منظور من هارد اکسترنال می باشد.
منظور من هارد اکسترنال می باشد.
من در حال حاضر یک وسترن 250 گیگ دارم که واقعا کم سر و صداست
قبلا مکستور 120 داشتم در حد تراکتور صدا میکرد
الان تصمیم دارم یک ترابایت بخرم شما چی پیشنهاد میکنید
چون واقعا کم سر و صدا بودن برام مهمه چون نصف شبها همش سیستم بابت دانلود روشنه
با سلام
دوستان لطفاً اینترنال یا اکسترنال بودن هارد را مشخص کنند.
WESTERN DIGITAL با سرعت 10000
در برابر مدل های 7500 و 5000
دوست عزیز شک نکن من و دوستان یه چیزهایی دیدیم که کلا به هیچ عنوان این هارد مکستور را به کسی معرفی نمیکنیم.
بله قبول دارم که هاردهای حجم پایین تولیدی چند سال پیشش خوبه ولی هاردهای 500 رش 1ترابایت اصلا تعریفی ندارند
من چند روز پیش برا مادربورد دوستم رفتم گارانتی شاید میتونم به جرأت بگم 90% افراد حاضر اونجا هارد مکستور برای تعویض آورده بودند و ...
اول هارد سامسونگ به شرطتوان مالی بعد سیگیت فقط یری 7200.12 و بعد از آن هم سریهای کاویار بلک و گرین وسترن دیجیتال (البته هیتاچی هم خوبه ولی بعد از اینها و ذگه گیر نیاوردن اون برندها توصیه میشه)
این کامپیوتر فروشها اغلب چرت و پرت تحویل آدم میدن از جمله این که با شما حرف شده آخه این جمله ی زیر هیچ جاش درست نیست :
1-سامسونگ اصلا مضخصه اش کم صدایی نیست بلکه سرعت خیلی بالایی است که داره.ميگن درسته سامسونگ صداش خيلي كم هست و 3 سال هم گارانتي داره ولي در عوض هاردهاي مكستور هم سرعتشون خيلي بالاتره و 3 سال هم گارانتي دارن و از همه مهمتر امتحان خودشون و توي بازار ايران پس دادن.
2- هر دو برند دارای 3 سال گارانتی هستند
3- هاردهای مکستور سرعتشون بالاتره !؟!؟!؟ همینه ها نمیشه بهشون قد سر سوزن اعتماد کردها
4- بله امتحان شده و امتحان خودشو پس داده و همه مخالف استفاده از این هارد هستندو این نتیجه ی به دست آمده چیز جالب و خوشایندی نیست.
این وضیحات فقط در حد اطلاعات و تحقیقات خودم بود و هر گونه ایرادی ممکن ایت وارد باشد و در کل انتخاب و تصمیم گیری با خودتونه ولی سعی کنید حساب شده کار کنید تا اینکه پشیمون نشید اون هم قطعه ی به مهمیه هارد ....
سلام.
می دونید چند درصد هاردهای دست مردم Maxtor هست؟
این جور مقایسه درست نیست.
دوست عزیز من گفتم که هاردهای 500 و 1 ترابایت مکستور جنسهای زیاد جالبی نیستند و این به وفور بر همگالن ثابت شده با تجربه ی شخصی.
توی اون مسئله که گفتم 90% هرد مکستور داشتند منظور این بود که آن %10 باقیمانده قطعات دیگر کامپیوتر بودند و نه اینکه هارد های دیگر.
در ضمن مافیای خیلی بزرگ و قدرتمندی رو بازار ما حکومت میکنه البته به جز تک و توک مغازه ای که مستقل کار میکنند. پس اگر بری کل بازار را بگردی فقط مسکتور بیابی ممکنه به خاطر شرایطت اونو بخری که خب متاسفانه از بازار مزخرف مافیایی ایران است و کاریش نمیشه کرد و اغلب پشیمونی میاره. مسلما یه سیاستهای خاصی دارند که مثلا اکثرا مکستور وارد میکنند و ...
امیوارم جواب قانع کننده و کامل باشه در مورد تکمیل صحبتهام هم سند دارم اگر خواستید بگید براتون میگم. ولی به این نکته توجه داشته باشیم که نمیتوانیم جلو چشمامونو بگیریم و حرف بزنیم.
1- تجربه شخصی؟ اکثر کاربران, برندهای دیگر هارد رو اصلا تجربه نکردن که بتونن قضاوتی داشته باشن. هر کاربر تازه کاری که یک هارد مکستور داره و بلایی سرش آورده با خودش فکر میکنه مکستور حسابی مشکل داره و برندهای دیگر مثل وسترن که تعریفشو شنیده ایده آل هستد.
2- فکر کنم طبیعی باشه. هارده دیگه. مکانیکیه و میشه گفت حساس ترین قطعه است (مثلا در مشکلات پاور). از طرفی چون حاوی اطلاعات هست هنگام خرابی مثل قطعات دیگه نمیشه بی خیالش شد.
3- مربوط به من نمیشه.
4- حداقل در زمینه هارد اگر بحث تجربه شخصی باشه چه علمی و چه دیمی خودم بدک نیستم.
5- میشه بفرمایید حمایت از مکستور چه سودی برای من داره؟ برای منم کاری نداره بیام اینجا از وسترن و ... تعریف کنم بقیه حال کنند.
ویرایش: لطفا کمی ار مشکلات فنی مکستور بگید. در ضمن الان و در ظرفیت هایی که شما گفتید که هاردهای مکستور و Seagate تقریبا یکی هستند. ظاهرا شما با نام Maxtor مشکل دارید. وگرنه باید Seagate رو هم زیر سوال می بردید.
Last edited by nw_nk; 31-05-2009 at 12:13.
من می خواهم یک هارد اکسترنال 1 ترابایت وسترن بخرم.چه مدلهایی در بازار موجود است و فرقشون در چیست؟همگی آداپتور می خورند؟حدود قیمتی آنها چند است.
من هم دنبال یه 500 گیگ خوب اکسترنال با قیمت مناسب هستم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)