تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 16 اولاول ... 28910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 157

نام تاپيک: دوستان حرفه اي پيشنهادتون چيه؟

پروفشنال meghdaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض این جمله که فلاش زنون رنوار ضعیفه تبلیغات منفی فلاش

C905 فلاش پر توانی داره ولی زنون رنوار هم ضعیف نیست بعد از C905 فلاش رنوار پر نور تره.

تاریکی مطلق
    Renoir با تنظیمات اتوماتیک. فاصله حدودا 7/1 متر.

تاریکی مطلق
    Renoir با تنظیمات اتوماتیک. فاصله 50 سانتی متر.

تاریکی مطلق
    Renoir با تنظیمات اتوماتیک. فاصله 2 متر.

تاریکی مطلق N82 یا Renoir
    عکس اصلی N82 در GSMARENA:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فاصله: ؟؟ سانتیمتر
    N82

Renoir

Renoir

2. این کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد فشرده سازی تا اونجایی که میدونم ... h.263 یکی از فرمت های mp4 هستش که فوق العاده حجم کمی داره ... در پست 761 همون لینکی گذاشتید نوشته بود فشرده تر از divx

Mp4 هستش ... حالا چی شد دایویکس فشرده تر شد ؟ اگر منظورت حفظ کیفیت هستش .. mp4 که 8300 ضبط میکنه قدرتش بالاست و با mp4 هایی که با گوشی های معمولی ضبط میکنی کاملا تفاوت داره ... من همه mp4 هارو تونستم با nero باز کنم ولی این فقط با media playere clasic باز میشه ...

این نحوه ضبط 8300 هستش

Video: MPEG4 Video 720x480 (18:11) [Video]
    Audio: 0x0000 8000Hz mono 128Kbps [Audio]

و تا اونجایی که اطلاع دارم بیشتر از kbps mhz مهم هستش ...

نمیدونم kbps رنوار چنده .. میشه بزارید؟

خدارو شکر فرمت عکسبرداریشون فرق نمیکنه وگرنه اونم میگفتید که png از jpg بیشتره مثلا

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نقل قول از مقداد

پس نمیشه گفت همیشه MP4 یه حجم ثابت داره این بستگی به حجم ذخیره تعریفی فریم از طرف سازنده داره
    که در یک فرمت MP4 با یک سایز میشه میزان حجم تصویر مگابیت برثانیه بالا پایین کرد و حجم کمتر یا بیشتر داشت
    حالا اگه 8300 مگابیت بر ثانیه 3 بود کیفیت فیلمش نسبت به الآنش بی کیفیت بود ولی بدون تغییر سخت افزاری مگابیتش 10 میشد کیفیت تغییر نمیکرد فقط بیخودی حجم بیشتر میشد

------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مگه کسی گفته که mp4 حجم ثابتی داره اتفاقا اصرار منم رو همینه که mp4 فرمتی هست که شامل حجم های متنوعی میشه و جز فشرده ترین فرمت ها محسوب میشه ...

بله شما اگه یک فیلم 300 مگا بایتی رو 1000 مگا بایت هم بکنید تو کیفیتش تاثیر نداره ... ولی اگه کم کنی کیفیتش کم میشه ...

ولی نمیدونم چه ربطی به گوشی 8300 داشت ؟

اگه منظورتون اینه که کارخانه سازنده حجم رو بالا برده بدون اینکه کیفیت رو بالا ببره!

فکر نمیکنم کارخانه سازنده مشکل داشته باشه که بیاد الکی حجم رو بالا ببره بدون اینکه تو کیفیتش تاثیری داشته باشه !!!

مخصوصا که گوشی بخاطر محدود بودن مموری کارتش نیاز به کم بودن حجم فایل داره

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در مورد پیکسون طفلی .. کاش یک پیکسونی هم میومد! کجا تار انداخته!؟ طفلی بیچاره یک عکس خوب انداخته بعد عمری.. میگی فقط لاستیکو خوب میندازه .. ماشین شاسی بلندرو نگاه کن مخصوصا چراغشو !! و با رنوار مقایسه کن (ای خدا بار 3 ومه میگم.. اگر رنوار شفافیتش زیاده باید لاستیک ماشین رو هم روشنتر میگرفت .. نه اینکه فقط رو قسمت های براق مثل شیشه یا رنگ های زرد .. تو همون عکس قبلی هم اگر به درخت ها نگاه کنی شاخه های درختان روقطرشونو دوبل انداخته بخاطر انعکاس نور).. گیر دادی به بوته !!!

در مورد عکسبرداری شما گفتین که تنها روش مقایسه برش از زوم هستش که کدوم بهتر نشون میده .. و مسائلی که بنده ذکر کردم دخیل نیستند ..حرف شما متین و احترام میزارم

نمیدونم چرا فکر میکنید کسی گفته عکاسی رنوار یا فلشش ضعیفه؟!!! میگن که 8300 ضعیفه .. بنده هم میگم که اگر 8300 ضعیفه رنوار هم ضعیفه ... فاصله 5 متری گذاشتم کاملا اتاق روشنه پس ضعیف نیست !در نتیجه هیچکدام ضعیف نیست

در ضمن خسته نباشی این عکسایی که شما گذاشتی از فاصله 50 سانتیمتری .. با کبریتم میشد روشنش کرد!

اما عکسهای خوبی بود ممنون

اگر عکسای دورتر بگیری بزاری مثلا 5 متر یا در فضای باز با تاریکی مطلق ودیوار پشت هم سفید نباشه ممنونت میشم..

لینک فیلم 8300 در یوتوب که توسط عرب ها گرفته شده ... 1 دقیقه 8 ثانیه از پشت شیشه ماشین !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فیلم خودم رو هم بارگذاری کردم تا 1 یا 2 ساعت دیگه میزارم

از صحبتهای شما بنده اینطور نتیجه گیری کردم ...

بهترین عکسبرداری در میان گوشی ها متعلق به رنوار ... بهترین فیلمبرداری هم همینطور ... دومین فلش هم بعد از c905 رنواره ..

درسته؟؟
    Last edited by pulp_152; 22-05-2009 at 18:51.

4. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض

حتما در باره PNG هم اطلاعاتت ناقصه و این طرز حرف زدن نشون دهنده اینه که ممکنه این بحث ها به نتیجه ای نرسه. که این به پست بعدیت ربط داره.
    PNG هم استفاده های خاصی داره و این طور نیست که برای کم حجم کردن JPG از PNG استفاده کنیم در بعضی موارد تبدیل این 2 برعکس میشه نمونه هاش رو هم دارم و هرکس هم که اطلاعاتی در بارش نداره میتونیم قرار بزاریم و فرمت ها و فرقشو ببینه ولی PNG فرمت کاملا محدودیه و برای موارد استفادش یک مزیته. که جاش اینجا نیست.

از تمام پست های من طوری برداشت میکنی مثل اینکه دارم میگم 8300 کلا بده نه این طور نیست جملات با دقت تر بخون
    من تو چند تا پست قبل هم گفتم 8300 خوب فیلم میگیره من مشکلی ازش ندیدم حتی گفتم از پیکسون بهتر فیلم میگیره و در پست قبل هم گفتم که MP4 برای اینکه بتونه مثل DIVX فیلم بگیره باید حجم بیشتری داشته باشه (دلیلش هم پایین توضیحش هست) 8300 هم حجم بیشتری داره.
    جایی هم نگفتم فیلمبرداریش خوب نیست وبی دلیل حجم بالایی داره.

درمورد MP4 کاملا جملات بر عکس متوجه شدی
    MP4 فشرده سازه قویتری نسبت به DIVX هست این درست گفتی ولی بدون حفظ کیفیت
    یعنی اگه یه فیلمی به MP4 و DVIX تبدیل کنیم و کیلوبیت بر ثانیه طوری انتخاب کنیم که حجم هر دو یکی بشه MP4 کیفیت پایینتری پیدا میکنه برای این که کیفیت MP4 بالاتر بره باید کیلوبیت بر ثانیه MP4 بالاتر قرار داد و بعد تبدیل کرد که حجمش بیشتر میشه
    میدونی که KBps با Kbps فرق میکنه حالا بحث سر این نیست ولی کیلوبیت بر ثانیه در هر فرمتی برای خودش قابل مقایسه هست و نمیشه گفت فرمت X چون کیلوبیت بر ثانیه کمتری داره از Y و Y کیلوبیت بر ثانیه بیشتری داره پس فرمت Y کیفیت بیشتری داره اگه تا اینجای حرفامو قبول نداشته باشی پس بهتره بیشتر از این با هم بحث نکنیم. چون این بحثی که میکنی به جایی با هیچکس نمیرسه.
    (اینم نتیجه گیری شما چون قبلا هم گفتی حجم بیشتر برابر با کیفیت بیشتر:
    اینم بگم کیلوبیت بر ثانیه DVIX رنوار خیلی کمتر از MP4 ـه بخشی از این مربوط به 11٪ بزرگتربودن ابعاد فیلمبرداریه ولی 280٪ حجم بیشتریMP4 نسبت به DIVX داره طبق گفته شما باید کیفیت رنوار میشه، اگه 11٪ ابعاد بیشتر از 280٪ حجم بیشتر کم کنیم میشه حدود 270٪ یعنی منظورت اینه که کیفیت رنوار چون تقریبا 3 برابر یا 270٪ حجم کمتری داره پس تقریبا 3 برابر بی کیفیت تر از 8300 ـه.)
    اگه به کلوپ عکس های نوکیا بری از اینعکس ها که از شیر آب از فاصله نزدیکر از 50 سانتیمتر گرفتن زیاد میببینی
    اگه به کلوپهای نوکیا نرفتی پیشنهاد میکنم اونجا هم سر بزنی
    فقط نور یا روشنایی نیست که مهمه، مهم اینه که در تاریکی مطلق نویز نداشته باشی که کمتر دوربینهایی هستند که در طاریکی مطلق نویز کمتری داشته باشند.
    در مورد فلاش فقط شما نیستی که اینو میگی و این جملات از سایتهای PhoneArena و GSMARENA خوندین تازه PHonearena گفته فلاش N82 خیلی قوی تر از رنواره چرا اینطور گفته؟
    اینجمله شما از پست 104
    "در مورد فلش هم بگم که اگر 8300 فلشش ضعیفه رنوار هم فلش قوی نداره و زیاد تفاوتی نمیکنه"
    عکس از فتصله 5 متری تو ندیدم برای فاصله 5 متری در هر جایی فرق میکنه فاصله دیوار های کناری و ارتفاع سقف - مرکز عکس از 3 کنج یا گو شه یا عمود بر دیوار - رنگ روغنی یا مات دیوار جنس کف زمین.
    پس هر دو باید در یک جا مقایسه کرد ولی برای فاصله نزدیک میشه
    برای مقایسه برد فلاش دوربین هم به این سادگی که میگی نیست بهترین دوربینهای عکاسی بردشون 5 متر در در معدود مدلها بیشتر هست.
    مثل همون عکس هایی که گرفتم تو هم بگیرو بزار
    برای عکس برداری کاملا مطمئن هستم ولی برای فیلمبرداری هر دو خوب فیلمبرداری میکنند ولی چون فیلمبرداری مقایسه ای ازش ندیدم نمیتونم بگم کدوم بهتره.
    Last edited by meghdaad; 23-05-2009 at 02:23.

6. 2 کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست گرامی بنده png رو مثال زدم .. نه اینکه بخوام واقعا مقایسه کنم !! ... گفتم شانس اوردیم که عکسبرداری این گوشی ها فرمتشون یا پسوندشون فرق نمیکرد ..(اگر ناراحت شدید عذر میخوام)

حرف شما کاملا متینه ...که mp4 حفظ کیفیتش پایینتر از divx هست ولی فشرده تر هستش ... منم همینو میگم ...

منتها هر گردی گردو نمیشه ... و هر mp4 هر mp4 نمیشه ... mp4 پسوندی هست که توش تنوع زیاد داره و از چندین فرمت پشتیانی میکنه ... واسه همین میگم mp4 ی که در 8300 هستش یکی از بهترین انواع mp4 هست که قابلیت حفظ کیفیت رو هم داره ...ولی نه به اندازه دایویکس ...

اما اینکه حجمش دوبل رنوار بشه هر جور هم که فکر کنی نمیتونه تنها ملاک فرمت تاثیر گذار باشه ... من نگفتم کیفیتش 2 تا 3 برابر رنوار در فیلمبرداری هستش ... ولی گفتم از رنوار بهتره ..

تو سایت ارنا هم پیکسون رو در رده اول در فیلمبرداری قرار داده بود و رنوار رو با اختلاف جزئی در رده دوم تا اونجائیکه اطلاع دارم ... حالا وقتی که هم سایز و هم حجم 8300 از پیکسون بهتره و هم در عمل فریم بر ثانیش بالاتره و تیک نداره ..8300 باید بهتر از پیکسون و در نتیجه رنوار باشه (حداقل طبق این امار)...

در مورد عکس با فلش در فاصله شما حتما اینکارو انجام میدم ... البته مطمئنم خیلی تفاوتی توش نیست .. ولی میگیرم میزارم تا شما هم مطمئن بشی...عکس از فاصله 5 متری در صفحات قبل گذاشتم ...

یک چیز دیگه به نظر من بزرگترین مشکل دوربین رنوار داشتن نویز هستش و (این نویز در کمترین سطح خودش در 8300 و innovدیده میشه ) و اگر نویزش کمتر میبود میتونست از innov هم بهتر باشه (البته نا گفته نماند هر کسی بسته به نیازش از دوربین قابلیت میخواد .. یک نفر از دوربین فقط در مجلس یا جمع دوستانه و یک نفر در حالت های ماکرو و عکسهای طبیعیت و یک نفر ...) هر کدوم از این دوربینها در یک قسمت هایی از همدیگه بهترن ... و هیچ کدوم برتری مطلق ندارن
    Last edited by pulp_152; 23-05-2009 at 03:12.

8. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DaneshD's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

جالبه! این گوشی هایی که شما حرفشو میزنید و اینقدر اطلاعات ازش دارید من اینجا (لااقل من!) ندیدم. منظورم از اینجا سوئد هست. خود من یک گوشی نوکیا 6680 دارم که فکر کنم 5 سال پیش گرفتم ازشم خیلی راضیم با اینکه حافظه اون فقط 32 مگابایت هست. البته با این بیام ایران، فکر کنم بشم مسخره خاص و عام اینقدر که تو ایران مدلهای متنوع هست.
    بعضی از چیزا رو هم اولین بار هست میشنوم، مثل هنگ کردن گوشی موبایل، یا اینکه سیستم عاملش مهم هست. خلاصه اونجا از اینجا انگار پیشرفته تره. فکر کنم مثلا همین اریکسون سوئدی، بیشتر مدلهاش رو برای صادرات میسازه. وگرنه بازار خود سوئد خیلی از این مدلهای متنوع نداره، یا من ندیدم!

10. این کاربر از DaneshD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Last edited by pulp_152; 23-05-2009 at 23:08.

12. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بنظز من n73 بهترین گوشی باصدای بلند وسازگاری با پولی که داری. راستی باتری خوبی داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض

خواهش میکنم ولی در بیشتر پستها مثل هم چند موضوع داری وهمش داری تکرار میکنی
    در باره MP4 فکرکنم کامل نوشته باشم نمیدونم چرا متوجه پستهام نمیشی
    نوشته های سایتها رو هم نمیشه باورکرد چون با وجود اینکه پیکسون بهتر از 8300 بوده عکسشو علام کرده
    من قبلا این مقایسه ها رو که اینجا گذاشتم قبلا هم در یه تاپیک دیگه ای گذاشتم و در اون مقایسه همه قبول داشتند که رنوار بهتر بوده وحالا فقط شما قبول نمیکنید
    تعصب
    برای نویز هم رنوار کمترین نویز داره اینم چیزیه که بدوندلیل مگی حداقل منکه در مقایسه نمایش گذاشتم
    فیلمبرداری رنواراز پیکسون بهتره حداق هیچ تیکی تو فیلمهاش نیست تو کلوپ در پستهای 20 و 244 هست

15. این کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خواهش میکنم ولی در بیشتر پستها مثل هم چند موضوع داری وهمش داری تکرار میکنی
    در باره MP4 فکرکنم کامل نوشته باشم نمیدونم چرا متوجه پستهام نمیشی
    نوشته های سایتها رو هم نمیشه باورکرد چون با وجود اینکه پیکسون بهتر از 8300 بوده عکسشو علام کرده
    من قبلا این مقایسه ها رو که اینجا گذاشتم قبلا هم در یه تاپیک دیگه ای گذاشتم و در اون مقایسه همه قبول داشتند که رنوار بهتر بوده وحالا فقط شما قبول نمیکنید
    تعصب
    برای نویز هم رنوار کمترین نویز داره اینم چیزیه که بدوندلیل مگی حداقل منکه در مقایسه نمایش گذاشتم
    فیلمبرداری رنواراز پیکسون بهتره حداق هیچ تیکی تو فیلمهاش نیست تو کلوپ در پستهای 20 و 244 هست

دلیل از تکرار موضوع ها در پست هام ... اینه که شما هم حرف خودتونو میزنید و دلیلی برام نمیارید ... اگر مثلا پست هامو برداری و با دلیل بگی که جواب این میشه این .. بنده تکرار نمیکنم .. ولی بدون این که دلیلی بیاری میگی رنوار نویز نداره .. در حالیکه چندین بار نویز هارو به شما نشون دادم و شما جوابی ندادی ... اگر خواستید نویز هارو براتون دوباره میزارم از عکسهای خودتون ... و عکسهای gsm arena و ترجمه مقایسه دوربین اون گوشی ها در قسمت نویز گوشی...

درباره mp4 هم بنده چند بار اعلام کردم که فرمت های mp4 متفاوته .. همه مثل هم نیستند ! و فرمتی که در 8300 داره استفاده میشه فرمت فشرده با حفظ کیفیت هستش البته نه به اندازه دایویکس .. و بعد گفتم که تفاوت این 2 تا فرمت در حدی نیست که حجم دوبل بشه .. و سوالی از شما پرسیدم که بی جواب موند .. اونم اینکه اگر فرمت هر 2 تا گوشی مثل هم میبود .. شما فکر میکردید کدوم گوشی حجمش بیشتر میشد ...که جوابی نشنیدم ...

در مورد عکسبرداری پیکسون با 8300 هم گفتم .. که کارخانه سازنده دوربین این گوشی ها چون یک کارخانه بوده .. و به گفته خودش عکسبرداری در 8300 بالاتر از پیکسون هست .. من حرفشو قبول میکنم .. مخصوصا که gsm arena هم اینو گفته ...

و همونجا به شما گفتم .. فکر میکنید متخصصینی که در gsm arena و خود سامسونگ هستند نمیتونند تشخیص بدن که کدوم گوشی عکس بهتری گرفته ... ؟! و عوامل دیگه ای هم هست که در عکسبرداری مهمه ... که شما بدون اینکه جایی این مطلب رو نوشته باشه و یا منبعی ذکر کنی .. میگی که نه فقط برش از زوم مهم هستش !! و عوامل دیگه مهم نیستند ...

این که همیشه قرار باشه خودم همه چیز رو امتحان کنم و نظر شخصی خودم رو ملاک قرار بدم قابل قبول نیست ...

اگر شما به این موضوع ها جواب قانع کننده بدید بنده دیگه تکرار نمیکنم
    Last edited by pulp_152; 23-05-2009 at 15:12.

17. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

زمانی که میخوان دوربین یک گوشی رو بسنجند .. حداقل باید در این قسمت ها مقایسه کنند

(هنوز عوامل دیگه ای هم هستند )

1-نمایش جزئیات: همانطور که از نام آن مشخص است میزان دقت تصاویر به نمایش در آمده توسط دوربین در سوژه های با جزئیات فراوان همانند برگ درختان یا رگه های درختان که در عکس قبلی براتون مثال زدم

2-Dynamic Range: امکانی ست که به کاربر اجازه حفظ نور شدید پس زمینه در محیط های مختلف نوری را می دهد

3-دقت در نمایش رنگ: به نمایش درآوردن صحیح رنگ ها آنگونه که توسط چشم انسان دیده می شود

4-پردازش داخلی: عبارت است از عملیاتی که دوربین بروی تصویر گرفته شده برای حذف نویز و نمایش کامل عکس انجام می دهد که هرچه الگوریتم این تصحیح دقیق تر باشد تصویر حاصله با کیفیت تر خواهد بود

5-دقت در تنظیم نور و عملیات فوکوس: تنظیمات اتوماتیک نور و عملیات فوکوس بروی سوژه های مختلف دور یا نزدیک

6-کیفیت لنز

7-کیفیت فلش دوربین

8-میزان عدد ISO و عکاسی در محیط های کم نور یدون فلش

9-قابلیت ماکرو و عکاسی از سوژه های بسیار نزدیک

10-کیفیت فیلمبرداری

11- سرعت دوربین از لحظه فشردن دکمه شاتر تا ذخیره شدن عکس

12- قابلیت های جانبی دوربین (مواردی همچون فناوری تشخیص چهره، لبخند، Geo Tagging و...)

13- اینترفیس عکاسی و راحتی استفاده از منوهای دوربین

14- کاور دوربین و نوع دکمه های میانبر عکاسی

19. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •