تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 13 اولاول ... 28910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 129

نام تاپيک: افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران شد

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

قطبي: كريمي آماده باشد دعوت مي‌شود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: در صورتيكه علي كريمي آماده باشد به تيم ملي دعوت مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس افشين قطبي در ادامه كنفرانس مطبوعاتي خود درباره مسائل مختلف صحبت كرد.

*كريمي آماده باشد؛ دعوت مي شود
    من مطمئن هستم بازيكنان تيم ملي كره جنوبي با توجه به اينكه در برنامه‌ريزي دقيقي بسر مي‌برند وضعيت خوبي دارند. اما متاسفانه بازيكنان ايران خسته هستند و برخلاف تمام كشورها كه در حال استراحت هستند درحال برپايي مسابقات خود هستند. به همين دليل 5 تا 7 روز به بازيكنان استراحت خواهم داد تا با اين روش تيم ملي ايران را در مسابقات مقدماتي جام جهاني بانشاط‌تر ببينم.
    علي كريمي يكي از بهترين بازيكنان حتي در سطح دنيا است و من علاقه خاصي به او دارم اما وظيفه دارم بازيكنان را در فرم خوب به تيم ملي دعوت كنم تا به ما كمك كنند. تيم ملي ايران متعلق به يك نفر نيست بلكه براي 70 ميليون است. من بازي‌هاي او را دنبال مي‌كنم. كريمي بازي‌هاي خوبي انجام داده و مطمئن هستم در روزهاي آينده بهتر خواهد شد.

*بازي با امارات را فراموش كرده ايم
    من صحبت مي‌كنم و حرف‌هايم را هميشه بر زبان مي‌آورم چون يك مربي خوب بايد روانشناس لايقي باشد تا انرژي را در وقت كوتاه به فضاي بزرگ فوتبال ايران و يا هر كشوري بياورد. بايد در اين باره قضيه اي را تعريف كنم كه بسيار براي من مهم بود. وقتي فرانسه قبل از جام جهاني قصد داشت در ديدار دوستانه‌اي با كره به ميدان برود تمام كره‌اي ها سئوال مي‌كردند چرا فرانسه اينقدر قوي و تيمي باكلاس در اروپا است و ما نمي‌توانيم اينطور باشيم اما بعدا خودشان جواب سئوالشان را گرفتند.
    كره شمالي و كره جنوبي تيم‌هاي خيلي خوبي هستند اما ما اينقدر درباره اين دو تيم صحبت كرديم كه 3 امتياز حياتي امارات را فراموش كرديم.
    وي افزود: دليل اينكه امارات در راه رسيدن به جام جهاني نتيجه نگرفت استرس بود. آنها تيمي خوب و ليگي بسيار حرفه‌اي داشتند اما در راه جام جهاني نتيجه نگرفتند ولي مطمئن باشيد مقابل تيم ملي ايران بهترين بازي‌ خود را به نمايش خواهد گذاشت.
    هميشه عادت دارم به زندگي مثبت نگاه كنم و در تاريكي شب‌؛ روشني را ببينم. در حال حاضر نيز در قبال تيم ملي ايران همين منظور را دارم چون در غير اين صورت هرگز اين كار را قبول نمي‌كردم. مطمئن باشيد هدف من حضور به جام جهاني است.
    ‌من گفتم 7 امتياز مي‌تواند سكوي پرتاب ما به جام جهاني باشد اما حالا مي‌گويم كه 6 امتياز هم براي ما بسيار خوب است.

*مي توانم به تيم ملي كمك كنم
    نمي‌دانم چرا همه دوست دارند دوباره به عقب برگردند و آبي كه رفته را برگردانند. من در زماني كه در ايران بودم تجربه لازم را گرفته‌ام و مطمئن هستم كار آساني ندارم اما اين كار سخت را قبول كردم و مي‌توانم با تلاش كليه افراد به خواسته خود برسم.
    مشكلات فني تيم ملي را مي‌دانم اما نبايد راجع به آن حرف زد چون خيلي‌ها هستند كه از اين كار سوء استفاده مي‌كنند. سعي مي‌كنم در تمرينات تيم ملي اين مشكلات را برطرف كنم.
    من مي‌دانم كه اگر در حال حاضر حرفي را به زبان بياورم دو ثانيه ديگر اين مطلب در كره منتشر مي‌شود چون مطبوعات آنقدر به علم روز دنيا نزديك شدند كه كار براي ما سخت مي‌شود.
    به فضاي بيرون تيم ملي ايران كاري ندارم و بيشتر به داخل خانواده تيم ملي در زمين فكر مي‌كنم. ما هرگز نبايد جبهه گير باشيم چون اگر ايران موفق نشود و همه همدل نشويم روزي خواهد رسيد كه همه حسرت بخوريم.
    اگر به جام جهاني برويم سود آن به يك نفر نمي رسد بلكه ملت 70 ميليوني از اين كار لذت مي‌برند. در حال حاضر فقط خدا را شكر مي‌كنم كه مردم انرژي مثبت به من داده اند و من هم در اين كار تاثيرگذار بودم.
    كار من مربيگري است؛ مثل يك دكتر كه بايد مريض خود را درمان كند من هم به دنبال درمان مشكل تيم ملي هستم.
    سرعت فوتبال در جهان بالا رفته است يك فوتباليست بيشتر از قبل مي‌دود. روزهايي بود كه ما فقط پله و مارادونا را داشتيم اما در حال حاضر همه چيز تغيير كرده است.

*دست دشمنانم را مي بوسم
    هرگز اجازه نمي دهم حاشيه‌ها تيم ملي را به هم بريزد. بزرگترين خواسته من تمركز بازيكنان است. براي موفقيت و رسيدن به جام جهاني دست تمام دشمنانم را مي‌بوسم و تا آخرين روز طبق عقيده‌ام به آنها احترام مي‌گذارم.
    پوست من كلفت شده است و نقاط منفي و مثبت فوتبال ايران را بخوبي مي‌شناسم. من فردي هستم كه متعلق به خاك ايران هستم پس بايد خدمت كنم.
    من انسان هستم و توان دارم كه كار كنم. فكر مي‌كنم به چيزي كه مطمئن هستم بتوانم درباره‌اش حرف بزنم و با توجه به اينكه اين پتانسيل را در تيم ملي مي‌بينم با اطمينان قول مي‌دهم. مربياني را مي‌شناسم كه مثل من كار نمي‌كنند اما من حرف‌هايي كه درباره تيمم در دل خود دارم هميشه بازگو مي‌كنم.

*توپ جمع كن ها هم خوشحال مي شوند
    براي همه ايران بايد مهم باشد كه ما در بزرگترين افتخار فوتبال جهان شركت كنيم. در صورتي كه تيم ملي به جام جهاني صعود كند حتي توپ‌جمع‌كني كه در بازي‌هاي استقلال و پرسپوليس در كنار زمين مي‌ايستد سود مي‌برد. پس هيچكس از اين مورد ضرر نمي‌كند و من نيز خواهش مي‌كنم بجاي جبهه‌گيري بيشتر براي موفقيت دعا كنيد.

*در زندگي‌ام ريسك مي‌كنم
    من به عشق مردم و با توجه به قلبم هميشه در زندگي ريسك مي‌كنم. درحال حاضر نيز با ريسك به تيم ملي پيوستم و بسيار خوشحال هستم. وقتي كه به آن طرف دنيا مي‌روم و يك ايراني من را در آغوش مي‌گيرد تا عشق و علاقه خود را به پرچم جمهوري اسلامي ايران ثابت كند برايم ارزش دارد.

*دي كارمو و ماركو بهترين دوستان من هستند
    بارها گفته‌ام كه هرگز دوست ندارم به عقب برگردم اما شماها دوست داريد هميشه به عقب برگرديد. بهتر است به فكر امروز باشيد؛ اما ماركو و دي كارمو به عنوان بازيكن و دوست صميمي من هستند و مطمئن باشيد قلب آنها بعد از اينكه از ايران رفتند بسيار به درد آمد. شما مي‌توانيد كارنامه ماركو را ورق بزنيد و ببينيد كه او چگونه به ايران آمد. البته مربياني كه در حال حاضر قرار است به تيم ملي بيايند نيز مطمئن هستم از طرف تمام رسانه‌ها بعد از كنفرانس مطبوعاتي من بررسي خواهد شد. البته مطمئن باشيد آنها حرفه‌اي هستند و معتقدم مي‌توانند به من كمك كنند.

*وضعيت تيم‌هاي حريف را بررسي مي‌كنم
    با توجه به مدت كوتاهي كه در خدمت تيم ملي ايران هستم و روزهاي سختي كه دارم با كامپيوتر و دي وي دي‌هاي مخصوص قدرت حريفانمان را كنترل و سعي مي‌كنم با ديدن بازي‌هاي بازيكنان اين تيم ها در ليگ هاي مختلف با شرايط آنها آشنا شوم.

