آقا سامسونگ یا همون امیر جون . سیستم کامپیوترت منو کشته ! معلومه خفن خرج کردی و جیب بابا رو خالی کردیا ! همون گرافیکش فقط 600 تومن پولشه ! سی پی یوت هم که زیر 190 تومن نیست !!!!!!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
آقا سامسونگ یا همون امیر جون . سیستم کامپیوترت منو کشته ! معلومه خفن خرج کردی و جیب بابا رو خالی کردیا ! همون گرافیکش فقط 600 تومن پولشه ! سی پی یوت هم که زیر 190 تومن نیست !!!!!!
آره سيستمش خيلي توپه ولي اگه هاردش ssd بود ديگه چي ميشد!
سلام![]()
راستش دنبال gtx295 بودم ولی زیاد وارد نشده و کسی فعلا گارانتی نکرده .
بابائه خوش به حالش هنوز پولی ازش نگرفتم![]()
ssd چی هستش ؟![]()
آقا چه خبره gtx295 ؟
به نطر من الان 9800gtx+ بسه كرايسيسو very high با رزولوشن 1024x768 حدود 20 فريم اجرا ميكنه
تازه اگه كم اورد اوركلاكش ميكني فرا تر از حد انتظار اور ميشه جي پي يوش از 740 راحت تا 850 و رمش از 2200 تا 2800 اور ميشه
شما كرايسيسو چند فريم اجرا ميكني و 4870x2 رو چند گرفتي؟
هارد ssd نسل جديد هارد كه سرعتش از hdd خيلي بالاتره مثلاً ويندوز با هارد ssd خيلي زودتر بالا مياد البته قيمتش خيلي زياده
سامسونگ 24 تا ssd رو رايد كرده سرعتش شده 2 گيگابايت بر ثانيه!!!
SSD رو میدونستم چون پولم بهش نرسید خودمو زدم به اون در![]()
من Crysis Warhead رو روی رزلوشون 1200×1920 پیکسل و 60 هرتز و کلا همه گزینه ها رو روی Very High اجرا کردم و مشکلی نداشت .
4870X2 با برند Club 3D با گارانتی اهتمام 20 روز پیش خریدم 632.000 تومن .
راستی چندتا بازی خوب معرفی کنین که گرافیک داشته باشه .
شرمنده که تاپیک به کلی منحرف شد !
مخلصیم .
fear2 و red alert 3 اومده ميگن خيلي قشنگن
miror edge هم قشنگه ولي مشكل داره هي مپره تو منو. ميگن مشكل از كركشه
gears of war هم كه خداي بازي بود بازم ميپريد بيرون خدا كنه نسخه 2 ش اين مشكلو نداشته باشه
جدا این گوشی تا یک ماه دیگه میاد؟ البته تا اینجا برسه و قیمتش آدمیزادی بشه خیلی طول میکشه.
قیمت جهانیش چند دلاره؟؟؟؟
راستش دنبال gtx295 بودم ولی زیاد وارد نشده و کسی فعلا گارانتی نکرده
فکر میکردم جی فورس دیگه بالاتر از gtx280 نداره ولی انگار 295 هم داره !!! بی خیال . بشین بازی کن ببین چه حالی میده ! کرایسس و dead space یادت نره حتما بازی کن !
تا 1ماه دیگه شاید وارد بازار جهانی بشه . پارس ماکروتل گفته که تا پایان سال هیچ گوشی جدیدی از سامسونگ وارد ایران نمیشه !جدا این گوشی تا یک ماه دیگه میاد؟ البته تا اینجا برسه و قیمتش آدمیزادی بشه خیلی طول میکشه.
والا اینو نمیدونم ولی حدودا بخوام بگم باید 800 هزار تومن باشه که بعد روی 600 تومن اف میکنه !قیمت جهانیش چند دلاره؟؟؟؟
Last edited by mahyarSAMSUNG; 14-03-2009 at 01:26.
600 و بعضی سایتها 700 دلار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)