من این بازیو نصب کردم این پیغام خطارو میده :
The procudure entry point_BinkSetVolume@12 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll
علتش چیه ؟
فایل binkw32.dll رو میگفت نیست دانلودش کردم بعدش این پیغامو داد !!!
من این بازیو نصب کردم این پیغام خطارو میده :
The procudure entry point_BinkSetVolume@12 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll
علتش چیه ؟
فایل binkw32.dll رو میگفت نیست دانلودش کردم بعدش این پیغامو داد !!!
این بازی دسته رو هم میشناسه؟ ؟؟؟ چون من دوتا دسته به کامپیوترم وصله ولی تو بازی نمیاد ! !![]()
سلام دوستانی که بازی رو روی کنسول انجام دادن ارزش گرفتن داره.
حتما این بازی هم از دسته ی xbox پشتیبانی می کنهاین بازی دسته رو هم میشناسه؟ ؟؟؟ چون من دوتا دسته به کامپیوترم وصله ولی تو بازی نمیاد ! !![]()
من خودم نگرفتم ولی دوستانی که روی پی سی بازی کردن راضی نبودنسلام دوستانی که بازی رو روی کنسول انجام دادن ارزش گرفتن داره.
دلیل بازی نکردن منم همین بود
نسخه پیسیش نه گرافیک انچنانی داشت و لودینگ طولانی بود.(حتی نسبت به dirt 2 )
من الان دارم با پی سی بازی میکنم
راضیم
خوبه
هر کی یه نظری داره دیگه![]()
کلا زیاد بدک نیست بعد از چند سالی همچین بازی هم اومد واسه PC .. و البته مشکل تکراری شدن داره این بازی .. یعنی وقتی جلو میری دیگه چیزه زیاد جدیدی بازی نداره که تاحالا (یعنی از اول بازی تا حالا) ندیده باشی و الکی مراحل رو سخت تر می کنن ...
سلام
اگه میشه کدی که واسه login کردن هستش رو بذارین.
ممنون
من شخصا تمام نظرات منفی بیان شده در مورد این بازی رو از زیر تکذیب می کنم! بازی خیلی قشنگه! منتها همیشه ایزی بازی کنید تا هم حال بده، هم حوصله تون سر نره. آخه بازی خیلی سخته. گرافیکش هم کی میگه بده؟ خیلی کار شده خداوکیلی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)