دوستان من خودم به شخصه زياد سوتي نميدم اما ميتونم براتون سوتي هاي دوستام رو براتون بگم ! ميخواين اين كار رو بكنم ؟
--
--
دوستان من خودم به شخصه زياد سوتي نميدم اما ميتونم براتون سوتي هاي دوستام رو براتون بگم ! ميخواين اين كار رو بكنم ؟
خوب از اول بگيد كه بهتره ! حالا الكي اينجا پر از پست هاي بيهوده ميشه !
راستي من از دوستام سوتي بنويسم يا نه ؟!
اين هم يك ماجراي جالب كه يكي برام ميلش كرده بود
سلام........خوبید؟؟
امروز یه اتفاق جالب توی مدرسه افتاد.........این قصه از چند وقت پیش شروع شد....-->
یه روزی اومدن سر کلاس و گقتن که هر کس میخواد توی مسابقات احکام و نهج البلاغه و اذان شرکت کنه اسمش را بگه..من هم برای اینکه یه زنگ کلاس را بپیچونم الکی رفتم و ثبت نام کردم..........ماه بعد امتحان بود ....من هم شانسی رفتم سر جلسه و همه تست ها را شانسی زدم......بعد از یک هفته نتیجه ها اعلام شد و من دیدم که الکی الکی و شانسی نفر اول شدم توی مدرسه ..اون هم با نمره ی ۱۳ از ۲۰.... به هر حال گفتن باید بری منطقه.....به هر حال روزی که داشت اسم بچه های اول احکام اول و ودم و سوم را مینوشت من نبودم و اسمم را ننوشتن.......... بعد از چند روز هم بهم گفتن که? یکی دیگه میره منطقه...من هم گفتم بهتر...اما امروز که قرار بود بجه ها برن منطقهمن چون هیچ کدوم از درسام را ننوشته بودم باهاشون رفتم و یا بهتر بگم مثل کنه چسبیدم بهشون.....به هر حال من رفتم به جای احکام سر جلسه اذان نشستم...یه امتحان کتبی از ۲۰ نمره گرفتن که شانس آوردم که تستی بود فقط ۲ تا سوال تشریحی داشت که جواب ندادم....بعدش یارو گفت که حالا باید اذان بگید....من همون موقع بهش گفتم من صدام گرفته ...گقت چرا اومدی؟ گفتم به زور آوردنم ...گفت به هر حال باید اذان بگی...۲ دقیقه یعد بهش گفتم که با معلم پرورشی خودمون کار دارم میشه برم؟؟ گفت : نه....به هر حال هر چی روش توی این ۸-۷ سال یاد گرفته بودم را به کار بستم..اما جواب نداد............بالاخره گفت شما ۶.......من گفتم بله...گفت بیا اذان بگو...گفتم یه مشکلی دارم نمیتونم بگم....یارو کلی گیر داد ولی به هر حال گفتم حالم بده و بعدش از ساختمون در اومدم و وای سادم دم در.... یکی دیگه از بجه هامون به اسم سپهر اومد دم در و با هم تا مدرسه پیاده رفتیم...وقتی رسیدیم مدرسه ناظم خفتمن کرد که بقیه کجان؟ به هر حال اونم پیچوندیم.....بعدش دوباره ناظم اومد و گفت تو چرا رفتی..ولی این دفه دیگه نپیچید و جدی جدی خفت شدم.......و به هر حال ۲ تا از زنگ ها پیچید و کلی فاز داد.............
من يه بار توي مدرسه داشتم واليبال بازي ميكردم ( جزو تيم مدرسه بودم )به يكي از دوستام گفتم كه توپ رو بنداز روي ساعدم ولي اون اشتباهي انداخت رو پنجم و من هم كه عصباني شده بودم ، رفتم جلو و محكم خوابوندم توي گوشم بهترين دوستم !
