تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 288 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چی بگم علی خان... قلم که نداره... اما این نسخش که تو نمایشگاه اوردن نبود چون روکش داره lcd و چیزی هم نگفتن...
    البته امکان تغییرش هست چون حتی نگذاشتن کسی بش دست بزنه اگه هم دادن فقط جلو چشمشون بوده...
    به نظرم میخان چندتا چیزشو عوض کنن اگه ارزون باشه (یا حداقل یه مدل با دوربین کمتر بده) و نمایشگرش مثل آیفون باشه من یکی میخرم ... چون سامسونگ HD جدیده هم تو آفتاب خیلی خوب نشون نمیده گفته یکم بهتر از i900، که اینطور فایده نداره... نمیدونم اینقدر سخته یه نمایشگر بزنن تو آفتاب خوب نشون بده؟ اگه خود se نمایشگرشو بزنه بهتر از اکسپریا میشه ، پی 1 که قدیمیتره تو آفتاب بهتر از اکسپریا نشون میده...
    سپاس

2. 3 کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته منم برای گوشی بعدیم دارم بین این و امنیا HD یکی رو انتخاب می کنم . درسته که ویندوز نیستن اما من صفحه مولتی تاچ برام خیلی مهمه حتی بخاطرش حاظرم ویندوز موبایلم به سیمبین تغییر بدم . شایدم Mac Os چون داره آیفون 4G هم میاد. به نظرم هم چیزی نباید از ویندوز کم داشته باشن.
    در مورد امنیا HD که خیالم راحت شد که صفحش مولتی تاچه و چیزایی مثل CPU 600 و پردازنده گرافیکی A open خیلی چشممو گرفت.
    شدیداْ منتظرم ببینم مشخصات دقیق این کی میاد . که مهمترینشم برام مولتی تاچ بودنشه...
    کسی از سی پی یوش خیر نداره ؟
    اعلام نشده ؟

4. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

براي من خيلي جالب بود كه تو هفته نامه عصر ارتباط هفته پيش در قسمت موبايلش يه گزارش از نمايشگاه بارسلون بود اما هيچ خبري رو از اين گوشي چاپ نكرده بود ...!!!!!!!!!1
    انگار نه انكار كه اين اصلا اين گوشي وجود داره ................
    و همون اول زده بود نوكيا همچنان در صدر و... و رفته بود سراغ نوكيا ........

حالم از عصر ارتباط بهم خورد ..........
    البته اين هفته نامه به من يكي ثابت كرده كه پولكي هستش ...مثله اكثر مجلات تخصصي و ... ديگه

واقعا براي اين هفته نامه متاسفم !
    Last edited by google_boy07; 28-02-2009 at 23:32.

6. 8 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

البته منم برای گوشی بعدیم دارم بین این و امنیا HD یکی رو انتخاب می کنم . درسته که ویندوز نیستن اما من صفحه مولتی تاچ برام خیلی مهمه حتی بخاطرش حاظرم ویندوز موبایلم به سیمبین تغییر بدم . شایدم Mac Os چون داره آیفون 4G هم میاد. به نظرم هم چیزی نباید از ویندوز کم داشته باشن.
    در مورد امنیا HD که خیالم راحت شد که صفحش مولتی تاچه و چیزایی مثل CPU 600 و پردازنده گرافیکی A open خیلی چشممو گرفت.
    شدیداْ منتظرم ببینم مشخصات دقیق این کی میاد . که مهمترینشم برام مولتی تاچ بودنشه...
    کسی از سی پی یوش خیر نداره ؟
    اعلام نشده ؟
    cpu این گوشی به احتمال زیاد Snap Dragon 1GHz است چون سی پی یو های کمتر نمیتونند 12 مگاپیکسل JPEG رو پردازش کنند. Omnia HD هم مولتی تاچ نیست به 2 دلیل خیلی خیلی مهم 1. سیستمش سیمبینه و سیمبین هنوز از مولتی تاچ پشتیبانی نمیکنه. 2. فعلا اپل میخواد مولتی تاچ رو انحصاری بکنه و حتی شکایتی هم از Palm Pre کرده به خاطر اینکه مولتی تاچ ساخته و گفته باید اول به من میگفت و اجازه شو از من میگرفت. Idou هم نمیتونه مولتی تاچ باشه.

8. 5 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

در مورد نشریات که بابا فکرشم نکنم.توی ایران کدوم نشریه داره درست کارش رو انجام میده که اینها انجام بدن.

cpu این گوشی به احتمال زیاد snap dragon 1ghz است چون سی پی یو های کمتر نمیتونند 12 مگاپیکسل jpeg رو پردازش کنند. Omnia hd هم مولتی تاچ نیست به 2 دلیل خیلی خیلی مهم 1. سیستمش سیمبینه و سیمبین هنوز از مولتی تاچ پشتیبانی نمیکنه. 2. فعلا اپل میخواد مولتی تاچ رو انحصاری بکنه و حتی شکایتی هم از palm pre کرده به خاطر اینکه مولتی تاچ ساخته و گفته باید اول به من میگفت و اجازه شو از من میگرفت. Idou هم نمیتونه مولتی تاچ باشه.
    به نظرم شکایت اپل راه به جایی نمیبره.چون بالاخره ویندوز 7 داره با قابلیت مولتی تاچ میاد.نمتونه بقیه شرکتها رو از گذاشتن این قابلیت محروم کنه که.

10. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

اگر میخواست شکایت کنه از گوشی Arena الجی شکایت میکرد که همین چند روز معرفی شد و یا از گوشی بعدی سامسونگ با قابلیت مولتی تاچ .

مخلصیم .

12. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

شایدم به خاطر همین مولتی تاچه که قلم نداره و مثل آیفون با گرمای دست کار می کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

البته آیفون و کلا نوع خازنی با الکتریسیته ساکن فکر کنم کار کنه.

توضیح بیشتر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته که با دستکش و قلم کار نمیکنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

این هم پریویو این گوشی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و این هم اسپیکر که بالاخره پیدا شد.روی سر گوشی کنار دکمه power که البته دوستان قبلا گفته بودن.

16. 6 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

cpu این گوشی به احتمال زیاد Snap Dragon 1GHz است چون سی پی یو های کمتر نمیتونند 12 مگاپیکسل JPEG رو پردازش کنند. Omnia HD هم مولتی تاچ نیست به 2 دلیل خیلی خیلی مهم 1. سیستمش سیمبینه و سیمبین هنوز از مولتی تاچ پشتیبانی نمیکنه. 2. فعلا اپل میخواد مولتی تاچ رو انحصاری بکنه و حتی شکایتی هم از Palm Pre کرده به خاطر اینکه مولتی تاچ ساخته و گفته باید اول به من میگفت و اجازه شو از من میگرفت. Idou هم نمیتونه مولتی تاچ باشه.
    البته اگه CPU 1 باشه که عالی میشه.
    Omnia HD هم کامل معرفی شده و سایت GSMarena هم تستش کرده و توی صفحش موجوده . و اعلام کرده که این گوشی مولتی تاجه .و Symbian هم ویرایش پنجمش که توی امنیا اچ دی و Idu بکار رفته قابلیت پشتیبانی از مولتی تاچ رو داره حتماْ.
    مولتی تاچ هم خیلی وقته از انحصار اپل خارج شده و اکثر گوشیهای تاچ موجود سامسونگ مثل Pixon , G400 , F480 ,Omnia HD و ... از صفحه مولتی تاچ استفاده می کنن و قلم روی صفحشون کار نمی کنه . اینو به چشم دیدم ,برای امتیا HD هم GSMarena توشته که قلم روش کار نمی کنه . یعنی مولتی تاچه . اینم به احتمال ۹۰٪ باید مولتی تاچ باشه.
    فکر کنم Android هم مولتی تاچه.

18. 4 کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •