تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 18 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 174

نام تاپيک: HTC Touch Pro2

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    بابا انقدر هم تعطیل نیستیم، یه سه سالی پی‌پی‌سی داشتیم
    چون بیشتر فعالیت من در انجمن برنامه نویسی است.
    و خیلی پیش می آید که دوستان سوالات مشابه و شبه تکراری میپرسند ...
    از قدیم عادت کرده ام کامل تر توضیح دهم تا بعداً در جواب سوالات دیگر به راحتی بتوانم لینک یک پست یا تاپیک قدیمی را بدهم و تمام سوالات فرد جدید هم با همان لینک جواب داده شود !
    یعنی عادت کردم فقط همین لحظه را نبینم و برای لینک دادن آینده تاپیک به افراد دیگر هم مطلب کامل باشد.

دیگر ترک عادت هم ... !

... از یک جای دیگه دانلود ... کاملن درست شد ... اون فایل رو هم برای دوستانی که احیانن مشکل فارسی دارند و دو فایل بالا جواب نداده آپلود کردم که بتونن استفاده کنن
    نسخه ای را که روی گوشی شما خوب عمل کرده بود، من هم دانلود و در همان سرور قبلی آپلود کردم تا هر سه نسخه در کنار هم باشد و انشاا... حداقل به این زودیها لینکشان شکسته نشود.
    cid-9b2bdd1b12ce8c7d.skydrive.live.com/self.aspx/Software/MD3.0Arb.cab
    (البته در جهت کمتر شدن مشکلات کپی رایت فایل را تغییر نام دادم)

موفق باشید.

2. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این پسته که خیلی زده تو ذقم رو کسی نیس جواب بده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوس عزيز منظور از تسك منيجر هموني كه بغل علامت نشاندهنده شارژ گوشي هست همونه؟ اونو بزن ببين خودشه؟ بقيه چيزايي هم كه سوال كردي بايد برنامه اش مثل الارم نصب بشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوس عزيز منظور از تسك منيجر هموني كه بغل علامت نشاندهنده شارژ گوشي هست همونه؟ اونو بزن ببين خودشه
    نه عزیز منظورم TASKS هستش. که کارهایی که داری رو می‌نویسی و سر ساعت آلارم می‌ده

بقيه چيزايي هم كه سوال كردي بايد برنامه اش مثل الارم نصب بشن
    یه لطفی می‌کنی دقیق تر راهنماییم کنی؟ یک دنیا ممنوت می‌شم.

1- منوی TASKS کجاست ؟!؟ باور نکردنیه که تو touchflo تسکس نیست و نمی‌شه بهش اضافه کرد. (دوستان اگر ترفندی بلدن بگن که من خیلی خیلی لنگ این موضوعم)

2- چه‌طور میشه پروفایل صدا اضافه کرد؟ منظورم برنامه‌ای مثل pocketalarm هست که چند تا موقعیت مثلا خانه، کار، خواب و اینها باشه که بشه واسه هرکدوم زنگ‌های مختلف با صداهای مختلف انتخاب کرد و تو تاچ‌فلو نشون داده بشه.

3- چراغ led کاجم وقتی میسدکال داشتی یا اس‌ام‌اس یا هر اتفاق دیگه‌ای که می‌افتاد به رنگ نارنجی در‌می‌اومد و با یه نگاه از دور به گوشی می‌شد فهمید یه اتفاقی افتاده و تند تند چشمک می‌زد ولی این انگار نه انگار یه اتفاقی یه جایی افتاده.

4- تقویم شمسی هم اینطور که بوش می‌آد رسما رو تاچ‌فلو تعطیله دیگه؟
    بقيه چيزايي هم كه سوال كردي بايد برنامه اش مثل الارم نصب بشن

راستی اون تم رسکو رو بالاخره پیدا کردم. شب که رفتم خونه آپش می‌کنم
    Last edited by phoenix333; 16-02-2010 at 15:17.

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    نه عزیز منظورم TASKS هستش. که کارهایی که داری رو می‌نویسی و سر ساعت آلارم می‌ده
    برای سرزنگ گذاشتن عادی گوشی میتوانید روی دو ساعت بزرگ صفحه کلیک کنید و بعد در قسمت Alarm Clock زمان و زنگ و توضیحات و پریود روز هفته و... را مشخص کنید.

برای حالت قرار ملاقات و کارهایی در چند روز آینده (همان Task) میتوانید به تقویم مراجعه کنید و روی روز مورد نظرتان کلیک کنید و سپس روی آیکون کوچک دفترچه ای که ظاهر میشود کلیک کنید و تنظیمات و گزینه های لازم را پیگیری کنید.

7. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برای حالت قرار ملاقات و کارهایی در چند روز آینده (همان Task) میتوانید به تقویم مراجعه کنید و روی روز مورد نظرتان کلیک کنید و سپس روی آیکون کوچک دفترچه ای که ظاهر میشود کلیک کنید و تنظیمات و گزینه های لازم را پیگیری کنید.
    دوست عزیز این‌که calendar هست. من منظورم دقیقا tasks هستش من از این دو گزینه task و calendar خیلی زیاد استفاده می‌کنم. البته تو صفحه today می‌آره ولی تو تاچ فلو نیست. توی programها هم هست. با گزینش تو program فعلا کنار اومدم. گرچه تاچ‌فلو یه چیز دیگست و واقعا به نظرم نبودن Tasks تو تاچ‌فلو یک ضعفه. خیلی‌ها هم همین نظر رو دارند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو باهاش می‌شه یه جوری کنار اومد. برنامه پروفایل قوی (تعریف حالت‌های مختلف و تعریف زنگ و ولوم مخصوص) سراغ نداره کسی که راحت بشه ازش استفاده کرد؟

(یه برنامه today خوب هم می‌تونه خیلی کمک کنه، یکی دو تا رو امتحان کردم بد نبود ولی خیلی خوب جواب نداد. منظورم برنامه‌ایه که یه تب Today قبلی رو به تاچ فلو اضافه کنه. اگه برنامه خوب و قوی کسی سراغ داره معرفی کنه.)

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

(یه برنامه today خوب هم می‌تونه خیلی کمک کنه، یکی دو تا رو امتحان کردم بد نبود ولی خیلی خوب جواب نداد. منظورم برنامه‌ایه که یه تب Today قبلی رو به تاچ فلو اضافه کنه. اگه برنامه خوب و قوی کسی سراغ داره معرفی کنه.)

سلام.

برنامه که زیاد هست اما با تاچ فلو همزمان کار نمیکنه.مثلا" من همیشه از SPB Mobile shell استفاده میکنم .به نظر من (البته نظر شخصی )خیلی بهتر و تو دست تر از تاچ فلو هست ضمن اینکه خیلی قدرت مانور رو بالا میبره و تنظیمات و حالتهای مورد نیاز شخصی.

10. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.

برنامه که زیاد هست اما با تاچ فلو همزمان کار نمیکنه.مثلا" من همیشه از SPB Mobile shell استفاده میکنم .به نظر من (البته نظر شخصی )خیلی بهتر و تو دست تر از تاچ فلو هست ضمن اینکه خیلی قدرت مانور رو بالا میبره و تنظیمات و حالتهای مورد نیاز شخصی.
    یکی رو تست کردم نسبتا خوب چوا می‌ده ولی خول وصله پینه‌ایه دیگه

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

یکی رو تست کردم نسبتا خوب چوا می‌ده ولی خول وصله پینه‌ایه دیگه

سلام.

کدوم ورژن رو تست کردید و اینکه وصله پینه ایه یعنی چی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.

کدوم ورژن رو تست کردید و اینکه وصله پینه ایه یعنی چی؟
    MTPInstall_v0.3.6.2 که در واقع همون Manila Today Page هست رو استفاده کردم. منتها یه جورهایی خیلی اصولی نیست دیگه.

اون نقص Task تو تاچ‌فلو هم که همه بهش اعتراض دارند.

راستی برای شما هم وقتی مسیج می‌اد فقط زنگ میزنه و صفحه روشن نمی‌شه ؟!؟ من گفتم شاید ایراد از برنامه‌ها یا تنظیماته هاردریست کردم ولی همچنان اینجوریه. وقتی مسیج می‌اد صفحه روشن نمی‌شه با اینکه توی sounds and notification برای قسمت flash light for تو مسیج‌ها روشنه

کسی می‌دونه دلیل ممکنه چی باشه و چه‌طور حل می‌شه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •