تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 1211 اولاول ... 2891011121314151622621125121012 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[QUOTE=joey jordison;3703616]برای اینکه هنوز وقتش نرسیده!!
    اما شاید چند اسکرین شات را بزودی ببینیم!
    فکر کنم منتظر رو نمایی فیفا 10 هستن![/QUO

امسال KONAMI™ زودتز از EA در مورد بازی خبر منتشر کرد !؟

نمیدونم امسال میخواد چیکا رکنه ؟

تاریخ انتشار بازی هم زودتر هستش از فیفا !؟ بر خلاف همیشه !!!

با انتشار تنها یک عکس از بازی هم ما رفتیم تو کف

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

[quote=google_boy07;3703817]
    برای اینکه هنوز وقتش نرسیده!!
    اما شاید چند اسکرین شات را بزودی ببینیم!
    فکر کنم منتظر رو نمایی فیفا 10 هستن![/QUO

امسال KONAMI™ زودتز از EA در مورد بازی خبر منتشر کرد !؟

نمیدونم امسال میخواد چیکا رکنه ؟

تاریخ انتشار بازی هم زودتر هستش از فیفا !؟ بر خلاف همیشه !!!

با انتشار تنها یک عکس از بازی هم ما رفتیم تو کف
    معمولا عکس های اولیه بهترین عکس ها هستند اما بعدش .....
    ای کاش میشد این فونت و این منو و تیم ها و تعداد تیم ها و ورزشگاه و گزارشگری و .... رو درست کنن

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[quote=779;3703845]

ای کاش میشد این فونت و این منو و تیم ها و تعداد تیم ها و ورزشگاه و گزارشگری و .... رو درست کنن
    اصل بازي به گيم پلي هستش.
    شما برو همون فيفا رو بازي كن
    در ضمن اول شما بوديد كه مقايسه رو شروع كرديد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام بر همه
    به نظر من امسال حتی اگه گرافیک اون عکس رو هم خالی کنه رو بازی بازم باترس میاد جلو چون این سکوت فیفا ترسناکه
    امسال ما شاهد سخت ترین رقابت بین فیفا و پرو خواهیم بود

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[QUOTE=farryad;3703948]

در ضمن اول شما بوديد كه مقايسه رو شروع كرديد.
    با من بودی !!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام بر همه
    به نظر من امسال حتی اگه گرافیک اون عکس رو هم خالی کنه رو بازی بازم باترس میاد جلو چون این سکوت فیفا ترسناکه
    امسال ما شاهد سخت ترین رقابت بین فیفا و پرو خواهیم بود
    خوب حالا سکوت فیفا ترسناکه منظور !!......................
    خوب منظورت اینه که نسخه pc فیفا هم نسل بعد بشه
    منم دعا میکنم که نسل بعد بشه
    حالا گیریم اونم شد از ما طرفداران pes هیچی کم نمیشه .............در ضمن این نسله بعد فیفا اونقدرام بزرگ نیست ........البته من نمیخوام منکر این قضیه بشم که از نظر گرافیک از 9 برتر نیست اما ساکر 10 داره میاد !!

[QUOTE=779;3703845]

دوست من مگه تو 9 عکسهای اولیه بهتر از بقیه بودن ..........
    نه اینطور نیست حداقل برای این بازی این طور نیست ...................

کدوم عکسهای اول بازی 9 که کونامی منتشر کرده از عکسهای بعد که منتشر شده بهتره ؟؟؟؟!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

با من بودی !!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب حالا سکوت فیفا ترسناکه منظور !!......................
    خوب منظورت اینه که نسخه pc فیفا هم نسل بعد بشه
    منم دعا میکنم که نسل بعد بشه
    حالا گیریم اونم شد از ما طرفداران pes هیچی کم نمیشه .............در ضمن این نسله بعد فیفا اونقدرام بزرگ نیست ........البته من نمیخوام منکر این قضیه بشم که از نظر گرافیک از 9 برتر نیست اما ساکر 10 داره میاد !!

دوست من مگه تو 9 عکسهای اولیه بهتر از بقیه بودن ..........
    نه اینطور نیست حداقل برای این بازی این طور نیست ...................

کدوم عکسهای اول بازی 9 که کونامی منتشر کرده از عکسهای بعد که منتشر شده بهتره ؟؟؟؟!!!!!
    نه بابا مثل اینکه اشتباه شده!!
    همینطور نقل قول ها قاطی پاتی شده خواسته به من بگه به شما گفته گوگل جان!
    دقت کن در نقل قولش.

والا من که اصلا ارتباطی با 2009 نداشتم چون همون اول گرافیکش رو دیدم ..... بهتره نگم

در ضمن اول شما بوديد كه مقايسه رو شروع كرديد
    من کی شروع کردم میشه نقل قول بزاری؟؟؟؟؟
    من بحث مقایسه پیش کشیدم؟
    من که نگفتم گیم پلی ولی خوب اینا هم برای من یکی خیلی مهمن.!!!!

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یک چزی هست اینه که وقتی تو فروم Ea تاپیک Pes 2010 را زدن از آن به عنوان ترساندن Ea توسط کونامی یاد کردند!!!شوخی نیست گرافیک را نگیم 100 ولی 90 درصد نسبت به قبل بالا بردند!!البته اگه در نظر بگیریم عکس مسی واقعیت داشته باشه!
    با این توضیحاتی که امیدوارم حقیقت داشته باشه!و توجه به جزئیات و شبیه سازی فوتبال و ورزشگاه ها و .....که گفتند برای من حداقل زیباست که به این مسائل پرداختند!
    شاید تنها مشکل کمبود استادیم باشه امیدوارم یا Konami Stadium های زیادی در بازی ببینیم علاوه بر ورزشگاههای لیسانس شده مثل حدود 20 تا ورزشگاه کونامی استادیوم!
    یا قابلیت ساخت استادیوم در بازی گنجانده بشه و به بازیباز اجازه بده حدود 15 تا 20 استادیوم علاوه بر استادیومهای خود بازی بسازه!!
    فعلا انتظار ادامه داره!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من نمی خوام بحث هردو فیفا و پی اس رو راه بیندازم ولی گوگل جان اصلا" شما فیفای نکست رودید تابه حال اینجوری ازش تعریف میکنید اگه ندید یه سرچ ک.چولو بکنید پی اس هم تا به حالا گرافیکش باحال بود و امسال مودی به بازی اضافه کرده که خودم به شخصه خیلی برام جزابه منظورم از صحبتهام اینه که هیچ چیز در دنیا رو نمیتونیم صددرصد قبول کنیم همه چیز نقص و پیشرفتی داره

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 لطفا این پست رو نخونید!

یادمه چند وقت پیش که تاپیک بازی رو زدم بلافاصله هومان اومد قفلش کرد در مورد قفل شدنش هم دلایلی رو آورد که یکیش پست های بی مورد و بی ارزشی بود که بعد پست اول زده شد اون موقع خیلی نتونستم قبول کنم ولی حالا که این 10 صفحه رو خوندم دیدم که واقعا حق با هومان بود حسین هم خودش گفت که برای بازی که هنوز اطلاعات کاملی ازش منتشر نشده تاپیک زدن بی مورد هست البته دست ساسان درد نکنه پست اول رو بسیار خوب مدیریت کردند و پست جالبی از آب در اومده ولی پست هایی که پشت بندش کاربرای عزیز دادن به درد هیچ مراجعه کننده ای نمی خوره چون همگی نقل قول های کاربران فروم های خارجی هست و یا شایعات بی اساس نمونه اش عکس های قدیمی که توی تاپیک می ذارید و عکس هایی که اصلا به گیم پلی بازی ربط نداره بازی هنوز طراحی نشده و هرچی هست طرح اولیه از بازی هست حتی 1 درصد شک نکنید عکس مسی از گیم پلی نیست اگه از گیم پلی بود این معنی رو میده که تیم بارسلونا رو ساختن محض تفریح یه دست Exebition هم زدن وسطای بازی یه پرینت اسکرین زدن از مسی و به عنوان اسکرین شات گذاشتن اگه این طور بود پس چرا یه دونه هست خرجی نداشت اگه 2 تا اسکرین شات می ذاشتن این یعنی بازی تازه ساختش شروع شده و در اوایل کار به سر می بره. پس لطف کنید توی نت عکس با کلید واژه PES 2010 سرچ نکنید تا اگه یه عکس اومد به عنوان اسکرین شات یا عکس متعلق به بازی بذارید توی تاپیک و بحث الکی راه بندازید. هنوز هیچ چی به هیچ چی 12 - 13 صفحه تاپیک اومده جلو در حالیکه هنوز یک هفته نیست تاپیک بازی زده شده و خدا می دونه تا قبل انتشار چند تا پست بی ارزش قرار پر بشه توی تاپیکی که قراره بعد انتشار مطالب با ارزش توش گذاشته بشه و اونوقت هست که کار جستجو در تاپیک می شه کاری بیهوده چون همین جوریش هم موتور جستجوی تاپیک ضعیف هست با این همه صفحات هم پیدا کردن یک پست خاص واقعا سخت میشه یه مورد دیگه اینکه هنوز بازی های PES و FIFA به صورت رسمی از سوی سایت شرکت های سازنده شون ساخت و کیفیت و یا سایر اطلاعاتشون منتشر نشده بحث مقایسه این دو بازی موهومی شروع شده اگه قراره نسخه های قبلی با هم مقایسه بشن باید کارنت با کارنت و نکست با نکست مقایسه بشه که به لحاظ گرافیکی PES در زمینه ساخت ورژن کارنت از فیفا برتر عمل می کرد و من به شخص تا PES 6 که هر دو سازنده برای PC کارنت عرضه می کردند PES از لحاظ گرافیک سرتر بود و فیفا به لحاظ گیم پلی سرتر و همین مسایل باعث میشد همه ساله فیفا نمره اش از PES بالاتر باشه چون توی فوتبال گیم , Game Play بیشتر نمره می بره ولی بعد اینکه دو نسخه PES 2008 , 2009 برای PC نکست جن عرضه شد در مقابل فیفا نکست از لحاظ کیفیت گرافیکی به طور وحشتناکی کم آوردبخصوص که PES 2008 برای PC حتی نتونست در مقابل فیفا 08 نکست جنریشن حتی سر بلند کنه به طوری که مسئولین کونامی رسما از طرفداران خودشون به خاطر این مسئله عذرخواهی کردند (کشته این مرام ژاپنی ها هستم واقعا دمشون گرم) ولی در مورد PES 2009 واقعا کونامی زیبا کار کرد و نظم و ترتیب و زیبایی خاصی به بازی بخشید ولی یک بار دیگه در مقابل نسخه فیفا نکست جنریشن به صورت وحشتناکی کم آورد تقریبا فیفا نکست ورژن 2009 جلوه ای از زیبایی های یک ویدیو گیم رو به گیم باز ها عرضه کرد به طوری که کسی که برای اولین بار پای بازی فیفا نکست می نشست به صورت اعجاب انگیزی در خماری بازی می موند شاید این به خاطر این بود که در لحظاتی فراموش می کرد که داره به یک ویدیو گیم تماشا میکنه و تصور می کرد از یک شبکه با کیفیت ماهواره ای به دیدن یک بازی واقعی نشسته. این مسئله نفرت PC باز های فیفا خور رو بیش از پیش از شرکت EA افزایش داد. و باعث شد فیفا 09 کارنت جنریشن به عنوان یک بازی نه چندان محبوب سال 2008 - 2009 رو داشته باشه. به هر حال هدف از آوردن این مسئله و پیش کشیدنش فقط خاتمه دادن به بحث و تقابل بین PES و فیفا بود. و عاجزانه از مقایسه کننده ها می خوام که اگه در مورد فیفا نظر میدن حتما به نسخه کارنت مراجعه کنند چون فیفا برای PC کارنت هست و بی برو برگرد در حد گرافیک PES 2009 نیست حتی اگه اگه از یک احمق هم در مورد گرافیک PES 2009 و فیفا 09 روی کامپیوتر (PC Game) نظر بپرسید گرافیک PES رو تائید می کنه کاری که من تا حالا از 6 احمق رایانه ای (احمق در معنای توهین آمیز نیست منظورم کسی هست تقریبا برای اولین بار هست که به شیشیه مانیتور داره نگاه می کنه و هیچ چیز از بازی کامپیوتری نمی فهمه و تا قبل این هم هیچ بازی رایانه ای رو از مانیتور ندیده) تحقیق کردم و زیبایی ظاهری و شفافیت و وضوح PES 2009 رو تائید کردند البته حتی قبل تحقیق به نتیجه تحقیق آگاهی داشتم فقط این کار رو انجام دادم تا به سوال کسی که از من در مورد فرق گرافیک نکست و کارنت رو پرسیده بود به نوعی جواب داده باشم. بنابراین از دوستانی که قصد مقایسه دارند عاجزانه خواهش میشه فیفا نکست رو مد نظر قرار بدند چون برای فیفا کارنت رقیب وجود نداره یعنی رقیب فیفا یعنی PES دیگه کارنت نمیده پس لطفا جهت افزایش صفحات سوژه بهتر و محکمه پسند تری پیدا کنید البته کلا افزایش صفحات توصیه نمیشه به دلایلی که عرض کردم. امیدوارم پست هایی که کاربران میدن بعد این سودمند و با منبع موثق باشه. و جهت دلخوشی پستی که باعث کل کل و منحرف شدن تاپیک بشه نبینیم.

ممنون و متشکر از توجه همگی شما Krauser

گیمر باشید!

10. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ببخشید آرمین جان برای چی نخونیم؟
    پس اصلا برای چی پست دادی
    من که تاقت نیاوردم خوندم!
    Last edited by 779; 19-04-2009 at 18:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •