زوجی که قصد اخاذی و روبودن مهران مدیری (مرد دوهزار چهره) را داشتند توسط ماموران پلیس شناسایی و دستگیری شدند.....
ادامه در:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زوجی که قصد اخاذی و روبودن مهران مدیری (مرد دوهزار چهره) را داشتند توسط ماموران پلیس شناسایی و دستگیری شدند.....
ادامه در:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا ولی به هرچی منتقده توهین کرد یعنی اون حرفه اخرشو به یارو از ته دل زد که شغل منتقدی چیه . راستی این زندگیه واقعی مدیری بود من از زندگیش زیاد خوشم نیومد . اونجا هم که داشت مارو توصیف میکرد باحال بود بازوغی جولو خودشو گرفته بود که نخنده
امشب اون تیکه ش جالب بود که با دوربین اینور و اونور میرفت من که ترکیدم از خنده.
من نمیدونم چرا هیچ وقت خندم نمیگیره؟هر وقت فیلم طنز میبینم اصلا خندم نمیگیره.ولی این کارای مهران مدیری رو میپسندم.یه لبخندی بر لبانمان مینشیندفقط خیلی بده که دیگه از اون به به،به به گفتن ها خبری نیست.
بچه ها اون آهنگی که تو قسمت دوم پخش شد (تو ضد حال عروسی) رو کسی نمی شناسه؟
دیوونه اش شدم!
بچه های بخش موسیقی جواب ندادند، گفتم از شما بپرسم.
اگر می دونید لطفاً بگید.
مرسی
ایده خوبی هست اینطوری دیگه شاید بعد از اتمام سریال کمتر صنف های مختلف به سریال اعتراض کنن که چرا فلان شغل اونطوری بود!!
من فک نکنم اصناف مختلف با اینکه اول اومده به خودش به طور اساسی گیر داده راضی بشن که بهش بعد سریال حتی اگه کمتر گیری داده باشه گیر ندنو پدر سریالو در نیارن :d:d:d
به نظر من خیلی کند پیش میره، ولی کنایه هاش خیلی عالیه.
توجه کردین قیافه مجری برنامشون چقدر شبیه رضا رشیدپور در آوردن؟ در جریانید ممنوع التصویر هست که؟
امشب چند تا تیکه و کنایه جالب داشت ولی خوب در نیومده بود.لودگیش بیشتر بود.
هنوز منتظريم اوج بگيره،از يه قسمتي به بعد كامل كارش عام پسندانه مي شه،فكر كنم قصد داشته اين سري كارش رو عميق تر بسازه به خاطر همين شوخي هاش بي نمك تر شدن،البته به نظر من
کلا مهران مدیری سریالهاش کم کم اوج میگیره ، قسمتهای اول ممکنه خیلی جذاب نباشه اما هر قسمت نسبت به قسمت قبل خیلی بهتر میشه . امشب اونحایی که جریان مار رو برای بازغی تعریف میکرد + حرکت با دوربین خیلی بامزه بود :d
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)