تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 19 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 181

نام تاپيک: لودر و بولدوزر ( Loder & Bulldozer )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض لودر های چینی در ایران

سلام دوستان
    من امروز عضو شدم
    از مدیران و کسانی این سایت را مدیریت میکنند تشکر میکنم.
    اگه کسی در مورد لودرهای چینی اطلاعاتی داره می خواستم در مورد دوام و کارایی اونا بدونم.
    باسلام. امیدوار هستم اطلاعات محدود این جانب به درد شما وسایر کسانی که می خواهند ماشین الات ساخت کشور چین را خریداری کنند بخورد. بیش از ده کارخانه سازنده ماشین الات راهسازی و معدنی این کشور در ایران نمایندگی های پراکنده ای دارند، 1- محاسن این ماشین الات-----------داشتن قیمت رقابتی ( پایین بودن قیمت اکثر این ماشین الات نسبت به مارکهای مشابه و هم ظرفیت خود )---------متنوع بودن محصولات در دسترس در ایران ( انواع بولدوزرها،غلطکها،گریدرها، بیلهای هیدرولیکی،ولودرها در تناژهای مختلف برای هر سلیغه و نوع کار از سبک تا سنگین)---------خرید اسان ( اکثرا" یک سوم نقد مابقی اقساط 3الی5 میلیونی در ماه و امکان خرید برای همگان مخصوصا" شرکتهای تازه تاسیس و کم بنیه که باید برای اجاره این ماشین الات همین مبالغ را ماهیانه پرداخت نمایند)------------------2-معایب این ماشین الات-------------بزرگترین و مهم ترین عیب این ماسین الات که کمتر به ان توجه شده است ، کیفیت پایین فولاد بکار رفته در ساخت این ماشین الات است هر چند کشور چین خود یکی از قطبهای تولید فولاد در جهان است ولی بکار بردن فولاد باکیفیت برای این گونه کارخانه جات هزینه بر است و قیمت تمام شده محصولات انها را بالا میبرد و حسن رقابتی بودن انها را در قیمت که خیلی هم روی ان مانور میکنند کم رنگ میکند.---------تحت لیسانس در جه چندم بودن این ماشین الات است ، تکنولژی بکاررفته در تولید این ماشین الات مربوط به10 الی20 سال قبل اروپا و امریکاست که اکنون با کهنه شدن ان ابن کارخانه جات نقشه ها و ماشین الات خط تولید را در اختیار شرکتهای چینی قرارداده اند.-----------افت قیمت شدید این ماشین الات در بازار دست دومها.درست است که باقیمت مناسبی که این ماشین الات دارند برای کار 5 الی 6 سال شاید خوب باشند ولی بعد از این مدت صاحب اول و اخر این ماشین الات خودتان هستید با هزینه های گزاف تعمیر و نگهداری و البته نمایندگی هایی که بابت قطعات یدکی و تعمیرات هر چه طلب کنند باید پرداخت کنید.------------ استقامت کم این ماشین الات در کارهای واقعی و پر فشار . با کمی بررسی و تجربه کاری متوجه میشوید که این ماشین الات در معادن پرکار توانایی رقابت با رقبای قدیمی و توانمند خود را ندارند و خیلی زود به لحاظ کیفیت پایین فطعات و تکنولژی پایین تولید عرصه را به رقبا واگذار میکنند مثل معادن سنگ اهن، سنگهای تزئینی، معادن اهک ، گچ،و نمک وغیره...3-راهنمای خریداین ماشین الات----------اگر احیانا" به دلایلی مجبور به خرید این ماشین الات هستید به چند مورد توجه کنید.این ماشین الات فقط در شرایط عادی و کم فشار می توانند کارایی داشته باشند مثل کار در معادن و کارگاههای تولید شن و ماسه،راهسازی های محدود، مناطقی با سختی کم خاک، کارخانه جات کمپوث، مزارع کشاورزی و معادن کم فشار و کارهای کم فشار نظایر ان --------- مارکهایی را انتخاب کنید که بهینه سازی شده باشند و سابقه خوبی در ایران داشته باشند در این مورد با افراد با تجربه مشورت کنید. -------------توجه خاصی به نمایندگی ها ی فروش و خدمات پس از فروش داشته باشید( داشتن سابقه فعالیت کاری مرتبط در این زمینه . امکانات مالی مناسب. تعهدکاری ، اخلاقی و قانونی مناسب در خدمات پس از فروش) ------------اگر در زمینه کار با ماشین الات راهسازی و معدنی با تجربه نیستید بهتر است کلا" بی خیال این ماشین الات بشوید یعنی یک موقع نرید خونه و فرش زیر پای زن بچه رو بفروشید با امید اینکه این ماشن الات زندگی جدیدی رو برای شما به ارمغان بیاره .به امید موفقیت ....

2. 2 کاربر از 2010researcher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام. دوست عزیز . جهت اطلاع شما نماینده شرکت کوماتسو درایران شرکت محور ماشین است که در گذشته بصورت نمایندگی فروش قطعات یدکی در اختیار شرکت خیبر بوده . نماینده شرکت کاترپیلار در ایران شرکت تیراژه ماشین است که بدلیل تماس تجاری بسیار اندک ما با ایالات متحده امریکا فعلا" محدود میباشدو نمایندگی شرکت ولوو در اختیار شرکت هپکو اراک میباشد. مابقی شرکتها مثل فیات الیس،کاوازاکی،کوبلکو،....و غیره دارای ارتباطات محدودی در حد تامین قطعات یدکی ان هم بازار مشترک هستند.
    جهت اطلاع شما تاریخ پست بند رو نگاه می کرد بد نبود الان شرکت محور ماشین نمایندگی رسمی کوماتسو در ایران دزست هست
    به شرکتهای هم که قطعات از دلال خرید می کنه و وارد ایران می کنه نمی گن نمایندگی

باسلام. امیدوار هستم اطلاعات محدود این جانب به درد شما وسایر کسانی که می خواهند ماشین الات ساخت کشور چین را خریداری کنند بخورد. بیش از ده کارخانه سازنده ماشین الات راهسازی و معدنی این کشور در ایران نمایندگی های پراکنده ای دارند، 1- محاسن این ماشین الات-----------داشتن قیمت رقابتی ( پایین بودن قیمت اکثر این ماشین الات نسبت به مارکهای مشابه و هم ظرفیت خود )---------متنوع بودن محصولات در دسترس در ایران ( انواع بولدوزرها،غلطکها،گریدرها، بیلهای هیدرولیکی،ولودرها در تناژهای مختلف برای هر سلیغه و نوع کار از سبک تا سنگین)---------خرید اسان ( اکثرا" یک سوم نقد مابقی اقساط 3الی5 میلیونی در ماه و امکان خرید برای همگان مخصوصا" شرکتهای تازه تاسیس و کم بنیه که باید برای اجاره این ماشین الات همین مبالغ را ماهیانه پرداخت نمایند)------------------2-معایب این ماشین الات-------------بزرگترین و مهم ترین عیب این ماسین الات که کمتر به ان توجه شده است ، کیفیت پایین فولاد بکار رفته در ساخت این ماشین الات است هر چند کشور چین خود یکی از قطبهای تولید فولاد در جهان است ولی بکار بردن فولاد باکیفیت برای این گونه کارخانه جات هزینه بر است و قیمت تمام شده محصولات انها را بالا میبرد و حسن رقابتی بودن انها را در قیمت که خیلی هم روی ان مانور میکنند کم رنگ میکند.---------تحت لیسانس در جه چندم بودن این ماشین الات است ، تکنولژی بکاررفته در تولید این ماشین الات مربوط به10 الی20 سال قبل اروپا و امریکاست که اکنون با کهنه شدن ان ابن کارخانه جات نقشه ها و ماشین الات خط تولید را در اختیار شرکتهای چینی قرارداده اند.-----------افت قیمت شدید این ماشین الات در بازار دست دومها.درست است که باقیمت مناسبی که این ماشین الات دارند برای کار 5 الی 6 سال شاید خوب باشند ولی بعد از این مدت صاحب اول و اخر این ماشین الات خودتان هستید با هزینه های گزاف تعمیر و نگهداری و البته نمایندگی هایی که بابت قطعات یدکی و تعمیرات هر چه طلب کنند باید پرداخت کنید.------------ استقامت کم این ماشین الات در کارهای واقعی و پر فشار . با کمی بررسی و تجربه کاری متوجه میشوید که این ماشین الات در معادن پرکار توانایی رقابت با رقبای قدیمی و توانمند خود را ندارند و خیلی زود به لحاظ کیفیت پایین فطعات و تکنولژی پایین تولید عرصه را به رقبا واگذار میکنند مثل معادن سنگ اهن، سنگهای تزئینی، معادن اهک ، گچ،و نمک وغیره...3-راهنمای خریداین ماشین الات----------اگر احیانا" به دلایلی مجبور به خرید این ماشین الات هستید به چند مورد توجه کنید.این ماشین الات فقط در شرایط عادی و کم فشار می توانند کارایی داشته باشند مثل کار در معادن و کارگاههای تولید شن و ماسه،راهسازی های محدود، مناطقی با سختی کم خاک، کارخانه جات کمپوث، مزارع کشاورزی و معادن کم فشار و کارهای کم فشار نظایر ان --------- مارکهایی را انتخاب کنید که بهینه سازی شده باشند و سابقه خوبی در ایران داشته باشند در این مورد با افراد با تجربه مشورت کنید. -------------توجه خاصی به نمایندگی ها ی فروش و خدمات پس از فروش داشته باشید( داشتن سابقه فعالیت کاری مرتبط در این زمینه . امکانات مالی مناسب. تعهدکاری ، اخلاقی و قانونی مناسب در خدمات پس از فروش) ------------اگر در زمینه کار با ماشین الات راهسازی و معدنی با تجربه نیستید بهتر است کلا" بی خیال این ماشین الات بشوید یعنی یک موقع نرید خونه و فرش زیر پای زن بچه رو بفروشید با امید اینکه این ماشن الات زندگی جدیدی رو برای شما به ارمغان بیاره .به امید موفقیت ....
    در این بار با نظر ت موافقم
    می شه گفت نسبت به قیمتشو ارزش خرید دارند چون کمتر کسی رومی شه پیدا کرد که بتونه 300 تومان بابت یه لودر cat 950 بدهد اما با یه سوم این قیمت به شما یه لودر LG950 می دهند
    من جایی کارمیکنم فشار روی دستگاه زیاده غلب لودر های چینی هستند پاکت تمامی لودر ها شکستی دکل پیچ خورد حتی شاسی شکست از نظر برقی هم هر روز مشکل دارند هر کدوم سالی دو سه بار موتور باز می کنند شافت توربین میشکند چیز که تا حالا نداید بودم حتی لودر های که 50 سال دارند کار می کنند ا اما بازم با روزی بیست ساعت کار و ساعت 15 تومان ارزشش داره
    Last edited by بی باک بی بال; 31-10-2010 at 16:38.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام. من این اطلاعات را جهت استفاده همه بازدید کنندگان در سایت قراردادم و صرفا" نیت من کرکری خوندن باشمانیست که تاریخ تایپتون رو به رخ من میکشید . امیدواربودم با لحن بهتری تایپهاتونو بنویسید . ضمنا" تاریخ تایپ شما هرچقدر هم قدیمی باشه به قدمت نمایندگی های خیبر،هپکو،تیراژه ماشین مشهدونماینده فروش قطعات یدکی فیات الیس در ایران (اقای نیتی در مشهد) نیست که شما در زمان نوشتن تایپتون به اونا هیچ اشاره ای نکردید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام. من این اطلاعات را جهت استفاده همه بازدید کنندگان در سایت قراردادم و صرفا" نیت من کرکری خوندن باشمانیست که تاریخ تایپتون رو به رخ من میکشید . امیدواربودم با لحن بهتری تایپهاتونو بنویسید . ضمنا" تاریخ تایپ شما هرچقدر هم قدیمی باشه به قدمت نمایندگی های خیبر،هپکو،تیراژه ماشین مشهدونماینده فروش قطعات یدکی فیات الیس در ایران (اقای نیتی در مشهد) نیست که شما در زمان نوشتن تایپتون به اونا هیچ اشاره ای نکردید.
    سلام بند کجا کری خوندم فقط گفت به کسی که یه سری قطعات از دلال خرید می کنند ووارد ایران می کنه نمایندگی نمیگن همین شما ببخشید
    چون خیلی از شرکتها ایرانو تحریم کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    قلب آذربایجان

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظرتون خرید یه لودر ZL50 مال تیراژه ماشین با قیمت 103 میلیون بهتره یا خرید یه volvo lb120 با قیمت حدودا 90 میلیون البته در مورد قیمتش زیاد نمیدونم کدام به صرفه هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظرتون خرید یه لودر ZL50 مال تیراژه ماشین با قیمت 103 میلیون بهتره یا خرید یه volvo lb120 با قیمت حدودا 90 میلیون البته در مورد قیمتش زیاد نمیدونم کدام به صرفه هست؟
    به نظر من البته به نظر من
    لوازم یدکی ولو سخت گیر میاد و گرون هم هست اگه با این پولدنبال یه لودر 950 یا 966 cat باشی بهتر

8. 2 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    قلب آذربایجان

پيش فرض

دوست عزیز نظرتون در مورد کوماتسو 90 حدود 50 60 میلیون چطوره بهتر نیست ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

برای چه کار می خواهد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    قلب آذربایجان

پيش فرض

خوب کار لودر کندن و دپو کردن و بار زدنه اما واسه کار کنار کامیون مثلا(معدن مصالح واسه آسفالت تو کارهای راهسازی و سد سازی کلا کارهای سنگین)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض خرید لودر

سلام دوستان
    سلام . برای شروع در مورد شرکت تیراژه ماشین یه مقدار اطلاعات بهتون میدم. این شرکت شروع فعالیتهاش بصورت عمرانی بوده اونا دارای شرکت راهسازی بزرگی هستندکه یکی از پروژه هاشون بعنوان نمونه ساختن جاده جدید مشهد به نیشابور است. اونا کارخانه تولید انواع اجر رو هم در اختیار دارند،همچنین نمایندگی شرکت کاترپیلار در مشهد جاده سنتو ، وچند شرکت دیگر عمرانی وتولیدی در همین زمینه ها،اکثر ماشین الات مورد استفاده در این شرکت تاچند سال پیش عمدتا" محصولات شرکت کاترپیلار بوده ولی به دلایل اینکه چند سالی است تحریمها بیشتر شده اونا دنبال یک جایگزین برای شرکت کاترپیلار میگشتند، که برای خرید این ماشین الات به کشور چین عزیمت کردند تا برای خودشون بدون واسته ماشین الات خرید کنند و طرف چینی هم که موقعیت رو مناسب میدید پیشنهاد اعطاء نمایندگی رو در ایران بهشون داد، اوناهم قبول کردند که هم این ماشین الات را در پروژه های خودشون مورد استفاده قراربدن و هم به مصرف کننده های داخلی بفروشند وبا یک تیر چند تا نشونه رو بزنند. اینارو گفتم که تاکید کنم هر مارک یا مدلی رو که میخواهید خرید کنید حتما" به پشتوانه هاش توجه کافی داشته باشید این شرکت به دلایل سابقه ای که گفتم مطمئنا" تاسالهای طولانی این ماشین الات را پشتیبانی خواهد کرد ولی چندنکته هست که در مورد ماشین الات چینی قبلا" در یک عنوان با موضوع (ماشین الات ساخت کشور چین در ایران ) به اونها اشاره کردم که ماشین الات وارد شده بوسیله این شرکت (تیراژه )از این قاعده مستثنا نیست ولی اگر هم تصمیم به خرید گرفتید، حتما" لودر چینی رو بخرید که گیربکس سیاره ای داشته باشه با والو گیربکس برقی اصلا اقدام به خرید لودر با دنده های معروف به شیشی و یا سیمی نکنید، چون گیربکسهاشون مجهز به گیربکسهائیه که شرکت zfالمان برای لودرهای fr15فیات الیس تولید کرده (البته به قول چینیها بهینه سازی شده) ولی شما باور نکنید.----------------------------------- حالا میریم سراغ لودرهای ولوو L120این مدل ولوو نسبت به برادر کوچکتر خودش ولوو L90خریداران کمتری داره به دلیل استهلاک با لا تر و لوازم یدکی کمتر، یعنی فروشش سخت تره، لودر های ولوو دارای تکنولژی بالایی هستند که برای ابن ماشین الات یک مزیت محسوب میشه ولی نه در کشور ما که نه تعمیرکار درست حسابی پیدا میشه نه لوازم یدکی مطمئنی در ضمنا" این لودر ها بیشتر در مناطق شمال کشور مورد استفاده قرارمی گیرند که خاک نرمتری داره و در مناطق با خاک سفت و سنگلاخ بیشتر دنده چرخ خورد میکنند و یا براثر گردوغبار موتورش اسیب میبینه. در مورد اینکه کدوم لودر رو بخری تصمیم گیرند باید خود شما باشی نه کس دیگری، چون این شما هستی که می دونی می خوای با هاش چکار کنی یا ازش کجا استفاده کنی ، ولی خریدن یک لودر دست دوم سالم کار هر کسی نیست حتی اونائی که ادعا مکنند روی پشت لودر به دنیا اومدن هم گاهی سرشون کلاه میره . موفق باشید.

13. 2 کاربر از 2010researcher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •