تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 37 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 365

نام تاپيک: The Saboteur

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خوبه در حد امروزی هستش...
    فک کنم گرافیک کنسولی باگهای گرافیک pc رو نداشته باشه.

2. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

برو بچ گرافیکش در چه حدیه ؟

واسه 360 میخام بگیرم
    عالی سروش جان
    نمونش :

محتوای مخفی: ! 

حالا ببین روی monitor خودت ( lcd یا tv ) چی میشه دیگه

4. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنوت پدرام جون

والا من چون عاشق سبک مخفی کاری هستم از این بازی خوشم اومد ( البته یکی از دوستام گفت مخفی کاریه حالا تو پست اول

گفته شده هم مخفی کاریه هم بکش بکش)

میخاستم بازیو بگیرم چون اینقدر کانویکشن مارو معطل کرد دیگه اعصاب نذاشته واسه من مخصوصا از روزی که دابل اجنت تموم شد

منتظر نسخه 5 بودم حالا که نیومده یه کم با این حال کنیم

فقط یه چیزی این پیناتا درش فعلا تخته شده

یه سایت ردیف دیگه آمارشو داری به من بدی سفارش بدم این بازیو بیاره واسه 360 مرسی داداش

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    پچی که تو پست بالایی خودت گذاشتم دان کن و تو بخش my documents - my game -The Saboteur™-SaveGames- config
    یه خط به زیر آخرین خط به این صورت اضافه کن.
    Windowed 1
    و بعد رفرش ریت رو روی 60 بزار. اینطوری تا یه جایی می تونی بازی کنی. حداقلش اینه که با محیط بازی آشنا میشی. راستی سعی کن تو xp بازی کنی.
    این جوریم نشد.بیخیال شدم این بازی کی درستش میاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام بروبچ
    اونایی که کارت ATI دارند و مشکل دارن با اجرای بازی اینکارهارو بکنن ببینن درست میشه؟
    1- بازی رو اجرا کنید
    2- ctrl+alt+delet رو برای وارد شدن به صفحه فشار بدید و زیر زبانه processec , saboteur.exe رو پیدا کنید
    3-روش راست کلیک کنید و از گزینه set priotity ، real time رو انتخاب کنید
    4-دوباره روی saboteur.exe کیلک راست کنید و Set affinity و mark CPU1 رو انتخاب کنید فقط برای سی پی یوهای 4 هسته ای(خودمم نفهمیدم)
    Right Click again on saboteur.exe and choose Set affinity and mark CPU1 only ... For quad core Mark cpu3 only
    5- حالا دیگه باید بازی اجرا یشه.

کسایی که nvidia و ati دارند این کارها روبکنن:
    1- به این مسیر برید
    my document>Mygames>The Saboteur > Save game > Congif.txt
    2-refresh rate رو پیدا کنید و اونو به 60 تغییر بدین
    3-vysinc رو پیدا کنید و به 0 تغییر بدید
    4- این کلمه رو زیر خط vysinc اضافه کنید:
    Windowed 1
    5-فایلتون رو سیو کنید و خارج بشید
    6-حالا دیگه باید کار کنه

نکته: خودم هنوز تستش نکردم هر گونه عواقب جانبی به عهده خودتونه

8. این کاربر از amita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام بروبچ
    اونایی که کارت ATI دارند و مشکل دارن با اجرای بازی اینکارهارو بکنن ببینن درست میشه؟
    1- بازی رو اجرا کنید
    2- ctrl+alt+delet رو برای وارد شدن به صفحه فشار بدید و زیر زبانه processec , saboteur.exe رو پیدا کنید
    3-روش راست کلیک کنید و از گزینه set priotity ، real time رو انتخاب کنید
    4-دوباره روی saboteur.exe کیلک راست کنید و Set affinity و mark CPU1 رو انتخاب کنید فقط برای سی پی یوهای 4 هسته ای(خودمم نفهمیدم)
    Right Click again on saboteur.exe and choose Set affinity and mark CPU1 only ... For quad core Mark cpu3 only
    5- حالا دیگه باید بازی اجرا یشه.

کسایی که nvidia و ati دارند این کارها روبکنن:
    1- به این مسیر برید
    my document>Mygames>The Saboteur > Save game > Congif.txt
    2-refresh rate رو پیدا کنید و اونو به 60 تغییر بدین
    3-vysinc رو پیدا کنید و به 0 تغییر بدید
    4- این کلمه رو زیر خط vysinc اضافه کنید:
    Windowed 1
    5-فایلتون رو سیو کنید و خارج بشید
    6-حالا دیگه باید کار کنه

نکته: خودم هنوز تستش نکردم هر گونه عواقب جانبی به عهده خودتونه

من دومیو تست کردم ولی درست نشد یعنی بازیم کار میکردا ولی save نمیشه save هم که میکنم load که میکنم دوباره از مرحله 1 میاد.کسی میدونه چیکار کنم؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من دومیو تست کردم ولی درست نشد یعنی بازیم کار میکردا ولی save نمیشه save هم که میکنم load که میکنم دوباره از مرحله 1 میاد.کسی میدونه چیکار کنم؟؟؟؟؟
    شما باید این mission رو تموم کنید تا بتونی بری مرحله بعد اگر هم وسطای بازی می خوای سیو کنی باید f5 رو جند بار فشاربدی

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

شما باید این mission رو تموم کنید تا بتونی بری مرحله بعد اگر هم وسطای بازی می خوای سیو کنی باید f5 رو جند بار فشاربدی
    همه ی این کارارو کردم ولی درست نشد که نشد
    هم مرحله رو تموم کردم و هم تو بازیF5زدم بازم که loadمیکنم از مرحله 1ول میاد

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

The Saboteur
    ---
    Shon Devlin یک ایرلندی جان سخته که تک گلوله ای از طرف نازی ها کافی بود تا بهترین دوستش عمرش به پایان برسه و ایرلندی قصه ما تصمیم به انتقام خون رفیق شفیقش رو می گیره.خب همین داستان هم برای یک بازی اکشن کافیه تا زد و خورد و توانایی هاش رو نشون بده و شما نباید از یک بازی اکشن انتظار داستان پیچیده و درگیر کننده رو داشته باشید و اگر هم دنبال داستان هستید بهتره دنبال یه سبک دیگه بگردید.حالا به نقاط ضعف و قوت بازی می پردازیم:متاسفانه کاراکتر بازی در روش های کلیشه ای و قابل پیش بینی حرکت میکنه و تقریبا تنوعی در حرکاتش نیست و این مسئله باعث شده حرکات شخصیت با واقعیت چندان جور در نیاد.Devlin دوست خودش رو از دست داده و طبیعیه که خیلی آشفته و نگران باشه ولی اون با خوردن یه ویسکی 10% مست میشه و همه چیز از جمله هدفش از یادش میره و بیشتر شبیه یک کاریکاتور ایرلندی میشه تا یک انتقام جو.

انفجار زیبا کار شده اند!

سازندگان بازی چهره ی افسرده ی شهر رو به دو طریق نشون دادن که اتفاقا هم خوب از کار در اومده اول وجود نیروهای اشغالگر که در شهر پرسه می زنن و نگهبانی میدن و شما همش یه حالت اظطراب دارید و دوم این که طراحی هنری بازی بیشتر با دو رنگ سیاه و سفید صورت گرفته که خودتون می دونید این دو رنگ خنثی هستن و یه حس افسردگی رو در بازیکن ایجاد می کنن.ساختمان ها و جاده ها در بخش هایی که نازی ها روی اونها نظارت دارن و اشغالش کردن یه باد سرد وزش داره که احساس خفگی و خفقان رو به بازیکن القا میکنه.شال گردن Devlin در میان پرده ها حرکات نرم و زیبایی داره که سازندگان به این چیز کوچیک هم خیلی خوب پرداختن.جالب ترین جنبه هنری بازی دقت در نحوه قرار گرفتن رنگ هاست که در صحنه های اکشن رد گلوله به رنگ قرمز یا نارنجی باقی میمونه و خون نازی ها رنگ قرمز پر رنگ داره که زیبایی خاصی رو به بازی بخشیده.وقتی که شما در بخش هایی دیگه از بازی که در تصرف نازی ها نیست قدم میزارید رنگ ها به صورت زیبایی بر میگردن و رانندگی در حومه شهر و دیدن مناظر واقعا لذت بخشه.

صعود از ساختمان ها مقداری بدقلق هستند

خرابکار یک بازی جهان باز هست که به بازیکن اجازه میده توی خیابان های پاریس با هر سرعتی که دلش می خواد رانندگی کنه و هزشو ببره.شهر پاریس به خوبی بازسازی شده و شما می تونید بعد از کشتن چنتا نازی به شهر برید و با دیدن برج ایفل خستگی از تنتون خارج بشه.ماموریت هی شما عمدتا به دو ماموریت کشتن نازی ها و یا نابود کردن مواضع ارزشمندی از اونها میشه مشکل بازی در همین جا نمود پیدا میکنه Devlin به حدی قویه که شما به راحتی می تونید در مقابل لشگری از نازی ها مقاومت کنید و آخ هم نگید و سیستم سلامتی شما تحمل داره و میتونه گلوله های زیادی رو به جون بخره و سریعا هم بهبود پیاد بکنه.هر چند در مراحل بالاتر دشمنان شما قوی تر میشن و روی این ضعف تا حدودی درپوش میزارن.یکی دیگه از ایراد های بازی اینه که عناصر مخفی کاری توسعه یافته نیستن مثلا شما می تونید یک سرباز رو بکشید و لباس هاش رو بپوشید و با نازی های دیگه قاطی بشید ولی غیر ممکنه که شما در طول تمام انجام ماموریت توسط نازی ها شناسایی نشید و لو نخورید.مبارزه غیر مسلحانه هم در بازی کار گذاشته شده که شما نمی تونید روی دشمناتون قفل کنید و این کار شما رو برای مبارزه مشکل میکنه و البته ضربات شما تاثیر چندانی ندارن و در حد ضعیف هستن.به غیر از ماموریت های اصلی یک سری Mini Game هم در بازی هست مثل مسابقه با ماشین یا دعوا اما این ها خیلی شبیه به ماموریت های اصلی هستن و تفاوت چندانی ندارنونازی ها در سطح شهر منابع پراکنده ای دارن که شما می تونید با استفاده از اونا پول زیادی به جیب بزنید به عنوان مثال میشه به بشکه های نفت اشاره کرد.در ظول مبارزتون با نازی ها می تونید قدرت های خودتون رو افزایش بدید تا سریع تر و راحت تر باعث نابود شدنشون بشید.و در آخر باید بگم که درسته خرابکار در زمان جنگ جهانی دوم اتفاق میفته اما مطمئنا خارج از وقایع اون زمان هست و کم تر شما رو حرص میده و شما می تونید با مشکلات کوچیک بازی کنار بیاید و در کل با یک بازی متوسط طرف هستید.

13. 6 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

این سیگار کشیدنش منو کشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •