تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 13 اولاول ... 28910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 126

نام تاپيک: كولر گازي...ارزان و كم مصرف!

داره خودمونی میشه hamidreza777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الجی چه مزیتهایی نسبت به سامسونگ داره!؟
    در ضمن تا جایی که من فهمیدم در مدلهایی با قدرت تقریبا مشابه، الجی محصولاتش حدود یک میلیون گرونتره!
    به نظر شما این مقدار گرانی قابل توجیه هست!
    یه فروشنده ای بود (البته می خواست کولر سامسونگ خودش رو قالب کنه!) می گفت که الجی تلویزیون هاش خوبن ولی برعکس کولر گازی مال سامسونگ بهتره!! ولی گفتم شاید بخاطر کولر خودش بود.

دوست دارم دوستان عزیز دیگه هم نظرشونو بگن؛
    الان من دو سؤال اصلیمو جواب بگیرم کولرمو خریدم؛
    یک-الجی یا سامسونگ و چرا؟
    در-اینورتر یا ساده و چرا؟

(من از نمایندگی سام سرویس سوال کردم، چندتا قوطی نشان دادن
    گفتن که اینا همش برد سامسونگ اینورتره! یعنی اینورترهاش مشکلاتی دارند
    و ایشان توصیه کردن که معمولیشو بگیرم، ولی با خود گفتم که احتمالا بخاطر تعمیرات
    پیچیده اینورتر حتما این پیشنهادو می کنند، هرچی باشه بالاخره اینورتر تکنولوژی جدیدتریه و
    اونا رو دچار مشکل می کنه.

دوستان لطفا کمک کنند تا هوا گرم نشده ما خریدمونو انجام بدیم.
    منمون و متشکر بچه‌ها...
    یادمه حدود ده سال پیش چند تا از شعبه های بانک صادرات رو سامسونگ بستیم اون موقع اینورتر نیومده بود ،کارایی قابل قبولی داشت و شعبه یخچال بود و نمیشه گفت سامسونگ بده و کمتر از ال جی نیست و هردو برند الجی و سامسونگ جزو 10 برند برتر تولید کننده کولر گازی هستند و اصلا قابل قیاس با جنرال و ... نیستند.

در مورد کولر های گازی جنرال Cold heat و در کل این کارتن نارنجی ها به نظر من اشتباهه پول دادن بهشون، و عملکردشون شانسیه،اگه قراره 1800 کسی بده به 24000 جنرال خب ال جی ساخت ترکیه میخره از بانه 2100،اصلا ریموت کنترل با کیفیت ال جی می ارزه به کل کولر جنرال،دیگه کل کیفیت ساخت پایین متریالش جدا
    در ضمن یک خرید خوب خریدیه که شما پشتیبانی از تعمیرات و موجود بودن قطعات یدکی داشته باشید،چطور میشه خرید خوبی با خریدن جنرال بانه ای داشت در حالی که مشخص نیست کدوم شرکت وارد کننده این جنسه و برندشم که لیبله و حتی کارخونه سازندش مشخص نیست که بری دنبال قطعش و اگر هم شخصی ادعای تامین قطعشو میکنه چه تضمینی وجود داره که دو سال بعد هم بشه اون فرد رو پیدا کرد؟ولی وقتی شما ال جی یا سامسونگ میخرید خب حداقل مشخصه که برند جنس چیه و اگر هم بدون گارانتی باشه باز میشه دنبال قطعه اش گشت.

از نظر اینورتر خریدن شک نکنید که اینورتر خیلی بهتره،تکنولوژی روزه و در آینده تمام کولر ها اینورتر خواهند شد،اگه پست های قبلی رو با دقت مطالعه کنید توضیحاتی در مورد مزایاش داده شده و یکی از دلایق مقاومت کردن نصاب ها در برابر اینورتر اینه که تعمیرات پیچیده تری داره و نیاز به همکاری بیشتر با شرکت های گارانتی کننده داره و اصولا نصاب ها دوست ندارند وابسته به شرکت های اصلی باشند و بازاری و متفرقه کار کردن سود بهتری براشون داره.
    و اگه فروشنده ای اینورتر رو پیشنهاد نمیده بخاطر قیمت بالاترشه که احتمال میده شاید گرون رو نخرید و میخواد درصد موفقیت فروششو بالا ببره،برای امتحان شما برید همون فروشگاه که اینورتر پیشنهاد نمیده و بگید هزینه مهم نیست بهترین کولر رو بهم معرفی کنید،اونوقت میبینید که اینورتر میاد در اولویت همون فروشنده.

در مورد کیفیت ساخت ال جی و سامسونگ من خودم حس بهتری نسبت به ال جی دارم و سامسونگ در اولویت دومم قرار داره ولی خب قیمت ال جی بالاتر از سامسونگه و ترجیح دادم سامسونگ بخرم و تو این مدت که نصبه راضی ام و به لطف تکنولوژی اینورتر دیگه جریان کشی های اولیه و نوسانات برق لحظه ای نداریم.
    Last edited by hamidreza777; 12-06-2016 at 14:58.

2. 2 کاربر از hamidreza777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

کولرهای اینورتر رو اینجوری نمیشه مصرفشو اندازه گرفت چون یه حداکثر مصرف دارن وبعد از یه مدت که به دمای تنظیمی رسید امپرشون میاد پایین که امکان داره هیچ موقع به دمای تنظیمی نرسه عواملی مثل سایز بودن کولر با محیط گرمای هوا و عایق بودن دیوارها و فرار باد نداشتن می تونه تو امپرشون دخیل باشه ولی خود من به شخصه با اینورتر مخالفم چون نسبت به کاهش مصرفی که داره دردسراش بیشتره و لوازم یدکیش گرونتره و همچنین قیمتش به مراتب بالا تره
    سلام
    تشکر از نظرتون و اطلاع رسانیتون
    با همون روش میشه مصرفش رو در ابتدای کارش و بعد از نیم ساعت کار کردن چک کرد
    بنده خیلی کنجکاوم که بدونم مصرف واقعی اینورتر موقع کار چقدره

داره خودمونی میشه atamin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یادمه حدود ده سال پیش چند تا از شعبه های بانک صادرات رو سامسونگ بستیم اون موقع اینورتر نیومده بود ،کارایی قابل قبولی داشت و شعبه یخچال بود و نمیشه گفت سامسونگ بده و کمتر از ال جی نیست و هردو برند الجی و سامسونگ جزو 10 برند برتر تولید کننده کولر گازی هستند و اصلا قابل قیاس با جنرال و ... نیستند.

در مورد کولر های گازی جنرال Cold heat و در کل این کارتن نارنجی ها به نظر من اشتباهه پول دادن بهشون، و عملکردشون شانسیه،اگه قراره 1800 کسی بده به 24000 جنرال خب ال جی ساخت ترکیه میخره از بانه 2100،اصلا ریموت کنترل با کیفیت ال جی می ارزه به کل کولر جنرال،دیگه کل کیفیت ساخت پایین متریالش جدا
    در ضمن یک خرید خوب خریدیه که شما پشتیبانی از تعمیرات و موجود بودن قطعات یدکی داشته باشید،چطور میشه خرید خوبی با خریدن جنرال بانه ای داشت در حالی که مشخص نیست کدوم شرکت وارد کننده این جنسه و برندشم که لیبله و حتی کارخونه سازندش مشخص نیست که بری دنبال قطعش و اگر هم شخصی ادعای تامین قطعشو میکنه چه تضمینی وجود داره که دو سال بعد هم بشه اون فرد رو پیدا کرد؟ولی وقتی شما ال جی یا سامسونگ میخرید خب حداقل مشخصه که برند جنس چیه و اگر هم بدون گارانتی باشه باز میشه دنبال قطعه اش گشت.

از نظر اینورتر خریدن شک نکنید که اینورتر خیلی بهتره،تکنولوژی روزه و در آینده تمام کولر ها اینورتر خواهند شد،اگه پست های قبلی رو با دقت مطالعه کنید توضیحاتی در مورد مزایاش داده شده و یکی از دلایق مقاومت کردن نصاب ها در برابر اینورتر اینه که تعمیرات پیچیده تری داره و نیاز به همکاری بیشتر با شرکت های گارانتی کننده داره و اصولا نصاب ها دوست ندارند وابسته به شرکت های اصلی باشند و بازاری و متفرقه کار کردن سود بهتری براشون داره.
    و اگه فروشنده ای اینورتر رو پیشنهاد نمیده بخاطر قیمت بالاترشه که احتمال میده شاید گرون رو نخرید و میخواد درصد موفقیت فروششو بالا ببره،برای امتحان شما برید همون فروشگاه که اینورتر پیشنهاد نمیده و بگید هزینه مهم نیست بهترین کولر رو بهم معرفی کنید،اونوقت میبینید که اینورتر میاد در اولویت همون فروشنده.

در مورد کیفیت ساخت ال جی و سامسونگ من خودم حس بهتری نسبت به ال جی دارم و سامسونگ در اولویت دومم قرار داره ولی خب قیمت ال جی بالاتر از سامسونگه و ترجیح دادم سامسونگ بخرم و تو این مدت که نصبه راضی ام و به لطف تکنولوژی اینورتر دیگه جریان کشی های اولیه و نوسانات برق لحظه ای نداریم.
    حمیدرضا جان نظرت در مورد نکست وان الجی و گودوان سامسونگ چیه!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمیدرضا جان نظرت در مورد نکست وان الجی و گودوان سامسونگ چیه!
    در درجه اول ال جی بهتره به نظرم (بدون دلیل منطقی و فقط با توجه به ظاهر ساخت و نظر شخصی)

بعدش سامسونگ خوبه و البته من خودم Good1 دارم تا حالا که خوب بوده.

6. این کاربر از hamidreza777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عاقا یکی به ما بگه پول برق کولر گازی چقدر زیاده که اینقدر همه میگن؟

به نظر من به صرفه تر از کولر آبی, کولر گازی هست. چون کولر آبی از صبح تا شب باید روشن باشه تا سرد کنه ولی به نظرم گازی با 2 ساعت روشن کردن کل خونه رو سرد میکنه و حالا کافیه سرما رو نگه داری.

فرق هزینه برق کولر آبی و گازی چقدره؟ با مثال.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

به نظر من متوسط بین ۴ تا ۱۰ برابر کولر آبی

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

به اميد ايراني آزاد و آباد

9. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    انتخاب وسیله سرمایشی برای خانه و تعداد وسیله ی سرمایشی به خیلی چیزها بستگی داره:
    بودجه,منطقه ی زندگی(گرمسیر-سردسیر),میزان رطوبت,وضعیت آفتابگیریِ خانه,طبقه,وضعیت عایق بندی ضد گرما و سرما,ارتفاع سقف,حجم خانه,مقدار گرمای تولید شده در خانه(اجاق گاز -لاپمها,حرارت تولیدی آبگرمکن-یخچال-فریزر) تعداد افراد خانه,بزرگی پنجره ها,میزان آفتابگیر بودن پنجره ها , نوع شیشه های پنجره ها , میزانِ همجواری سقف و کف و دیوارهای خانه با هوای بیرون) ,نقشه ی خانه, میزان حیاسیت ساکنین خانه به گرما (چقدر گرمائی یا سرمائی هستند)
    نصب کولر گازی برای مناطق خشک اشتباه هست بلکه باید کولر آبی نصب بشه در سایه با روکشی از جنس کیسه ی جاروبرقی تا هوای خانه خنک و تمیز و مقداری مرطوب باشه (رطوبت ایده آل حدود 40% هست که برای سلامتی مو و پوست و ناخن و چشم و ریه و بینی و سینوسها مفید هست )

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بچه ها نظرتون نسبت به کولر گازی الجی ساخت ترکیه چیه؟
    من یکی دیدم با مدل AK-24SIT، ظاهرش که بد نبود قیمت مناسبی هم داشت
    قیمت با هشت قسط حدود چیزی کمتر از سه تومان.
    بنظر شما بانه برم همین مدل رو با قیمت کمتر می تونم راحت گیر بیارم؟

یا اینو میخرم یا مدل مکس 25 هزار که با قیمت سه و نیم تومان قسطی
    مدل MAX AR25KCFU

خواهش نظر بدین تا بلکه من حساس بتونم قبل از گرمایش شدید انتخاب کنم...

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مدل MAX AR25KCFU

ممنون آقای مدیر انجمن!!؟

- - - Updated - - -

مدل MAX AR25KCFU

ممنون از پاسختان !؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل MAX AR25KCFU

24-sit کولر خوبیه به شرطی که اینورتر نخواید بخرید
    قیمتش تو بانه تا ماه پیش حدود ۲ میلیون تا ۲۱۵۰ بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •