تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 31 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 306

نام تاپيک: Virtua Tennis 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سری مسابقاتش هم هیچ سودی برای رنکینگ و امار بازیکن نداره !!! فقط جنبه سرگرمی داره .مثلآ مسابقات با لباس نمایشی . تو تمام تنیسور ها هم فقط یه تنیسور ایرانی به نام رضا نوری هست که سیبیل داره .
    من یادم نیست اون تنیسور ایرانی که چند سال پیش برای تنیس نمایشی ایران بود اسمش چی بود . ولی سیبیل رو داشت

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام . بچه هایی که این بازی رو انجام میدن کسی به رنکینگ 1 رسیده ؟؟؟
    فصل 6 حضورم هست تقریبآ تمام مسابقات رو گرفتم و تمام تمرینات رو به جز یکی تموم کردم . الان تو گروه پرفش هستم و 80 هر جام زیر 100 هم که میگیرم ( هم دو نفره هم تک نفره ) فقط 2 پله صعود میکنم .
    واسه همه اینجوری هست !!!

بعد یه سوال چرا وقتی تمرینات رو با موفقیت میرم سرعت ضربه زدنم کمتر میشه ؟؟؟
    روی my computer راست کلیک آخرین گزینه properties تب hardware گزینه device manager
    سلام . تمرین drop shot رو چجوری باید رد کرد . من با هر نوع ضربه ای میزنم نشد
    یه سری مسابقاتش هم هیچ سودی برای رنکینگ و امار بازیکن نداره !!! فقط جنبه سرگرمی داره .مثلآ مسابقات با لباس نمایشی . تو تمام تنیسور ها هم فقط یه تنیسور ایرانی به نام رضا نوری هست که سیبیل داره .
    من یادم نیست اون تنیسور ایرانی که چند سال پیش برای تنیس نمایشی ایران بود اسمش چی بود . ولی سیبیل رو داشت
    اولا اين كار شما كه 4 تا پست به فاصله دو دقيقه دادي شديدا خلاف مقررات هست و مديران حساسيت زيادي به اين مسئله دارن شايد به خاطرش اخطار بگيري. سعي كن كه اين كار رو نكني و اگه بعد دادن پست مي خواي حرف ديگه اي بزني پستي رو كه دادي ويرايش كن. اميدوارم كه جدي بگيري چون نفعش به خودت هست.

بله من هم ديروز تونستم به جمع 150 تنيسور حرفه اي جهان برسم و الانم 136 جهان هستم بين زنان البته.

نمي دونم چرا بعد تمرينات سرعت ضربه زدنت كم ميشه برا من اينطور نيست.

تمرين Drop Shot و كسب امتياز از طريق سرويس تنها چيزي هست كه مدالش رو كسب نكردم.

چايريتي كاپ رو كافيه يه بار انجام بدي تا اچيومنتش رو بدست بياري. فوق العاده هم ديفيكالتي بالايي داره. من يه بار تونستم برنده بشم البته ديگه بعد قهرماني توي چايريتي كاپ وارد نميشم چون هيچ سودي نداره و اين افتخار رو يك بار كسب كردم.

اسامي تنيسور هايي كه قيافه كارتوني دارند ساختگي هست و واقعي نيستند(فكر كنم البته چون ما تنيوسور زن حرفه اي به اسم تارا هاشمي و فريده لواساني نداريم حداقل من نميشناسم)

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بله اون صفحه آبي رنگ كه به رم مربوط هست براي من هم زياد مياد خيلي ارور وحشتناكي هست. ولي مطمئنا از كرك مشكل نيست بازي كلا ناجور هست و اين يه باگ هست به نظر من بازي اين مشكل رو داره و من هم به عينه مي بينم كه بازي ايراد داره واقعا خوب يه خبر هم بدم كه امروز صبح با قرماني توي مسابقات 1 - 8 آماتورها به جمع 150 تنيسور حرفه اي جهان پيوستم البته بگم زنان رو برداشتم. بين تنيسور هاي موجود در اين بازي هيچ نامي از ارغوان رضايي نيست من هم مليت ايراني رو جستجو كردم و هم مليت هاي فرانسوي تنيسوري به اسم ارغوان رضايي توي بازي نيست و اين كمي عجيب به نظر مي رسه چون كم مشهور نيست ارغوان البته عجيب تر از اون نبودن دينارا سافينا هست. اين تنيسور بزرگ هم توي بازي نيست. تمامي استايل هاي بازي رو هم آنلاك كردم و الان استايل All Round رو استفاده مي كنم و راكت بسيار خوبي هم دارم. فعلا در رده 144 هستم. و يك دونه هم پارتنر ندارم. بازي كلا سرگرم كننده هست كاش اينطور نبود كه خيليا توي اين تاپيك از بازي كردنش محروم شدن. چون براي خودم سوال هايي پيش اومده اينكه خريدم يك زمين بازي چه تاثير و فايده اي داره حسين خان شما كه بازي مي كني چيزي دستگيرت شده؟ من استاديوم زيباي توكيو رو خريدم ولي فرقي نمي بينم توي روند بازي
    راستش آرمین جان منم متوجه نشدم این زمینا اصلا به چه دردی میخوره و اصلا چرا پولین .

سلام . تمرین drop shot رو چجوری باید رد کرد . من با هر نوع ضربه ای میزنم نشد
    دراپ شات تقریبا شبیه بک اسپینه .باید چند بار این حرکتو انجام بدی راکتو به شکلی که میخای والی یا اسلایس بک بزنی بگیر اونوقت توپو جلوی تور بنداز .

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا اين كار شما كه 4 تا پست به فاصله دو دقيقه دادي شديدا خلاف مقررات هست و مديران حساسيت زيادي به اين مسئله دارن شايد به خاطرش اخطار بگيري. سعي كن كه اين كار رو نكني و اگه بعد دادن پست مي خواي حرف ديگه اي بزني پستي رو كه دادي ويرايش كن. اميدوارم كه جدي بگيري چون نفعش به خودت هست.

)

بله حتمآ همینطور هست

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حسين جان من واقعا نفهميدم براي دراپ شوت بايد چيكار كنم ضربه اسلايس كه مي خوام بزنم بايد توپم جاي خاصي فرود بياد؟يا بايد جاي خاصي وايسم و ضربه بزنم؟ اگه زحمت نيست يكمي توضيح بيشتر بدي شايد كل مدالهاي اين آكادمي رو بگيرم تمامي چالش هاي آكادمي رو با مدال طلا گذروندم مونده اين دراپ شوت و آندر آرم سرويس كه خيلي سخته

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسين جان من واقعا نفهميدم براي دراپ شوت بايد چيكار كنم ضربه اسلايس كه مي خوام بزنم بايد توپم جاي خاصي فرود بياد؟يا بايد جاي خاصي وايسم و ضربه بزنم؟ اگه زحمت نيست يكمي توضيح بيشتر بدي شايد كل مدالهاي اين آكادمي رو بگيرم تمامي چالش هاي آكادمي رو با مدال طلا گذروندم مونده اين دراپ شوت و آندر آرم سرويس كه خيلي سخته

حالا مدالها رو هم نگیریم ولی تمام اون سه نوع کار که بالا میره رو به حد نهایت برسونیم چه اتفاقی میوفته

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حالا مدالها رو هم نگیریم ولی تمام اون سه نوع کار که بالا میره رو به حد نهایت برسونیم چه اتفاقی میوفته
    هر دفعه كه به ماكسيمم ميرسن استايل جديد باز ميشه ميتوني از توي آكادمي براي خودت استايل دلخواه انتخاب كني

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اساتید کسی نتونست راه حلی دقیق برای رفع مشکل لودینگ پیدا کنه؟من تو فایل readme بازی خوندم اگه بازی ارجینال نباشه سازنده کاری کرده تا بازی لود نشه.یه چیزی تو مایه های همون مشکل FM09.البته من از چند تا کرک(شامل razor)استفاده کردم اما باز هم نشد.

داره خودمونی میشه BardiyaAkhbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ایران ، تهران

پيش فرض

مژده مژده :: مشکل با کمک کاربر zibarezae برطرف شد :: مژده مژده

دوستانی که مشکل لودینگ دارند باید unimodem رو disable کنند ... مسیر زیر رو طی کنید :

right-click on my computer -> propertise -> hardware -> device manager -> Sound, game and video controllers -> Disable unimodem half-duplex audio device
    برا من که بازی رو اینجوری اجرا کرد ... از تمامی دوستان که در این مدت کمک کردند نیز تشکر می کنم ...

11. این کاربر از BardiyaAkhbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مژده مژده :: مشکل با کمک کاربر zibarezae برطرف شد :: مژده مژده

دوستانی که مشکل لودینگ دارند باید unimodem رو disable کنند ... مسیر زیر رو طی کنید :

right-click on my computer -> propertise -> hardware -> device manager -> Sound, game and video controllers -> Disable unimodem half-duplex audio device
    برا من که بازی رو اینجوری اجرا کرد ... از تمامی دوستان که در این مدت کمک کردند نیز تشکر می کنم ...
    بی خیال ترسیدم بابا فکر کردم نوشتی مژده کاربر فلانی حذف شد.سمت چپ بدنم یه لحظه از کار افتاد.
    اما من خودم چنین گزینه ای ندارم Disable unimodem half-duplex audio device
    البته من رو دستگام مودم dial up نصب نیست و مودم ADSL نصبه
    Last edited by zibarezaei; 22-07-2009 at 09:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •