هر وقت یکی بهت گفت خیلی خوشگلی با مشت بزن زیر چشمش تا دیگه مسخرت نکنه!
هر وقت یکی بهت گفت خیلی خوشگلی با مشت بزن زیر چشمش تا دیگه مسخرت نکنه!
كوره ميره تو آشپزخونه دستش ميخوره به رنده ميگه : اين چرت و پرت ها چيه اينجا نوشته ؟؟؟
میخه میوفته تو آب زنگ میزنه فرار میکنه
یه موتوری میخوره به یه گنجشکه، گنجشک بیهوش میشه میفته روی زمین. وقتی به هوش میاد میبینه توی قفسه. میزنه تو سرش، میگه: خاک بر سرم، کشتمش!
يه روز خره ميوفته تو چاله ، game over ميشه
....شب خواب میبینه باباش رو کشته ،صبح بلند میشه میبینه باباش جلوش نشسته ،میزنه تو سرش میگه:خاک بر سرم یادم رفت سیوش کنم![]()
ترکه رئیس فدراسیون شطرنج میشه میگه:
فیل اسب رو میزنه چون قوی تره!
خر هم باید بازی کنه
خر از همه طرف میتونه بزنه
اصلا خر شاه
جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووون من نفس را داشتی ؟!!
پیامک غضنفر به دوست دخترش : مهم نیست که قشنگ نیستی ! قشنگ اینه که مهم نیستی
اگر مایلید به شتر بوس بدهید به نکات زیر توجه کنید....
.
.
.
.
.
.
.
خاک بر سرم مگه مایلی ؟!!!----
سه نفر می میرن اولی میفرستن بهشت دومی رو میفرستن جهنم سومی رو میفرستن طویله میپرسند چرا؟ جواب میاد: اولی متاهل بوده دنیا براش جهنم بوده دومی مجرد بوده دنیا براش بهشت بوده سومی متاهل بوده زنش مرده مرتیکه الاغ رفته دوباره زن گرفته
شعار انتخابی 1 بنده خدا
1- انتقال برج میلاد به خرم آباد
2- لوله کشی نوشابه به درب منازل
3- افزایش امامزاده ها به سه برابر
4- مسقف کردن کل شهر
5- احداث اتوبان خرم آباد به نیویورک
6- (این یکیش رو هم بگم پستم رو حذف میکنن!!!!!)
معتاده میره دستشویی، میزنه افتابه را داغون میکنه بهش میگن چرا افتابه را اینجوری کردی؟میگه برام ژست گرفته بود
به دو دلیل زنها فوتبالیست نمیشن:
1-عمرا 11 تا زن یه جور لباس بپوشند...
2-عمرا بازی بعدی همون لباسو بپوشند...
از معتاده میپرسند چطور شد معتاد شدی؟میگه با بچه ها قرار گذاشتیم روزهای تعطیل تفریحی بکشیم یهو خوردیم به عید نوروز
بر مومنی ندا آمد: آرزو کن تا اجابت کنم ... گفت: اقیانوس آرام را جاده ای بکش ... ندا امد مقدور نیست آرزوی دگر کن ... گفت: قدرت شناخت زنها به من اعطا کن. فرمود: جاده ای که میخواستی دو بانده باشد یا چهار باند؟
یارو ميره «استريپ شو» ، بعد از چند ساعت به رفيقش ميگه: پاشو بريم، از اول معلوم بود اين دختره زورش نميرسه ميله رو كج كنه .
عمو آمار باف؟ بله...
دروغاتو خوب بافتي؟بله...
به ملت انداختي؟بله....
عمو اومده...چي چي را برده؟شرم و حيا...
با صداي چي؟؟بگم؟؟بگم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)