سلام
دوستان ، سايتي راجب به نگهداري از مرغ مينا و روشهاي آن سراغ دارند؟
سلام
دوستان ، سايتي راجب به نگهداري از مرغ مينا و روشهاي آن سراغ دارند؟
با سلام و خسته نباشيد.
خوشهالم که سايت شما را پيدا کردم.من مامان شيلا هستم که يک طوطي سبز 10 ماهه است.به قفس عادت ندارد و به شدت وابسته من است.ميخواهم بدانم آيا ممکن است بتوانم او را به يک جا w .c کردن عادت بدهم؟ با تشکر
ممنون از راهنمایی شما در مورد مرغ مینا چند سوال داشتم اگر لطف کنید و پاسخ دید ممنون میشوم.
1- این پرنده (گریتر هیل) را از کجا میتوانم تهیه کنم؟
2- راست است که میگویند فضله این نوع از مرغ مینا بسیار بد بو است؟
3- من جدیداً یک مرغ مینا از همان نوعی که شما فرمودید خریده ام که صدای تمام پرنده ها را در می آورد مثلاً بلبل،قناریريال طوطی و ... آیا تمام مرغ مینا ها مثل این میخوانند؟
با تشکر
salam doosteman
esme man hamed hast
man az shooma dooste khoob ke baes shoodie ke man va dighar doostan az etellaate mofide shooma estefadeh konan tashakor mikonam.
man yek soal dashtam az shooma in bood ke aya shoooma kasie ra mishenasid ke totie beforooshe man totie toghe mikastam
az ye ja soall kardam ghooft 30/000 toman tak , va 1joft 58/000 toman
aya mitonam kamtar az in gheymat ham peyda konam ?
be har hal mamnoon misham aghar monoo rahnamaie konid
batasha kore faravan HAME![]()
سلام به دوستان عزیز
ممکنه راهنمایی بفرمایید
من کاسکو 5-6 ماهه زو از کجا و به چه قیمتی می تونم تهیه کنم؟؟؟
یه بار یه آدرس از یه خانوم تو تهران بهم دادن گمش کردم!کسی آدرسی داره؟؟؟
لطفا قیمت حدودی اون رو هم بدین ممنون میشم
با سلام
دوست عزيز يكي از پرنده فروشي هاي نسبتا معتبر تهران - خانه پرنده است در خيابان آزادي نرسيده به ميدان انقلاب
ضلع شمال خيابان كه چند وقت پيش حدود 5-6 تا جوجه كاسكو 6 ماهه داشت ميگفت دونه اي 000 380 تومن. توي مولوي هم ميتوني پيدا كني قيمت ها حدود 300 الي 400 است.
سلام . من يه مرغ عشق 3 ماه دارم كه ناخن پاش خيلي بلنده و برگشته . اگه ميشه لطفا بگين كه چه جوري كوتاش كنم؟ممنون![]()
سلام
می تونید از قسمتی که خون داخل ناخن جریان ندارد کوتاه کنید که اگر با سیم چین اینکارو کنید خیلی بهتره و برای جلوگیری از بلند شدن دوباره ناخن و منقار از کف در یا استفاده کنید
کسی هست از طریق یاهو مسنجر مشاوره درباره مرغ عشق و فنچ بده؟
Last edited by jooni; 05-04-2007 at 10:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)