یادمه حدود ده سال پیش چند تا از شعبه های بانک صادرات رو سامسونگ بستیم اون موقع اینورتر نیومده بود ،کارایی قابل قبولی داشت و شعبه یخچال بود و نمیشه گفت سامسونگ بده و کمتر از ال جی نیست و هردو برند الجی و سامسونگ جزو 10 برند برتر تولید کننده کولر گازی هستند و اصلا قابل قیاس با جنرال و ... نیستند.
در مورد کولر های گازی جنرال Cold heat و در کل این کارتن نارنجی ها به نظر من اشتباهه پول دادن بهشون، و عملکردشون شانسیه،اگه قراره 1800 کسی بده به 24000 جنرال خب ال جی ساخت ترکیه میخره از بانه 2100،اصلا ریموت کنترل با کیفیت ال جی می ارزه به کل کولر جنرال،دیگه کل کیفیت ساخت پایین متریالش جدا
در ضمن یک خرید خوب خریدیه که شما پشتیبانی از تعمیرات و موجود بودن قطعات یدکی داشته باشید،چطور میشه خرید خوبی با خریدن جنرال بانه ای داشت در حالی که مشخص نیست کدوم شرکت وارد کننده این جنسه و برندشم که لیبله و حتی کارخونه سازندش مشخص نیست که بری دنبال قطعش و اگر هم شخصی ادعای تامین قطعشو میکنه چه تضمینی وجود داره که دو سال بعد هم بشه اون فرد رو پیدا کرد؟ولی وقتی شما ال جی یا سامسونگ میخرید خب حداقل مشخصه که برند جنس چیه و اگر هم بدون گارانتی باشه باز میشه دنبال قطعه اش گشت.
از نظر اینورتر خریدن شک نکنید که اینورتر خیلی بهتره،تکنولوژی روزه و در آینده تمام کولر ها اینورتر خواهند شد،اگه پست های قبلی رو با دقت مطالعه کنید توضیحاتی در مورد مزایاش داده شده و یکی از دلایق مقاومت کردن نصاب ها در برابر اینورتر اینه که تعمیرات پیچیده تری داره و نیاز به همکاری بیشتر با شرکت های گارانتی کننده داره و اصولا نصاب ها دوست ندارند وابسته به شرکت های اصلی باشند و بازاری و متفرقه کار کردن سود بهتری براشون داره.
و اگه فروشنده ای اینورتر رو پیشنهاد نمیده بخاطر قیمت بالاترشه که احتمال میده شاید گرون رو نخرید و میخواد درصد موفقیت فروششو بالا ببره،برای امتحان شما برید همون فروشگاه که اینورتر پیشنهاد نمیده و بگید هزینه مهم نیست بهترین کولر رو بهم معرفی کنید،اونوقت میبینید که اینورتر میاد در اولویت همون فروشنده.
در مورد کیفیت ساخت ال جی و سامسونگ من خودم حس بهتری نسبت به ال جی دارم و سامسونگ در اولویت دومم قرار داره ولی خب قیمت ال جی بالاتر از سامسونگه و ترجیح دادم سامسونگ بخرم و تو این مدت که نصبه راضی ام و به لطف تکنولوژی اینورتر دیگه جریان کشی های اولیه و نوسانات برق لحظه ای نداریم.