براي اولين بار بود كه توي حياط مدرسه ميزدم توي گوش يكي از همكلاسي هام ! ناظم اومد جلو و يقه ي جفتمون رو چسبيد و ما رو برد توي دفتر ! من كه كم آورده بودم و زبدونم بسته شده بود ، براي ناظم يه داستان الكي سر هم كردم و دوستم هم تاييد كرد ( مرام رو عشق است ) ولي 3 زنگ اونجا توي دفتر وايساده بوديم !بالاخره معلم راهنمامون اومد و گفت چي شده ! من كه يادم نميومد داستان قبلي اي كه براي ناظم گفته بودم چي بوده ، يه داستان ديگه گفتم و دوباره اون بدبخت هم من رو تاييد كرد !
بعد حدود 10-15 دقيقه ديگه، مدير و ناظم با هم وارد شدن و مدير دليل رو ازم پرسيد !
منم كه ماشاالله شاخم و كم نيوردم و يه داستان ديگه ساختم !اما از شانس بدم ناظم داستان رو يادش بود كه چي گفته بودم و از معلم راهنمامون هم داستان دوم رو پرسيده بود و اينم يه داستان ديگه بود !!! بالاخره طولش نميدم و من بدبخت 1 روز از مدرسه افتادم بيرون و بعدش هم با بابام رفتم مدرسه تا بذارن كه من برم مدرسه و ادامه تحصيل كنم !!!
اينم از يه سوتي من ( يعني سوسو ( يعني سروش ))
من بدونه از مال خودم نوشتم ، چشم از مال دوستانم هم حتما مينويسم
پس منتظر شنیدن سوتی های توووووپ دوستانتون هستیم
سلام
منتظر من هم باشيد . . . !
دقيقا رسيديم سر بحث جنبه بعضي از دوستان و احترام به جمع و چهاچوب هايي كه هست
اين چند تا پست آخري رو كه خوندم دقيقا شده بود موضوع فقط پورنو و موضوعاتي بود كه براي انجمن شرم آور بود
دوستان خوبم احترام به قوانين و يا حتي جمع يه اصل هست براي همه ما
و فكر مي كنم وقتي نه يك بار چندين بار اين موضوع توسط دوستان رعايت نميشه هيچ ارزشي رو براي جمع قائل نيستند
پس خواهش مي كنم براي بار آخر از آقاي Sooot كه فكر مي كردم احترامي براي جمع قائل هستند موضوعات سكسي و ... كه براي خودشون جالب هست رو در اين انجمن مطرح نكنند و همين طور آقاي
milad-poorrajab !
همين طور باقي دوستان كه ديگه تكميل كردن صحبت هاي ايشون رو از جمله Sina.G
شايد خيلي از ما ها حداقل من شخصا جرات اين موضوع رو دارم كه با دوستاني بعضي از مباحث رو داريم اما هر سخن جايي هر نكته مكاني!!!!
واقعا حيف هست كه تاپيك سر اين بي توجهي ها قفل شه
نيش نيش عزيز تر از جان شما هم خواهش مي كنم پست هات رو از حالت چت كه پاي هر پستي شما پست چت گونه مي ديد خارج كن كه تاپيكي كه خود شما زدي و اين همه هم پرطرفدار شده مطالب خوندني تر داشته باشه تا
تشكر ها و .... هاي ....
![]()
ديديد مافيا جونم منو دعوا كرد !![]()
اوني كه من گفتم كه سكسي نبود![]()
تازه مگه من چند بار به جمع بي احترامي كردم ؟![]()
من كه قبلش گفته بودم ميخوام سوتي 81+ بدم و لطفا يكي از مدير هايي كه قراره منو بن كنه اگر وقت ميكنه بگه قبلش براي اون بفرستم اگر تائيد شد اونوقت بذارمش اينجا![]()
خوب هيچكي هچي نگفت منم گذاشتم ديگه![]()
اصلا من ديگه با اين تايپيك قهرم![]()
من موندم تو چه اصراري برا بن شدن داري ؟؟؟![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)