تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 39 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 387

نام تاپيک: هارد 1 ترابایت! مسئله این است : سیگیت یا مکستور یا وسترن دیجیتال

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من در رابطه با خرید هارد یک ترابایت یک سوال داشتم:
    آیا وصل کردن و استفاده کردن از هارد یک ترابایت ربطه به سیستم دارد(رم و سی پی یو و ...) از نظر سرعت انتقال داده ها و شناختن هارد دیدن فیل بر روی هارد و ...؟من به عنوان ذخیره سازی اطلاعات می خواهم از آن استفاده کنم.
    من سی پی یو 2 اینتل با رم 512 DDR دارم!هاردمم 60 هست.
    منظور من هارد اکسترنال می باشد.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من در حال حاضر یک وسترن 250 گیگ دارم که واقعا کم سر و صداست
    قبلا مکستور 120 داشتم در حد تراکتور صدا میکرد
    الان تصمیم دارم یک ترابایت بخرم شما چی پیشنهاد میکنید
    چون واقعا کم سر و صدا بودن برام مهمه چون نصف شبها همش سیستم بابت دانلود روشنه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    دوستان لطفاً اینترنال یا اکسترنال بودن هارد را مشخص کنند.

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

WESTERN DIGITAL با سرعت 10000
    در برابر مدل های 7500 و 5000

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من تجربه استفاده از هاردهاي مكستورو داشتم ولي از برندهاي ديگه اطلاعي ندارم .
    به نظر من عقل سالم حكم ميكنه آدم سراغ برندي بره كه توي بازار ايران امتحانشو پس داده باشه .

من خودم 10 ساله 2تا هارد مكستور روي سيستمم دارم يكيش 30 گيگ و يكي ديگه 120 گيگ خيلي هم راضي هستم ازشون يعني تا حالا اذيتم نكردن فقط بعضي وقتها هارد 120 يك كمي صدا ميده .

حالا هم كه ميخوام سيستممو ارتقاء بدم ميخوام هارد 1 ترا بايت مكستور با 32 مگ بافر بخرم .
    از چند نفر كامپيوتر فروش كه پرسيدم ميگن درسته سامسونگ صداش خيلي كم هست و 3 سال هم گارانتي داره ولي در عوض هاردهاي مكستور هم سرعتشون خيلي بالاتره و 3 سال هم گارانتي دارن و از همه مهمتر امتحان خودشون و توي بازار ايران پس دادن.
    در ضمن من تعصبي روي برند مكستور ندارم اگه كسي اطلاعات بهتري راجب هارد 1ترابايت با برندهاي ديگه داره بگه .
    دوست عزیز شک نکن من و دوستان یه چیزهایی دیدیم که کلا به هیچ عنوان این هارد مکستور را به کسی معرفی نمیکنیم.

بله قبول دارم که هاردهای حجم پایین تولیدی چند سال پیشش خوبه ولی هاردهای 500 رش 1ترابایت اصلا تعریفی ندارند

من چند روز پیش برا مادربورد دوستم رفتم گارانتی شاید میتونم به جرأت بگم 90% افراد حاضر اونجا هارد مکستور برای تعویض آورده بودند و ...

اول هارد سامسونگ به شرطتوان مالی بعد سیگیت فقط یری 7200.12 و بعد از آن هم سریهای کاویار بلک و گرین وسترن دیجیتال (البته هیتاچی هم خوبه ولی بعد از اینها و ذگه گیر نیاوردن اون برندها توصیه میشه)

این کامپیوتر فروشها اغلب چرت و پرت تحویل آدم میدن از جمله این که با شما حرف شده آخه این جمله ی زیر هیچ جاش درست نیست :

ميگن درسته سامسونگ صداش خيلي كم هست و 3 سال هم گارانتي داره ولي در عوض هاردهاي مكستور هم سرعتشون خيلي بالاتره و 3 سال هم گارانتي دارن و از همه مهمتر امتحان خودشون و توي بازار ايران پس دادن.
    1-سامسونگ اصلا مضخصه اش کم صدایی نیست بلکه سرعت خیلی بالایی است که داره.
    2- هر دو برند دارای 3 سال گارانتی هستند
    3- هاردهای مکستور سرعتشون بالاتره !؟!؟!؟ همینه ها نمیشه بهشون قد سر سوزن اعتماد کردها
    4- بله امتحان شده و امتحان خودشو پس داده و همه مخالف استفاده از این هارد هستندو این نتیجه ی به دست آمده چیز جالب و خوشایندی نیست.

این وضیحات فقط در حد اطلاعات و تحقیقات خودم بود و هر گونه ایرادی ممکن ایت وارد باشد و در کل انتخاب و تصمیم گیری با خودتونه ولی سعی کنید حساب شده کار کنید تا اینکه پشیمون نشید اون هم قطعه ی به مهمیه هارد ....

6. 3 کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

...
    من چند روز پیش برا مادربورد دوستم رفتم گارانتی شاید میتونم به جرأت بگم 90% افراد حاضر اونجا هارد مکستور برای تعویض آورده بودند و ...
    ...
    سلام.

می دونید چند درصد هاردهای دست مردم Maxtor هست؟

این جور مقایسه درست نیست.

8. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام.

می دونید چند درصد هاردهای دست مردم Maxtor هست؟

این جور مقایسه درست نیست.
    دوست عزیز من گفتم که هاردهای 500 و 1 ترابایت مکستور جنسهای زیاد جالبی نیستند و این به وفور بر همگالن ثابت شده با تجربه ی شخصی.

توی اون مسئله که گفتم 90% هرد مکستور داشتند منظور این بود که آن %10 باقیمانده قطعات دیگر کامپیوتر بودند و نه اینکه هارد های دیگر.

در ضمن مافیای خیلی بزرگ و قدرتمندی رو بازار ما حکومت میکنه البته به جز تک و توک مغازه ای که مستقل کار میکنند. پس اگر بری کل بازار را بگردی فقط مسکتور بیابی ممکنه به خاطر شرایطت اونو بخری که خب متاسفانه از بازار مزخرف مافیایی ایران است و کاریش نمیشه کرد و اغلب پشیمونی میاره. مسلما یه سیاستهای خاصی دارند که مثلا اکثرا مکستور وارد میکنند و ...

امیوارم جواب قانع کننده و کامل باشه در مورد تکمیل صحبتهام هم سند دارم اگر خواستید بگید براتون میگم. ولی به این نکته توجه داشته باشیم که نمیتوانیم جلو چشمامونو بگیریم و حرف بزنیم.

10. 4 کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

1- دوست عزیز من گفتم که هاردهای 500 و 1 ترابایت مکستور جنسهای زیاد جالبی نیستند و این به وفور بر همگالن ثابت شده با تجربه ی شخصی.

2- توی اون مسئله که گفتم 90% هرد مکستور داشتند منظور این بود که آن %10 باقیمانده قطعات دیگر کامپیوتر بودند و نه اینکه هارد های دیگر.

3- در ضمن مافیای خیلی بزرگ و قدرتمندی رو بازار ما حکومت میکنه البته به جز تک و توک مغازه ای که مستقل کار میکنند. پس اگر بری کل بازار را بگردی فقط مسکتور بیابی ممکنه به خاطر شرایطت اونو بخری که خب متاسفانه از بازار مزخرف مافیایی ایران است و کاریش نمیشه کرد و اغلب پشیمونی میاره. مسلما یه سیاستهای خاصی دارند که مثلا اکثرا مکستور وارد میکنند و ...

4- امیوارم جواب قانع کننده و کامل باشه در مورد تکمیل صحبتهام هم سند دارم اگر خواستید بگید براتون میگم.

5- ولی به این نکته توجه داشته باشیم که نمیتوانیم جلو چشمامونو بگیریم و حرف بزنیم.
    1- تجربه شخصی؟ اکثر کاربران, برندهای دیگر هارد رو اصلا تجربه نکردن که بتونن قضاوتی داشته باشن. هر کاربر تازه کاری که یک هارد مکستور داره و بلایی سرش آورده با خودش فکر میکنه مکستور حسابی مشکل داره و برندهای دیگر مثل وسترن که تعریفشو شنیده ایده آل هستد.

2- فکر کنم طبیعی باشه. هارده دیگه. مکانیکیه و میشه گفت حساس ترین قطعه است (مثلا در مشکلات پاور). از طرفی چون حاوی اطلاعات هست هنگام خرابی مثل قطعات دیگه نمیشه بی خیالش شد.

3- مربوط به من نمیشه.

4- حداقل در زمینه هارد اگر بحث تجربه شخصی باشه چه علمی و چه دیمی خودم بدک نیستم.

5- میشه بفرمایید حمایت از مکستور چه سودی برای من داره؟ برای منم کاری نداره بیام اینجا از وسترن و ... تعریف کنم بقیه حال کنند.

ویرایش: لطفا کمی ار مشکلات فنی مکستور بگید. در ضمن الان و در ظرفیت هایی که شما گفتید که هاردهای مکستور و Seagate تقریبا یکی هستند. ظاهرا شما با نام Maxtor مشکل دارید. وگرنه باید Seagate رو هم زیر سوال می بردید.
    Last edited by nw_nk; 31-05-2009 at 12:13.

12. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من می خواهم یک هارد اکسترنال 1 ترابایت وسترن بخرم.چه مدلهایی در بازار موجود است و فرقشون در چیست؟همگی آداپتور می خورند؟حدود قیمتی آنها چند است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هم دنبال یه 500 گیگ خوب اکسترنال با قیمت مناسب هستم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •