADSL 1 MG ببینم!!!
چون میخوام HD همین Gametrailers رو ببینم!
باید رقابت اینا فوق العاده باشه.........
فعلا نه اما من میترسم نمایشگاه تمام بشه و ما آخرش هم نتونیم Pes را ببینیم!!خبری از کونامی و pes نیست؟
هنوز تریلری چیزی نشون ندادن؟!
----------------------
شایان جان صبر داشته باش!!همه چیز مشخص خواهد شد!
جدیدترین اخبار pes رو از ما بخواهید ..........
pes نمایش داده خواهد شد .
کنفرانس کونامی روز 3 june هستش
قبلا در مورد اینکه سونی میخواد یک عینک برای PS3 بده بیرون یک جایی خودنم....
فکر کنم امشب اگه روی این موضوع تمرکز کنه شاید بتونه رقابتی تنگا تنگ با میکروسافت بکنه!!!!!!!
یعنی اگه یک عینکی بده که ما کلا بریم توی بازی و دیگه کاملا توی جوه بازی باشیم میتونه همین Project Natal رو شکست بده! البته باید و حتمی از حس گرم استفاده کنه وگرنه عینک خالی که هیچ تاثیری نداره!
مرسی!!
تو فروم Pesgaming اشاره شده بود که فردا تریلر از Pes 2010 خواهیم دید!!
فقط منتظرم ساعت 10:30 بشه ببینیم SONY میخواد برای جلوگیری از شکستش چی کار کنه !
دیگه دیشب MS عملا PSN رو نابود کرد با معرفی کردن امکانات جدیدش!
آخه این چطور ممکنه! برای همچین چیزی باید 360 تا دوربین دور اتاق باشه و همشونم به یه super computer وصل باشن، من نمیتونم درکش کنم فقط با یک دوربین!!!eye toy و wii صد سال از این تکنولوژی عقب هستن!
MS دیشب طومار Wii (با natal) , سونی و بقیه رو یکجا با هم بست .داستان داره به جاهای حساسش نزدیک میشه .اما اینو هم نباید از یاد ببیریم که SONY هم بیدی نیست که با این بادها بلرزه حتما خاطره اولین کنسولش در یاد همه هست .باید منتظر عکس العمل سونی باشیم .
والا منم هنوز متحیرم .جالبه این سیستم به صحبت و حتی نفس کشیدن هم حساسه (کلیپهای مربوطه رو حتما ببینین).هیچ کنترلری هم به گیمر متصل نیست .قیمت این سیستم هنوز مشخص نشده اما گفته شده حدود 200 دلاره .انصافا میرزه .
حساب کنین اگه این سیستم روی فیفا یا PES نصب بشه چی میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)