آیفون بهترین گوشی در زمینه مولتی تاچ و کار با برنامه با پروسسور قدرت مندی که در اختیار دارد میباشد .
اگر شما پول خریدش رو ندارید ... لزومی نداره ازش بد گویی کنید ... نظر ندید سنگین ترید .![]()
آیفون بهترین گوشی در زمینه مولتی تاچ و کار با برنامه با پروسسور قدرت مندی که در اختیار دارد میباشد .
اگر شما پول خریدش رو ندارید ... لزومی نداره ازش بد گویی کنید ... نظر ندید سنگین ترید .![]()
ايفن گوشي خوبي ميباشد و براي نياز هاي خاصي که براورده ميکنه عالي ميباشد.
کسي که اينترنت در کنار امکانات موسيقي و همچنين انعطاف پذيري بالا را دوست داشته باشه ميره سمت ايفن.چون واقعن خداي اينترنت و موسيقي و گرافيک ميباشد.انعطاف پذيري بالايي هم داره.
ولي يکي مثل من که از کيبرد زياد استفاده ميکنه و از برنامه هاي سيمبين و ويندوز استفاده هاي بيشتري داره از گوشي اي مثل ايفن خود داري ميکنه.
در کل به نظره منم ايفن گوشي بسيار خوبي ميباشد.
اصلاً بحث آيفون نيست اين خانم يا آقاي ava uk با من مشكل دارن.ايشون ميگن سامسونگ گوني گوني گوشي ميده بيرون هر كدومش يه عيبي داره.ميگن من i8510 دارم باتريش افتضاحه صداش از w810 پايينتره و امنيا هي dead ميشه توجه كنيد هي dead ميشه يعني مثلاً شما امنيارو گرفتي دستت هي dead ميشه. يعني كه ايشون اصلاً نميدونن dead يعني چي. بعد من بهش گفتم اگه از سامسونگ بدت مياد درست نيست اين حرفارو بزني اگه باتري i8510 شما مشكل داره بيا تو كلوپش مطرح كن و مثل من مشكلتو حل كن ولي ايشون يه بار بهش ميگي حرفات درست نيست ديگه نمياد ادامش بده چون خودشم ميدونه كه حرفاش اصلاً درست نيست بعد دوباره يه جاي ديگه مياد شروع ميكنه
از نظر روانشناسی این فرد مشکلاتی در زمینه ی بی توجهی افراد به حرف هاش داره که این مشکل ریشه از کودکی دارد
بخاطر همین میخاد حرف هایی بزنه که همه توجهشون بهش جلب بشه.
متاسفانه من هیچ قرصی نمیتونم به ایشون پیشنهاد کنم
اگه هرکسی مشکلی داشت میتونه به من پیام بده آخه من رشته ی حسابداری خوندم و توش همه چی به ما یاد دادن
merikh_merikh هم مشکلاتی در زمینه ی بیان مطلب مورد نظرش رو داره .کلافکرنکنم زبون فارسی بلد باشه .جمله بندی هاش فوق العاده جالبن.(این مطلب صرفا جنبه ی مزاح دارد)
حسن جان خودتو عصباني نکن.
منم فقط خاستم نظرمو در مورد ايفن بگم
دوست عزيز حرفه شما درست ولي تا حد امکان از توهين خود داري کنيد حتي با دشمن خونيتون.در سايت توهين ممنوع ميباشد.
حالا از اين حرف منظورت چيه؟من نفهميدم منظورت چيه
فرید جان من عصبانی نشدم ببین دارم میخندمفقط نمیدونم چرا خانم آوا با من مشکل داره
حسن اگه واقعا خانم آوا هست شعر زیر برات جواب میده:
اگر با من نبودش هیچ میلیچرا ظرف مرا بشکست لیلی ( آوا )![]()
![]()
Last edited by Bahador.p; 22-04-2009 at 16:12.
لیدیز اند جنتلمن
ما که خودمون منحرف هستیم شماهم میاید منحرفترش میکنید (تایپیک رو میگم)
هیچ چیز در هیچ زمانی و در هیچ کجا نمیتواند شکوه و جلال نوکیا را زیر سوال ببرد ، پس نتیجه میگیریم که هیچ کمپانی ای را با ابرکمپانی نوکیا نباید مقایسه کرد.
آفرین به این میگن تعصب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)