گشتم توی نقدهاش دیدم گفتن video player حداکثر با رزولوژن 320X240 رو ساپورت میکنه؟(با اینکه وضوح اصلیه LCDش 800x480 هست)
یعنی چی من با ویوتی قدیمی دارم فایلهای mp4 با وضوح 400x240 میبینم اونوقت این چرا اینجوریه؟
داره ناامیدم میکنه!
گشتم توی نقدهاش دیدم گفتن video player حداکثر با رزولوژن 320X240 رو ساپورت میکنه؟(با اینکه وضوح اصلیه LCDش 800x480 هست)
یعنی چی من با ویوتی قدیمی دارم فایلهای mp4 با وضوح 400x240 میبینم اونوقت این چرا اینجوریه؟
داره ناامیدم میکنه!
آخه مگه میشه ؟ خودش فکر کنم vga یا wvga فیلم میگیره .. فکر کنم اشتباه خوندی ..
دوستان شنیدم این گوشی به تازگی وارد ایران شده باه؟
بیزحمت 2 سوال داشتم.
انتن دهی گوشی در حد رنوار هست؟اخه رنوار خیلی انتن دهی خوبی داشت
شنیدم دوربین 8 این گوشی اصلا در حد 8 نیست،حالا سوال من اینه که ایا عکس برداری این گوشی در حد 5 مگاپیکسلی های خوبی مثل n82 هست؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام دوست عزیز.بچه ها به استناد گفته سایتها میگن در حد 8 نیست ولی تا کسی نخره نمیشه دربارش قضاوت کرد.ولی با نوجه به صفحه خازنی ،اینترفیس اس کلاس و.... باریکیش با ضخامت 12 میلیمتر و قیمت مناسب ،و مناسبتر در آینده نزدیک گزینه مناسبیه.در مورد انتن دهیشم خیالت راحت راحت باشه چون الجیها آنتن دهیشون خیلی خوبه مخصوصا گوشیهای گرونترش![]()
صفحش خازنیه؟!!!!!!!!!!!!!
مگه TFT نیست؟!
تی اف تی مگه خازنی میشه ؟مگه خازنی حتما نباید oled باشه ؟
نه....ربطی به اون نداره.......TFT یا Oled یا AMOled شفافیت و کیفیت صفحه نمایشه.......
بچه ها دارم وسوسه میشم
رنوار رو بدم ؟؟؟؟
این رو ....؟؟؟![]()
چه کاریه.....رنوار رو بده آرینا بگیر....بعدا پشیمون میشی ها!!!بچه ها دارم وسوسه میشم
رنوار رو بدم ؟؟؟؟
این رو ....؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)