تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 18 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 176

نام تاپيک: Dead Rising 2

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من Ending S رو گرفتم

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقا اصلا بازیش ترسناک هست؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا اصلا بازیش ترسناک هست؟
    بیشتر فانی هست تا ترسناک..!موزیکهای بازی انگاری واسه کودکان ساخته شدن!!!شما امتحانی نصب کن خودتون متوجه همه چی خواهید شد

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دقیقآ دوست من....بعد از هر دمو یک لودینگ مسخره!آخه این دیگه چه مدل بازی ساختن هست
    حیف وقت و هزینه ای که بابت این بازی صرف شده...
    اولا: دموها رو میتونی skip کنی و لازم نیس اصلا تماشاشون کنی(اگه دنبال داستان نیستی)..این از این

دوما : واسه بازی با این شلوغی و اینهمه زامبی انتظار گرافیک کرایسیس یا کیلزون یا گیرز رو دارین؟؟گرافیکش اتفاقا نمره خوب و بالایی هم می گیره و اکثر سایتا و منتقدها هم از گرافیکش تعریف کردن

سوما : کلا این بازی یه بازی مفرحه ...یعنی زامبی بکشو برو جلو همین.... نه تو سبکش نوشته شده ترسناک و نه ساختار بازی جوری هست که شما رو بترسونه..... .

به نظر من تنها مشکل این بازی loading طولانیش هستش ...فقط

راستی اینم یادم رفت بگم که شماره یک این بازی در زمان عرضش پرفروشترین بازی x360 شد وکلا میلیونی فروخت...و شماره 2 اش بهتر از یک پس مطمین باشین سازنده ها میدونن چی ساختن.

5. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اولا: دموها رو میتونی skip کنی و لازم نیس اصلا تماشاشون کنی(اگه دنبال داستان نیستی)..این از این
    اینو قبول دارم...

دوما : واسه بازی با این شلوغی و اینهمه زامبی انتظار گرافیک کرایسیس یا کیلزون یا گیرز رو دارین؟؟گرافیکش اتفاقا نمره خوب و بالایی هم می گیره و اکثر سایتا و منتقدها هم از گرافیکش تعریف کردن
    داداشم منم که گفتم گرافیکش قابل قبوله...

سوما : کلا این بازی یه بازی مفرحه ...یعنی زامبی بکشو برو جلو همین.... نه تو سبکش نوشته شده ترسناک و نه ساختار بازی جوری هست که شما رو بترسونه..... .
    چرا حرفهای خودم رو به خودم میزنید آخه...بنده میگم این بازی بیشتر واسه آماتورها ساخته شده اینو میشه از روی رنگ های زیاد محیط بازی و حالت فانتزی اجسام درون بازی,داستان واقعآ بی سر و ته و همینطور نوع موزیک های بازی و از همه مهمتر گیم پلی ضعیفش فهمید...فقط انکار نکنید چون مثل روز روشنه این قضیه که بازی به جز گرافیک قابل قبولش تو سایر موارد خیلی ضعیفه همونطور که سایر دوستان هم در این تاپیک ازش گفتن..
    Last edited by B.3.S.T; 07-10-2010 at 13:56.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

چرا حرفهای خودم رو به خودم میزنید آخه...بنده میگم این بازی بیشتر واسه آماتورها ساخته شده اینو میشه از روی رنگ های زیاد محیط بازی و حالت فانتزی اجسام درون بازی,داستان واقعآ بی سر و ته و همینطور نوع موزیک های بازی و از همه مهمتر گیم پلی ضعیفش فهمید...فقط انکار نکنید چون مثل روز روشنه این قضیه که بازی به جز گرافیک قابل قبولش تو سایر موارد خیلی ضعیفه همونطور که سایر دوستان هم در این تاپیک ازش گفتن..
    بازی چون فانتزیه برای اماتوراست !!؟؟فاینال فنتزی برای اماتوراست ؟ در ضمن سر این فانتزی بودن بازی هم خیلی بحثه ! شما منظورت از فانتزی چیه ؟ ما که تا جایی که دیدیم سبک بازی واقع گرایانه بود
    +
    گیم پلی بازی بسیار مفرحه ! من در گیم پلی بازی ضعفی نمی بینم

8. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ببین دوست عزیز ملاک یک بازی مختص حرفه ایها این نیس که واقع گرایانه باشه تا بهش بشه گفت بازی حرفه ای.... .
    متاسفانه چون ما ایرانیها علاقه زیادی به گرافیک طبیعی و واقع گرایانه داریم در نتیجه هر بازی که این شاخصه رو نداشته باشه بهش میگیم بازی مخصوص آماتورها..... .

