البته کلبه نیست. کلیسا هست!
البته کلبه نیست. کلیسا هست!
بازی خوبیه ولی عالی نیست. اون قسمتهای مخفی کاری حسابی آدمو اذیت میکنه...
ولی بهترین بازی اکشن (با مضمون وسترن) هست که من تا به حال دیدم و میتونست فوق العاده باشه.
اتفاقا وقتی که دیدم کشیشه مرد, گفتم ایندفعه سرشو هدف میگیرم ولی بازم همون برنامه شد!
(به اینجای بازی میشه ایراد گرفت)
درست میگی! کلیسا بود. ولی کلیسا به اون کوچیکی نمیشه!!
ولی دوستان داستانش یکمی تکراری بود .
داستان Gun یادتونه ؟
یه طلایی گم شده بود و یه شخصیت بی هویت و ...
ولی گرافیک واقعا قشنگی داشت .
من که همش با 2 اسلحه میرفتم جلو !
هر وقت که با کشیک بودم هیچ وقت نمیمردم !
اینجا دیگه میشه فیلم هندی ! طرفو باید 10 بار بکشیش تا رضایت بده و دار فانی رو وداع بگه !اتفاقا وقتی که دیدم کشیشه مرد, گفتم ایندفعه سرشو هدف میگیرم ولی بازم همون برنامه شد!
ولی بازم در کل من خیلی خوشم اومد .
سلام دوستان من تازه این بازی رو گرفتم . تو همون مرحله ی اولش گیر کردم . یه اسلحه هم روی سقف اون خونه پیدا کردم اما بقیشو نمیدونم چیکار کنم . لطفا راهنمایی کنید.
در همون مزرعه سه بطری کنار هم چیده شده (فکر میکنم روی جعبه ای بود) که باید اونا رو هدف بگیری ... بعد میتونی به مسیرت ادامه بدی.
من تو اون مرحله اي كه كلانتر رو ميكشند گير كردم .يعني بعد از دوئل كردن با اون ٤ نفر و كستن تعداد زيادشون و ازاد شدن زندانيها و به اتيش زدن
زندان و ... به يه سالون ميرسم كه نميدونم چيكار كنم.
من در آخرين سالن قطار گير كرده ام و ظاهرا بايد با تفنگ دوربين دار به صخره اي شليك كنم تا در باز شود ولي نميدانم چكار كنم لطفا راهنمايي كنيد .
خواهش ميكنم كمك كنيد
وارد آخرين سالن شدم و نفري در رابست و رفت و سربازي راهنمايي كرد بايد با شليك به صخره در را باز كنيد ولي چطوري ؟
بايد زود به طبقه دوم بروي از سقف به روي پشت بام بروي
از روي پشت بام وارد انبار كناري شده و از پنجره بالا ابتدا دو نفري كه پايين هستند را بكشي
حالا با تير زدن به طناب بشكه آب بزرگ يك چوب بزرگ پنجره را به بشكه اب وصل و بايد از روي ان به طرف ديگر رفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)