تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 100 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 994

نام تاپيک: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کسی از دوستان خبر نداره که 2000 تومنی پلمپ شده اومده یا نه ؟
    5 هزارتومنی کارتی اومده
    یکی از توزیع کننده ها میگفت اگر 5 هزارتو.مانی کارتیش بیاد اونوقت 2 تومنی روی دستگاه های pos عرضه میشه و دیگه این شارژای اینترنتی ارزش خودشون رو از دست میدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

\
    پس اين پست ما رو کي و به چه دليلي حذف کرده

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

با اومدن کارت شارژ 5000 تومنی با قیمت خیلی پایین تر از قبل ،خیلی از دفاتر که از شرکت معین ارتباطات نرم افزار و مخلفات چاپ 5000 تونی پلمپ گرفته بودند ضرر کردند و خیلیهاشون حتی نتونستند پولی که صرف راه اندای این سیستم کرده بودند رو به دست بیارند و شارژهایی هم که چاپ کرده بودند مجبورند زیر قیمت بدند.
    حالا این وسط بهشون وعده دادند که از شنبه هفته دیگه(یعنی 2 روز دیگه) آماده باشند که شارژ 2000 تومنی رو میتونند بگیرند. حالا این وعده وعیدها واسه آروم کردنشون هست یا واقعیت باید صبر کرد و دید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ما خودمون دفتر خدماتی داریم به ما گفتن که شرکت معین ارتباطات یه سخت افزار میخواد بده که شارژ دوهزار تومنی و پنج هزار تومنی هم میده اونم زیر قیمت نمیدونم راسته یا دروغه از دوستان کسی خبر نداره

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

ما خودمون دفتر خدماتی داریم به ما گفتن که شرکت معین ارتباطات یه سخت افزار میخواد بده که شارژ دوهزار تومنی و پنج هزار تومنی هم میده اونم زیر قیمت نمیدونم راسته یا دروغه از دوستان کسی خبر نداره
    سخت افزارش فقط یک پرینتر سوزنی هست.یک برنامه میده و یکسری کاغذ مخصوص(البته مخصوص هم که نه ولی با طرح شرکت هست).از طریق اینترنت هم شارژهاش رو میخری و هر وقت خواستی پرینت میگیری.
    اونهایی هم که قبلا واسه 5000 تومنی گرفتند ضرر کردند و نتونستند پول برنامه و ... رو دربیارند.
    الان شارژ رو 4800 تومن میده به اضافه حدود 10 تومن واسه هر برگ.که میشه 4810 تومن.به غیر از هزینه کاربر و اینترنت و ....در صورتی که کارتش رو میشه به صورت عمده با قیمتی کمتر خرید و با وجود کارت کسی سراغ این برگه ها نمیره.
    ولی اگه 2000 تومن بده(که تو پست قبلیم هم گفتم وعده داده ولی معلوم نیست) میصرفه که به صورت عمده چاپ و به فروش برسونی.
    به نظر من اگه واسه روزی کمتر از 1000 عدد بخوای هزینه کنی اصلا صرف نمیکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ایمان جان ممنون از راهنماییت
    راستش من خودم تو کار عمده شارژ هستم و خداییش تو این آشفته بازار سود خوبی کردم البته پدرم دفتر خدماتی داره اونم بیاد مشکلی برام درست نمیشه ولی تو قیمتا خیلی تاثیر داره شاید بگم سود ما به نصف یا کمتر هم برسه اگه باز خبری داشتی ما رو بی نصیب نکن

داره خودمونی میشه amir8527's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا ما رفتیم از سایت خود همراه اول چندتا شارژ 2000 خریدیم اما نزدیم به 10000 توما از پول عابر بانکم بی خودی کم شده. الان یک ماه گذشته اما پولم برنگشته چیکار کنم؟

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

اقا ما رفتیم از سایت خود همراه اول چندتا شارژ 2000 خریدیم اما نزدیم به 10000 توما از پول عابر بانکم بی خودی کم شده. الان یک ماه گذشته اما پولم برنگشته چیکار کنم؟
    تو صفحه اول خرید شارژ برو قسمت سوالات متداول شماره اپراتور بانکا نوشتس زنگ بزن راهنماییت میکنن

9. این کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

بچه ها راجع به این نرم افزار خرید شارژ یکی از سایتا زده به مناسبت ماه رمضان نرم افزار 300هزار تومانی میده 100 تومان سایت کاملا معتبریه نماینده رسمی توزیع شارژ2000تومنی
    اقا ما اینو گرفتیم دیدیم این برنامه همون برنامه robo forom که کارش فقط پرکردن فرم هاست اونه باورتون میشه همینو میفروختن 300هزار تومن برنامه ای که تو تمام assitance ها هستش قبلنا هم چند بار زنگ زده بودم و گفته بودن این برنامه اصلش امریکایی و سورسشو میدن 2000000
    اینو من الان 6ماه استفاده میکنم و هیچ ربطی به خرید شارژ از سایت همراه اول نداره فقط فرمها رو سریع پر میکنه البته بعداز اینکه یکبار ذخیره کرد همین و همین
    اگه هم بخرید و بگید شارژ نمیده میگن از خط adsl 512 باید استفاده کنید یا هزارتا ایراد دیگه میگیرن برنامه دو مگابایتی رو میفروختن 300هزارتومان
    بهرحال گول نخورید و فکرنکنید همچین برنامه ای وجود داره من که دیگه الان مطمئن شدم
    مردم ما چرا اینجوری شدنه فقط میخان سر یکی دیگه رو کلاه بذارن

11. 3 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بچه ها راجع به این نرم افزار خرید شارژ یکی از سایتا زده به مناسبت ماه رمضان نرم افزار 300هزار تومانی میده 100 تومان سایت کاملا معتبریه نماینده رسمی توزیع شارژ2000تومنی
    اقا ما اینو گرفتیم دیدیم این برنامه همون برنامه robo forom که کارش فقط پرکردن فرم هاست اونه باورتون میشه همینو میفروختن 300هزار تومن برنامه ای که تو تمام assitance ها هستش قبلنا هم چند بار زنگ زده بودم و گفته بودن این برنامه اصلش امریکایی و سورسشو میدن 2000000
    اینو من الان 6ماه استفاده میکنم و هیچ ربطی به خرید شارژ از سایت همراه اول نداره فقط فرمها رو سریع پر میکنه البته بعداز اینکه یکبار ذخیره کرد همین و همین
    اگه هم بخرید و بگید شارژ نمیده میگن از خط adsl 512 باید استفاده کنید یا هزارتا ایراد دیگه میگیرن برنامه دو مگابایتی رو میفروختن 300هزارتومان
    بهرحال گول نخورید و فکرنکنید همچین برنامه ای وجود داره من که دیگه الان مطمئن شدم
    مردم ما چرا اینجوری شدنه فقط میخان سر یکی دیگه رو کلاه بذارن
    آره من خودم اتفاقی این نرم افزار رو پیدا کردم ازش کاملا راضی هستم حالا یه سریشون میگن چاپم میکنه که من بعید میدونم

13. این کاربر از saeed004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •