تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 17 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 161

نام تاپيک: معرفي و مقايسه دوربين هاي فيلم برداري حرفه اي

اگه نباشه جاش خالی می مونه behrang_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

The BBC’s DV solutions department have today placed an official order for 50 units of the Canon XF305 compact HD camcorder with CVP, the UK’s largest supplier of Canon HD equipment.
    The XF305 is the first compact camcorder to provide 50Mb/s recorded data rate, thus satisfying the BBC’s stringent quality requirements for HD broadcast applications. It records onto solid state CF (Compact Flash) media and has been chosen by the BBC as the successor to the hugely popular Sony HVR-Z1E tape based HDV camcorder.
    ‘”We are delighted that the BBC has placed this order with us as it clearly demonstrates that not only is the Canon XF305 the BBC’s preferred handheld HD camcorder but that CVP is the BBC’s preferred supplier” commented Phil Baxter, CEO of CVP.
    HDW…Having looked at this camcorder at ProVideo 2010 last month it produced stunning pictures I am therefore not surprised that the BBC have “approved” this HD camcorder. Canon have been very clever with this camcorder, 50Mbs and 4 : 2 : 2 should be the minimum specification that we should expect from any video manufacturer yet eyebrows were raised when the Sony Hi-end Super 35mm F3 camcorder was released only this week and once again no 50Mbs or 4 : 2 : 2 unless you take it out of the HD SDI socket into a NanoFlash.
    We see this time and time again with video manufacturers…they give us a great product but with a deliberate Achilles heal only to bring out a higher spec version next time round, this has cost Sony at least one sale as most freelance cameramen will not touch an HD camcorder that’s not 50Mbs minimum spec.
    Cameramen are a suspicious lot and it comes from our fear of cables, how many times has a duff cable caused mayhem…we are not fans of what we call in the business “Christmas Trees” camcorders with lots of cables sticking from one machine to another, it’s a recipe for disaster so my point is make the camcorder capable from day one…we don’t like add on’s that have a potential to break down or go faulty.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by behrang_shadow; 04-02-2011 at 14:22.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

11

sony ax2000

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by behrang_shadow; 16-02-2011 at 17:55.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام بهرنگ عزیز مجتبی هستم بهبهان قرار بود بیام سه سرس بهتون بزنم که متاسفانه نشد .یه دوربین گرفتم HVX204 پاناسونیک که با توجه به 3CCD و 4.2.2 بودنش خیلی راضیم از کیفیتش و این که میتونیم علاوه بر مموری P2 از کاست و حتی SD مموری هم استفاذه کرد با XL2 باهاش دو دوربینه می گیرم که واقعا مچه . میشه گفت با کانن خیلی بهتر از سونی مج میشه . حالا می خواستم از یه SD مموری روش برا ضبط HD استفاده کنم و اینکه چه مموری به نظر شما بگیرم براش که سرعت مناسبی هم داشته باشه برا کار کلیپام می خاستم . خیلی مخلصیم آقا .استادیکم هم که گفته بودی باهاش راحتم الانم می خاستم یه کرین هم بخرم خواستس شماره شرکتشو بهتون میدم .فدات

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام بهرنگ عزیز مجتبی هستم بهبهان قرار بود بیام سه سرس بهتون بزنم که متاسفانه نشد .یه دوربین گرفتم HVX204 پاناسونیک که با توجه به 3CCD و 4.2.2 بودنش خیلی راضیم از کیفیتش و این که میتونیم علاوه بر مموری P2 از کاست و حتی SD مموری هم استفاذه کرد با XL2 باهاش دو دوربینه می گیرم که واقعا مچه . میشه گفت با کانن خیلی بهتر از سونی مج میشه . حالا می خواستم از یه SD مموری روش برا ضبط HD استفاده کنم و اینکه چه مموری به نظر شما بگیرم براش که سرعت مناسبی هم داشته باشه برا کار کلیپام می خاستم . خیلی مخلصیم آقا .استادیکم هم که گفته بودی باهاش راحتم الانم می خاستم یه کرین هم بخرم خواستس شماره شرکتشو بهتون میدم .فدات
    سلام مجتبی جان، مبارک باشه و ایشالا حسابی حالشو ببری، راستش راجب این نوع مموری ها اطلاع دقیقی ندارم. موفق و شاد باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوربین فیلمبرداری حرفه ای برای فیلمبرداری ازمجالس عروسی که حدود قیمتش 1.5تا2.5باشه .
    برای فیلمبرداری در روستا میخوام بنابراین باید به گردو غبار ورطوبت مقاوم باشه .
    مدت فیلم برداری هم زیاده حدود 6ساعت یکسره برای همین نباید زیاد سنگین باشه.
    من تازه کارم میخواستم ببینم دیگه غیر از دوربین به چه چیز دیگه ای نیاز دارم. مر30
    Last edited by kazem114k; 02-04-2011 at 18:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به آقا بهرنگ .مرسی از بابت مطالب خوبتون. من یه مشکلی دارم.واسه فیلمبرداری از یه مراسم جشن یه فیلم بردار به من قول تحویل full hd رو داده و دوربینش هم canon xl2 هست.چنین چیزی امکان داره ؟ مرسی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی من دوربین z5 دارم از همه چیش راضی هستم بجز دو مورد یکی اینکه تو تاریکی تصویر دون دون میشه دوم اینکه هر کاری میکنم نمیتونم از نرم افزار Edius به دوربین خروجی بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام و درود به دوست عزیزم بهرنگ جان . فکر کنم جواب دوستمون این باشه که با xl2 نمیشه hd ضبط کرد شاید بخاد فیلمو به صورت 16:9 ضبط کنه که به هیچ عنوان hd نمیشه .ولی خوب کیفیت xl2 در شرایط نوری مناسب کولاکه .

9. این کاربر از raspina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بهرنگ جان دقت داری دوربین z5 کم کم بورسش تمام شد تو ایران .واقعا کیفیتش در بهترین شرایط هم نمیتونه با کانن و پاناسونیک برابری کنه .الان من با دوربین dvx100 پاناسونیک که همه میگن از دور خارج شده یا xl2 کانن که الان پایین ترین قیمت رو دارن نسبت به سونی z5 یا pd175 یا fx1000 خیلی تصاویر زنده تر و حرفه ای تر رو میگیرم .z5 رو در بهترین تنظیماتش بازم زرد میکنه و به سفیدی یا بهتر بگم شارپ تصویر میزنه ولی در دو مدل بالا رنگها واقعی و زنده ترند .من که نظرم برای فیلمبرداری از مجالس به صورت حرفه ای یا کانن یا پاناسونیک هستش .تو شرایط کم نور هم تصویر گین یا برفک نداره .شرمنده که زیاد حرف زدم .خیلی مخلصیم بهرنگ جان .

11. این کاربر از raspina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام بهرنگ جان . کجایی که نیستی آقا؟ متاسفانه گوشیت خاموش بود و نتونستم باهات صحبت کنم . در مورد دوربین چندتا سوال داشتم که هروقت بودی با هم حرف می زنیم . فدات .

13. این کاربر از raspina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •