دوستان من Ending S رو گرفتم
آقا اصلا بازیش ترسناک هست؟
بیشتر فانی هست تا ترسناک..!موزیکهای بازی انگاری واسه کودکان ساخته شدن!!!شما امتحانی نصب کن خودتون متوجه همه چی خواهید شدآقا اصلا بازیش ترسناک هست؟
اولا: دموها رو میتونی skip کنی و لازم نیس اصلا تماشاشون کنی(اگه دنبال داستان نیستی)..این از این
دوما : واسه بازی با این شلوغی و اینهمه زامبی انتظار گرافیک کرایسیس یا کیلزون یا گیرز رو دارین؟؟گرافیکش اتفاقا نمره خوب و بالایی هم می گیره و اکثر سایتا و منتقدها هم از گرافیکش تعریف کردن
سوما : کلا این بازی یه بازی مفرحه ...یعنی زامبی بکشو برو جلو همین.... نه تو سبکش نوشته شده ترسناک و نه ساختار بازی جوری هست که شما رو بترسونه..... .
به نظر من تنها مشکل این بازی loading طولانیش هستش ...فقط
راستی اینم یادم رفت بگم که شماره یک این بازی در زمان عرضش پرفروشترین بازی x360 شد وکلا میلیونی فروخت...و شماره 2 اش بهتر از یک پس مطمین باشین سازنده ها میدونن چی ساختن.
اینو قبول دارم...اولا: دموها رو میتونی skip کنی و لازم نیس اصلا تماشاشون کنی(اگه دنبال داستان نیستی)..این از این
داداشم منم که گفتم گرافیکش قابل قبوله...دوما : واسه بازی با این شلوغی و اینهمه زامبی انتظار گرافیک کرایسیس یا کیلزون یا گیرز رو دارین؟؟گرافیکش اتفاقا نمره خوب و بالایی هم می گیره و اکثر سایتا و منتقدها هم از گرافیکش تعریف کردن
چرا حرفهای خودم رو به خودم میزنید آخه...بنده میگم این بازی بیشتر واسه آماتورها ساخته شده اینو میشه از روی رنگ های زیاد محیط بازی و حالت فانتزی اجسام درون بازی,داستان واقعآ بی سر و ته و همینطور نوع موزیک های بازی و از همه مهمتر گیم پلی ضعیفش فهمید...فقط انکار نکنید چون مثل روز روشنه این قضیه که بازی به جز گرافیک قابل قبولش تو سایر موارد خیلی ضعیفه همونطور که سایر دوستان هم در این تاپیک ازش گفتن..سوما : کلا این بازی یه بازی مفرحه ...یعنی زامبی بکشو برو جلو همین.... نه تو سبکش نوشته شده ترسناک و نه ساختار بازی جوری هست که شما رو بترسونه..... .
Last edited by B.3.S.T; 07-10-2010 at 13:56.
بازی چون فانتزیه برای اماتوراست !!؟؟فاینال فنتزی برای اماتوراست ؟ در ضمن سر این فانتزی بودن بازی هم خیلی بحثه ! شما منظورت از فانتزی چیه ؟ ما که تا جایی که دیدیم سبک بازی واقع گرایانه بودچرا حرفهای خودم رو به خودم میزنید آخه...بنده میگم این بازی بیشتر واسه آماتورها ساخته شده اینو میشه از روی رنگ های زیاد محیط بازی و حالت فانتزی اجسام درون بازی,داستان واقعآ بی سر و ته و همینطور نوع موزیک های بازی و از همه مهمتر گیم پلی ضعیفش فهمید...فقط انکار نکنید چون مثل روز روشنه این قضیه که بازی به جز گرافیک قابل قبولش تو سایر موارد خیلی ضعیفه همونطور که سایر دوستان هم در این تاپیک ازش گفتن..
+
گیم پلی بازی بسیار مفرحه ! من در گیم پلی بازی ضعفی نمی بینم
ببین دوست عزیز ملاک یک بازی مختص حرفه ایها این نیس که واقع گرایانه باشه تا بهش بشه گفت بازی حرفه ای.... .
متاسفانه چون ما ایرانیها علاقه زیادی به گرافیک طبیعی و واقع گرایانه داریم در نتیجه هر بازی که این شاخصه رو نداشته باشه بهش میگیم بازی مخصوص آماتورها..... .
اگه رنگ بندی زیاد و فانتزی بودن ملاک باشه پس اونوقت halo و finalfantasy و supermario و هزاران بازی دیگه هم باید آماتور محسوب بشه..... .
رنگ بندی خاص محیط و فانتزی بودن اجسام و موزیک خواست خود تیم سازنده بوده ...چون خواسته بازی حالت fUn خودش رو حفظ کنه..........
داستان بازی هم برای بازی با این شاخصه قابل قبوله........ .
Last edited by halflife g; 07-10-2010 at 16:18.
بابا اصلآ بیخیال...اینجا فقط رو پست هم کامنتهای حمله وار میدین!ما یک کلام گفتیم بازی ضعیف کار شده حالا همه گیر میدن بازی بهترینه فلانه یا آخرشه....کی گفته قراره همه بازیها عالی باشن!؟بازیها رو باید با درجه های مختلف دید نه اینکه ضعفهاشون رو ندید گرفت و فقط بگیم بازی آخرشه بهترین گرافیک رو داره یا چمیدونم والا...
من تا ابد هم شما عزیزان هر چی از بازی تعریف کنید باز نظر شخصی خودم رو دارم و میگم بازی گرافیکش خوبه و سایر موارد اعم از گیم پلیش مسخره تمام...(گویا اینجا کسی نباید حتی تو پست خودش نظر شخصیشو بیان کنه)!
آرمین جان که قربونش برم فقط رو پستهای من زوم کرده و فقط ایراد از بنده میگیره نمیدونم رو چه حسابی!
من کلآ دیگه تو این تاپیک پست نمیدم راحت باشین
به خاطر شادیه دوستان : DEAD RISING 2 بهترین بازیه دنیاست کسی هم حق نداره از بازی بد بگه...نظر شخصی هم جایز نیست!
حالا چرا قهر می کنی؟؟؟
کسی به شما حمله نکرد فقط با نظر شما موافق نیستیم....فروم یعنی همین.شما میگی بازی بده ما هم اون بدیهایی رو که شما میگی روش بحث می کنیم..... شاید حق با شما باشه وشاید هم نباشه.... .
شاید تنها ضعفش اینکه برای بازی موزیک های مناسبی انتخاب نکردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)