ببخشید دوستان راسته که میگن گرافیک این بازی در حد آنچارد2 هستش؟ اگه اینطور باشه خیلی خوبه چون می خوام ببینم گرافیک آنچارد چه جوریه
ببخشید دوستان راسته که میگن گرافیک این بازی در حد آنچارد2 هستش؟ اگه اینطور باشه خیلی خوبه چون می خوام ببینم گرافیک آنچارد چه جوریه
بتاش که بدک نیست ولی همچین بگی نگی بهم نچسبید گیم پلیش![]()
كسي بازي نكرده؟ما كه با اين اينترنت فوق پيشرفته دايال آپ نميتونيم دانلود كنيم.
جناب mirtalasan شرمنده باز مزاحم شدم هنوز منتظر bf2.exe هستم ممنون میشوم سریعتر برایم آپ کنید
با تشکر
سلام مگه میشه بازی شوتر بیاد اون هم ازنوع طبیعی ( نه جک و جونور و فضایی و دریایی) من منتظرش نباشم . شمارش معکوس شروع شد بی صبرانه منتظریم . از دوستانی که اطلاعات این بازی را قرار دادند کمال تشکر را دارم
بچه ها هر کی beta رو بازی کرده بگه ببینیم گیم پلیش چه جوریاس.
یکش که جلب نبود
همونطور که عرض کردم ، بدک نبود ولی همچین بهم نچسبید ...
گرافیکشم هرچی زیاد می کردم تغییر حاصل نمیشد گویا باگی هم داره
افت فریم هم داشتم همی ...
ولی در کل با درنظر گرفتن این موضوع که این مشکلات را شاهد نباشیم در نسخه اصلی ، مثبت ارزیابی میشه ....
این نسخه آزمایشی هست و واسه گرفتن فیدبک از بازیکنان یا شناسایی مشکلات جزئی بازی و سرور اصلی ارائه شده و نسخه نهایی مطمئناً بهتر و بهینه سازی شده تر خواهد بود.
در ضمن تو این بازی باید همه همدیگه رو ساپورت کنن یعنی نمیشه تو یه اسکواد همه Assault باشند یا همه Sniper.
یکی باید Assualt باشه واسه حمله و سوپرس کردن تیم حریف
یکی باید Engineer باشه واسه تعمیر وسایل نقلیه تیم خودی یا تخریب وسایل نقلیه حریف با اسلحه های ضد زره
یکی باید Medic باشه واسه زنده کردن هم تیمی ها و پشتیبانی کردنشون از لحاظ سلامتی که البته سلاح هم داره
یکی هم باید Sniper باشه واسه حمایت های دوربرد از هم تیمی ها (کلاس محبوب Camper ها)
حالا اگه همه بیان مسئولیتهاشون رو فراموش کنن و همه بکشن و برن جلو معلومه تیم می بازه.
ولی اگه همه مسئولیتهاشون رو به درستی انجام بدن هم خودشون رنکهاشون بالاتر میره و هم امتیاز تیمی میره بالا و حتی ممکنه یه Medic به دلیل معالجه کردن هم تیمی ها و کشتن تنها 3- 4 نفر بیشتر از اونهایی که Kill بیشتری دارن امتیاز بگیره و رنکش بره بالا و تجهیزات و اسلحه های بهتری آزاد کنه.
خلاصه اینکه تواین بازی حرف اول رو کار تیمی میزنه نه مثل COD کارهای انفرادی و ممکنه اول برای یه عده سخت و خسته کننده باشه.
ضمن اینکه تو خبرها خوندم که قراره نسخه PC از Directx 11 پشتیبانی کنه. همچنین قراره از سیستم 3D انویدیا هم پشتیبانی کنه که باید برای این منظور یه تلویزیون مخصوص با قابلیت 3D Vision + کارت های انویدیا + سیستم عامل ویندوز 7 یا ویستا + عینک مخصوص 3D انویدیا باید داشت.
جالب اینجاست که فعلاً همزمان نمیشه این دو خصوصیت رو داشت چون کارتهای در بازار انویدیا DX11 رو ساپورت نمیکنن و کارتهای جدید سری 5000 ATI که DX11 ساپورت هستن، سیستم 3D Vision رو فعلاً ساپورت نمیکنن.
کارت های Directx 11 nvidia در ماه March 2010 یعنی 1 ماه دیگه ریلیز میشن !
شاید همزمان با این بازی !
دوستانی که بازی کردن !
من بازیو دنلود کردم KEYCODE گیر نمیارم ! اه اه اه !
به نظر شما کرک میشه ؟ نحوه وصل شدن به سرور ها چطوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)