*علي‌آبادي براي فوتبال ايران سوپرايز دارد
    جلسه بسيار قشنگ و پر محتوايي با علي‌آبادي داشتم و يكسري خبرهايي در روزهاي آينده از طرف نايب رئيس فدراسيون فوتبال به شما اعلام مي شود كه سوپرايز مهندس علي‌آبادي خواهد بود. دوست داشتم اين مسئله را براي شما بازگو كنم اما در حيطه وظيفه من نيست اما با اين تصميم امكانات و كارهاي فدراسيون فوتبال بسيار پرسرعت‌تر برگزار خواهد شد.

*به روته مولر احتياج ندارم
    با توجه به تغييراتي كه در تيم ملي شده است به دنبال اين هستم كه فضاي جديدي ايجاد كنم. به همين دليل معتقدم بايد تمام اعضاي كادر فني نيز جديد باشند تا بتوان با افكار حرفه‌اي‌تر به موفقيت برسيم. البته مي‌دانم كه روته مولر مربي بزرگي است و كارنامه درخشاني دارد ولي در شرايط حال حاضر بايد اين تصميم را گرفت. من به او نياز ندارم.

*به كمك كفاشيان بيشتر از همه نياز دارم
    صحبت هاي من با رسانه‌ها فقط از طريق روابط عمومي خواهد بود اما نكته مهمي كه من بسيار به آن نياز دارم رابطه نزديك‌ با كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال است تا در خانواده بزرگ فوتبال تصميمات حرفه‌اي بگيريم. ما در حال حاضر وقت نداريم با بهترين تيم‌هاي دنيا بازي كنيم و مهم‌ترين بازي تداركاتي ما با چين است اما در يك سال آينده و در صورت صعود به جام جهاني بايد به تيم‌هاي بزرگ بازي كنيم و دست به كارهاي بزرگ بزنيم.

*من مقصرم
    در صورتي كه تيم ملي ايران به جام جهاني نرود مقصر اصلي شكست من هستم و اين را از الان مي‌گويم كه خيال همه راحت باشد.

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

براش آرزوی موفقیت می کنم تا توی این فوتبال کثیف ایران به سلامتی تموم کنه دوره ی خودش رو... اگر ممکن بود آرزو می کردم همیشه سرمربی ایران بمونه... ولی مطمئناً از فردا (مثل همیشه) توی این کشور توی رسانه ها و مسئولین شروع می کنن در موردش بد گفتن و تخریب و... آخرش هم...
    قطبی خیلی دشمن داره چون خیلی ها چشم دیدن یه انسان واقعی و خوب و موفق رو ندارن... همیشه توی فوتبال ایران مافیا هستن و خواهند بود... حتی خیلی از آقایون مسئول هم ممکنه از همین مافیا باشن!...
    به هر حال توی مردم هم کسایی هستن که از یکی خوششون نیاد... این یه چیز طبیعی هست...
    Last edited by sia-saketi; 27-04-2009 at 01:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مایلی کهن:پارتی قطبی اوباما بود

مثل اينكه محمد مايلي‌كهن نمي‌خواهد دست از حواشي و اتفاقاتي كي در فوتبال ايران مي‌افتد، بردارد. انگار او خودش تبديل به يكي از حاشيه‌سازترين و جنجالي‌ترين چهره‌هاي فوتبال ايران شده است.

حاجي در آخرين بازي ليگ‌برتر، باز هم چهره عصباني خود را نشان داد تا و با پرخاش نسبت به اين اتفاقات واكنش نشان داد . مايلي‌كهن ابتدا از زمين بازي اخراج شد، خودش دليل اين اخراج را در كنفرانس مطبوعاتي اينگونه بيان مي‌كند:«به داور اشاره كردم تا بيايد كنار زمين با او حرف بزنم به او گفتم اين آقا محيط مقدس فوتبال را با باغ‌وحش اشتباه گرفته است.

برخورد و لحنش در شان فوتبال ايران نيست. داور گوش نكرد و بحث‌ها و اعتراضات من ادامه دار شد تا داور هر دو ما هر دوي ما را اخراج كرد.» گويا فيروز كريمي در اين بازي يكي از بازيكنان تيمش را به نام يكي از حيوانات صدا كرد كه خشم حاجي‌مايلي‌كهن را برانگيخت.

حقتان است

جالب اينجاست بعد از اتمام بازي درحالي كه داور به همراه كمك‌داوران منتظر بود تا بازيكنان از زمين خارج شوند، سيدجلال حسيني به داوران حمله‌ور شد كه مايلي‌كهن در مقابل او ايستاد تا دست مدافع سايپايي‌ها به داور نرسيد.

اين درحالي است كه خود حاجي با لحن جالبي به آنها گفت:«لياقت شما همين كريمي است كه با شما همين طور برخورد كند.» كنفرانس مطبوعاتي مايلي‌كهن بعد از صحبت‌هاي فيروز كريمي جنجالي‌تر شد. او همان ابتدا به سرمربي صبايي‌ها حمله كرد و گفت:«كريمي دلقك است . شما تلويزيوني‌ها هم تبليغ او را مي‌كنيد و عكس و تصوير و صحبت‌هايش را پخش مي‌كنيد. من نام همه را افشا مي‌كنم چند نفر ديگر هم در فوتبال ايران هستند كه نام آنها را هم افشا خواهم كرد.»

فدراسيون رنگ عوض كرد

جالب اينجاست مايلي‌كهن در مورد فدراسيون و مهدي تاج هم حرف مي‌زند:«وقتي تاج با من صحبت مي‌كرد از شهيد باكري‌ها و شهيدان ديگر برايم مي‌گفت كه مرا بارها تحت‌تاثير قرار مي‌داد. من مطمئنم آقاي تاج براي افشين قطبي از تام‌كروز و بازيگران هاليوودي مثال مي‌زند. فدراسيون چرا اينقدر رنگ عوض كرده.»

اينها نماينده نيستند

صحبت‌هاي حاجي حتي به مجلس و كميسيون ورزش هم مي‌كشد:«در مجلس دوستان در مورد تيم‌ملي صحبت كرده‌اند و اعلام آمادگي كرده بودند تا از من حمايت كنند متاسفانه اين اتفاقات افتاد. من نمي‌دانم چطور آنها نام خود را نماينده مجلس اين مملكت مي‌گذارند من به مقدار نجف‌نژاد مي‌گويم«بي‌مقدار» نجف‌نژاد. او حرفش را 180درجه تغيير داد، با استقلال همان كاري را كرد كه همه ما مي‌دانيم. »

شما رفيق قطبي هستي

دمحمد مايلي‌كهن كه حسابي به هم ريخته است. او درپاسخ به اين پرسش كه شمايي كه نسبت به فحاشي هواداران استقلال آن واكنش را نشان داديد، چرا در مقابل فحاشي‌ هواداران سايپا كه توسط كانون هواداران اين باشگاه جمع شدند هيچ واكنشي نشان نمي‌دهيد.

او با لحن جالبي پاسخ داد از كجا معلوم شما به آن هواداران خط نداده باشيد. خبرنگاری گفت:«ما آدم‌هاي معمولي هستيم مثل شما نيستيم» حاجي پاسخ داد:« آره ، شما رفيق‌هاي قطبي هستين پارتي قطبي اوباما است و طرفدارانش تام‌كروز ، رفيق من احمدي‌نژاد است وهر روز هم ارادتم بيشتر مي‌شود دلتان بسوزد. قطبي از اين مملكت با آن وضع رفت، همه را لحن بد خطاب كرد، خارج از كشور عليه ما صحبت كرد اما با سلام و صلوات به ايران بازگشت و تيم‌ملي اين بزرگي را به دستش داد. براي مسئولان سازمان و فدراسيون متاسفم. آدم‌ها چه زود رنگشان را عوض مي‌كنند
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ارمغان جنون; 27-04-2009 at 17:15.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مایلی کهن:پارتی قطبی اوباما بود

ببین مردم برای از دست دادن یه پست خودشون رو به چه دیونه بازیهایی که نمیزنن

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

مایلی کهن حاضر تیم ملی را به خاک سیاه بکشون که چند ساعت بیشتر تو تیتر مطبوعات باشه
    واقعا براش متاسفم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ببخشید ها ولی این مایلی کهن دیوانس...
    هیچی نمیفهمه
    حالیش نیست
    قاطی کرده ناجورر

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میخواد ادای مورینیو رو دربیاره و خودش جنجال کنه تا تیمش زیر فشار نباشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مایلی کهن دیگه زده به سیم آخر...فکر کنم سرشو زیر آب کنن.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

میخواد ادای مورینیو رو دربیاره و خودش جنجال کنه تا تیمش زیر فشار نباشه
    عزیز چرا به خوزه توهین میکنی : دی
    آره به نظر من زده به سیم آخر! خدایی در افتادن با فیروز کریمی کار خیلی نابخردانه ای هستش!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

خیلی دلم میخواد جواب فیروز کریمی رو در مقابل حرفهای مایلی کلنگ بشنوم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •