اگه پوشه ای یا درایوی رو بین دو ویندوز به اشتراک گذاشته باشیم چی؟
اگه پوشه ای یا درایوی رو بین دو ویندوز به اشتراک گذاشته باشیم چی؟
برمیگردیم به بحثهای اوّلمون درمورد محدودسازی درایو که فقط باید خواندنی باشه![]()
شما دقیقا عین همون کانکشنی که در ویندوز اصلیتون رو دارین در ویندوز مجازی میسازین
بعد از ویندوز اصلی دیسکانکت میشین و با ویندوز مجازی به نت وصل میشین
محتوای مخفی: Click to view
Last edited by Captain; 29-08-2013 at 17:01.
دوستان اگر امکان داره یک مجازی ساز سبک و راحت که روی ویندوز سون 64 بیتی نصب بشه معرفی کنید.
من یک برنامه دارم که روی ویندروز سون 64 بیتی نصب میشه اما قفل سخت افزاریش رو نمیشناسه و نمیشه باهاش کار کرده . میخوام با مجازی ساز سون 32 بیتی نصب کنم و برنامه رو توی اون ویندوز مجازیه نصب کنم.
شما با برنامه ی کم حجم و سبک البته با محدودیتهایی میتونین مثل VirtualBox استفاده کنین ولی بهترین برنامه برا مجازی سازی VMWare هستش که بهترینه و بیشترین و یا میشه گفت بهترین امکانات رو در اختیار شما قرار میده
هردو برنامه های مجازی قابلیت نصب بر روی انواع سیستم عامل های ارائه شده را دارند
virtualbox روی ویندوز سون 64 بیتی نصب میشه؟
تو سایتش نوشته فقط x86 داره.
برای دونوع معماری نصب میشه
هم 32 بیت و هم 64 بیت
پیشنهاد میکنم VMWare نصب کنین، چون بسیار امکاناتش و راحتی باهاش و سازگاری با حداکثر برنامه هارو داره
مثلا اگه شما VirtualBox رو نصب کنید و بخوایین بسته ی امنیتی Emsisoft Internet Security رو نصب کنید، فایروال ( Online Armor ) نصب نمیشه چون با VirtualBox ناسازگاری دارند ولی VMWare اصلا چنین چیزی نداره
اینم عکس از محیط دانلود سایت تا کاملا معاوم شه که برا هر دو نوع معماری وجود داره و بدرستی کار میکنه
موفق باشین
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Last edited by Captain; 22-09-2013 at 22:00.
سلام
من یه سوال داشتم در مورد تعامل بین ویندوز و ماشین
من یه کامند یا دستوری رو تو ویندوز کپی میکنم حالا چه جوری میشه همون دستور رو تو ماشین پیست کرد؟!!!
یا کلا چه جوری میشه تو ماشین مثلا به درایوهای ویندوز دسترسی داشته باشیم
خیلی ساده و راحت
تو ویندوز اصلی یا مجازی عمل Copy و Paste کاملا کار میکنه، یعنی Copy یه متن در یکی از ویندوزها و Paste کردن همان متن در دیگری
طریقه ی اشتراک گذاری درایو مورد نظر در VMWare بصورت زیر است
فقط یادتون نره هنگام انتخاب درایو مورد نظر، تیک Read Only حتما زده بشه تا ناخواسته محتوای درایو مورد نظر دستکاری و یا حذف و اضافه نشه
![]()
برای دیدن هارد مجازی یعنی هارد ماشین تو ویندوز اصلی تو یه سایت گفته شده که باید به این روش عمل کرد
ولی این قسمت برای من غیر فعال هست چرا انوقت ؟!!!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)