اقا هرکی اجرا کرده یه عکسی چیزی بزاره ما هم باور کنیم
من که تا خودم پپسی من بازی نکنم باورم نمیشه:
![]()
من نتونستم کل تاپیکو بخونم واقعآ کار میکنه؟بازیها رو از کجا بیاریم؟باید cd گرفت یا توی نت هست واسه دانلود؟
بازی ها تو نت هم هست تو همین فروم خودمون هم هست یک سرج بزنی پیدا میشه.
تا حالا یک نفر تونسته اجرا کنه.
بابا این برنامه ای که برای S60v3 ساختن اونقدر مضخرف هست که اگه روی کامپیوتر 4 هسته ای هم وصلش کنی بازم بازی ها رو اجرا نمی کنه. پس بیخیال شید
ولی شک نکنین که اگه برنامه ای درست و حسابی باشه. بازی ها رو خیلی راحت اجرا می کنه.
اصلا این طوری نیست دوست عزیز
شما امولاتور epsxe که مال اجرای ps1 رو pc هست رو بگیر ببین چقدر ram و cpu می گیره!!!!
امولاتور دو تا کار انجام می ده یکی شبیه سازی محیط برای اجرا و دیگری اجرای بازی.این جوری می شه که امولاتور همیشه ده ها برابر بیشتر از دستگاه اصلی به رم و سی پی یو نیاز داره.
وقتتون رو تلف نکنید امولاتور اجرای ps1 روی pc همین 3-4 سال پیش بود که کامل شد و بالاخره تونست خفن ترین بازی پلی استیشن 1 (parasite eve 2) رو اجرا کنه.این نرم افزار حداقل تا یک سال دیگه به جایی نمی رسه(البته اگه روش کار کنند)ووقتی هم برسه حداقل 400 یا 600 mhz سی پی یو رو حتما لازم خواهد داشت.
درسته. حق با شماست
الان من با epsxe همه بازی های PS1 رو به راحتی اجرا می کنم. ولی تا چند سال قبل خیلی از بازی ها رو نمیشد رو کامپیوتر اجرا کرد.
تازه الان PCSX2 که برای بازی های PS2 هستش با اون همه پیشرفت و جدیدترین ورژن هم نمیتونه بازی های PS2 رو درست و حسابی اجرا کنه.
حالا دیگه گوشی بنده خدا میخواد چطوری اجرا کنه، خدا میدونه.
بذارین N900 بیاد اونوقت ببینین گرافیک یعنی چی. گرافیک بازیهاش میتونه با PS2 رقابت کنه!!
شما برین عکس و ویدئوی بازی bounce رو که روی Nokia N900 اجرا کردن رو ببینین. واااااااااااااااااااااااا ااااااااااای
سلام
ببخشید تاپیک قدیمی بالا میارم
کسی لینک جدید ازش داره؟با استفاده ازین امورلاتور میشه بازیهای گرافیک بالای Play Station 1 را روی گوشی های سیمبین s60v3 9.1/9.2/9.3 اجرا کرد.البته این اولین ورژن ساخته شده ازین امولاتور هستش و قطعا ایرادهائی داره ولی خوب یه چیز مهمه:
it works!
اول برنامه StyleTap 0.9.15 را دانلود کنید:
کد:
http://rapidshare.com/files/217648712/12453.rar.html
فک نکنم کار بده ولی براتون آپ کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)