اگه رنگ بندی زیاد و فانتزی بودن ملاک باشه پس اونوقت halo و finalfantasy و supermario و هزاران بازی دیگه هم باید آماتور محسوب بشه..... .

رنگ بندی خاص محیط و فانتزی بودن اجسام و موزیک خواست خود تیم سازنده بوده ...چون خواسته بازی حالت fUn خودش رو حفظ کنه..........

داستان بازی هم برای بازی با این شاخصه قابل قبوله........ .
    Last edited by halflife g; 07-10-2010 at 16:18.

10. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا اصلآ بیخیال...اینجا فقط رو پست هم کامنتهای حمله وار میدین!ما یک کلام گفتیم بازی ضعیف کار شده حالا همه گیر میدن بازی بهترینه فلانه یا آخرشه....کی گفته قراره همه بازیها عالی باشن!؟بازیها رو باید با درجه های مختلف دید نه اینکه ضعفهاشون رو ندید گرفت و فقط بگیم بازی آخرشه بهترین گرافیک رو داره یا چمیدونم والا...
    من تا ابد هم شما عزیزان هر چی از بازی تعریف کنید باز نظر شخصی خودم رو دارم و میگم بازی گرافیکش خوبه و سایر موارد اعم از گیم پلیش مسخره تمام...(گویا اینجا کسی نباید حتی تو پست خودش نظر شخصیشو بیان کنه)!
    آرمین جان که قربونش برم فقط رو پستهای من زوم کرده و فقط ایراد از بنده میگیره نمیدونم رو چه حسابی!
    من کلآ دیگه تو این تاپیک پست نمیدم راحت باشین
    به خاطر شادیه دوستان : DEAD RISING 2 بهترین بازیه دنیاست کسی هم حق نداره از بازی بد بگه...نظر شخصی هم جایز نیست!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بابا اصلآ بیخیال...اینجا فقط رو پست هم کامنتهای حمله وار میدین!ما یک کلام گفتیم بازی ضعیف کار شده حالا همه گیر میدن بازی بهترینه فلانه یا آخرشه....کی گفته قراره همه بازیها عالی باشن!؟بازیها رو باید با درجه های مختلف دید نه اینکه ضعفهاشون رو ندید گرفت و فقط بگیم بازی آخرشه بهترین گرافیک رو داره یا چمیدونم والا...
    من تا ابد هم شما عزیزان هر چی از بازی تعریف کنید باز نظر شخصی خودم رو دارم و میگم بازی گرافیکش خوبه و سایر موارد اعم از گیم پلیش مسخره تمام...(گویا اینجا کسی نباید حتی تو پست خودش نظر شخصیشو بیان کنه)!
    آرمین جان که قربونش برم فقط رو پستهای من زوم کرده و فقط ایراد از بنده میگیره نمیدونم رو چه حسابی!
    من کلآ دیگه تو این تاپیک پست نمیدم راحت باشین
    به خاطر شادیه دوستان : DEAD RISING 2 بهترین بازیه دنیاست کسی هم حق نداره از بازی بد بگه...نظر شخصی هم جایز نیست!
    حالا چرا قهر می کنی؟؟؟

کسی به شما حمله نکرد فقط با نظر شما موافق نیستیم....فروم یعنی همین.شما میگی بازی بده ما هم اون بدیهایی رو که شما میگی روش بحث می کنیم..... شاید حق با شما باشه وشاید هم نباشه.... .

13. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شاید تنها ضعفش اینکه برای بازی موزیک های مناسبی انتخاب نکردند

15. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •